Ippoliti Δημοσιεύτηκε September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2021 Ψάχνω κινητό!Θελω να μ πείτε την γνώμη σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) Πολύ γενική η ερώτηση σου! Δεν γράφεις λεπτομέρειες,τι ψάχνεις! Επίσης το έχεις ανοίξει το thread σε λάθος μέρος! Edited September 16, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 50 minutes ago, guy_fawkes said: Πολύ γενική η ερώτηση σου! Δεν γράφεις λεπτομέρειες,τι ψάχνεις! Επίσης το έχεις ανοίξει το thread σε λάθος μέρος! Τι εννοείς σε λάθος μέρος; δεν έχω κάτι συγκεκριμένο!Θελω σίγουρα να είναι γρήγορο,πολύ Καλη μπαταρία και τέλεια κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 5 minutes ago, Ippoliti said: Τι εννοείς σε λάθος μέρος; δεν έχω κάτι συγκεκριμένο!Θελω σίγουρα να είναι γρήγορο,πολύ Καλη μπαταρία και τέλεια κάμερα! https://myphone.gr/forum/forum/117-επιλογή-συσκευής/ εδώ είναι το σωστό μέρος για το ερώτημα σου! Θα το μεταφέρει ο admin όσο για το ερώτημα σου ξαναγράφω είναι γενικό! Τουλάχιστον θα πρέπει να ανφέρεις πόσα χρήματα διαθέτεις? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Καλημέρα σας!Ψαχνω κινητό!Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα!Με ενδιαφέρει να έχει καλη διάρκεια μπαταρίας,να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και να είναι γρήγορο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 hour ago, guy_fawkes said: Πολύ γενική η ερώτηση σου! Δεν γράφεις λεπτομέρειες,τι ψάχνεις! Επίσης το έχεις ανοίξει το thread σε λάθος μέρος! το έβαλα εγώ στο link!θα προσθέσω και το ποσο ευχαριστω 8 minutes ago, guy_fawkes said: https://myphone.gr/forum/forum/117-επιλογή-συσκευής/ εδώ είναι το σωστό μέρος για το ερώτημα σου! Θα το μεταφέρει ο admin όσο για το ερώτημα σου ξαναγράφω είναι γενικό! Τουλάχιστον θα πρέπει να ανφέρεις πόσα χρήματα διαθέτεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 8 minutes ago, Ippoliti said: Καλημέρα σας!Ψαχνω κινητό!Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα!Με ενδιαφέρει να έχει καλη διάρκεια μπαταρίας,να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και να είναι γρήγορο!! το ποσό να είναι 500€ περίπου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Καλημέρα σας!Ψαχνω κινητό!Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα!Με ενδιαφέρει να έχει καλη διάρκεια μπαταρίας,να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες και να είναι γρήγορο!!Πρέπει να μας πεις και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει....στα 500 ευρώ υπάρχει πληθώρα συσκευωνΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 minute ago, karamazof53 said: Πρέπει να μας πεις και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει....στα 500 ευρώ υπάρχει πληθώρα συσκευων Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή δεν το έχω καθόλου με τα χαρακτηριστικά για αυτό δν έχω βάλει!δυστυχως 2 minutes ago, Ippoliti said: Επειδή δεν το έχω καθόλου με τα χαρακτηριστικά για αυτό δν έχω βάλει!δυστυχως Αν θέλετε να με βοηθήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Το πιο βασικό δεν ανέφερες.Τιμή...Κάμερες τώρα κορυφή μην περιμένεις να δεις σε οικονομικές συσκευές.Ακόμα και πολλές ακριβές,δεν έχουν top κάμερες.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 8 minutes ago, ταξιδιωτης22 said: Το πιο βασικό δεν ανέφερες. Τιμή... Κάμερες τώρα κορυφή μην περιμένεις να δεις σε οικονομικές συσκευές. Ακόμα και πολλές ακριβές,δεν έχουν top κάμερες. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απάντησα γύρω στα 500€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Απάντησα γύρω στα 500€Δες να βρεις κανένα s20 plus από αγγελία.Με λίγα παραπάνω πας και σε s21,μεταχειρισμένο βέβαια.Για καινούριο με πολύ καλή κάμερα δε θα βρεις στα χρήματά αυτά.Την μέρα όλα θα βγάλουν καλές φωτογραφίες,σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όμως,τα δεδομένα αλλάζουν.Εγώ ας πούμε κοιτάζω πάντα η συσκευή να τραβάει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού γιατί αυτό είναι βασικό για μένα.Αν σού πουν για huawei μην το σκεφτείς καθόλου.δεν έχουν playstore.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 2 minutes ago, ταξιδιωτης22 said: Δες να βρεις κανένα s20 plus από αγγελία. Με λίγα παραπάνω πας και σε s21,μεταχειρισμένο βέβαια. Για καινούριο με πολύ καλή κάμερα δε θα βρεις στα χρήματά αυτά. Την μέρα όλα θα βγάλουν καλές φωτογραφίες,σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όμως,τα δεδομένα αλλάζουν. Εγώ ας πούμε κοιτάζω πάντα η συσκευή να τραβάει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού γιατί αυτό είναι βασικό για μένα. Αν σού πουν για huawei μην το σκεφτείς καθόλου.δεν έχουν playstore. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το s20 ή το s20 fe δν αξίζουν;μιλάω για καινουργιο Δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 9 minutes ago, Ippoliti said: Το s20 ή το s20 fe δν αξίζουν;μιλάω για καινουργιο Δεν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο!! Πάνω απο 500€ κοστίζουν τα καινούργια! Η θα πας σε midrange συσκευή καινούργια απο Samsung,Sony,Xiaomi κά ή θα πας σε περσινό μεταχειρισμένο flagship στις προαναφερθέντες εταιρίες! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 13 minutes ago, guy_fawkes said: Πάνω απο 500€ κοστίζουν τα καινούργια! Η θα πας σε midrange συσκευή καινούργια απο Samsung,Sony,Xiaomi κά ή θα πας σε περσινό μεταχειρισμένο flagship στις προαναφερθέντες εταιρίες! Αυτό το μοντέλο αξίζει;είναι κάτω από 500€ Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) (128GB) Cloud Navy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 13 minutes ago, Ippoliti said: Αυτό το μοντέλο αξίζει;είναι κάτω από 500€ Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) (128GB) Cloud Navy Σχετικά με το FE, θα πρότεινα μόνο το 5G. Αλλιώς, την πιο value for money συσκευή της Samsung, το A52s 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 ώρα πριν, Ippoliti said: Αυτό το μοντέλο αξίζει;είναι κάτω από 500€ Samsung Galaxy S20 FE (SM-G780G) (128GB) Cloud Navy Ναι είναι πολύ καλή! Αν θες να το κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρόνια τότε 5G αν όχι τότε χτύπα το! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 51 minutes ago, guy_fawkes said: Ναι είναι πολύ καλή! Αν θες να το κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρόνια τότε 5G αν όχι τότε χτύπα το! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippoliti Δημ. September 16, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Τι διαφορά θα έχει αν είναι 5G ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 hour ago, Ippoliti said: Τι διαφορά θα έχει αν είναι 5G ή όχι; Η 5G συνδεσιμότητα έχει μακράν ανώτερες ταχύτητες και παροχές σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts