JohnLocke Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 10/10/2024 at 6:38 ΜΜ, Nick_minos said: Φυσικα και ειναι καλυτερο το 11 Προ απο το Χ5 το απλό.... Ευτυχώς πήρε μπρος. Το έχω με ασιατική ρομ επειδή με βολεύει η εγγραφή κλήσης που έχουν ενσωματωμένη ως δυνατότητα. Παρατηρώ όμως ότι έχει πολλές διαφημίσεις η ρομ αυτή, ακόμα και σε άλλες εφαρμογές, πχ ραδιόφωνο. Μπορώ κάπως να μπλοκάρω εντελώς τις διαφημίσεις με ασφαλή τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Με το προηγουμενο λειτουργικο γινοταν, εχει σχετικα βιντεο στο YT. Με την HyperOS να σου πω δε το εψαξα και πολυ γιατι για καποιο λογο δε μου βγαζει διαφημισεις ασε που δε χρησιμοποιω τις εφαρμογες τους! Παντως οτι εκανες επρεπε εκτος απο τις γενικες ρυθμισεις να το κανεις και σε καθε εφαρμογη τους, οπως ειπα για το προηγουμενο λειτουργικο! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, JohnLocke said: Ευτυχώς πήρε μπρος. Το έχω με ασιατική ρομ επειδή με βολεύει η εγγραφή κλήσης που έχουν ενσωματωμένη ως δυνατότητα. Παρατηρώ όμως ότι έχει πολλές διαφημίσεις η ρομ αυτή, ακόμα και σε άλλες εφαρμογές, πχ ραδιόφωνο. Μπορώ κάπως να μπλοκάρω εντελώς τις διαφημίσεις με ασφαλή τρόπο; Από τις ρυθμίσεις πήγαινε Περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας --> Προσωπικό DNS, επέλεξε Προσωπικό όνομα παροχέα DNS και βάλε ένα από τα παρακάτω: dns.adguard.com ή base.dns.mullvad.net Επέστρεψε στην αρχική οθόνη, κάνε off το WiFi και μετά ξανά on και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts