koutsis Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 3 ώρες πριν, panoszavra said: Καλημέρα. Παρατηρώ ότι η ένδειξη τόσο του σήματος κινητής όσο και του Wi-Fi είναι χαμηλότερη από ότι στο προηγούμενο Android(7t pro) που χρησιμοποιούσα. Εννοείται στα ίδια σημεία. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη σε σχέση με την ποιότητα των σημάτων. Γενικά όμως παρατηρώ ότι δύσκολα θα δω κάπου φουλ σήμα. Κάνω κάτι για αυτό ή απλά το δέχομαι και προχωράω; Δεν νομόζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Και όπως είπε και ο απο πάνω, ίσως απλά η μέτρηση να είναι πιο σωστή και το σήμα να είναι το ίδιο με το android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Τόσο εγώ(iPhone 13 )όσο και ο κουμπάρος μου με iPhone 12 έχουμε πρόβλημα με το native mail app. Όπως και να ρυθμίσουνε την εφαρμογή, οι ειδοποιήσεις για νέα mail έρχονται ακανόνιστα. Συνήθως μετά από ώρες και πολλές φορές αφού ανοίξουμε πρώτα την εφαρμογή. Έχουμε 3 και 5 mail αντίστοιχα να συγχρονίζουν. Είναι γενικευμένο το πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 2 ώρες πριν, panoszavra said: Τόσο εγώ(iPhone 13 )όσο και ο κουμπάρος μου με iPhone 12 έχουμε πρόβλημα με το native mail app. Όπως και να ρυθμίσουνε την εφαρμογή, οι ειδοποιήσεις για νέα mail έρχονται ακανόνιστα. Συνήθως μετά από ώρες και πολλές φορές αφού ανοίξουμε πρώτα την εφαρμογή. Έχουμε 3 και 5 mail αντίστοιχα να συγχρονίζουν. Είναι γενικευμένο το πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Ανάλογα τι λογαριασμούς mail έχετε. Το Gmail ας πούμε δεν κάνει ώθηση άρα τα μηνύματα έρχονται ανάλογα με το πόσο συχνά συγχρονίζει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις mail στους λογαριασμούς και τσέκαρε τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 (edited) 21 ώρες πριν, panoszavra said: Τόσο εγώ(iPhone 13 )όσο και ο κουμπάρος μου με iPhone 12 έχουμε πρόβλημα με το native mail app. Όπως και να ρυθμίσουνε την εφαρμογή, οι ειδοποιήσεις για νέα mail έρχονται ακανόνιστα. Συνήθως μετά από ώρες και πολλές φορές αφού ανοίξουμε πρώτα την εφαρμογή. Έχουμε 3 και 5 mail αντίστοιχα να συγχρονίζουν. Είναι γενικευμένο το πρόβλημα; Υπάρχει λύση; όπως σου είπε και ο από πάνω το gmail δεν υποστηρίζεται από την μαμά εφαρμογή mail στα iPhone. εαν εχεις gmail τοτε το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις την εφαρμογη gmail απο το app store. Edited May 30, 2022 by Tasos19s 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 5 ώρες πριν, Tasos19s said: όπως σου είπε και ο από πάνω το gmail δεν υποστηρίζεται από την μαμά εφαρμογή mail στα iPhone. εαν εχεις gmail τοτε το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις την εφαρμογη gmail απο το app store. Ρε Τάσο αφού σου δίνει επιλογή εάν δεν έχει push να κάνει fetch τα email. Επιλέγοντας και το χρονικό διάστημα που θες εσύ. Τι στο καλό το έχει εάν δεν το υποστηρίζει; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 32 minutes ago, panoszavra said: Ρε Τάσο αφού σου δίνει επιλογή εάν δεν έχει push να κάνει fetch τα email. Επιλέγοντας και το χρονικό διάστημα που θες εσύ. Τι στο καλό το έχει εάν δεν το υποστηρίζει; δεν υποστηρίζει push notifications, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις μεσα το gmail σου, μπορεις οπως βλεπεις να βαλεις τις ρυθμισεις αυτες αλλα τα μηνυματα δεν θα ερχονται αμεσα αλλα πχ μετα απο συγχρονισμο καθε 15 λεπτα εαν επιλεξεις αυτο κατι που εχει και επιπτωση στην μπαταρια και οτι αλλο συνεπαγεται Εγώ από τότε που σταμάτησε η υποστήριξη του gmail, χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια τι να κάνουμε πληρώνουμε την κόντρα μεταξύ apple και google οπως και με τον safari στο YouTube που δεν εμφανιζει ποιοτητα στα βιντεο ανωτερη των 1080p Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 6 minutes ago, Tasos19s said: δεν υποστηρίζει push notifications, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις μεσα το gmail σου, μπορεις οπως βλεπεις να βαλεις τις ρυθμισεις αυτες αλλα τα μηνυματα δεν θα ερχονται αμεσα αλλα πχ μετα απο συγχρονισμο καθε 15 λεπτα εαν επιλεξεις αυτο κατι που εχει και επιπτωση στην μπαταρια και οτι αλλο συνεπαγεται Εγώ από τότε που σταμάτησε η υποστήριξη του gmail, χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια τι να κάνουμε πληρώνουμε την κόντρα μεταξύ apple και google οπως και με τον safari στο YouTube που δεν εμφανιζει ποιοτητα στα βιντεο ανωτερη των 1080p Ακριβώς αυτό που περιγράφεις θέλω να έχω. Να έρχονται τα μηνύματα ανά 15 ή 30 λεπτά. Μόνο που δεν μου λειτουργεί για κάποιο λόγο. Το έχω στα 30 λεπτά και έρχονται όποτε το θυμηθούν. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 4 minutes ago, panoszavra said: Ακριβώς αυτό που περιγράφεις θέλω να έχω. Να έρχονται τα μηνύματα ανά 15 ή 30 λεπτά. Μόνο που δεν μου λειτουργεί για κάποιο λόγο. Το έχω στα 30 λεπτά και έρχονται όποτε το θυμηθούν. ε ναι λογικό να σου έρχονται όποτε θέλουν, αφού μέσα στα 15 λεπτά που συγχρονίζει αν δεν έχεις κάτι δεν θα έρθει, αν έχεις ένα email μετά από 1 λεπτό που είχε κάνει συγχρονισμό, θα λάβεις το μήνυμα στον επόμενο συγχρονισμό σε 14 λεπτά... άμα βάλεις την εφαρμογή gmail τι έχεις να χάσεις? 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 54 minutes ago, Tasos19s said: ε ναι λογικό να σου έρχονται όποτε θέλουν, αφού μέσα στα 15 λεπτά που συγχρονίζει αν δεν έχεις κάτι δεν θα έρθει, αν έχεις ένα email μετά από 1 λεπτό που είχε κάνει συγχρονισμό, θα λάβεις το μήνυμα στον επόμενο συγχρονισμό σε 14 λεπτά... άμα βάλεις την εφαρμογή gmail τι έχεις να χάσεις? Μα δεν μου έρχονται μετά από 14 λεπτά. Μου έρχονται μετά από 4 ώρες. Όπως και να έχει γενικά προτιμώ να χρησιμοποιώ τις native εφαρμογές λόγω καλύτερου optimisation με το λειτουργικό. Αρκεί βέβαια να λειτουργούν. Μην κουράζω όμως. Θα δεχθώ ότι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει θέμα που πρέπει να διορθωθεί κάποια στιγμή. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 4 minutes ago, panoszavra said: Μα δεν μου έρχονται μετά από 14 λεπτά. Μου έρχονται μετά από 4 ώρες. Όπως και να έχει γενικά προτιμώ να χρησιμοποιώ τις native εφαρμογές λόγω καλύτερου optimisation με το λειτουργικό. Αρκεί βέβαια να λειτουργούν. Μην κουράζω όμως. Θα δεχθώ ότι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει θέμα που πρέπει να διορθωθεί κάποια στιγμή. συνηθίζεις να κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 9 minutes ago, panoszavra said: Μα δεν μου έρχονται μετά από 14 λεπτά. Μου έρχονται μετά από 4 ώρες. Όπως και να έχει γενικά προτιμώ να χρησιμοποιώ τις native εφαρμογές λόγω καλύτερου optimisation με το λειτουργικό. Αρκεί βέβαια να λειτουργούν. Μην κουράζω όμως. Θα δεχθώ ότι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει θέμα που πρέπει να διορθωθεί κάποια στιγμή. Βάλε το Gmail και μην παιδεύεσαι άλλο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 6 ώρες πριν, Tasos19s said: συνηθίζεις να κλείνεις τις εφαρμογές από το multitask? Όποτε το θυμάμαι. Αν φταίει αυτό ,θα είναι για γέλια. Είπα να δοκιμάσω το iOS για να λύσω κάποια θέματα που είχα στο android και όντως λύθηκαν. Αλλά συνάντησα αλλά που δεν τα είχα στην android μεριά. Καλημέρα σε όλους! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 10 ώρες πριν, panoszavra said: Όποτε το θυμάμαι. Αν φταίει αυτό ,θα είναι για γέλια. Είπα να δοκιμάσω το iOS για να λύσω κάποια θέματα που είχα στο android και όντως λύθηκαν. Αλλά συνάντησα αλλά που δεν τα είχα στην android μεριά. Καλημέρα σε όλους! κάνε μια δοκιμή να μην κλείνεις τίποτα γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το σωστο το multitask ειναι εκει για να μπαινουμε απο εφαρμογη σε εφαρμογη οχι για να τις κλεινουμε μόνο όταν μια εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται την κλείνουμε από εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, Tasos19s said: κάνε μια δοκιμή να μην κλείνεις τίποτα γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το σωστο το multitask ειναι εκει για να μπαινουμε απο εφαρμογη σε εφαρμογη οχι για να τις κλεινουμε μόνο όταν μια εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται την κλείνουμε από εκεί Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ όλους και sorry για την γκρίνια. Αλλά μετά τα σαράντα οι ανοχές μου , για όσα θεωρώ αυτονόητα , είναι πολύ μικρές. Edited May 31, 2022 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2022 1 ώρα πριν, panoszavra said: Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ όλους και sorry για την γκρίνια. Αλλά μετά τα σαράντα οι ανοχές μου , για όσα θεωρώ αυτονόητα , είναι πολύ μικρές. Πολλές φορές αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δεν είναι και το σωστό Άσχετα τι έχουμε συνηθίσει Αν όμως γνωρίζεις κάνεις μια μικρή προσπάθεια και μαθαίνεις να λειτουργείς κατά τον σωστό τρόπο Ειδικά όταν βλέπω να κλείνουν εφαρμογές από το multitask δεν ξέρω τι να κάνω να νευριασω ή να γελάσω Κάποια κατάλοιπα έχουν μείνει στο κεφάλι μας από την εποχή των windows και δεν μπορούμε ακόμα να τα αφήσει πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 7 ώρες πριν, Tasos19s said: Πολλές φορές αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δεν είναι και το σωστό Άσχετα τι έχουμε συνηθίσει Αν όμως γνωρίζεις κάνεις μια μικρή προσπάθεια και μαθαίνεις να λειτουργείς κατά τον σωστό τρόπο Ειδικά όταν βλέπω να κλείνουν εφαρμογές από το multitask δεν ξέρω τι να κάνω να νευριασω ή να γελάσω Κάποια κατάλοιπα έχουν μείνει στο κεφάλι μας από την εποχή των windows και δεν μπορούμε ακόμα να τα αφήσει πίσω Σχετικά με το multitasking έτσι είναι όπως τα λες. Τα «αυτονόητα» στα οποία αναφερόμουν είναι για παράδειγμα να μπορείς να πάρεις ένα extended screenshot από οπουδήποτε και όχι μόνο στο safari. Το σταματάω όμως εδώ γιατί ήδη σπάμαρα αρκετά το νήμα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 36 minutes ago, panoszavra said: Σχετικά με το multitasking έτσι είναι όπως τα λες. Τα «αυτονόητα» στα οποία αναφερόμουν είναι για παράδειγμα να μπορείς να πάρεις ένα extended screenshot από οπουδήποτε και όχι μόνο στο safari. Το σταματάω όμως εδώ γιατί ήδη σπάμαρα αρκετά το νήμα. Τι εννοείς με το extended screenshot; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 3 ώρες πριν, Tasos19s said: Τι εννοείς με το extended screenshot; Εννοεί το scrolling screenshot. 4 ώρες πριν, panoszavra said: να μπορείς να πάρεις ένα extended screenshot από οπουδήποτε και όχι μόνο στο safari. Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή για αυτό όπως το Picsew ή το Tailor. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 48 minutes ago, athanaso77 said: Εννοεί το scrolling screenshot. Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή για αυτό όπως το Picsew ή το Tailor. Δεν γνώριζα την ύπαρξη του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 1 ώρα πριν, athanaso77 said: Εννοεί το scrolling screenshot. Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή για αυτό όπως το Picsew ή το Tailor. Αυτό εννοώ ναι. Εύχομαι το iOS 16 να έχει κάποιες τέτοιες προσθήκες που θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα του. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Μια ερώτηση: Αποκομίζω μια αίσθηση πλαστικού όταν αγγίζω την οθόνη και όχι γυαλιού. Έτσι θα έπρεπε να είναι;Sent from my SM-G990B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 1 ώρα πριν, stapd_21 said: Μια ερώτηση: Αποκομίζω μια αίσθηση πλαστικού όταν αγγίζω την οθόνη και όχι γυαλιού. Έτσι θα έπρεπε να είναι; Sent from my SM-G990B using Tapatalk Ναι έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas58 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Τα ίδια κάνει και σε εμένα, το δέχεσαι και προχωράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 2 ώρες πριν, stapd_21 said: Μια ερώτηση: Αποκομίζω μια αίσθηση πλαστικού όταν αγγίζω την οθόνη και όχι γυαλιού. Έτσι θα έπρεπε να είναι; Sent from my SM-G990B using Tapatalk Καλώς ήρθες στο iPhone. 😁 Ναι έτσι είναι. Και αν χτυπήσεις την οθόνη με το δάχτυλο θα έχει αίσθηση κούφιου. Έτσι είναι η κατασκευή για μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις. Μετά από καιρό το συνηθίζεις και το ξεχνάς. (Ομοιοπαθής). Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δεν είναι ενοχλητικό, αφού θα μπει γυαλι από πάνω έτσι και αλλιώς, απλώς με παραξένεψε Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts