marvin Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2005 Θέλω να κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί λίγο χαζή: όλα τα DVD-RW γράφουν/διαβάζουν και CD-R? Μάλλον θα αγοράσω ένα desktop PC από τη DELL και το DVD-RW είναι μια επιλογή που θέλω αλλά χωρίς να χάσω τη δυνατότητα να γράφω audio cds. Δεύτερο οπτικό drive δε θα μπεί, λόγω του μικρού μεγέθους της κεντρικής μονάδας. Ας με διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ. :stupid: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ναι, όλα τα dvdrw μπορούν να γράψουν και να διαβάσουν cd. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Eυχαριστώ πολύ. Και εγώ αυτό ήξερα αλλά είδα κάτι περίεργα στο site της DELL. Αν θέλει κάποιος mod μπορεί να κλειδώσει το τόπικ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Αφού το πρόλαβα ακόμα ανοικτό, να ρωτήσω κι εγώ :p Θα πάρω νέο DVDRW. Ποιό μου προτείνετε; Έχω διαβάσει πολλά στο internet για το LG. Αντιθέτως για το NEC οι πληροφορίες/reviews είναι λιγότερες. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Αφού το πρόλαβα ακόμα ανοικτό, να ρωτήσω κι εγώ :p Θα πάρω νέο DVDRW. Ποιό μου προτείνετε; Έχω διαβάσει πολλά στο internet για το LG. Αντιθέτως για το NEC οι πληροφορίες/reviews είναι λιγότερες. :O Δεν το εννοούσα έτσι. :D Για τα NEC (την οικογένεια 3500-3540) έχω ακούσει τα καλύτερα. Για τα LG δεν ξέρω. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παιδιά εγώ έχω το NEC 3520 και είναι καλός εγγραφέας, αλλά δεν διαβάζει καλά. Πχ νοικιάζω γρατζουνισμένο DVD και προσπαθώ να το δω στη "φέτα" και κολλάει (το αναγνωρίζει όμως). Το βάζω να το γράψω στο NEC και δεν το αναγνωρίζει καν!!! (φέτα να διαβάζει καλύτερα από το DVD του PC!!!)... Το βάζω στο Laptop του πατέρα μου και καταφέρνω να το αντιγράψω στο δίσκο. Μετά το έγραψα με το NEC. Προσωπικά αν ήταν να αγοράσω DVD-RW θα κοιτούσα κανα PIONEER... Απλά κορυφαία (είχα 2 και το ξέρω, το 108 και το Α07) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 κι εγω εχω ενα nec και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.και καλο και φτηνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Τα nec, plextor και lite-on ειναι οι καλυτερες μαρκες τις εχω δοκιμασει και μπορω να πω πως ειναι κορυφαιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Μιας κι έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Plextor είναι με διαφορά η πιο αξιόπιστη και ποιοτική. Δυστυχώς τα recorders της είναι αρκετά πιο ακριβά από τα υπόλοιπα αλλά αν τα βρείτε σε καλή τιμή αξίζουν. Ενα NEC που είχα δοκιμάσει είχε πολλά προβλήματα με την θερμοκρασία σ'ένα media center κουτί. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 NEC με τα χίλια! Ξεκίνησα πρίν 2 χρόνια με NEC dvd-rw (2500Α) και συνεχίζω ακάθεκτος και με αυτό (στο παλιό PC) και με ένα 3520. Όλα τέλεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Για εγγραφή και εγώ προτεινω Nec .Εχω το 2500 και το 3500 και είμαι απολυτα ευχαριστημένος.Για ανάγνωση αστο καλύτερα όπως είπανε και οι προλαλήσαντες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Αν θες και καλή ανάγνψση σε σχετικά φθαρμένα DVD πάρε το Asus 1608P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Έχω το NEC 3540Α το οποίο βρίσκω πολύ καλό και είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς εργάζομαι με αρχεία τα οποία απαιτούν συχνά backup και μεγάλη αξιοπιστία. Αν δεν έπαιρνα αυτό θα έπαιρνα Lite-On με τα Recorders της οποίας έχω άριστες εμπειρίες. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 H PIO AXIOPISTI LISY EINAI I LG!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Της σείράς είναι και τα LG, μην λέμε υπερβολές. Και αυτά χαλάνε και καίνε δισκάκια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Της σείράς είναι και τα LG, μην λέμε υπερβολές. Και αυτά χαλάνε και καίνε δισκάκια. Καίνε δισκάκια; Έχω να κάψω δισκάκι από τότε που είχα CD-RW. Ούτε με τα 2 Pioneer αλλά ούτε με το NEC δεν έχω κάψει δισκάκι (μόνο μια φορά που crashαρε το PC, άρα δεν ήταν πρόβλημα του αντιγραφέα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Οι "ειδικοί" μου προτείναν το φθηνότερο και πολύ καλό NEC 3540 και το τσίμπησα. Μπορώ να πω πως είμαι πού ευχαριστημένος, το έχω λυώσει και αυτό.....κιχ :X Άψογο value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Από reviews στο internet κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με το NEC σαν reader. Τώρα βέβαια αν δε το δοκιμάσω, ό,τι και να διαβάζω είναι αοριστίες. Κάποιος από εσάς έχει παρόμοια προβλήματα; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Από reviews στο internet κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με το NEC σαν reader. Τώρα βέβαια αν δε το δοκιμάσω, ό,τι και να διαβάζω είναι αοριστίες. Κάποιος από εσάς έχει παρόμοια προβλήματα; Και εγω φιλε μου ακουω κατα καιρους διαφορα ειδικα για τα Nec... οτι εχουν γουστα στο τι DVD θα τα βαλεις να καψουνε, στο τι θα διαβασουνε και αλλα τετοια ομορφα. Η αληθεια ειναι ομως οτι εγω πηρα το 3540... του πεταξα μεσα απο μουφο-DVD, Sentinel, Princo, Verbatim, SKC και πολλα πολλα αλλα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Τωρα γιατι λεγονται τα διαφορα δεν ξερω... Οσον αφορα το reader... εδω μπορω να πω πως εχω τελειως διαφορετικη αποψη. Την ιδια στιγμη που ενα LG DVD-ROM και ενα 4x TEAC DVD-Rec μου βγαζουν λαθη στο διαβασμα απο ταινιες... το Nec με αφησε αφωνο... γιατι τα λαθη τα διαβαζε μια χαρα... Επεδειξε πολυ καλη αντοχη στο διαβασμα φθαρμενων DVD. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Στα χαρακτηριστικά ενός DVDRW (LG 4163) αναφέρει "Cannot be used to measure CD/DVD media". Τι σημαίνει αυτό; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Στα χαρακτηριστικά ενός DVDRW (LG 4163) αναφέρει "Cannot be used to measure CD/DVD media". Τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν οδηγό αναφοράς για σύγκριση media με άλλα drives (νομικές βλακείες στα πλαίσια του ανταγωνισμού που καταστρατηγείται έτσι και αλλιώς από τα συγκριτικά review κλπ) ,αλλά και λόγω ότι με μια αναβάθμιση firmware αλλάζουν πολλά. (και εδώ καλύτερα είναι να ψάξει κανείς τι "παίζει" από ποιότητα εγγραφής με τα ανεπίσημα firmware,προτού αγοράσει drive-Σίγουρα θ'αλλάξει γνώμη για πολλά !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 λίγο άσχετο αλλά, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά το slot loading DVD drive της Pioneer?? thanks :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 εχω βρει 3 DVD-RW πιθανα προς αγορα, το samsung H552B ,το LG 4163 και το ΝEC 3540. Με ενδιαφερει να γραφουν και να διαβαζουν, οχι απαραιτητα σε μεγαλες ταχυτητες αλλα να μην 'κολλανε'.Τι προτεινετε απο αυτα; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Το ποιό φθηνό, κοινώς το NEC. Εγώ το πήρα εδώ και δύο βδομάδες και έχει δεινοπαθήσει. Έχω γράψει καμιά 50 DVD και δεν έχει βγάλει κιχ. Άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Το πιο φτηνό βέβαια είναι το Samsung (38,00 στο Πλαίσιο) αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα γιαυτό. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts