petros2112 Δημοσιεύτηκε September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2021 Καλησπερα ειμαι αναμεσα στα Nord 2 και Realme GT Δεδομενου οτι η χρηση θα ειναι λιγο απο ολα τι θα μου προτείνατε ? Ο παροχος μου ειναι Vodafone οποτε μαλλον volte vowifi το ξεχναω και στα δυο Με τον MediaTek Dimensity 1200-AI του Nord 2 θα υπαρξει υποστηριξη μελοντικα σε οτι αφορα Volte vowifi? Το μεγιστο ποσο που μπορω να διαθεσο ειναι 450/500 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Παρόμοια σχεδόν τηλέφωνα Στα χαρτιά κάπου υπερέχει το ένα και κάπου ίσως το άλλο Με μια μικρή υπεροχή υπέρ του Nord 2 Στη λίστα ίσως να βάλεις και το Samsung Galaxy A52s 5G που και αυτό είναι παραπλήσιο Αν τελικά είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 να πάρεις αυτό που σου φαίνεται ομορφότερο στα χέρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Αφού φτάνεις σε αυτά τα χρήματα, βάλε στη συζήτηση και το Samsung S20FE 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Realme gt με τον 888. Τα άλλα που αναφέρθηκαν είναι αρκετά κατώτερα με κάτι mediatek το nord και κάτι sd 7 series το a52. Συγκρίνουμε mid range με high end. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 (edited) On 28/9/2021 at 11:25 ΜΜ, petros2112 said: Καλησπερα ειμαι αναμεσα στα Nord 2 και Realme GT Δεδομενου οτι η χρηση θα ειναι λιγο απο ολα τι θα μου προτείνατε ? Ο παροχος μου ειναι Vodafone οποτε μαλλον volte vowifi το ξεχναω και στα δυο Με τον MediaTek Dimensity 1200-AI του Nord 2 θα υπαρξει υποστηριξη μελοντικα σε οτι αφορα Volte vowifi? Το μεγιστο ποσο που μπορω να διαθεσο ειναι 450/500 ευρω Nord 2 +Καλύτερη αυτονομία +καλύτερη κάμερα +γρηγορότερη ταχυφόρτιση(παρόλο που και τα 2 έχουν 65W φορτιστή) +φθηνότερο(από Amazon ξεκινά απο 399ευρώ) +καλύτερη ποιότητα κατασκευής(γυαλι ενω το Realme είναι πλαστικό) Realme GT +θύρα ακουστικών +snap888(έχει όμως θέματα υπερθέρμανσης/throttling) +120hz οθόνη(το nord έχει 90) Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του σε σχέση με το άλλο. Για τα περί vodafone και volte wifi,καλύτερα μίλησε μαζί τους να σε ενημερώσουν. Και για τα 2 κινητά,προσοχή από που θα γίνει η αγορά(λόγω εγγύησης). Edited October 6, 2021 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 38 minutes ago, king2009 said: Realme gt με τον 888. Τα άλλα που αναφέρθηκαν είναι αρκετά κατώτερα με κάτι mediatek το nord και κάτι sd 7 series το a52. Συγκρίνουμε mid range με high end. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενας snap888 που υπερθερμένεται,δεν κάνει το realme gt high end(όπως και το Poco f3 δεν είναι high end επειδή φοράει τον 870 και έχει 120hz amoled οθόνη). Mid range συσκευή παραμένει (όπως και το poco F3) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts