Jump to content

Καλύτερο Roaming στην Ευρώπη;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/2/2025 at 5:31 ΜΜ, Alexaa96 said:

Εγώ και το αγόρι μου ζούμε Ολλανδία τα τελευταία 3 χρόνια, ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν να μου στείλουν μήνυμα ότι βρέθηκα σε μόνιμη περιαγωγή, ενώ στο αγόρι μου όχι… είμαστε πάντα την ίδια περίοδο εδω μαζί… δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους.. 

Cosmote?Ηρθε και σε εμένα πριν λίγες μέρες και την Τρίτη ήρθε το παρακάτω:

AΠO ΣHMEPA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΛOΓΩ MONIMHΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΓIA XPHΣH TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ENTOΣ EE: EΞEPX. KΛHΣEIΣ: 0,024€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS. EIΣEPX. KΛHΣEIΣ: 0,0025€/Λ. OI EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΘA ΠAYΣOYN EΦOΣON H XPHΣH H H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔAΣ ΓINEI MEΓAΛYTEPH THΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ENTOΣ EE ΣTO TEΛEYTAIO 4MHNO

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μου ηρθε και εμενα αναλογο μηνυμα με χρεωσεις στο κυπριακο κινητο μου μιας και μενω μονιμα στην Αθηνα και εχω καιρο να παω Κυπρο,

αλλα δεν εχει εφαρμοστει τιποτα ακομα

παντως υπαρχει ενα τροπος να παρακαμψεις χρεωσεις, τον εχουμε δοκιμασει με κατι ουγγρους φιλους μου και δουλευει

δυο καρτες sim με το ιδιο νουμερο ( χρεωσεις αναλοφα στο δικτυο - η αλλαγη τους σε CU vodafone κανει 5-7 ευρω αναλογα στην διαθεση του καταστηματος)

την μια την εχει αυτος που ζει στο εξωτερικο και την χρησιμοποιει την αλλη την δινει σε ενα φιλο/συγγενη στην Ελλαδα και την εχει κλειστη σε ενα παλιο κινητο στο συρταρι

αν ερθει μηνυμα κλεινει το τηλεφωνο αυτος που ειναι εξω και ειδοποιειται αυτος που ειναι στην Ελλαδα που ανοιγει το κινητο και στελνει 2-3 μηνυματα η περνει κανεναν τηλεφωνο μια δυο μερες. Με λιγα λογια το κινητο μεταφερεται στην Ελλαδα 🙂

και μετα ξαναπαει εξω

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

16 ώρες πριν, HEO said:

μου ηρθε και εμενα αναλογο μηνυμα με χρεωσεις στο κυπριακο κινητο μου μιας και μενω μονιμα στην Αθηνα και εχω καιρο να παω Κυπρο,

αλλα δεν εχει εφαρμοστει τιποτα ακομα

παντως υπαρχει ενα τροπος να παρακαμψεις χρεωσεις, τον εχουμε δοκιμασει με κατι ουγγρους φιλους μου και δουλευει

δυο καρτες sim με το ιδιο νουμερο ( χρεωσεις αναλοφα στο δικτυο - η αλλαγη τους σε CU vodafone κανει 5-7 ευρω αναλογα στην διαθεση του καταστηματος)

την μια την εχει αυτος που ζει στο εξωτερικο και την χρησιμοποιει την αλλη την δινει σε ενα φιλο/συγγενη στην Ελλαδα και την εχει κλειστη σε ενα παλιο κινητο στο συρταρι

αν ερθει μηνυμα κλεινει το τηλεφωνο αυτος που ειναι εξω και ειδοποιειται αυτος που ειναι στην Ελλαδα που ανοιγει το κινητο και στελνει 2-3 μηνυματα η περνει κανεναν τηλεφωνο μια δυο μερες. Με λιγα λογια το κινητο μεταφερεται στην Ελλαδα 🙂

και μετα ξαναπαει εξω

Ωραία λύση αλλά σε εμένα λέει και    OI EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΘA ΠAYΣOYN EΦOΣON H XPHΣH H H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔAΣ ΓINEI MEΓAΛYTEPH THΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ENTOΣ EE ΣTO TEΛEYTAIO 4MHNO

Εγω μένω Αγγλία τον περισσότερο καιρό οπότε δεν θα παυσει ευκολα η επιπλέον χρέωση.Δεν μου είναι έξοδο που με απασχολεί,πιο πολύ μου την σπάει η ανανέωση που πρέπει να κάνω κάθε δίμηνο ώστε να μπορώ να λαμβάνω κλήσεις κλπ.Για επικοινωνία με την σύζυγο εκτός απο το WhatsApp της έχω αφήσει αγγλική σιμ Ο2 εδώ και 5 χρόνια και την καλώ απο το δικό μου αγγλικό που έχω απεριόριστα.

48 minutes ago, bill33 said:

Ωραία λύση αλλά σε εμένα λέει και    OI EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΘA ΠAYΣOYN EΦOΣON H XPHΣH H H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔAΣ ΓINEI MEΓAΛYTEPH THΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ENTOΣ EE ΣTO TEΛEYTAIO 4MHNO

Εγω μένω Αγγλία τον περισσότερο καιρό οπότε δεν θα παυσει ευκολα η επιπλέον χρέωση.Δεν μου είναι έξοδο που με απασχολεί,πιο πολύ μου την σπάει η ανανέωση που πρέπει να κάνω κάθε δίμηνο ώστε να μπορώ να λαμβάνω κλήσεις κλπ.Για επικοινωνία με την σύζυγο εκτός απο το WhatsApp της έχω αφήσει αγγλική σιμ Ο2 εδώ και 5 χρόνια και την καλώ απο το δικό μου αγγλικό που έχω απεριόριστα.

σε πιο δικτυο εισαι;;;

πολλα απο αυτα τα μηνυματα ειναι παγιδες που απλα δεν ισχυουν

αλλη λυση για ελληνικο κινητο να σε καλουν ειναι το f2g ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ καθε διμηνο, θελει μια καρτα (8 ευρω τωρα) τον χρονο μονο

μετα το τριμηνο δεν εχει φραγη εισερχομενων, το χρησιμοποιω στην Ελλαδα πολλα χρονια και το εχω δοκιμασει και σε ΕΕ και δουλεει για εισερχομενες κλησεις και μηνυματα

Edited by HEO

Το μήνυμα της εταιρείας είναι λογικότατο από κάθε άποψη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3 ώρες πριν, p_k said:

βεβαια λογικο ειναι,

απλα βλεπω (εγω τουλαχιατον) οτι πολλα μηνυματα που ερχονται δεν εφαρμοζονται στην πραξη

απλα τα στελνουν να σε ψαρωσουν

10 ώρες πριν, HEO said:

σε πιο δικτυο εισαι;;;

πολλα απο αυτα τα μηνυματα ειναι παγιδες που απλα δεν ισχυουν

αλλη λυση για ελληνικο κινητο να σε καλουν ειναι το f2g ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ καθε διμηνο, θελει μια καρτα (8 ευρω τωρα) τον χρονο μονο

μετα το τριμηνο δεν εχει φραγη εισερχομενων, το χρησιμοποιω στην Ελλαδα πολλα χρονια και το εχω δοκιμασει και σε ΕΕ και δουλεει για εισερχομενες κλησεις και μηνυματα

cosmote είμαι

8 ώρες πριν, p_k said:

Δεν διαφωνώ.

Και μόλις ήρθε το παρακάτω.

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEITE NA XPHΣIMOΠOIHΣETE ΞANA TA ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ, MB & SMS TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ΣTHN ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. XΩPIΣ EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΛOΓΩ MONIMHΣ ΠEPIAΓΩΓH

Δεν έχω ενεργό πρόγραμμα πέρα απο την εξαργύρωση ενος τοκεν γιατί έληγε.Στην εφαρμογη συνεχίζει να υπάρχει η υπενθύμιση για τις χρεώσεις. 

Και πριν μερικές ώρες που με κάλεσαν απο Ελλάδα όντως αφαιρέθηκαν μερικά λεπτά του € απο το υπόλοιπο

Σήμερα ήρθε πάλι το 

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ BPEΘHKE ΣE MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. TO TEΛEYTAIO 4MHNO. AN ΣYNEXIΣTEI H MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ EE, ΣE 14 HMEPEΣ ΘA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ: EΞEPX.: 0,024€/Λ, EIΣEPX.: 0,0025€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS

?????
Η μόνη αλλαγή είναι ότι έβαλα πακέτο ομιλίας χθες.