em_seven Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό το φορτίζετε ανοιχτό? ή το βάζετε για φόρτιση και μετά το σβήνετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 6 ώρες πριν, em_seven said: Παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό το φορτίζετε ανοιχτό? ή το βάζετε για φόρτιση και μετά το σβήνετε?? Δεν έχει να κάνει, ότι βολεύει τον καθένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 14 ώρες πριν, em_seven said: Παιδιά μια ερώτηση. Το κινητό το φορτίζετε ανοιχτό? ή το βάζετε για φόρτιση και μετά το σβήνετε?? πρακτικά δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελως το βάζεις να φορτίζει και το αφήνεις όλη την νύχτα δεν έχει προβλημα μετά από κάποιες φορτίσεις θα μάθει τον τροπο που φορτίζεις και θα μπει σε λειτουργία η έξυπνη φόρτιση με την οποία δεν κανείς ζημιά στην μπαταρία ακόμα και να το αφήνεις όλη νύχτα στο ρεύμα τώρα αν δεν θέλεις να σε ενοχλούν μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο, μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία Μην ενοχλείτε, μπορείς να το βάλεις σε πτήση, μπορείς να κλείσεις το wifi. Όλα αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως σε βολεύει και το πρωί δεν ξανά ανοίγουν όλα από την αρχή με ότι αυτό συνεπάγεται επίσης χτυπάει και το ξυπνητήρι εάν το έχεις ανοιχτό κάτι που πολλοί χρησιμοποιούμε 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Όταν βλέπω ένα pdf αρχείο μέσω του safari είναι απίστευτα αργό το scrolling !! Με περιορισμό της κίνησης στα 60 hz διορθώνεται το πρόβλημα !! Υπάρχει και σε άλλους φαντάζομαι ?? iOS 15.1.1 Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Τίποτα μέχρι στιγμής. https://discussions.apple.com/thread/253308123 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Είναι bug του ProMotion, πρέπει να διορθωθεί με update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Απο οτι βλεπω ακομα και αν εχω τερμα φωτεινοτητα, αν βγω στον ηλιο, αυτοματα μπορει να γινει πιο φωτεινη απο μονη της (ενω ειναι ηδη τερμα?) Ειναι οντως ετσι? η bug? Στο 11 δεν θυμαμαι κατι τετοιο (καλα καμια σχεση η οθονη μεταξυ τους το ξερω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 1 ώρα πριν, balantakos777 said: Απο οτι βλεπω ακομα και αν εχω τερμα φωτεινοτητα, αν βγω στον ηλιο, αυτοματα μπορει να γινει πιο φωτεινη απο μονη της (ενω ειναι ηδη τερμα?) Ειναι οντως ετσι? η bug? Στο 11 δεν θυμαμαι κατι τετοιο (καλα καμια σχεση η οθονη μεταξυ τους το ξερω). Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/οθόνη και μέγεθος κειμένου και απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 33 minutes ago, GEOGEOGEO said: Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/οθόνη και μέγεθος κειμένου και απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα. Γιατί να την απενεργοποιήσει; Απλά ρώτησε πως γίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 10 minutes ago, Tasos19s said: Γιατί να την απενεργοποιήσει; Απλά ρώτησε πως γίνεται ΑΝ, θέλει να την απενεργοποιήσει, για να μη ρυθμίζει το τηλέφωνο μόνο του τη φωτεινότητα και για να καταλάβει πως δεν είναι κάποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 36 minutes ago, GEOGEOGEO said: ΑΝ, θέλει να την απενεργοποιήσει, για να μη ρυθμίζει το τηλέφωνο μόνο του τη φωτεινότητα και για να καταλάβει πως δεν είναι κάποιο bug. Εάν πει ότι θέλει να την απενεργοποιήσει τότε ναι μπορεί να βρει την συγκεκριμένη ρύθμιση στην θέση που ανέφερες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 (edited) ακυρο το ποστ, ευχαριστω για τις απαντησεις, επανερχομαι - Ειχατε δικιο, ηταν η επιλογη στην στηλη Ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/οθόνη, μου ειχε ξεφυγει εντελως. - Η μπαταρια του προ μαξ πραγματικα, δεν υπαρχει. - θα προτεινω θηκες απο Caseology για οσους δεν τις ξερουν. Edited December 13, 2021 by balantakos777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Ο διακόπτης για VoLTE δεν υπάρχει στις επιλογές ή τον έχουν πάει άλλου ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα, πήγα σήμερα σε ένα κοτσοβολο & ρώτησα για το 13promax για παραγγελία, παράδοση κλπ & μου είπε ο πωλητής ότι παρέλαβαν εμπόρευμα & μέχρι τις 15δεκ θα παραλάβουν όσοι έχουν κάνει παραγγελία. Ισχύει αυτό? Ρωτάω αυτούς που έχουν κάνει από κοτσοβολο την αγορά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 50 minutes ago, jonos said: Ο διακόπτης για VoLTE δεν υπάρχει στις επιλογές ή τον έχουν πάει άλλου ; Πλέον δεν υπάρχει διακόπτης και είναι by default ενεργοποιημένο αν διατίθεται από τον provider. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlf Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 19 minutes ago, Hd1980 said: Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα, πήγα σήμερα σε ένα κοτσοβολο & ρώτησα για το 13promax για παραγγελία, παράδοση κλπ & μου είπε ο πωλητής ότι παρέλαβαν εμπόρευμα & μέχρι τις 15δεκ θα παραλάβουν όσοι έχουν κάνει παραγγελία. Ισχύει αυτό? Ρωτάω αυτούς που έχουν κάνει από κοτσοβολο την αγορά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε νομίζω... Ο καθένας εκεί λεει τα δικά του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 19 minutes ago, Hd1980 said: Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα, πήγα σήμερα σε ένα κοτσοβολο & ρώτησα για το 13promax για παραγγελία, παράδοση κλπ & μου είπε ο πωλητής ότι παρέλαβαν εμπόρευμα & μέχρι τις 15δεκ θα παραλάβουν όσοι έχουν κάνει παραγγελία. Ισχύει αυτό? Ρωτάω αυτούς που έχουν κάνει από κοτσοβολο την αγορά. Με τον Κωτσόβολο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Είναι κάποιοι που έχουν κάνει προπαραγγελία από τους πρώτους και δεν έχουν παραλάβει ακόμα και είναι κάποιοι άλλοι που παρέλαβαν σε μία εβδομάδα από την παραγγελία, ενώ άλλοι πάλι που τα βρήκαν διαθέσιμα στο site και την επόμενη μέρα τα είχαν στα χέρια τους. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 On 11/12/2021 at 9:45 ΠΜ, athanaso77 said: Είναι bug του ProMotion, πρέπει να διορθωθεί με update. Πάντως ούτε με την 15.2 διορθώθηκε !! Άντε να δούμε ποτέ !! Είναι πολύ σπαστικό ! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Καλημέρα σε όλους. Επέστρεψα στο iOS με το 13 Pro Max. (Μετά το 6 Plus χρησιμοποιούσα συσκευές Android.) Μια γραμμή που εμφανίζει (μόνο στην οθόνη κλειδώματος) κάτω από τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας και wifi, σημαίνει κάτι; Θα στοιχημάτιζα ότι εδώ και 3 εβδομάδες που έχω τη συσκευή, ότι δεν υπήρχε αυτή η γραμμή, και την εμφάνισε χθες. Μήπως πάτησα κάτι καταλάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 19 minutes ago, Meraklis87 said: Καλημέρα σε όλους. Επέστρεψα στο iOS με το 13 Pro Max. (Μετά το 6 Plus χρησιμοποιούσα συσκευές Android.) Μια γραμμή που εμφανίζει (μόνο στην οθόνη κλειδώματος) κάτω από τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας και wifi, σημαίνει κάτι; Θα στοιχημάτιζα ότι εδώ και 3 εβδομάδες που έχω τη συσκευή, ότι δεν υπήρχε αυτή η γραμμή, και την εμφάνισε χθες. Μήπως πάτησα κάτι καταλάθος; Α ναι! Μάλλον έγινε με την 15.2! Λογικά είναι για να κατεβάζεις την σελίδα με τα εργαλεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 6 minutes ago, paros99 said: Α ναι! Μάλλον έγινε με την 15.2! Λογικά είναι για να κατεβάζεις την σελίδα με τα εργαλεία! Δεν την έχω περάσει ακόμα την 15.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 28 minutes ago, Meraklis87 said: Καλημέρα σε όλους. Επέστρεψα στο iOS με το 13 Pro Max. (Μετά το 6 Plus χρησιμοποιούσα συσκευές Android.) Μια γραμμή που εμφανίζει (μόνο στην οθόνη κλειδώματος) κάτω από τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας και wifi, σημαίνει κάτι; Θα στοιχημάτιζα ότι εδώ και 3 εβδομάδες που έχω τη συσκευή, ότι δεν υπήρχε αυτή η γραμμή, και την εμφάνισε χθες. Μήπως πάτησα κάτι καταλάθος; 8 minutes ago, paros99 said: Α ναι! Μάλλον έγινε με την 15.2! Λογικά είναι για να κατεβάζεις την σελίδα με τα εργαλεία! Δεν είναι με τη 15.2, υπάρχει πολλές εκδόσεις πίσω. Απλά σου δείχνει ότι κατεβάζοντας την έχεις τα shortcuts. Ουσιαστικά σαν μία υπενθύμιση είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, Meraklis87 said: Καλημέρα σε όλους. Επέστρεψα στο iOS με το 13 Pro Max. (Μετά το 6 Plus χρησιμοποιούσα συσκευές Android.) Μια γραμμή που εμφανίζει (μόνο στην οθόνη κλειδώματος) κάτω από τα εικονίδια σήματος, μπαταρίας και wifi, σημαίνει κάτι; Θα στοιχημάτιζα ότι εδώ και 3 εβδομάδες που έχω τη συσκευή, ότι δεν υπήρχε αυτή η γραμμή, και την εμφάνισε χθες. Μήπως πάτησα κάτι καταλάθος; Πάντα υπήρχε αυτή η γραμμή! Απλά δεν θυμάσαι καλά. Edited December 15, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2021 Η γραμμή αυτή υπάρχει από εποχές iPhone x και την υιοθέτηση των πλήρως gestures controls. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα, πήγα σήμερα σε ένα κοτσοβολο & ρώτησα για το 13promax για παραγγελία, παράδοση κλπ & μου είπε ο πωλητής ότι παρέλαβαν εμπόρευμα & μέχρι τις 15δεκ θα παραλάβουν όσοι έχουν κάνει παραγγελία. Ισχύει αυτό? Ρωτάω αυτούς που έχουν κάνει από κοτσοβολο την αγορά. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά όσοι είχατε κάνει προπαραγγελια από κοτσοβολο παραλάβατε ή μου έλεγε ο πωλητής μπαρούφες? Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts