diaoloS Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 γενικά σέρνετε αυτό το update Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 εκανα import απο firefox τα bookmarks μου και ενας φακελος ειναι το bookmarks toolbar που ειναι τα αγαπημενα μου που ηταν στου firefox στην bookmarks toolbar.αλλα ενω μεταφερθηκαν στον οπερα πως βλεπω στου opera την bookmarks toolbar τα αντιστοιχα που ειχα στον firefox?οχι σε ενα φακελο αλλα ενα-ενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 με το τελευταίο update έχει γίνει σφαίρα το scrolling:D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Νέος Opera 12 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Νέος Opera 12 ...με 64μπιτες εκδόσεις και hardware acceleration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regged Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ...με 64μπιτες εκδόσεις και hardware acceleration. Ευκολη εγκατάσταση, στaαθερός μέχρι στιγμής και με φρεσκαρισμένο interface στις λεπτομερειες. :happy: Παράθεση regged - always Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Πιο αργη η εκδοση 12 γυρισα παλι στην 11.64 , το παρατηρησε αλλος η συμβαινει μονο σε μενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Δε νομίζω ότι είναι πιο αργή. Στα benchmarks του passmark φαίνεται πιο γρήγορη. Και στην αίσθησή της επίσης γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δε νομίζω ότι είναι πιο αργή. Στα benchmarks του passmark φαίνεται πιο γρήγορη. Και στην αίσθησή της επίσης γρήγορη. Δικιο εχεις, μαλλον πρεπει να αλλάξω ρουτερ οταν ζεσταίνεται οι σελίδες αργουν να φορτώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Άνοιξε ένα θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=48 Ίσως κι άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με το router τους και ίσως βρείτε λύση. Θα πρότεινα να βάλεις ένα ανεμιστηράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Πάει σφαίρα ο 12...ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Σε αντίθεση με τον τελευταίο firefox που κολάει συνεχώς. Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Με την τελευταία έκδοση (12.10) όταν πατάω ctrl+b για να κάνω bold ένα κείμενο, μου ανοίγει το μενού με τα bookmarks και δεν κάνει την δουλειά που θέλω. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Βγήκε ο Opera 15, που βασίζεται στο fork της Webkit που έκανε η Google, ονόματι Blink. Δυστυχώς πρόκειται για τεράστια απογοήτευση. Ο browser είναι επί της ουσίας ένας Google Chrome με εικονίδια Opera. Αυτό μπορούσα να το κάνω και μόνος μου :mad: Δεν έχει τα μενού που έχει ο Opera 12, δεν έχει τα preferences που έχει ο 12, δεν έχει ΚΑΝ τα search engines και το search bar!! Πρόκειται για κίνηση που πάει πολλά βήματα την Opera Software... Λένε βέβαια ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να συντηρήσουν τον Presto ώστε να ανταγωνιστεί τον Webkit και ότι τα site γίνονται πλέον optimize μόνο για τον Webkit. Πάντως αν δεν επαναφέρει άμεσα τουλάχιστον το feel & look του Opera 12 δεν υπάρχει περίπτωση κανένας χρήστης του Opera να αναβαθμίσει στη 15. Ναι, είναι πιο γρήγορη, αλλά αν ήθελα μια αντιγραφή του Chrome θα πήγαινα στον Chrome εξαρχής... Φάουλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Βγήκε ο Opera 15, που βασίζεται στο fork της Webkit που έκανε η Google, ονόματι Blink. Δυστυχώς πρόκειται για τεράστια απογοήτευση. Ο browser είναι επί της ουσίας ένας Google Chrome με εικονίδια Opera. Αυτό μπορούσα να το κάνω και μόνος μου :mad: Δεν έχει τα μενού που έχει ο Opera 12, δεν έχει τα preferences που έχει ο 12, δεν έχει ΚΑΝ τα search engines και το search bar!! Πρόκειται για κίνηση που πάει πολλά βήματα την Opera Software... Λένε βέβαια ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να συντηρήσουν τον Presto ώστε να ανταγωνιστεί τον Webkit και ότι τα site γίνονται πλέον optimize μόνο για τον Webkit. Πάντως αν δεν επαναφέρει άμεσα τουλάχιστον το feel & look του Opera 12 δεν υπάρχει περίπτωση κανένας χρήστης του Opera να αναβαθμίσει στη 15. Ναι, είναι πιο γρήγορη, αλλά αν ήθελα μια αντιγραφή του Chrome θα πήγαινα στον Chrome εξαρχής... Φάουλ... ετσι ειναι μεγαλη απογοητευση ...κριμα χαθηκε ενας πολυ καλος browser...πως μπορω να αποφυγω το update και να μεινω στον 12? εννοω μη γινει αυτοματα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ετσι ειναι μεγαλη απογοητευση ...κριμα χαθηκε ενας πολυ καλος browser...πως μπορω να αποφυγω το update και να μεινω στον 12? εννοω μη γινει αυτοματα Νομίζω δε γίνεται αυτόματα ούτως ή άλλως γιατί θεωρείται ξεχωριστός browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Νομίζω δε γίνεται αυτόματα ούτως ή άλλως γιατί θεωρείται ξεχωριστός browser. ευχαριστω ναι εχεις δικιο το ειδα και εγω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ποιον φυλλομετρητή θεωρείτε καλύτερα μεταξύ του Opera 15 και του Chrome; Χρησιμοποιώ εδώ και πολλούς μήνες τον τελευταίο, αλλά εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι μετά από αρκετή ώρα πλοήγηση και κυρίως στο facebook, "γονατίζει" το σύστημα και αποτέλεσμα ούτε τα τραγούδια στο vlc να μην αναπαράγονται σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Τα τελεταία benchmark βγάζουν νικητή την αλεπού και δεύτερο τον νέο Opera παντως... Τελευταίος και καταιδρωμένος ο παλιός Opera. http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-12.html Πάντως τον Opera για Android από καλύτερο browser που ήταν τώρα τον σκοτώσανε, και για αυτό όπως γράφτηκε παραπάνω επανέφεραν τον παλιό. Στο PC δεν γνωρίζω γιατί χρησιμοποιώ Firefox. Edited July 6, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Σήμερα μπαίνω κλασσικά στον Opera και ανοίγοντας το google.gr μου βγάζει αυτό "opera cannot verify the identity of the server "google.gr" due to a certificate problem,the server could be trying to trick you" το ίδιο μου βγάζει και στο facebook όταν πάω να μπω,σε άλλες σελίδες μπαίνω κανονικά όπως εδω π.χ χθες το βράδυ όλα δούλευαν κανονικά και δεν είχα πρόβλημα...δοκίμασα και από chrome και από IE,το ίδιο...τι μπορεί να παίζει?? σημ.από το κινητό μου μπαίνω κανονικά σε όλα... Edited December 6, 2013 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Σήμερα μπαίνω κλασσικά στον Opera και ανοίγοντας το google.gr μου βγάζει αυτό "opera cannot verify the identity of the server "google.gr" due to a certificate problem,the server could be trying to trick you" το ίδιο μου βγάζει και στο facebook όταν πάω να μπω,σε άλλες σελίδες μπαίνω κανονικά όπως εδω π.χ χθες το βράδυ όλα δούλευαν κανονικά και δεν είχα πρόβλημα...δοκίμασα και από chrome και από IE,το ίδιο...τι μπορεί να παίζει?? σημ.από το κινητό μου μπαίνω κανονικά σε όλα... Έλεγξε την ημερομηνία του υπολογιστή σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έλεγξε την ημερομηνία του υπολογιστή σου. η ημερομηνία ήταν όντως...είχα πάει κάποιους μήνες πίσω..αλλά πως στο καλό,άλλαξε μόνο του??:p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 η ημερομηνία ήταν όντως...είχα πάει κάποιους μήνες πίσω..αλλά πως στο καλό,άλλαξε μόνο του??:p Αυτό συνήθως γίνεται όταν ο σταθερός υπολογιστής κλείσει απότομα απο ρεύμα και η μπαταρία της μητρικής έχει τελειώσει.Αντοιστοιχα στα λάπτοπ όταν τελειώσει απότομα η μπαταρία του και αυτή της μητρικής να έχει επίσης τελειώσει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αυτό συνήθως γίνεται όταν ο σταθερός υπολογιστής κλείσει απότομα απο ρεύμα και η μπαταρία της μητρικής έχει τελειώσει.Αντοιστοιχα στα λάπτοπ όταν τελειώσει απότομα η μπαταρία του και αυτή της μητρικής να έχει επίσης τελειώσει. Περιεργο...γιατι ειχα laptop στο ρευμα και εκανα κανονικα shutdown οταν το εκλεισα!! Οπως και να'χει θα το εχω υποψιν για αλλη φορα...σε ευχαριστω :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Περιεργο...γιατι ειχα laptop στο ρευμα και εκανα κανονικα shutdown οταν το εκλεισα!! Οπως και να'χει θα το εχω υποψιν για αλλη φορα...σε ευχαριστω :) Συμβαίνουν αυτά..διαολεμένα μηχανήματα είναι:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 εβαλα τον 21...και εχουν μικρυνει δραματικα τα γραμματα στα μενου...τυφλωνομαι για να τα δω...πως αλλαζει αυτο? (εννοω τα μενου ετσι? πχ..κανω κλικ στο εικονιδιο του Opera πανω αριστερα και το μενου επιλογων που εμφανιζεται ειναι δραματικα μικρο σε μεγεθος γραμματων...ψειρες... μα ποσο βλακες ειναι? help Παιδες... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts