taliban Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 ?????????? Δεν μιλάει πουθενά για Google translate!!!Άλλο σου γράφει βρε απιθανε τυπε!!!Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Προωθητική - διαφημιστική ενέργεια πριν 2 μήνες για το One UI 6 μεταφρασμένη από Google translate ..αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 6 ώρες πριν, taliban said: Άλλο σου γράφει βρε απιθανε τυπε!!! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά που να φανταστώ τι γράφει... Δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 1 ώρα πριν, evris2013 said: Καλά που να φανταστώ τι γράφει... Δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό! Χρονιάρες μέρες σε συγχωρώ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) 10 minutes ago, taliban said: Χρονιάρες μέρες σε συγχωρώ :) Ευχαριστώ... αν και ως... taliban θα έπρεπε να βαράς συνέχεια! 😉 Το κάνουν άλλοι για σένα... Edited December 29, 2023 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) Κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η εφαρμογή για την συσκευή μας; την έχει δοκιμάσει κανείς; https://techmaniacs.gr/epiteloys-mia-efarmogi-se-android-kai-ios-gia-na-entopizeis-ta-plasta-chartonomismata/ Edited December 30, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η εφαρμογή για την συσκευή μας; την έχει δοκιμάσει κανείς; https://techmaniacs.gr/epiteloys-mia-efarmogi-se-android-kai-ios-gia-na-entopizeis-ta-plasta-chartonomismata/εγώ την δοκίμασα όλο error έβγαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 (edited) 1 hour ago, ilka71 said: 4 ώρες πριν, evris2013 said: Κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η εφαρμογή για την συσκευή μας; την έχει δοκιμάσει κανείς; https://techmaniacs.gr/epiteloys-mia-efarmogi-se-android-kai-ios-gia-na-entopizeis-ta-plasta-chartonomismata/ εγώ την δοκίμασα όλο error έβγαζε Εμένα έβγαλε αυτό σήμερα: Σε χαρτονόμισμα των 10€. Edited December 30, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 έχει παρατηρήσει κανείς θέματα με το σήμα ή να πέφτουν οι κλήσεις? το έχει η δικια μου εδώ και 2 χρόνια και ξαφνικά, τις τελευταίες μέρες, πέφτουν οι κλήσεις σα να το κλείνει η ίδια, και σε σημεία με τέλειο σήμα Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 1 ώρα πριν, ParafronGR said: έχει παρατηρήσει κανείς θέματα με το σήμα ή να πέφτουν οι κλήσεις? το έχει η δικια μου εδώ και 2 χρόνια και ξαφνικά, τις τελευταίες μέρες, πέφτουν οι κλήσεις σα να το κλείνει η ίδια, και σε σημεία με τέλειο σήμα Μετά την ενημέρωση UI 6.0; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 4 ώρες πριν, ParafronGR said: έχει παρατηρήσει κανείς θέματα με το σήμα ή να πέφτουν οι κλήσεις? το έχει η δικια μου εδώ και 2 χρόνια και ξαφνικά, τις τελευταίες μέρες, πέφτουν οι κλήσεις σα να το κλείνει η ίδια, και σε σημεία με τέλειο σήμα Σε εμένα το κάνει με cosmote στην Λάρισα και μόνο όταν καλώ εγώ. Νομίζω όμως ότι έχει να κάνει με την cosmote γιατί τελευταία είχαν αναφερθεί προβλήματα στο δίκτυο της cosmote στην περιοχή της λάρισας. Πήρα στην cosmote τηλέφωνο δεν έβγαλα άκρη αυτή μου λένε ότι από αυτούς είμαι εντάξει. Η λύση που βρήκα είναι κάθε πρωί το βάζω για λιγα δευτερόλεπτα σε λειτουργία πτήσης και μετά είμαι ΟΚ. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Μήπως έχει καποιος γνωστός σας το Α52 4G που να έχει πάρει android 14 και one ui 6; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 Πάντως να αναφέρω ότι με one ui6 και nova χωρίς να κάνω την διαδικασία που προαναφερθηκε έχω doubletaptolock απλά το ενεργοποίησα στην προσβασιμοτητα και τέλος Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Υπάρχει κάποιος τρόπος κρατώντας πατημένο το home button της navigation bar να κλείνει η οθόνη αντί να βγαίνει ο ψηφιακός βοηθός? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 3 minutes ago, adi32 said: Υπάρχει κάποιος τρόπος κρατώντας πατημένο το home button της navigation bar να κλείνει η οθόνη αντί να βγαίνει ο ψηφιακός βοηθός? Γιατί δεν μπορείς να βάλεις να κλείνει με διπλό tap tap η οθόνη;🤔 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά καλή χρονιά Τωρα που εχει περάσει καιρός με One UI 6 τελικά αξίζει η μετάβαση?παραμένω ακομα στην προηγούμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 hour ago, Nikos_96 said: Γιατί δεν μπορείς να βάλεις να κλείνει με διπλό tap tap η οθόνη;🤔 Για να μην κανω κινησεις παραπανω Με ενα απλο αγγιγμα απο οπου κι αν εισαι κλεινει η οθονη (Εχω βρει ενα αλλο τροπο αλλα απαιτει συνθετες εφαρμογες ) OK βρήκα άκρη με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mozapps.buttonmaster.free Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, tsiou55 said: Χρόνια πολλά καλή χρονιά Τωρα που εχει περάσει καιρός με One UI 6 τελικά αξίζει η μετάβαση?παραμένω ακομα στην προηγούμενη! Ναι αξίζει.. έξαλλου Οι πιο πολλοί την έχουν κάνει ήδη κ είναι ευχαριστημενοι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Παιδιά ισχύει ότι είναι η τελευταία μας αναβάθμιση η θα πάμε και σε A15? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Shinig said: Παιδιά ισχύει ότι είναι η τελευταία μας αναβάθμιση η θα πάμε και σε A15? H τελευταία ήταν αυτή. Android 15 δεν θα πάρουμε. Μονο ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι Δεκεμβριο του 2024 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου H τελευταία ήταν αυτή. Android 15 δεν θα πάρουμε. Μονο ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι Δεκεμβριο του 2024Υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουμε OneUI 6.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 1 hour ago, siberiantiger said: 5 ώρες πριν, christos_087 said: H τελευταία ήταν αυτή. Android 15 δεν θα πάρουμε. Μονο ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι Δεκεμβριο του 2024 Υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουμε OneUI 6.1... Ε λογικά ναι. Όπως είχαμε και OneUI 5.1 με το Android 13. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Δυο προβληματακια μονο βρηκα στην αναβαθμιση Οταν κανεις restart κλεινει την περιαγωγη δεδομενων και πρεπει να την ανοιξεις παλι και χανει τον ηχο κλησης Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου nope, σε μενα δεν τα κανει αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, adi32 said: Δυο προβληματακια μονο βρηκα στην αναβαθμιση Οταν κανεις restart κλεινει την περιαγωγη δεδομενων και πρεπει να την ανοιξεις παλι και χανει τον ηχο κλησης 54 minutes ago, petrost8 said: nope, σε μενα δεν τα κανει αυτα Ούτε σε εμένα όλα πάνε μια χαρά!!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts