baiosss Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Αndroid 13 απόψε. Ξεκινήστε 😛 2 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 29 minutes ago, baiosss said: Αndroid 13 απόψε. Ξεκινήστε 😛 Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) Πολύ αργεί να εμφανιστεί... δοκίμασε κανείς με VPN, μήπως και ξεκινάει η διαδικασία Edited August 16, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Πολύ αργεί να εμφανιστεί... δοκίμασε κανείς με VPN, μήπως και ξεκινάει η διαδικασία Παιδια στο site της Google είναι ανεβασμένα τα links είτε για OTA είτε για fastboot ROMs. Ακολουθήστε τις αντίστοιχες οδηγίες και κατεβάστε τα σωστά αρχεια. Δεν χρειάζεται να περιμένετε.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Για την αγορά του 6pro από που? Στην Ελλάδα το βρήκα από 650€ έως 770€. Επίσης τι σημαίνει ξεκλείδωμα sim? Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Αν αφαιρέσουμε την sim και προστεθεί proxy από Αμερική/ Γερμανία,. λογικά θα πρέπει να ξεκινήσει κ το download.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Για την αγορά του 6pro από που? Στην Ελλάδα το βρήκα από 650€ έως 770€. Επίσης τι σημαίνει ξεκλείδωμα sim? Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δε βρεις κάτι καλύτερο από Amazon, χτύπα το από εδώ.Εγώ πήρα το λευκό από yoost αλλά βλέπω ότι το έχει και το jmc.Sent from my Pixel 6 Pro 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmantis2002 Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Καλησπέρα στην παρέα μια ερώτηση η οποία με ανχωνει πρωσοπικα αν χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας κάποια στιγμή υπάρχει κάτι στην Ελλάδα η θα πρέπει να το στείλουμε εξωτερικό και μην γνωρίζοντας από τέτοιες διαδικασίεςβμε φοβιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Πήρε κανείς την αναβάθμιση... ακόμα τίποτα εδώ κ δύο ημέρες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 26 minutes ago, xabos said: Πήρε κανείς την αναβάθμιση... ακόμα τίποτα εδώ κ δύο ημέρες... Τιποτα και απο εδω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uranus Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Σύμφωνα με την Google σε μερικά κινητά που εκτελούν μια παλαιώτερη έκδοση Android 12 θα έρθει πρώτα ενημέρωση σε 12 και μετά σε 13 όπως έγινε σε εμένα και σε αρκετούς άλλους από ότι είδα. Επίσης μπορείται να περάσετε την ενημέρωση με το αρχείο ΟΤΑ απο το site τους και adb εγώ έτσι το έκανα και όλα έγιναν μια χαρά το 13 είναι πολύ πιο smooth από το 12 και το δαχτυλικό πιο γρήγορο. Αλλιώς αναμονή και θα έρθει. Επίσης παρατήρησα ότι η έκδοση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας έχει ενημερωθεί σε 10/06/2022 ενώ τόσο καιρό ήταν σε μια ημερομηνια Οκτωβρίου 2021. Δοκιμάστε να δείτε αν έχουμε καμία τύχη με 5G κτλ στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Πήρε κανείς την αναβάθμιση... ακόμα τίποτα εδώ κ δύο ημέρες...Εγώ που ήμουν beta ήρθε η σταθερή, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Ολα οκ, δεν βλέπω διαφορές απο beta η αλήθεια είναι.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Τιποτα και απο εδω...Μα νομίζω είναι νωρίς ακόμα για εμάς που δεν ήμασταν beta testers.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Γιατί δεν την περνάτε με sideload;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 8 minutes ago, baiosss said: Γιατί δεν την περνάτε με sideload; Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Γτ μετα θελει reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Γτ μετα θελει reset.... Εεεε, όχι.https://developers.google.com/android/ota Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Σήμερα εμφανίστηκε στο 4XL στο 6 τπτ ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Επίσης ένας ακόμα τρόπος, που όπως φαίνεται δουλεύει, είναι να μπείτε στο beta program της 13, να κάνετε το update για την stable 13 μόλις σας την εμφανίσει και αφού την βάλετε, κάνετε opt out από το beta program χωρίς να γίνει wipe. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 (edited) Βάζουμε την beta για λίγα λεπτά στην συσκευή και μετά την γυρνάμε σε stable. Έτσι παίρνει την 13 σήμερα/τώρα.. για όσους βιάζονται Edit: Δεν ήρθε το face unlock (με την 13) , όπως μας έγραφαν ορισμένα site... Edited August 19, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Renos81 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Καλησπέρα παιδιά σε όλους. Έχει ακούσει κανείς για το θέμα υπερθέρμανσης του κινητού και αν υπάρχει κάποια λύση στον ορίζοντα? Το πήρα την Παρασκευή και με νορμάλ χρήση φτάνει 45 βαθμούς και η μπαταρία ούτε μέρα. Με λίγο ψάξιμο είδα ότι υπάρχει πάρα πολύ σαν πρόβλημα Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) Καλησπέρα. Θέλω να πάρω το κιν μεταχειρισμένο, με απόδειξη από καλό σκρουτζομαγαζο. Το θέμα είναι ότι στο site λένε 1 χρόνο εγγύηση, ενώ βάζεις το imei στην Google και λέει 2 χρόνια... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι για ένα χρόνο με καλύπτει το σκρουτζομαγαζο και για τον 2ο ο κατασκευαστής, η Google? Σε άλλο μαγαζί μου είπαν 2 χρόνια εγγύηση κανονικά από εμάς... Edited August 24, 2022 by klainmein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) Σαν νεράκι.. ρουφάει την μπαταρία η 13 (clear install)... Μέχρι το μεσημέρι έχει φτάσει στο 15%... Ελπίζω να είναι calibration... Edited August 24, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Ωραία πράγματα. Προβλέπω να μένει πολύ καιρό στην αναμονή η 13.Τουλάχιστον με τη 12, στέκεται αξιοπρεπώς η μπαταρία.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) με τη 13 πολύ καλύτερη μπαταρία από την 12 από την πρώτη μέρα χρήσης 4G Edited August 24, 2022 by giorgosgiorgos93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που το λέει αλλά κάτι είναι κι αυτό. Μας δίνεις ελπίδες.Για πιο ασφαλή και αξιόπιστα συμπεράσματα, κατέβασε το gsam.Αυτή η μέθοδος του 24ωρου, είναι λίγο για τα πανηγύρια.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts