evris2013 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 https://techmaniacs.gr/pano-apo-100-ek-samsung-galaxy-smartphones-stin-pio-simantiki-anavathmisi/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 😃😃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Καλημέρα σε όλους. Απο τις αναβαθμίσεις του Απριλίου και μετά, οπότε και εξαφανίστηκε η επιλογή VOLTE, δεν μπορώ να συνδυάσω κλήση και data σε 5g COSMOTE (το ίδιο και σε Α54). Είναι θέμα της cosmote? έχω ενεργοποιημένο το wifi calling , που υποτίθεται ενεργοποιεί και το volte. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές που κλειδώνουν NR/LTE, αλλά τότε δεν μπορώ να κάνω κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 (edited) 1 hour ago, amarg said: Καλημέρα σε όλους. Απο τις αναβαθμίσεις του Απριλίου και μετά, οπότε και εξαφανίστηκε η επιλογή VOLTE, δεν μπορώ να συνδυάσω κλήση και data σε 5g COSMOTE (το ίδιο και σε Α54). Είναι θέμα της cosmote? έχω ενεργοποιημένο το wifi calling , που υποτίθεται ενεργοποιεί και το volte. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές που κλειδώνουν NR/LTE, αλλά τότε δεν μπορώ να κάνω κλήση. Από τότε μέχρι τώρα τι έκανες; στην Cosmote ρώτησες ή από κει που πήρες τη συσκευή; Σε μένα λειτουργούν μια χαρά και τα δύο (VoLte VoWi-Fi). Edited November 6, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amarg Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Δεν ασχολήθηκα η αλήθεια. Τώρα μου χρειάστηκε κάπου και με ενόχλησε. Μόλις μίλησα όμως μέσω chat με cosmote και το θέμα λύθηκε! Ήταν όντως θέμα ενεργοποίησης της υπηρεσίας από πλευράς τους και πράγματι συνδέεται με το wificalling. Ενώ μέσω τη διαδικασίας ενεργοποίησής του wificalling με sms φαινόταν οτι είναι οκ, στην πράξη δεν ήταν. Χρειάστηκε μια σειρά ενεργειών από τον τεχνικό (στη διάρκεια των οποίων απενεργοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε εκ νέου η υπηρεσία wificalling) και τώρα το volte λειτουργεί κανονικά (ακόμα πάντως δεν φαίνεται κουμπί volte on/off και το wificalling το ελέγχεις από την εφαρμογή του τηλεφώνου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 1 hour ago, amarg said: Δεν ασχολήθηκα η αλήθεια. Τώρα μου χρειάστηκε κάπου και με ενόχλησε. Μόλις μίλησα όμως μέσω chat με cosmote και το θέμα λύθηκε! Ήταν όντως θέμα ενεργοποίησης της υπηρεσίας από πλευράς τους και πράγματι συνδέεται με το wificalling. Ενώ μέσω τη διαδικασίας ενεργοποίησής του wificalling με sms φαινόταν οτι είναι οκ, στην πράξη δεν ήταν. Χρειάστηκε μια σειρά ενεργειών από τον τεχνικό (στη διάρκεια των οποίων απενεργοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε εκ νέου η υπηρεσία wificalling) και τώρα το volte λειτουργεί κανονικά (ακόμα πάντως δεν φαίνεται κουμπί volte on/off και το wificalling το ελέγχεις από την εφαρμογή του τηλεφώνου) Το VoLte on/off δεν εμφανίζεται ούτε σε μας. Όμως λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Καμία θήκη παιδιά σε book case έχουμε καλή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Το τελευταίο μεγάλο Update για τη συσκευή μας 27.11.2023. https://techmaniacs.gr/samsung-one-ui-6-europe/ 4 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Tελευταια μεγάλη αναβάθμιση για το πολύ ωραίο κινητό μας... Έχετε σκεφτεί καθόλου αντικατάσταση στο επόμενο έτος? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 23 minutes ago, christos_087 said: Tελευταια μεγάλη αναβάθμιση για το πολύ ωραίο κινητό μας... Έχετε σκεφτεί καθόλου αντικατάσταση στο επόμενο έτος? Έχει και έναν ακόμα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Έχουμε περιθώρια. Μόλις ένα χρόνο και ενάμιση μήνα το έχω. Ήδη έκανα μείωση συμβολαίου αντί επιδότηση συσκευής. 3 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 1 hour ago, evris2013 said: Έχει και έναν ακόμα χρόνο ενημερώσεις ασφαλείας. Έχουμε περιθώρια. Μόλις ένα χρόνο και ενάμιση μήνα το έχω. Ήδη έκανα μείωση συμβολαίου αντί επιδότηση συσκευής. Καλά έκανες θα αντέξει κι άλλο.. κι εγώ δεν θέλω να το αλλάξω, A52s μέχρι να σβήσει ο ήλιος... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Δεν ισχύει ότι έχουν επεκτείνει τα μεγάλα update μέχρι 4 χρόνια? Πραγματικά είναι το καλύτερο κινητό που είχα από αλλά πολύ πιο ακριβότερα και δεν θέλω να το αλλάξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 4 minutes ago, panoslvd said: Δεν ισχύει ότι έχουν επεκτείνει τα μεγάλα update μέχρι 4 χρόνια? Πραγματικά είναι το καλύτερο κινητό που είχα από αλλά πολύ πιο ακριβότερα και δεν θέλω να το αλλάξω. Για τις ναυαρχίδες 4 χρόνια μεγάλα update. Στα mid range 3 χρόνια μεγάλα update. Εκτός κι αν αλλάξουν στρατηγική. 2 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. November 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2023 Α οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 (edited) Κατά πάσα πιθανότητα θα παρει Android 14 (ΟNE UI 6.0) σύντομα, στις 27/11/2023. Συνολικά θα εχει πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό τα security updates. Πραγματικά το κινητό είναι αστέρι. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να το αλλάξω. Εγώ που δεν κράταγα συσκευή πάνω από χρόνο🫠 Τώρα το πλάνο είναι λίγο πριν κλείσω τη διετή εγγύηση, να το πάω smartec για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και θα είμαι κομπλέ για 1-2 χρόνια ακόμη. Edited November 14, 2023 by green dragon 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 7 ώρες πριν, green dragon said: Κατά πάσα πιθανότητα θα παρει Android 14 (ΟNE UI 6.0) σύντομα, στις 27/11/2023. Συνολικά θα εχει πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό τα security updates. Πραγματικά το κινητό είναι αστέρι. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να το αλλάξω. Εγώ που δεν κράταγα συσκευή πάνω από χρόνο🫠 Τώρα το πλάνο είναι λίγο πριν κλείσω τη διετή εγγύηση, να το πάω smartec για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και θα είμαι κομπλέ για 1-2 χρόνια ακόμη. Να ξέρεις παίζει και Lineage os οπότε θα πάει για πολύ καιρό καλά και εγώ αυτό θα κάνω! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 57 minutes ago, Shinig said: Να ξέρεις παίζει και Lineage os οπότε θα πάει για πολύ καιρό καλά και εγώ αυτό θα κάνω! Εννοείς από XDA forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 9 ώρες πριν, green dragon said: Κατά πάσα πιθανότητα θα παρει Android 14 (ΟNE UI 6.0) σύντομα, στις 27/11/2023. Συνολικά θα εχει πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό τα security updates. Πραγματικά το κινητό είναι αστέρι. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να το αλλάξω. Εγώ που δεν κράταγα συσκευή πάνω από χρόνο🫠 Τώρα το πλάνο είναι λίγο πριν κλείσω τη διετή εγγύηση, να το πάω smartec για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και θα είμαι κομπλέ για 1-2 χρόνια ακόμη. Ποσό θα κοστίσει αυτό? Στη smartec? Μιλάμε πάντα εντός εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 22 minutes ago, rebelos2019 said: Ποσό θα κοστίσει αυτό? Στη smartec? Μιλάμε πάντα Είναι δωρεάν, εφόσον η οθόνη παρουσιάζει περιστασιακά το γνωστό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 56 minutes ago, green dragon said: Είναι δωρεάν, εφόσον η οθόνη παρουσιάζει περιστασιακά το γνωστό πρόβλημα. Αν δεν το παρουσιάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 42 minutes ago, rebelos2019 said: Αν δεν το παρουσιάζει; αλλαζεις μονο την μπαταρια, εντος εγγυησης 26 ευρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 12 ώρες πριν, green dragon said: Κατά πάσα πιθανότητα θα παρει Android 14 (ΟNE UI 6.0) σύντομα, στις 27/11/2023. Συνολικά θα εχει πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό τα security updates. Πραγματικά το κινητό είναι αστέρι. Ούτε στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να το αλλάξω. Εγώ που δεν κράταγα συσκευή πάνω από χρόνο🫠 Τώρα το πλάνο είναι λίγο πριν κλείσω τη διετή εγγύηση, να το πάω smartec για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας και θα είμαι κομπλέ για 1-2 χρόνια ακόμη. Άψογα,δώρο για τα γενέθλια μου 😀 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Μόλις μου έβγαλε update security patchΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. November 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2023 Να φρέσκια 3 ημερών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 Καλησπέρα, έχω θέμα με την φορτιση της συσκευής υπάρχει χαλαρότητα στο κούμπωμα του καλωδίου του φορτιστή στη θύρα, πρέπει να ασκήσω πίεση για να ξεκινήσει η φορτιση και φεύγει εύκολα αν κουνηθεί λίγο το καλώδιο. Αυτό δεν συμβαίνει με άλλα κινητά που υπάρχουν στο σπίτι χρησιμοποιωντας τα ίδια καλώδια .Φορτίζω με άλλον φορτιστή απο xiaomi κινητό μέχρι να ρθει ο καινούργιος φορτιστής και καλώδιο πού παρήγγειλα καθώς αυτός της συσκευασίας δεν λειτουργεί πλέον. Επίσης το τελευταίο διάστημα έμπαινε συχνά μόνο σε αργή φόρτιση και βγαίνει το παρακάτω οικονιδιο. Είχε κάποιος-α ανάλογο πρόβλημα? Αλλαγη πλακέτας φόρτισης καλύπτεται από την εγγύηση?Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts