thabull Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 3 ώρες πριν, arasparadiser said: Παιδιά έχετε πάρει την ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου; Όχι ακόμη..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 Ηρθε σημερα το πρωι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Αυτο το OneUI 6.0 (android 14) πολυ αργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 On 19/11/2023 at 6:43 ΜΜ, nfot said: Αυτο το OneUI 6.0 (android 14) πολυ αργει Δεν προλαβα να γκρινιαξω και τσουπ, ηρθε σημερα το πρωι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Κι εμένα μου ήρθε. Καλορίζικη να είναι σε όλους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 (edited) ΙΣΩΣ να ειναι η εντυπωση μου, ισως να επιρρεαστηκα απο κατι σχετικο που διαβασα, αλλα νομιζω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η διαρκεια της μπαταριας. Σαν αρνητικη παρατηρηση, ενα widget στην αρχικη οθονη, που δειχνει το επιπεδο της μπαταριας, αργει αρκετες φορες να ανανεωθει, ενω πριν ηταν πιο αραιο το φαινομενο αυτο. Edited November 22, 2023 by nfot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2023 Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Για όποιον ενδιαφέρεται, NOVA LAUNCHER PRIME στα 0,09€ σήμερα Χριστουγεννιάτικα.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου https://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-s22-5g-s901-128gb-8gb-dual-sim-bora-purple-p-TEL.093916 αν κάποιος ενδιαφέρεται για το κινητό το έχουν προσφορά.δεν έχω καμμιά σχέση με το μαγαζί.απλα το είδα και είπα να το ποσταρω. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) Το πήρα μόνο για τις κάμερες και το μέγεθος του , το βρήκα σε καλούτσικη τιμή 256 . Δεν βλέπω η μπαταρία του να έχει θέμα , μπορώ να πω και λιγο καλύτερη από s21 fe . Μια χαρά το βρίσκω , πολύ γκρίνια για το τίποτα Edited 10 Φεβρουαρίου by ea6gka 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Καλοριζικο λοιπον. Κι εμενα η μπαταρια του, καλη μου φαινεται, 2 χρονια τωρα, σε σχεση με το μεγεθος του. Δεν παιζω παιχνιδια, απλα σερφαρω. Δεν κανει για βαρια χρηση, αυτο το καταλαβαινω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Δεν προοριζόταν για βαριά χρήση , υπάρχει το ultra για αυτά τα πράγματα . Σαν δεύτερο το έχω και όπως προ είπα το πήρα για φωτογραφίες να τραβάω τα πιτσιρίκια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadow30 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Αξίζει στα 300€(με απαλλαγή ΦΠΑ) από πλαίσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου Όχι λόγω κακής αυτονομίας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) Για όποιον δεν έχει πάρει την ενημέρωση για το σύστημα Google Play της 1/8/2024 μπορεί να την κατεβάσει από τη διαδρομή: Ρυθμίσεις\Ασφάλεια και απόρρητο\Ενημερώσεις\Ενημέρωση συστήματος Google Play. Είναι 74ΜΒ και η εγκατάσταση διαρκεί ελάχιστα. Edited 17 Σεπτεμβρίου by nikomas50 1 Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Ήρθε νέα ενημέρωση ΑΙ για το S22. 2 Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts