vastegial_74 Δημοσιεύτηκε October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2021 (edited) Είμαι μεταξύ των δύο. Εκτός από τον επεξεργαστή έχουν κάποια άλλη διαφορά; επίσης το S το βλέπω παντού σαν Α52s και πουθενά Α52s 5G. Είναι όλα 5G ή υπάρχει και Α52s 5G; Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως βλέπω τις τιμές στο skroutz πως το Α52s είναι πιο φτηνό από το Α52 5G. ΤΙ παίζει; μου ξεφεύγει κάτι; Edited October 12, 2021 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 Ασχέτως πως τα βρίσκεις… 5G είναι και τα δυο. Το A52s είναι καλύτερο από όσο φαίνεται σε ένα specs comparison. Το παράδοξο της τιμής που βλέπεις έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα, μη σε απασχολεί αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2021 3 ώρες πριν, vastegial_74 said: Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι πως βλέπω τις τιμές στο skroutz πως το Α52s είναι πιο φτηνό από το Α52 5G. ΤΙ παίζει; μου ξεφεύγει κάτι; Το Α52 5G ειναι να καταργηθεί και να πάρει την θέση του το A52S,γιαυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Φρέσκα κουλούρια φωνάζει ο κουλουράς Οπότε A52s και προχωράς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts