Jump to content

Cosmote neo

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 18/3/2025 at 8:21 ΜΜ, elkons said:

Η ανανέωση κάθε μήνα γίνεται αυτόματα. 

Δεν μπορείς να βάζεις λεφτά μέσα όπως ένα καρτοκινητό 

1ος μήνας δεν είναι δώρο σε εσένα; 

Expand  

Ειναι. Στην ανανεωση καθε μηνα τα ευρω θα παραμεινουν;;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δεν χάνονται όσο πληρώνεις. Κοίτα και στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις όλες τις απαντήσεις για το πώς δουλεύει

On 18/3/2025 at 8:26 ΜΜ, kmpatra said:

Δεν χάνονται όσο πληρώνεις. Κοίτα και στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις όλες τις απαντήσεις για το πώς δουλεύει

Expand  

Αυτό το υπόλοιπο που βλέπεις με νοιάζει!!! 

Επίσης τα υπολοιπομενα Mb και αυτά μένουν οσο πληρώνεις;;

IMG_20250318_222945.jpg

Τα λεφτά θα μείνουν όσο πληρώνεις..... Νομίζω και αυτά που έχεις στοκάρει από το καρτοκινητό θα χαθούν τον αλλο μήνα, δεν είμαι απόλυτος σίγουρος όμως.

Edit διόρθωση

Edited by kmpatra

On 18/3/2025 at 8:35 ΜΜ, kmpatra said:

Τα λεφτά θα μείνουν όσο πληρώνεις. Αν αλλάξεις όμως πάλι σε καρτα με ΑΛΠΑΚ χάνονται λεει. Νομίζω και αυτά που έχεις στοκάρει από το καρτοκινητό θα χαθούν τον αλλο μήνα, δεν είμαι απόλυτος σίγουρος όμως.

Expand  

Δλδ αν διακοψεις καποια στιγμη το neo, τα ευρω θα χαθουν;;

On 18/3/2025 at 8:37 ΜΜ, manosn2 said:

Δλδ αν διακοψεις καποια στιγμη το neo, τα ευρω θα χαθουν;; Οχι να παψεις να πληρωνεις, να το αλλαξεις εσυ.

Expand  

Συγνώμη για την παρανόηση

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html

Screenshot_20250318-224032.png

Δεν φαίνεται να χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο

Οι παροχές κάνουν rollover μέχρι 1 μήνα επιπλέον, θεωρώ ότι τα υπόλοιπα που σου έμειναν από το καρτοκινητό δεν θα μεταφερθούν, σίγουρα τουλάχιστον όχι πάνω από ένα μήνα ακομα

On 18/3/2025 at 8:41 ΜΜ, kmpatra said:

Συγνώμη για την παρανόηση

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html

Screenshot_20250318-224032.png

Δεν φαίνεται να χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο

Expand  

Ναι ναι το ειδα. Δε χανεται τιποτα. Επειδη εχω και σταθερο κοσμοτε, θα μου προσθετει επιπλεον καθε μηνα σε ευρω το 10% του ποσου που πληρωνω.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο WhatsUp και έχω περίπο €40 χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα.

α) εάν πάω στο ΝΕΟ με την φοβερή αυτή προσφορά, το χρηματικό υπόλοιπο δεν χάνεται, σωστά;

β) εάν κάποια στιγμή επιστρέψω από το ΝΕΟ σε καρτοκινητό (COSMOKAPTA/WhatsUp/Frog) παραμένει το ίδιο χρηματικό υπόλοιπο διαθέσιμο για να το χρησιμοποιήσω στο καρτοκινητό, σωστά;

Ευχαριστώ! 🙂

On 19/3/2025 at 5:53 ΠΜ, greatst said:

β) εάν κάποια στιγμή επιστρέψω από το ΝΕΟ σε καρτοκινητό (COSMOKAPTA/WhatsUp/Frog) παραμένει το ίδιο χρηματικό υπόλοιπο διαθέσιμο για να το χρησιμοποιήσω στο καρτοκινητό, σωστά;

Expand  

Ψάξε λιγάκι το τι θα γίνει με τα 40€ όμως όταν περάσει το δίμηνο που ισχύουν. Μπορεί α διαγράφουν αν δεν κάνεις ανανέωση.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο WhatsUp και έχω περίπο €40 χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα.

α) εάν πάω στο ΝΕΟ με την φοβερή αυτή προσφορά, το χρηματικό υπόλοιπο δεν χάνεται, σωστά;

Ευχαριστώ! 🙂

Expand  

Διαβάστε το Fag. Το χρηματικό σου υπόλοιπο θα παραμείνει για πάντα διαθέσιμο και θα μεταφερθεί αν επιστρέψεις σε WhatsApp για παράδειγμα. Μπορεί να ξοδευτεί μόνο στα παρακάτω.

IMG_2319.thumb.jpeg.828e35f670b5d04a771a160e9c8486f9.jpeg

Να ρωτήσω κάτι μπορούμε να βγάλουμε 2η σιμ στον ίδιο αριθμό και να έχουμε τα ίδια προνόμια? Σκέφτομαι να βγάλω μια για modem router 

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Αν εννοείς δεύτερη η οποία να λειτουργεί ακριβώς όπως η πρώτη ταυτόχρονα όχι δεν μπορείς. Μπορείς να βγάλεις διπλή η οποία όμως δεν θα δουλεύει ταυτόχρονα.

Ευχαριστώ! 🙂

Expand  

Φρέσκα νέα:

Μίλησα μόλις στο MyCOSMOTE chat με μια ευγενικότατη εκπρόσωπο (Γλυκερία) που ουσιαστικά μου είπε ότι το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται ολόκληρο και σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί λήγει στην ημ/νια λήξης του. Μου πρότεινε να το μεταφέρω σε άλλο καρτοκινητό, πράγμα που δοκίμασα να κάνω αλλά στην περίπτωσή μου δεν ήταν εφικτό (το χρηματικό υπόλοιπο ήταν ό,τι περίσσεψε από προσφορά όπου η Cosmote μου έδινε κάθε μήνα €10 και 1000 λεπτά ομιλίας σε δύο καρτοκινητά, για δύο έτη, όταν είχα φέρει το σταθερό μου με φορητότητα).

Οπότε θα παραμείνω στην καρτοκινητή, γιατί €40+ που έχω δεν είναι να του πεταματού! Εάν δώσουν ξανά κάτι παρόμοιο σε λίγους μήνες, έχει καλώς! 🙂

On 19/3/2025 at 1:53 ΜΜ, greatst said:

Φρέσκα νέα:

Μίλησα μόλις στο MyCOSMOTE chat με μια ευγενικότατη εκπρόσωπο (Γλυκερία) που ουσιαστικά μου είπε ότι το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται ολόκληρο και σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί λήγει στην ημ/νια λήξης του. Μου πρότεινε να το μεταφέρω σε άλλο καρτοκινητό, πράγμα που δοκίμασα να κάνω αλλά στην περίπτωσή μου δεν ήταν εφικτό (το χρηματικό υπόλοιπο ήταν ό,τι περίσσεψε από προσφορά όπου η Cosmote μου έδινε κάθε μήνα €10 και 1000 λεπτά ομιλίας σε δύο καρτοκινητά, για δύο έτη, όταν είχα φέρει το σταθερό μου με φορητότητα).

Οπότε θα παραμείνω στην καρτοκινητή, γιατί €40+ που έχω δεν είναι να του πεταματού! Εάν δώσουν ξανά κάτι παρόμοιο σε λίγους μήνες, έχει καλώς! 🙂

Expand  

Τα ευρώ δεν χάνονται. Όσο πληρώνεις κάθε μήνα το πλάνο σου παραμένουν, επίσης αν έχεις και σταθερό σου προσθέτει και άλλα. Αν θες κάποια στιγμή να το ξανά γυρίσεις σε κάρτα πάλι εκεί θα είναι τα ευρώ σου. 

On 19/3/2025 at 5:18 ΜΜ, manosn2 said:

Τα ευρώ δεν χάνονται. Όσο πληρώνεις κάθε μήνα το πλάνο σου παραμένουν, επίσης αν έχεις και σταθερό σου προσθέτει και άλλα. Αν θες κάποια στιγμή να το ξανά γυρίσεις σε κάρτα πάλι εκεί θα είναι τα ευρώ σου. 

Expand  

Το 10% λόγο one δεν ισχύει πλέον. Το έχουν καταργήσει. Έκανες πρόσφατα ανανέωση και σου έδωσε και το 10%

On 19/3/2025 at 5:40 ΜΜ, leo06 said:

Το 10% λόγο one δεν ισχύει πλέον. Το έχουν καταργήσει. Έκανες πρόσφατα ανανέωση και σου έδωσε και το 10%

Expand  

Τιποτα δεν εχουν καταργησει, χτες ενεργοποιησα το neo μου.

On 19/3/2025 at 8:01 ΜΜ, manosn2 said:

Expand  

Ναι, μόνο για καρτοκινητά έχει καταργηθεί.

On 19/3/2025 at 5:18 ΜΜ, manosn2 said:

Expand  

On 19/3/2025 at 8:01 ΜΜ, manosn2 said:

Expand  

Καλημέρα!

Μακάρι να έχεις δίκιο!

Αφού μόλις χθες πήγες στο ΝΕΟ, πώς ξέρεις στα σίγουρα ότι το πολύ σε δύο μήνες δεν θα έχει χαθεί το υπόλοιπο; Όταν πατάς πάνω στο ποσό στην εφαρμογή έχει κάποια ημερομηνία λήξης που δικαιολογεί το σκεπτικό σου;

Θα είχε ενδιαφέρον κάποια/ος που είναι 3 μήνες και πάνω στο ΝΕΟ να μας πει εάν εξακολουθεί να έχει διαθέσιμο το χρηματικό υπόλοιπο της καρτοκινητής.

Καλημέρα. Όποιος γνωρίζει σίγουρα να μου πει εάν μπορείς να βγάλεις extra sim για δεδομένα με το Neo. Από ότι καταλαβαίνω, δεν γίνεται, καθώς δεν είναι συμβόλαιο.

On 20/3/2025 at 5:15 ΠΜ, greatst said:

Καλημέρα!

Μακάρι να έχεις δίκιο!

Αφού μόλις χθες πήγες στο ΝΕΟ, πώς ξέρεις στα σίγουρα ότι το πολύ σε δύο μήνες δεν θα έχει χαθεί το υπόλοιπο; Όταν πατάς πάνω στο ποσό στην εφαρμογή έχει κάποια ημερομηνία λήξης που δικαιολογεί το σκεπτικό σου;

Θα είχε ενδιαφέρον κάποια/ος που είναι 3 μήνες και πάνω στο ΝΕΟ να μας πει εάν εξακολουθεί να έχει διαθέσιμο το χρηματικό υπόλοιπο της καρτοκινητής.

Expand  

Να πας στη σελίδα του Neo να διαβάσεις τις συχνές ερωτήσεις. Υπάρχουμε εδώ, το ανέφερα ξανά παραπάνω και το έχω χρησιμοποιήσει σε 3 διαφορετικές συνδέσεις. Το υπόλοιπο μένει εκεί για πάντα και αν περάσεις σε Frog/Cosmocarta/Whatsup παραμένει στη θέση του. 

On 20/3/2025 at 6:14 ΠΜ, prototypegr said:

Καλημέρα. Όποιος γνωρίζει σίγουρα να μου πει εάν μπορείς να βγάλεις extra sim για δεδομένα με το Neo. Από ότι καταλαβαίνω, δεν γίνεται, καθώς δεν είναι συμβόλαιο.

Expand  

Μπορείς με 15.90€ αλλα θα λειτουργεί μια απο τις 2 κάθε φορά! Ασε και εγω το σκέφτηκα για μοντεμ ρούτερ και κατάργηση της σταθερής! 

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Twin sim γίνεται, είναι αυτό που περιγράφει ο @Shinig

Extra sim με την έννοια που δίνεται στο συμβόλαιο, που να μπορείς να τη βάλεις σε router ή αλλο κινητό, και να δουλεύει ταυτόχρονα, όχι δεν γίνεται.

Edited by kmpatra

On 20/3/2025 at 8:58 ΠΜ, kmpatra said:

Twin sim γίνεται, είναι αυτό που περιγράφει ο @Shinig

Extra sim με την έννοια που δίνεται στο συμβόλαιο, που να μπορείς να τη βάλεις σε router ή αλλο κινητό, και να δουλεύει ταυτόχρονα, όχι δεν γίνεται.

Expand  

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εφόσον δεν γίνεται, το ξεχνάω, καθώς θα ήθελα να έχω την δυνατότητα για έξτρα sim.

On 20/3/2025 at 5:15 ΠΜ, greatst said:

Καλημέρα!

Μακάρι να έχεις δίκιο!

Expand  

Εχει απαντηθει το ερωτημα, τα ευρω δεν χανονται, επισης μολις ενεργοποιηθει το neo εαν εχεις και σταθερο στο ιδιο ΑΦΜ ερχεται ειτοπου sms στο κινητο σου οτι λαμβανεις σε ευρω το 10% απ αυτα που πληρωνεις.

Κατι αλλο για οποιον ξερει. Ευρω απ το υπολοιπο σου μπορεις να μεταφερεις σε συνδρομητη καρτοκινητης;

Χαίρετε! Πρόσφατα εκανα αίτηση φορητότητας απο βοντα σε cosmote neo με τη προσφορά των 24€ απεριόριστα ολα και προς έκπληξη μου, ενεργοποιήθηκε κανονικά σημερα η προσφορά. Την αίτηση την εκανα την πέμπτη δηλαδή την τελευταία μερα που έτρεχε η προσφορά, παρασκευή ήρθε η κάρτα κ δευτερα ενεργοποιηθηκα με αυτο το πακέτο. Παλι καλα το προλαβα ειναι πολυ βολικό πληρωνεις 24€ και τα έχεις ολα απεριόριστα χωρίς συμβόλαιο για πάντα. Προς ενημερωση σας, το neo αποδείχθηκε λοιπον οτι δεν ειναι σαν το whats up που η προσφορά ισχύει την ημερα που ενεργοποιηθείς. Στο neo απο οτι κατάλαβα κατοχυρώνεις τη τιμη με την παραγγελία σου. Αυτο ειναι πολύ καλό ιδανικά για τέτοιου τύπου προσφορές