thanasis_91 Δημοσιεύτηκε October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2021 Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θα αλλαξω τον σκληρο δισκο στον υπολογιστη μου και θα βαλω ssd. Τωρα εχει τα αυθεντικα windows 10 απο οταν τον αγορασα. Θελω να βαλω παλι τα windows 10 τα οποια τα εχω κατεβασμενα σε φλασακι. Μπορω να βρω το κλειδι απο τα windows που εχω τωρα ωστε να ειναι γνησια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Το κλειδί είναι σαν να λέμε δεμένο με την μητρική σου. Εφόσον είναι ενεργοποιημένα, αν κάνεις format και καθαρή εγκατάσταση, όταν σου ζητήσει το κλειδί θα επιλέξεις "δεν έχω κλειδί", θα προχωρήσει η εγκατάσταση, και φυσιολογικά θα πρέπει να ενεργοποιηθούν αυτόματα μόλις τελειώσει η εγκατάσταση εάν υπάρχει σύνδεση με internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Κανονικά θα πρέπει να ενεργοποιηθούν μόνα τους. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να βάλεις την ίδια έκδοση που έχεις και τώρα (Home/Pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. October 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Έτσι ακριβώς πάει, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα, τόχω κάνει σε αρκετά οικογενειακά PC's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 28 minutes ago, thanasis_91 said: Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θα αλλαξω τον σκληρο δισκο στον υπολογιστη μου και θα βαλω ssd. Τωρα εχει τα αυθεντικα windows 10 απο οταν τον αγορασα. Θελω να βαλω παλι τα windows 10 τα οποια τα εχω κατεβασμενα σε φλασακι. Μπορω να βρω το κλειδι απο τα windows που εχω τωρα ωστε να ειναι γνησια; Ισχύει ότι σου είπαν πιο πάνω, ωστόσο αν θέλεις να το βρεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis_91 Δημ. October 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2021 Ωραια, ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts