soleman Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Ψώνισα φαγητό πακέτο και μου λέει ότι πλήρωσα στην ACS που είναι ακριβώς δίπλα. Για 3 βδομάδες αγόραζα καφέ πακέτο που ήταν δίπλα σε AVIN και τις μισές φορές μου έβγαζε AVIN, τις υπόλοιπες κανονικά το καφέ 8 minutes ago, soleman said: Ψώνισα φαγητό πακέτο και μου λέει ότι πλήρωσα στην ACS που είναι ακριβώς δίπλα. Για 3 βδομάδες αγόραζα καφέ πακέτο που ήταν δίπλα σε AVIN και τις μισές φορές μου έβγαζε AVIN, τις υπόλοιπες κανονικά το καφέ 8 minutes ago, soleman said: Ψώνισα φαγητό πακέτο και μου λέει ότι πλήρωσα στην ACS που είναι ακριβώς δίπλα. Για 3 βδομάδες αγόραζα καφέ πακέτο που ήταν δίπλα σε AVIN και τις μισές φορές μου έβγαζε AVIN, τις υπόλοιπες κανονικά το καφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 50 minutes ago, soleman said: Ψώνισα φαγητό πακέτο και μου λέει ότι πλήρωσα στην ACS που είναι ακριβώς δίπλα. Για 3 βδομάδες αγόραζα καφέ πακέτο που ήταν δίπλα σε AVIN και τις μισές φορές μου έβγαζε AVIN, τις υπόλοιπες κανονικά το καφέ Λογικά το μηχανάκι του pos είναι συνδεδεμένο στην avin. Μήπως τα έχει ο ίδιος; Το wallet κοιτάει μόνο το pos. Άρα άμα το pos είναι σε άλλη εταιρία περασμένο, άσχετα εσύ που το βλέπεις, τότε θα δεις άλλο όνομα. Εγώ πχ σε μια μεγάλη αλυσίδα που ψωνίζω, αντί να δω το μαγαζί, βλέπω τα κεντρικά τους. Όλα τα pos τους είναι δηλωμένα εκεί. Καμία σχέση η περιοχή που ψώνισα απο την περιοχή που φαίνεται ότι έκανα τα ψώνια. Στην δικιά σου περίπτωση θα είχε πλάκα να ρωτήσεις τον υπάλληλο γιατί φαίνεται avin ενώ ψωνίζεις καφέ. Πες του και για πλάκα, ο θείος μου είναι στην ααδε και θα τον ρωτήσω και αυτόν να μου πει. Εκεί ίσως σου βγάλει άλλο pos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Λογικά το μηχανάκι του pos είναι συνδεδεμένο στην avin. Μήπως τα έχει ο ίδιος; Το wallet κοιτάει μόνο το pos. Άρα άμα το pos είναι σε άλλη εταιρία περασμένο, άσχετα εσύ που το βλέπεις, τότε θα δεις άλλο όνομα. Εγώ πχ σε μια μεγάλη αλυσίδα που ψωνίζω, αντί να δω το μαγαζί, βλέπω τα κεντρικά τους. Όλα τα pos τους είναι δηλωμένα εκεί. Καμία σχέση η περιοχή που ψώνισα απο την περιοχή που φαίνεται ότι έκανα τα ψώνια. Στην δικιά σου περίπτωση θα είχε πλάκα να ρωτήσεις τον υπάλληλο γιατί φαίνεται avin ενώ ψωνίζεις καφέ. Πες του και για πλάκα, ο θείος μου είναι στην ααδε και θα τον ρωτήσω και αυτόν να μου πει. Εκεί ίσως σου βγάλει άλλο pos. Ανακεφαλαιώνω , τον καφέ τον αγόραζα στον Μαυρή Σπυρίδωνα στην Πάρο, βλέπετε έχει 3 χρεώσεις Avin και 1 χρέωση Μαυρή. Αυτοκίνητο δεν είχα για να πάω σε Avin. Τα 26 € είναι από την επιχείρηση ¨Μαράθι¨ έτοιμα φαγητά, που είναι δίπλα στην ACS, δεν υπάρχει περίπτωση η ACS να μοιράζεται το pos με το μαγειρείο. Edited June 26, 2023 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Αν είναι ίδιος ιδιοκτήτης δεν θα μου φαινόταν περίεργο,έχω περίπτωση με καφετέρια και ζωοτροφές. Ένα πος και για τα δυοSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 43 minutes ago, soleman said: Ανακεφαλαιώνω , τον καφέ τον αγόραζα στον Μαυρή Σπυρίδωνα στην Πάρο, βλέπετε έχει 3 χρεώσεις Avin και 1 χρέωση Μαυρή. Αυτοκίνητο δεν είχα για να πάω σε Avin. Τα 26 € είναι από την επιχείρηση ¨Μαράθι¨ έτοιμα φαγητά, που είναι δίπλα στην ACS, δεν υπάρχει περίπτωση η ACS να μοιράζεται το pos με το μαγειρείο. Ανακεφαλαιωνω και εγώ. Το wallet δεν κοιτάει gps. Το wallet κοιτάει pos. Άρα ρώτα εκεί σε ποιον ανήκουν τα pos. Τις πληροφορίες τις αντλεί από το pos. Άλλο δικό μου παράδειγμα, αγόρασα πράγμα από ελληνικό κατάστημα που μου έκοψε και απόδειξη και το wallet μου έβγαλε μια εταιρία στην Βουλγαρία. Όταν τον ρώτησα το γιατί μου ξεροκαταπιε και έλεγε δε ξέρω και να ρωτήσω το αφεντικό κτλ κτλ κτλ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Ανακεφαλαιωνω και εγώ. Το wallet δεν κοιτάει gps. Το wallet κοιτάει pos. Άρα ρώτα εκεί σε ποιον ανήκουν τα pos. Τις πληροφορίες τις αντλεί από το pos. Άλλο δικό μου παράδειγμα, αγόρασα πράγμα από ελληνικό κατάστημα που μου έκοψε και απόδειξη και το wallet μου έβγαλε μια εταιρία στην Βουλγαρία. Όταν τον ρώτησα το γιατί μου ξεροκαταπιε και έλεγε δε ξέρω και να ρωτήσω το αφεντικό κτλ κτλ κτλ. Αλήθεια, η απόδειξη ταμειακής εχει διεύθυνση Βουλγαρίας?.Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 21 minutes ago, coulis said: Αλήθεια, η απόδειξη ταμειακής εχει διεύθυνση Βουλγαρίας?. Tapa Η απόδειξη ταμειακής αποκλείεται , η απόδειξη απο το pos ναι. Απάτη βέβαια αφού δεν αποδίδει ΦΠΑ και το εισπράτει όλο 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Η απόδειξη ταμειακής αποκλείεται , η απόδειξη απο το pos ναι. Απάτη βέβαια αφού δεν αποδίδει ΦΠΑ και το εισπράτει όλοΑκριβώς (έτσι πιστεύω), γιατί το pos πρέπει να ειναι συνδεδεμένο με την ταμειακή. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 2 ώρες πριν, coulis said: Αλήθεια, η απόδειξη ταμειακής εχει διεύθυνση Βουλγαρίας?. Tapa Όχι βέβαια. Η απόδειξη ταμειακής είχε κανονικά την διεύθυνση. Το pos λογικά έστελνε τα χρήματα αλλού. 1 ώρα πριν, coulis said: Ακριβώς (έτσι πιστεύω), γιατί το pos πρέπει να ειναι συνδεδεμένο με την ταμειακή. Tapa Ακόμα δε έχουν συνδεθεί όλες οι ταμειακές με τα pos. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Η απόδειξη ταμειακής αποκλείεται , η απόδειξη απο το pos ναι. Απάτη βέβαια αφού δεν αποδίδει ΦΠΑ και το εισπράτει όλοΗ απόδοση ΦΠΑ σχετίζεται με την απόδειξη και όχι με το pos.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Το Google pay κραταει προμηθεια?Το λεω γιατι τοσο καιρο πληρωνα μεσω της Πειραιως και ολα καλα..,και προχτες με το Google για 2 καφεδες αξιας 4,50 ευρω,μου κρατησε 4,80....OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 1 minute ago, optostyle said: Το Google pay κραταει προμηθεια? Το λεω γιατι τοσο καιρο πληρωνα μεσω της Πειραιως και ολα καλα..,και προχτες με το Google για 2 καφεδες αξιας 4,50 ευρω,μου κρατησε 4,80.... OptoStyle Όχι. Εμένα δε μου κρατάει τπτ. Μήπως ο υπάλληλος δακτυλογραφησε λάθος το ποσό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Το τσεκαρα εκεινη την ωρα,και της το ειπα γιατι μ'εκανε εντυπωσηΤο ποσον ηταν 30 cents λιγοτερο..!!OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Το Google pay κραταει προμηθεια?Το λεω γιατι τοσο καιρο πληρωνα μεσω της Πειραιως και ολα καλα..,και προχτες με το Google για 2 καφεδες αξιας 4,50 ευρω,μου κρατησε 4,80....OptoStyleΌχι,που ξέρει το κατάστημα πως πληρώνεις εσύ; Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 49 minutes ago, bill33 said: Η απόδοση ΦΠΑ σχετίζεται με την απόδειξη και όχι με το pos. Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Ναι απλά αναφέρω οτι αν η ταμιακή είναι μαϊμού τότε δεν αποδίδετε ΦΠΑ. Τέλος πάντων , οff topic είμαστε. Οχι δεν κρατάει προμήθεια. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Όχι,που ξέρει το κατάστημα πως πληρώνεις εσύ; Sent from my Pixel 6 using TapatalkΔεν ξερει το καταστημα....απλα ο λογαριασμος ηταν πιο λιγο,και η πληρωμη εδειξε εκεινη την ωρα στο κινητο,λιγο παραπανω..αυτοOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Από 1/9/2023 η Alpha Bank καταργεί το Alpha Wallet και προτείνει οι συναλλαγές μας να γίνονται μέσα από Google Pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts