hatzisnik Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλημέρα!!! Ρουτερ της cosmote έχω στο σπίτι Με το Mi10t δεν το κάνει αυτό... Και εμένα η σύζυγος που έχει το mi10t δεν έχει παραπονεθεί ποτέ. Τι να σου πω τώρα; Άβυσσος η ψυχή της xiaomi. Σκέψου τώρα ήρθα χθες σε ένα ξενοδοχείο που είχα να ερθω 3 μήνες και συνδέθηκε κατευθείαν. Στο σπίτι όμως όταν γυρίσω κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνδεθεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Παιδια ενα σχολιο για αυτο που αναφερεται στις αξιολογησεις skroutz: https://www.skroutz.gr/s/31440068/Xiaomi-11T-5G-8GB-128GB-Celestial-Blue.html#reviews Quote ο συνομιλητής ακούγεται από το πάνω ηχείο και όχι από ηχείο στο αφτι..αυτό καθιστά κάθε κλήση ΜΗ ιδιωτικη ...είναι σαν να ακούς από ανοιχτή ακρόαση..τι να τα κάνω όλα τα άλλα αν η πρώτη δουλειά δεν γίνεται σωστά?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 16 minutes ago, Fotis_Greece said: Παιδια ενα σχολιο για αυτο που αναφερεται στις αξιολογησεις skroutz: https://www.skroutz.gr/s/31440068/Xiaomi-11T-5G-8GB-128GB-Celestial-Blue.html#reviews Εμένα πάντως δεν συμβαίνει αυτό κανονικά μιλάω από το ηχειακι ακούω κ δεν έχω πρόβλημα καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Ρε παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα οπότε τραβάω βίντεο το πρώτο δευτερόλεπτο έχει ηχο το βίντεο κ μετά καθόλου έχει κάποια ρύθμιση η συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Καλησπέρα το έχω 2 μέρες στα χέρια μου..όλα καλά αλλά βλέπω ενημέρωση ασφαλείας 9/21?? Είναι δυνατόν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 1/11 έχει εμένα με έκδοση 12.5.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2022 Εμένα είναι λίγο πίσω από ότι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Πώς και τόση νέκρα παιδιά; Μπορεί κανένας να πει αν αξίζει το συγκεκριμένο με mtk επεξεργαστή; Ανταγωνισμό σε κοντινά χρήματα βρίσκω μόνο το OnePlus Nord 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Μάλλον είμαστε πολλοί λίγοι με αυτό το τηλέφωνο δεν έχω άποψη να σου πω για το άλλο αλλά εγώ για τα λεφτά του ειδικά όσο πέφτει σε τιμή είναι μια χαρά σαν κινητό πολύ καλό κ με τις κάμερες δεν είναι φολντ 2 που είχα πριν αλλά είναι πάρα πολύ καλό έχει όμως πολύ ωραίες επιλογές μέσα στο σινεματικ για να παιξεις με τις καμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 3 ώρες πριν, dafly7 said: Μάλλον είμαστε πολλοί λίγοι με αυτό το τηλέφωνο δεν έχω άποψη να σου πω για το άλλο αλλά εγώ για τα λεφτά του ειδικά όσο πέφτει σε τιμή είναι μια χαρά σαν κινητό πολύ καλό κ με τις κάμερες δεν είναι φολντ 2 που είχα πριν αλλά είναι πάρα πολύ καλό έχει όμως πολύ ωραίες επιλογές μέσα στο σινεματικ για να παιξεις με τις καμερες Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις. Μια ερώτηση μόνο. Είμαστε ακόμα με την 12.5.8? Παραλαμβάνω σήμερα και εφόσον είναι θέμα ημερών το να πάρουμε miui 13, σκέφτομαι να μην χάσω χρόνο σεταροντας το πλήρως στα μέτρα μου, να το κάνω μια και καλή με το miui 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 15 minutes ago, aggeloszog said: Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις. Μια ερώτηση μόνο. Είμαστε ακόμα με την 12.5.8? Παραλαμβάνω σήμερα και εφόσον είναι θέμα ημερών το να πάρουμε miui 13, σκέφτομαι να μην χάσω χρόνο σεταροντας το πλήρως στα μέτρα μου, να το κάνω μια και καλή με το miui 13. Ναι φίλε μου καλά το σκέφτεσαι και εγώ σε αυτήν είμαι ακόμα 12 5 8 τώρα βέβαια το πότε θα πάρουμε τη 13άρα κράτα μικρό καλάθι αλλά αφού τώρα παραλαμβάνεις καλά θα κάνεις να περιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Εγώ έχω την 12.5.6 ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε προηγούμενο κινητό. Ίσως φτάσει και 12 ώρες σοτ, και μάλιστα το έχω με κλειστή οθόνη συνδεδεμένο με το jbl Bluetooth να παίζει τραγούδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Μόλις μου ήρθε το 13 3.3 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 On 27/2/2022 at 12:05 ΠΜ, dafly7 said: Μόλις μου ήρθε το 13 3.3 γιγα Επιβεβαιώνω, MIUI 13 με Android 12 και security patch 01/2022, μέχρι τώρα δεν βλέπω ιδιαίτερες αλλαγές... 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2022 Το ίδιο και στο Mi 11i από χθες MIUI 13 3.3 GB , αλλαγές ελάχιστες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 καλησπέρα ερωτηση.. το πηρα για να αντικαταστησω ενα galaxy note 10+ και μαζί έχω το galaxy active 2 πως μπορω να βάλω το samsung health monitor στο xiaomi????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 1 ώρα πριν, Ermenegildo said: καλησπέρα ερωτηση.. το πηρα για να αντικαταστησω ενα galaxy note 10+ και μαζί έχω το galaxy active 2 πως μπορω να βάλω το samsung health monitor στο xiaomi????? δε στο βγάζει το play store; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 19 ώρες πριν, chios said: δε στο βγάζει το play store; οχι και το κατεβασα και σαν ξεχωριστο apk αλλα παλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.sec.android.app.shealth%26hl%3Den_US%26gl%3DUS%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dsamsung%2Bhealth%2Bmonitor%26pcampaignid%3DAPPU_1_w75AYvGRL5ON9u8PxLuvsAY&ved=2ahUKEwix_9r2huf2AhWThv0HHcTdC2YQ5YQBegQIEBAC&usg=AOvVaw3FXt9rmhX1fwryvlynw0NqΑυτήν εννοείς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 10 ώρες πριν, chios said: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.sec.android.app.shealth%26hl%3Den_US%26gl%3DUS%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dsamsung%2Bhealth%2Bmonitor%26pcampaignid%3DAPPU_1_w75AYvGRL5ON9u8PxLuvsAY&ved=2ahUKEwix_9r2huf2AhWThv0HHcTdC2YQ5YQBegQIEBAC&usg=AOvVaw3FXt9rmhX1fwryvlynw0Nq Αυτήν εννοείς; καλημερα οχι εννοω το Health monitor που βάζει το πιεσομετρο και το ecg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 https://www.xda-developers.com/enable-ecg-samsung-galaxy-watch-3-watch-active-2-paired-non-samsung-phones/Δες αυτό μήπως βοηθήσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 26 minutes ago, chios said: https://www.xda-developers.com/enable-ecg-samsung-galaxy-watch-3-watch-active-2-paired-non-samsung-phones/ Δες αυτό μήπως βοηθήσει. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ θα το δοκιμάσω το βραδυ που θα γυρίσω σπιτι και θα σε ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 λεει τιποτα η συσκευη ? σκεφτομαι να δωσω το realme gt και να παρω το 11t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskarv Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 καλησπέρα. έχει κάνει κάποιος εγκατάσταση app για καταγραφή κλήσεων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts