tsiftsism Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση,πρέπει να έχεις πάντα ενεργό το nfc.δεν έχει κίνδυνο αυτό για κλοπή από την κάρτα; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν φοβάσαι, απλά κλείνεις το NFC και το ανοίγεις μόνο τη στιγμή πριν κάνεις την πληρωμή.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Και μην ξεχνάμε ότι για να λειτουργήσει το pay πρέπει 1ον να έχουμε ορίσει κωδικό για ξεκλείδωμα του κινητού και 2ον να το ξεκλειδώσουμε πριν κάνουμε την αγορά.Αρα δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να μας χρεώσουν άθελά μας από το nfc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Και μην ξεχνάμε ότι για να λειτουργήσει το pay πρέπει 1ον να έχουμε ορίσει κωδικό για ξεκλείδωμα του κινητού και 2ον να το ξεκλειδώσουμε πριν κάνουμε την αγορά.Αρα δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να μας χρεώσουν άθελά μας από το nfc!Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα για να πληρώσεις,απλά να ανάψει η οθονηSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα για να πληρώσεις,απλά να ανάψει η οθονηSent from my Pixel 6 using TapatalkΑυτό που λες δεν είναι λογικό, αν είναι έτσι αν κάποιος πάρει το κινητό σου μπορεί να σε χρεώσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Αυτό που λες δεν είναι λογικό, αν είναι έτσι αν κάποιος πάρει το κινητό σου μπορεί να σε χρεώσει.Δοκίμασε τοSent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) No unlock needed for smaller payments Important: For tap to pay transactions under a certain amount, you may not need to unlock your phone. For regional requirements, go to the table below. You can only make a limited number of locked transactions before your phone asks you to unlock it. You must also complete the transaction within a few minutes after you unlock it. https://support.google.com/wallet/answer/12059519?hl=en-GB Edited August 15, 2022 by bill33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 No unlock needed for smaller payments Important: For tap to pay transactions under a certain amount, you may not need to unlock your phone. For regional requirements, go to the table below. You can only make a limited number of locked transactions before your phone asks you to unlock it. You must also complete the transaction within a few minutes after you unlock it. https://support.google.com/wallet/answer/12059519?hl=en-GB άρα σαν την κάρτα την χρεωστική που μέχρι 50 ευρώ δεν θέλει πιν .καμία διαφορά.όσο επικίνδυνο είναι να σου κλέψουν την χρεωστική τόσο και για το κινητό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Αν φοβάσαι, απλά κλείνεις το NFC και το ανοίγεις μόνο τη στιγμή πριν κάνεις την πληρωμή.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΕπειδή έχω samsung συσκευή μπορώ να βάλω ρουτίνα να ανοίγει το nfc όταν ανοίγει το gpay,αναγνωρίζει αυτόματα το poss και ανοίγει η εφαρμογή; δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Επειδή έχω samsung συσκευή μπορώ να βάλω ρουτίνα να ανοίγει το nfc όταν ανοίγει το gpay,αναγνωρίζει αυτόματα το poss και ανοίγει η εφαρμογή; δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒάλε το nfc να ενεργοποιηθεί όταν το ξεκλειδώνεις. Αν δεν είναι ενεργό το nfc πως θα καταλάβει το gpay ότι θα το χρησιμοποιήσεις;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Επειδή έχω samsung συσκευή μπορώ να βάλω ρουτίνα να ανοίγει το nfc όταν ανοίγει το gpay,αναγνωρίζει αυτόματα το poss και ανοίγει η εφαρμογή; δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, η εφαρμογή Google Pay δεν χρειάζεται να ανοίξει για να πληρώσεις.Αν έχεις το NFC ενεργοποιημένο, και το κινητό εντοπίσει κάποιο POS, ολοκληρώνει την πληρωμή μέσω του Google Pay.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Καταρχάς όταν ανοίγεις το Google Wallet σε ρωτάει, εφόσον έχεις κλειστό το nfc, αν θέλεις να το ανοίξει. Άρα αυτό λύνεται έτσι. Βέβαια το όλο νόημα του wallet είναι να μη χρειάζεται καν να μπεις στην εφαρμογή, απλώς να ξεκλειδώσεις το κινητό και να πληρώσεις. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Όχι, η εφαρμογή Google Pay δεν χρειάζεται να ανοίξει για να πληρώσεις.Αν έχεις το NFC ενεργοποιημένο, και το κινητό εντοπίσει κάποιο POS, ολοκληρώνει την πληρωμή μέσω του Google Pay.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΠρέπει να ξεκλειδώσει η οθόνη όμως; αλλιώς με κλειδωμένη οθόνη δεν κάνει συναλλαγή;οπότε είναι ασφαλές;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Όχι, η εφαρμογή Google Pay δεν χρειάζεται να ανοίξει για να πληρώσεις.Αν έχεις το NFC ενεργοποιημένο, και το κινητό εντοπίσει κάποιο POS, ολοκληρώνει την πληρωμή μέσω του Google Pay.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkμέχρι ένα μικρό ποσό αυτό λέμε .όχι για όλα τα ποσά ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 1 hour ago, ilka71 said: 1 ώρα πριν, bill33 said: No unlock needed for smaller payments Important: For tap to pay transactions under a certain amount, you may not need to unlock your phone. For regional requirements, go to the table below. You can only make a limited number of locked transactions before your phone asks you to unlock it. You must also complete the transaction within a few minutes after you unlock it. https://support.google.com/wallet/answer/12059519?hl=en-GB άρα σαν την κάρτα την χρεωστική που μέχρι 50 ευρώ δεν θέλει πιν .καμία διαφορά.όσο επικίνδυνο είναι να σου κλέψουν την χρεωστική τόσο και για το κινητό.. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί την κάρτα μπορείς να την έχεις σε θωρακισμένη θήκη, όπως είναι πολύ συνηθισμένο. Στο τηλέφωνο δεν είναι πρακτικό να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Όπως και να έχει, οι πιθανότητες απάτης είναι μικρές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Βάλε το nfc να ενεργοποιηθεί όταν το ξεκλειδώνεις. Αν δεν είναι ενεργό το nfc πως θα καταλάβει το gpay ότι θα το χρησιμοποιήσεις;Sent from my Pixel 6 using TapatalkΔεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Πρέπει να ξεκλειδώσει η οθόνη όμως; αλλιώς με κλειδωμένη οθόνη δεν κάνει συναλλαγή;οπότε είναι ασφαλές;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ μέχρι τώρα πάντα πάντα ξεκλείδωνα την συσκευή για να πληρώσω (έχω δαχτυλικό αποτύπωμα για ξεκλείδωμα).Δεν γνώριζα μέχρι και πριν λίγο που διάβασα το link που παρέθεσε ο συμφορουμίτης ότι μπορείς να πληρώσεις μικρά ποσά μόνο με την ενεργοποίηση της οθόνης.Με κλειδωμένη οθόνη δεν πραγματοποιείται σίγουρα πληρωμή.Είναι απόλυτα ασφαλές.μέχρι ένα μικρό ποσό αυτό λέμε .όχι για όλα τα ποσά ;Αύριο το πρωί που θα αγοράσω καφέ στον δρόμο για την δουλειά (€ 2,00), θα επιχειρήσω να πληρώσω ενεργοποιώντας μόνο την οθόνη, χωρίς να ξεκλειδώσω το κινητό.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 1 ώρα πριν, vag74 said: Δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είπες ότι θα βάλεις ρουτίνα; 1 ώρα πριν, minast said: Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί την κάρτα μπορείς να την έχεις σε θωρακισμένη θήκη, όπως είναι πολύ συνηθισμένο. Στο τηλέφωνο δεν είναι πρακτικό να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Όπως και να έχει, οι πιθανότητες απάτης είναι μικρές. Η οθόνη σου είναι συνέχεια ενεργοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Η οθόνη σου είναι συνέχεια ενεργοποιημένη;Δεν έχει τέτοια ρύθμιση στις ρουτίνες Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑύριο το πρωί που θα αγοράσω καφέ στον δρόμο για την δουλειά (€ 2,00), θα επιχειρήσω να πληρώσω ενεργοποιώντας μόνο την οθόνη, χωρίς να ξεκλειδώσω το κινητό.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΘα το τσεκάρω και εγώ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 9 minutes ago, vag74 said: Δεν έχει τέτοια ρύθμιση στις ρουτίνες Nόμιζα ότι μπορείς να βάλεις ότι ενέργειες θες. Αν είσαι σε αντροιντ12 μήπως σου έχει να ενεργοποιεί το nfc αφού ξεκλειδώσεις το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Εδώ πάντως κάρτα Πειραιώς χρεωστική visa δεν μπορώ να συνδέσω. Μόνιμα μου γράφει αυτό που φαίνεται στο επισυναπτόμενο. Σε επικοινωνία με την Πειραιώς μου είπαν ότι αυτό είναι θέμα της Google καθώς βλέπουν τις απόπειρες σύνδεσης όμως αποτυγχάνει από πλευράς Google. Σε επικοινωνία με την Google μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα... Καμία ιδέα;Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Nόμιζα ότι μπορείς να βάλεις ότι ενέργειες θες. Αν είσαι σε αντροιντ12 μήπως σου έχει να ενεργοποιεί το nfc αφού ξεκλειδώσεις το κινητό;Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις ότι ενέργειες θέλεις,για το δεύτερο δεν το βρήκα πουθενά και είμαι με android 12Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Όντως το δοκίμασα το πρωί για μικροποσα δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις την οθόνη Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 έφτιαξα μία bixby ρουτίνα να ανοιγει το nfc όταν ανοίγει το wallet app αλλά δε δουλεύει, το nfc παραμένει κλειστό. στο wallet app βγάζει notification να ανοίξει το nfc. Φυσικά όταν κλείνεις το wallet app, το nfc παραμένει ανοικτό αφού δε δουλέυει η ρουτίνα. με το alpha mywallet app, η ρουτίνα δουλεύει κανονικά, ανοίγει το nfc και με το κλείσιμο του app κλείνει το nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 έφτιαξα μία bixby ρουτίνα να ανοιγει το nfc όταν ανοίγει το wallet app αλλά δε δουλεύει, το nfc παραμένει κλειστό. στο wallet app βγάζει notification να ανοίξει το nfc. Φυσικά όταν κλείνεις το wallet app, το nfc παραμένει ανοικτό αφού δε δουλέυει η ρουτίνα. με το alpha mywallet app, η ρουτίνα δουλεύει κανονικά, ανοίγει το nfc και με το κλείσιμο του app κλείνει το nfc. Το δοκίμασα και εγώ δεν δουλεύει με την εφαρμογή της google,έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να ανοίξεις το πορτοφόλι για να δουλέψει Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Τα μικροποσα ποια είναι ξέρει κανείς έτσι από περιέργεια?Μήπως συμπεφτουν με αυτά που μπορείς να ψωνίσεις με κάρτα χωρίς pin , δλδ κάτω από 50 ευρώ?Στάλθηκε από το SM-A536B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts