scorpio3 Δημοσιεύτηκε October 8, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2021 (edited) Διαστάσεις και Βάρος Ύψος 253,8 χιλ. Πλάτος 165,3 χιλ. Βάθος 7,25 χιλ. Βάρος Περίπου 485 γρ. (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας) *Το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος, καθώς και οι σχετικές προδιαγραφές είναι μόνο θεωρητικές τιμές. Οι πραγματικές μετρήσεις μεταξύ μεμονωμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν. Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν. ΟΘΟΝΗ Μέγεθος 10,95 ίντσες* Αναλογία οθόνης προς σώμα: 86%** Χρώμα: 16,7 εκατομμύρια χρώματα, DCI-P3 χρωματική γκάμα Τύπος:TFT LCD (IPS) Ανάλυση:WQXGA 2560 x 1600 pixels***, 275 PPIΜ Mε σχέδιο στρογγυλεμένων γωνιών στην οθόνη, το διαγώνιο μήκος της οθόνης είναι 10,95 ίντσες όταν μετριέται σύμφωνα με το τυπικό ορθογώνιο (η πραγματική περιοχή προβολής είναι ελαφρώς μικρότερη.) **Δεδομένα από εργαστήρια Huawei. Η αναλογία οθόνης προς σώμα υπολογίζεται συγκρίνοντας την ενεργή περιοχή της οθόνης με την περιοχή του μπροστινού πίνακα. Οι πραγματικές μετρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν. ***Η ανάλυση αντιστοιχεί στο τυπικό ορθογώνιο και η πραγματική οθόνη έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες γωνίες και οθόνη Pearl, με ελαφρώς λιγότερα αποτελεσματικά pixel. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉΣ Qualcomm Snapdragon 865 Mobile Platform CPU:1 x Cortex-A77 Based 2,84 GHz + 3 x Cortex-A77 Based 2,4 GHz + 4 x Cortex-A55 Based 1,8 GHz GPU:Adreno 650 587 MHz ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ HarmonyOS 2 ΜΝΉΜΗ ROM: 64 / 128 / 256 GB* Εκτεταμένη αποθήκευση:1 TB** *Ο διαθέσιμος εσωτερικός χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να είναι μικρότερος καθώς μέρος αυτού καταλαμβάνεται από λογισμικό. **Δεν περιλαμβάνεται στάνταρ, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά ΚΑΜΕΡΑ Πίσω Κάμερα:13 MP f/1.8 APERTURE Auto Focus Rear LED flash Ανάλυση φωτογραφίας: Έως 4160 x 3120 pixels* Ανάλυση κάμερας: Up to 3840 x 2160 pixels** Λειτουργίες λήψης:Time-Lapse / Panorama / Watermark / Document Correction / Audio contro / Timer / Burst shooting Μπροστινή Κάμερα:8 MP F/2.0 aperture Fixed Focal Ανάλυση φωτογραφίας:Έως 3264 x 2448 pixels* Ανάλυση κάμερας:Έως 1920 x 1080 pixels** Λειτουργίες λήψης:Beauty mode / Time-Lapse / Watermark / Selfie mirroring / Audio control *Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές στα pixel διαφορετικών λειτουργιών φωτογραφιών, παρακαλούμε πάρτε το πραγματικό ως το βασικό. **Τα εικονοστοιχεία βίντεο διαφορετικών τρόπων λήψης ενδέχεται να είναι διαφορετικά, παρακαλώ πάρτε την πραγματική κατάσταση ως στάνταρ. ΜΠΑΤΑΡΊΑ 7250 mAh (typ.) *Τυπική αξία. Η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 7150 mAh. Η πραγματική χωρητικότητα μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. ΦΟΡΤΙΣΗ Βασικός φορτιστής: Ο βασικός φορτιστής υποστηρίζει MAX 10V/2,25A Γρήγορη φόρτιση: Το tablet υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 10V/2,25A και είναι συμβατό με φόρτιση 9V/2A ή 5V/2A. ΔΙΚΤΥΟ Δεν υποστηρίζεται ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ WLAN: WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2 x 2 MIMO, 2,4 GHz και 5 GHz Bluetooth 5.1, υποστήριξη BLE, SBC, AAC και LDAC HD Audio. Μεταφορά αρχείων Bluetooth:Υποστηρίζεται Συγχρονισμός δεδομένων υπολογιστή: Υποστηρίζεται (προεγκατεστημένο με HiSuite) OTG: Υποστηρίζεται (μέγιστο ρεύμα εξόδου 1A/5V κατά την αντίστροφη τροφοδοσία) USB:Τύπος-C, USB 3.0 *Αυτή η λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται με το καλώδιο USB (μη τυπικό καλώδιο USB, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά) που υποστηρίζει αυτήν τη λειτουργία. *Το καλώδιο USB εισερχομένων υποστηρίζει USB 2.0. Προβολή ασύρματης οθόνης: Υποστηρίζεται ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ GPS, GLONASS, BeiDou, GALILEO, QZSS ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος,Πυξίδα,Αισθητήρας βαρύτητας,Γυροσκόπιο,Αισθητήρας hall ΜΙΚΡΌΦΩΝΑ : 4 μικρόφωνα Ηχεία 4 ηχεία ΉχοςHUAWEI Histen 7.0 Sound Effect Μορφές Αρχείων Ήχου: *.mp3, *.mp4, *.3gp,*.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.wav, *.midi Βίντεο Μορφές αρχείων βίντεο: *.mp4, *.3gp Περιεχόμενα συσκευασίας Tablet (Ενσωματωμένη μπαταρία) x 1 Φορτιστής x 1 Καλώδιο Type-C x 1 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης x 1 Εργαλείο εξαγωγής x 1 Warranty Card x 1 Edited October 9, 2021 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Φοβερό tablet! Τα αξίζει τα λεφτά του! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Φοβερό tablet! Τα αξίζει τα λεφτά του!Έτσι ακριβώς Κυργιάκο κ φοβερή τιμή αυτήν την περίοδο με τα καλύτερα δώρα pencil και keyboard!!! 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Καλό χρυσό, αλλά τουλάχιστον εμένα όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να γράψω ελληνικά πλην του nobo. Ούτε στον browser, την αναζήτηση ή τις ρυθμίσεις, ούτε σε άλλες εφαρμογές με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα. Διαβάζω στη σελίδα την εταιρείας να λέμε για την επιλεγμένη γλώσσα κι αγγλικά, αλλά εμένα μόνο αγγλικά διαβάζει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Καλό χρυσό, αλλά τουλάχιστον εμένα όσο κι αν προσπαθώ δεν μπορώ να γράψω ελληνικά πλην του nobo. Ούτε στον browser, την αναζήτηση ή τις ρυθμίσεις, ούτε σε άλλες εφαρμογές με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα. Διαβάζω στη σελίδα την εταιρείας να λέμε για την επιλεγμένη γλώσσα κι αγγλικά, αλλά εμένα μόνο αγγλικά διαβάζει...Τι εννοείς δεν μπορείς να γράψεις στα ελληνικά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Για λίγες ώρες στον Κωτσόβολο στα 362,10 ευρώ με δώρο το Huawei Smart Keyboard αξίας 109€! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 31 minutes ago, athanaso77 said: Για λίγες ώρες στον Κωτσόβολο στα 362,10 ευρώ με δώρο το Huawei Smart Keyboard αξίας 109€! Thanks Το πήρα ποιο πολύ για την εμπειρία harmony 🙂 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Blitzwolf hub BW-TH5Ότι χρειάζεται κανείς γιαυτην την ταμπλεταρα! 1 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 19 ώρες πριν, athanaso77 said: Για λίγες ώρες στον Κωτσόβολο στα 362,10 ευρώ με δώρο το Huawei Smart Keyboard αξίας 109€! υποτιθεται οτι ετρεχε τοσο καιρο προσφορα και με το pencil στα 449 , μαρκετιστικα κολπα, βλεπεις το διαφημιστικο baner της huawei για το 11 και λεει προσφορα ταμπλετ +πληκτρολογιο + pencil στα 449 μεχρι εξαντλησεως αποθεματων, στα 362 του κοτσου αν προσθεσεις αλλα 99 για το pencil πας στα 461 ευρωπουλα, δε βγαζεις ακρη ..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 39 minutes ago, evan66 said: υποτιθεται οτι ετρεχε τοσο καιρο προσφορα και με το pencil στα 449 , μαρκετιστικα κολπα, βλεπεις το διαφημιστικο baner της huawei για το 11 και λεει προσφορα ταμπλετ +πληκτρολογιο + pencil στα 449 μεχρι εξαντλησεως αποθεματων, στα 362 του κοτσου αν προσθεσεις αλλα 99 για το pencil πας στα 461 ευρωπουλα, δε βγαζεις ακρη ..... Προωθητικές ενέργειες είναι αυτές… φυσικά και δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά καταστήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Δουλεύοντας άψογα στο Lightroomτο τελευταίο update του Lr φοβερό!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 26/10/2021 at 5:14 ΜΜ, scorpio3 said: Blitzwolf hub BW-TH5 Ότι χρειάζεται κανείς γιαυτην την ταμπλεταρα! Μου φαίνεται τεράστιο. Λόγο macbook έχω δοκιμάσει αρκετά, όλα τα φθηνά καταναλώνουν πολύ μπαταριά. Η top επιλογή είναι Satechi αλλά είναι λίγο τσιμπημένα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Μια ερωτηση να κανω.Υπαρχει τροπος να περασω το mx player pro?Κατεβασα πολλα apk αλλα εθτε δεν τα κανει εγκατασταση ειτε ειναι το απλο.Κατεβασα google play store να το κανω εγκατασταση απο εκει αλλα μου ζηταει χρηματα.Το θεμα ειναι οτι το εχω πληρωμενο αλλα δεν ξερω γιατι με το ξαναβγαζει να το αγορασω. Για αυτο ρωταω αν ξερει κανενας κανενα τροπο Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 7 ώρες πριν, sifario said: Μια ερωτηση να κανω.Υπαρχει τροπος να περασω το mx player pro?Κατεβασα πολλα apk αλλα εθτε δεν τα κανει εγκατασταση ειτε ειναι το απλο.Κατεβασα google play store να το κανω εγκατασταση απο εκει αλλα μου ζηταει χρηματα.Το θεμα ειναι οτι το εχω πληρωμενο αλλα δεν ξερω γιατι με το ξαναβγαζει να το αγορασω. Για αυτο ρωταω αν ξερει κανενας κανενα τροπο Κολλημένος χρόνια με την συγκεκριμένη εφαρμογή, πλέον έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα το VLC σε Android. Μέσω gspace εμένα είναι οκ και φαίνεται ότι είναι αγορασμένο όπως και όλες οι εφαρμογές μου, δοκίμασε καθαρισμό μνήμης στο gspace και δοκίμασε πάλι, καλύτερα να το κατεβάσεις από app gallery και όχι τα έτοιμα πατσαρισμενα. Το gspace είναι μέτρια προς κακή λύση, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου για Google αλλά χάνεται η καλή εμπειρία και οι δυνατότητες του tablet που είναι κορυφή. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που η καθημερινότητα του στηρίζεται στην google, κάποια στιγμή θα γράψω εντυπώσεις αναλυτικά. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 και εγω μεσω gspace το εκανα εγκατασταση και εψαξα απο εκει τo mx player και με βγαζει να πληρωσω.Συμφωνω μαζι σου και εγω δεν θελω google services αλλα το κανω μονο και μονο για να περασω to mx player και μετα θα το διαγραψω το gspace Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 58 minutes ago, sifario said: και εγω μεσω gspace το εκανα εγκατασταση και εψαξα απο εκει τo mx player και με βγαζει να πληρωσω.Συμφωνω μαζι σου και εγω δεν θελω google services αλλα το κανω μονο και μονο για να περασω to mx player και μετα θα το διαγραψω το gspace Άμα διαγράψεις gspace θα χαθούν οι εφαρμογές που θα έχεις βάλει από playstore, κάνε την διαδικασία από την αρχή, κάνε και ένα reboot μετά. Εγώ θα την έβαζα σπασμένη για να μην είναι μέσω gspace. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Ναι θα το κανω οπως λες.Σπασμενο mx κατεβασα πολλα apk αλλα ειτε δεν τα εκανε εγκατασταση ειτε ηταν το απλο mx player και ας εγραφε pro Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 17 ώρες πριν, sifario said: Ναι θα το κανω οπως λες.Σπασμενο mx κατεβασα πολλα apk αλλα ειτε δεν τα εκανε εγκατασταση ειτε ηταν το απλο mx player και ας εγραφε pro Δες πμ Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 Νέο update Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Ωραια καναμε και το update.Μια ερωτηση εχει κανενας περασει το kodi?Γιατι το κανω εγκατασταση αλλα μετα δεν ανοιγει και εχω κατεβασει πολλες εκδοσεις αλλα τιποτα Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Μόλις το αγόρασα. Αλλά έχω θέματα και με ειδοποιήσεις gmail και με παιχνιδακια. Το gspace είναι ο καλύτερος τρόπος για Google services; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Νέα δεύτερη όμορφη θηκουλα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 On 14/12/2021 at 6:33 ΜΜ, geornirv said: Μόλις το αγόρασα. Αλλά έχω θέματα και με ειδοποιήσεις gmail και με παιχνιδακια. Το gspace είναι ο καλύτερος τρόπος για Google services; To gspace είναι μια μέτρια λύση για να μην είναι μεγάλος ο πόνος έλλειψης gms, για τα άκρως απαραίτητα καλό είναι αλλά μέχρι εκεί, ειδικά για mail βάλε μια εφαρμογή που να υποστηρίζει push, πχ BlueMail, εφαρμογές που δεν έχεις πληρώσει καλύτερα από άλλα market petal search Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 25, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Νέο σταντ για την ταμπλετάρα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Παιδιά καλησπέρα σας!Θέλω να το αγοράσω αλλά θέλω να ρωτήσω τα εξής πρίν.Λογικά δεν εχει Google play store, στο Huawei app gallery θα βρω τα πάντα?Γενικά θα εχω καποια δυσκολία με αυτό η μπαίνει κατα κάποιο τρόπο το google play store? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts