leon09 Δημοσιεύτηκε September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2021 προερχόμενος από huawei p30 pro θα πήγαινα στο oppo που είναι νεότερο (2020 vs 2021) αλλά δεν έχει μεγάλη διαθεσιμότητα και εδώ στο φόρουμ το νήμα του oppo είναι κλινικά νεκρό..... έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά η τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Δεν φταίει τόσο η τιμή όσο η ελάχιστη διαθεσιμότητα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon09 Δημ. September 14, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 το εχω βρει 80ευρω πιο ακριβο απο το oneplus και δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Είναι ξεχωριστή και εξαιρετική συσκευή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει δεδομένης της ελάχιστης υποστήριξης και της παντελής έλλειψης εγγύησης στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 "Τέρατα" επιδόσεων και οι δύο συσκευές, αλλά προτίμησε το OP8 Pro για να έχεις την κατάλληλη υποστήριξη ανα πάσα στιγμή εάν προκύψει θέμα. Και μάλιστα αυτή την περίοδο έχει τέλεια τιμή! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 On 14/9/2021 at 2:57 ΜΜ, leon09 said: το εχω βρει 80ευρω πιο ακριβο απο το oneplus και δεν ξερω τι να κανω Που παίζει κάτι τέτοιο,μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Στο ΟΡ8 προ δεν θα πήγαινα κυρίως γιατί δεν μου αρέσει η πίσω πλευρά των καμερών, κατά τ άλλα δυνατή συσκευή με ωραία χαρακτηριστικά. Το find 3x pro σίγουρα είναι ομορφότερο και εξίσου δυνατό, αλλά όπως είπαν ίσως υστερεί σε υποστήριξη. Θα κοιτούσα σίγουρα και άλλες επιλογές. Αλλά αν ήταν για κάποιο από τα 2 θα δοκίμαζα το Find 3x pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Oppo κι από μένα λόγω εμφάνισης.Ετσι κι αλλιώς κι από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τούμπανο.Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Oppo και OnePlus ανήκουν στον ίδιο όμιλο και πλέον θα έχουν κοινό λειτουργικό για τα ένα μοντέλα.Πιστεύω και τα 2 αυτά τηλέφωνα θα πάρουν το νέο λογισμικό οπότε επέλεξε καθαρά βάσει τι σ αρέσει εμφανισιακά γτ από specs είναι τούμπανα και τα 2. 1 Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts