valantis_8 Δημ. November 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2024 Χθες σύνδεσα το I phone με Samsung galaxy watch 5 44 κατέβασα μια εφαρμογή στο ρολόι την έκανα εγκατάσταση και μετά το I phone είδε το ρολόι και λειτουργεί κανονικά με όλες τις ειδοποιήσεις να έρχονται στο ρολόι από το τηλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openminder777 Δημ. November 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2024 On 20/11/2024 at 1:04 ΜΜ, valantis_8 said: Χθες σύνδεσα το I phone με Samsung galaxy watch 5 44 κατέβασα μια εφαρμογή στο ρολόι την έκανα εγκατάσταση και μετά το I phone είδε το ρολόι και λειτουργεί κανονικά με όλες τις ειδοποιήσεις να έρχονται στο ρολόι από το τηλ ποια εφΑρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 On 22/11/2024 at 7:17 ΜΜ, openminder777 said: ποια εφΑρμογη? H εφαρμογή λέγεται Merge την κατεβάζεις από το play store του ρολογιού την κάνεις εγκατάσταση στο ρολόι δίνει ότι δικαιώματα ζητάει Μετά ανοίγεις Bluetooth στο I phone και κάνεις paire το βρίσκει μολις συνδεθεί δουλεύουν τα πάντα μπορείς να απαντήσεις και να μιλήσεις και από το ρολόι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 Καλησπέρα σε όλους , σκέφτομαι να το αγοράσω για δώρο .πόσα χρόνια ζωής (updates ) λέτε να πάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 30 minutes ago, greg2310 said: Καλησπέρα σε όλους , σκέφτομαι να το αγοράσω για δώρο .πόσα χρόνια ζωής (updates ) λέτε να πάρει; Αλλα 2 χρόνια σίγουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 3 ώρες πριν, greg2310 said: Καλησπέρα σε όλους , σκέφτομαι να το αγοράσω για δώρο .πόσα χρόνια ζωής (updates ) λέτε να πάρει; Λογικά έως και το 2028 xs και xr θα πάρουν και iOS 19 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Τα φώτα σας . Έστησα πριν 2 μέρες ένα καινούριο iphone για τη γυναίκα μου και δεν μπορώ να πάρω αντίγραφο στο icloud Έχω βάλει να πάρει buck up σχεδόν τα πάντα εκτός από φωτογραφίες Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 2 minutes ago, greg2310 said: Τα φώτα σας . Έστησα πριν 2 μέρες ένα καινούριο iphone για τη γυναίκα μου και δεν μπορώ να πάρω αντίγραφο στο icloud Έχω βάλει να πάρει buck up σχεδόν τα πάντα εκτός από φωτογραφίες Καμιά λύση; Τι πρόβλημα σου βγάζει δηλαδή; Νομίζω όταν το αφήσεις στο Wi-Fi και σε φορτιστή τότε παίρνει αντίγραφο μόνο του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Just now, Tasos19s said: Τι πρόβλημα σου βγάζει δηλαδή; Νομίζω όταν το αφήσεις στο Wi-Fi και σε φορτιστή τότε παίρνει αντίγραφο μόνο του Λέει ότι δεν υπάρχει χώρος ενώ το βάζω να κάνει αντιγραφή μυνηματα ,επαφές ,ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 6 minutes ago, greg2310 said: Λέει ότι δεν υπάρχει χώρος ενώ το βάζω να κάνει αντιγραφή μυνηματα ,επαφές ,ρυθμισεις Άρα κάτι κανείς λάθος Πηγαινε ρυθμίσεις/Ονομα iCloud/icloud/εφαρμογες που χρησιμοποιούν το iCloud Εκεί επιλογή κάνε όσα θέλεις και όσα νομίζεις ότι χωράνε Αν θέλεις παραπάνω πρέπει να αγοράσεις χώρο μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Προχθές πήγα σε iPhone 16 pro το 13 το πήρε ο γιος μου διαφορά τεράστια εκτός κάμερας και οθόνης ακόμα δεν είδα αλλά είναι λίγες οι μέρες καλή Κυριακή σε όλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, valantis_8 said: Προχθές πήγα σε iPhone 16 pro το 13 το πήρε ο γιος μου διαφορά τεράστια εκτός κάμερας και οθόνης ακόμα δεν είδα αλλά είναι λίγες οι μέρες καλή Κυριακή σε όλους Ναι ανάλογα τις ανάγκες μπορείς να βρεις διαφορες Ενας μέσος χρήστης σίγουρα μόνο στην κάμερα και στην οθόνη θα δει διαφορες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, valantis_8 said: Προχθές πήγα σε iPhone 16 pro το 13 το πήρε ο γιος μου διαφορά τεράστια εκτός κάμερας και οθόνης ακόμα δεν είδα αλλά είναι λίγες οι μέρες καλή Κυριακή σε όλους Έχω το 16 pro και το 13 η γυναίκα μου. Άνετα θα είχα για daily driver to 13 .είναιια χαρά κινητό ,γρήγορο ,iOS , με καλή κάμερα ειδικά ο main φακος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Εγώ πέρσι πήγα από XR σε 15 Pro Max...και ακόμα ψάχνω να βρώ το γιατί....🤣 1 Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 36 minutes ago, pavlidisc said: Εγώ πέρσι πήγα από XR σε 15 Pro Max...και ακόμα ψάχνω να βρώ το γιατί....🤣 Ε όχι, εσύ το ξεφτέλησες! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, pavlidisc said: Εγώ πέρσι πήγα από XR σε 15 Pro Max...και ακόμα ψάχνω να βρώ το γιατί....🤣 Γιατί έπρεπε να χαλάσεις κάνα χιλιάρικο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Μια βοήθεια, τo έχει η κόρη μου 1μιση χρόνο (αγορά καινούργιο) και θέλει να πάει σε πιο πρόσφατο με μεγαλύτερη οθόνη. Πόσο μπορεί να το πουλήσει (υγεια μπαταρίας 88%, χωρίς γρατζουνιά)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 18 minutes ago, tifozif1 said: Μια βοήθεια, τo έχει η κόρη μου 1μιση χρόνο (αγορά καινούργιο) και θέλει να πάει σε πιο πρόσφατο με μεγαλύτερη οθόνη. Πόσο μπορεί να το πουλήσει (υγεια μπαταρίας 88%, χωρίς γρατζουνιά)? Δες εδώ στο Insomnia πόσο πάει στις αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, tifozif1 said: Μια βοήθεια, τo έχει η κόρη μου 1μιση χρόνο (αγορά καινούργιο) και θέλει να πάει σε πιο πρόσφατο με μεγαλύτερη οθόνη. Πόσο μπορεί να το πουλήσει (υγεια μπαταρίας 88%, χωρίς γρατζουνιά)? Εγώ σφραγισμένο που μου το έδωσαν προχθές με 2 χρόνια εγγύηση το δίνω 400…οποτε υπολογισε πάνω κάτω Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts