makap Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 16 minutes ago, stef said: Το πληρώνεις μέσω της ασφάλισης σου και δεν είναι τυχαίο ότι η moderna πριν τον covid ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και τώρα έχει τρελαθεί στα κέρδη.Ολα αυτά που σου λέω μπορείς να τα βρεις στο διαδίκτυο από έγκυρες πηγές. 'Όλα αυτά που γράφεις εσύ και άλλος ένας είναι παραπληροφόρηση (fake news) που διακινείτε στο διαδίκτυο από "έγκυρες πηγές" ..... Αλλά, δεν έχει νόημα η συνέχιση της συζήτησης μαζί σας, για το θέμα αυτό. 2 :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 9 ώρες πριν, bill33 said: Για την γρίπη ούτε καν γιατρός δεν χρειάζεται να στο γράψει,πας στο φαρμακείο και το κάνεις. Το εμβόλιο της γρίπης δεν βγήκε σε 10 μήνες όμως! Επίσης στους συχνά μεταλλασσώμενους ιούς κανένα εμβόλιο δεν βοηθάει! Ή μήπως ούτε αυτό το ξέρατε; 1 1 1 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Εγώ αυτό πού θα πω είναι ότι ξαφνικά οι ξαφνικιτιδες σαρώνουν.Πέρασα κόρωνοιο πριν λίγο καιρό χωρίς να δω ζόρια,παρόλο πού είμαι βαρύς καπνιστής και αρκετά εύσωμος.Χαίρομαι πού υπήρξα αρνητής του εμβολίου κι εγώ και η οικογένεια μου,πού επίσης πέρασαν τον κόρωνοιο.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 58 minutes ago, evris2013 said: Το εμβόλιο της γρίπης δεν βγήκε σε 10 μήνες όμως! Επίσης στους συχνά μεταλλασσώμενους ιούς κανένα εμβόλιο δεν βοηθάει! Ή μήπως ούτε αυτό το ξέρατε; σε λιγότερο βγαίνει,γιατί κάθε χρόνο είναι διαφορετικό . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 7 minutes ago, bill33 said: σε λιγότερο βγαίνει,γιατί κάθε χρόνο είναι διαφορετικό . Ότι βγαίνει σε λιγότερο από 5 χρόνια είναι καθαρά πειραματικό! 1 1 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Ότι βγαίνει σε λιγότερο από 5 χρόνια είναι καθαρά πειραματικό! Επειδή το λες εσύ;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Εγώ αυτό πού θα πω είναι ότι ξαφνικά οι ξαφνικιτιδες σαρώνουν.Πέρασα κόρωνοιο πριν λίγο καιρό χωρίς να δω ζόρια,παρόλο πού είμαι βαρύς καπνιστής και αρκετά εύσωμος.Χαίρομαι πού υπήρξα αρνητής του εμβολίου κι εγώ και η οικογένεια μου,πού επίσης πέρασαν τον κόρωνοιο.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπέρασες την τελευταία μετάλλαξη! ας πέρναγες την 1η ίσως να είχες πεθάνει μην λέμε τα ίδια. διάβασε μελέτες ότι οι ξαφνικοι θάνατοι ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ αυξηθεί σε σχέση με πριν τον κορωνοιο. μην διαβάσετε πολύ zougla, documento έλεος 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Το θετικό της υπόθεσης με αυτόν τον ιό ήταν, ότι μάθαμε στην οικογένεια, να τρώμε υγιεινά, να παίρνουμε τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται στον οργανισμό μας, για τις οποίες δεν είχαμε έως τότε ιδέα, να μπορούμε να αναλύουμε μόνοι μας κάποια βασικά δεδομένα και τέλος να τηρούμε καθημερινά κάποιες καλές συνήθειες, για τον εαυτό μας.Απλά πράγματα που έως τώρα δε δίναμε σημασία.Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 (edited) 31 minutes ago, ilka71 said: 2 ώρες πριν, ταξιδιωτης22 said: Εγώ αυτό πού θα πω είναι ότι ξαφνικά οι ξαφνικιτιδες σαρώνουν. Πέρασα κόρωνοιο πριν λίγο καιρό χωρίς να δω ζόρια,παρόλο πού είμαι βαρύς καπνιστής και αρκετά εύσωμος. Χαίρομαι πού υπήρξα αρνητής του εμβολίου κι εγώ και η οικογένεια μου,πού επίσης πέρασαν τον κόρωνοιο. Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πέρασες την τελευταία μετάλλαξη! ας πέρναγες την 1η ίσως να είχες πεθάνει μην λέμε τα ίδια. διάβασε μελέτες ότι οι ξαφνικοι θάνατοι ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ αυξηθεί σε σχέση με πριν τον κορωνοιο. μην διαβάσετε πολύ zougla, documento έλεος Πότε είχαμε ξαφνικούς θανάτους πριν τον κορωναϊό; Όλοι μετά τα εμβόλια εμφανίστηκαν και συνεχίζουν... Edited January 30, 2023 by evris2013 1 1 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Πότε είχαμε ξαφνικούς θανάτους πριν τον κορωναϊό; Όλοι μετά τα εμβόλια εμφανίστηκαν και συνεχίζουν...αιφνιδιοι θάνατοι καρδιακης αιτιολογιας πάντα υπήρχαν. διάβασε μελέτες για ξαφνικους θανάτους αθλητών χροοονια τώρα. η μικρών παιδιών στον ύπνο τους . έλα ρε μην επιμένεις. εμ επιμένετε εμ είστε και απληροφορητοι. διαβάζετε φυλλάδες και τις αναπαράγετε για τα 6.500.000 εκατομμύρια των νεκρών από covid ΠΡΙΝ τα εμβόλια δεν βλέπω να λες τίποτα όμως 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 9 minutes ago, ilka71 said: αιφνιδιοι θάνατοι καρδιακης αιτιολογιας πάντα υπήρχαν. διάβασε μελέτες για ξαφνικους θανάτους αθλητών χροοονια τώρα. η μικρών παιδιών στον ύπνο τους . έλα ρε μην επιμένεις. εμ επιμένετε εμ είστε και απληροφορητοι. διαβάζετε φυλλάδες και τις αναπαράγετε για τα 6.500.000 εκατομμύρια των νεκρών από covid ΠΡΙΝ τα εμβόλια δεν βλέπω να λες τίποτα όμως Ενώ μετά τα εμβόλια μειώθηκαν; Κι ακόμα που είσαι... 2 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Ενώ μετά τα εμβόλια μειώθηκαν; Κι ακόμα που είσαι... πάνω κάτω τα ίδια ποσοστά είναι. αλλά δεν απαντάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Να απαντήσω σε τι; Οι 6.500.000 θάνατοι πριν τον COVID, σε ποιο χρονικό διάστημα και για που αναφέρεσαι! Εγώ μιλάω για το χρονικό διάστημα στην Ελλάδα μετά τα εμβόλια που σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει και ένας αιφνίδιος θάνατο κάθε λίγο σε νέους. Πότε γινόταν αυτό πριν; 3 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Απλά τραγικός....ο άνθρωπος που δεν γνώριζε τα βασικά και ρώταγες τι σημαίνει κάτι στα αγγλικά......σε ένα βράδυ πήρε πτυχίο σε ιατρική και σε ιολογια....τραγικό απλά.... 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 1 ώρα πριν, chocbhed_6630 said: Απλά τραγικός....ο άνθρωπος που δεν γνώριζε τα βασικά και ρώταγες τι σημαίνει κάτι στα αγγλικά......σε ένα βράδυ πήρε πτυχίο σε ιατρική και σε ιολογια....τραγικό απλά.... Άσχετα το ένα με το άλλο. Για πες εσύ που ξέρεις καλύτερα τότε... Αφού ξέρεις αγγλικά θα τα ξέρεις όλα φαντάζομαι ε; 2 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Να απαντήσω σε τι; Οι 6.500.000 θάνατοι πριν τον COVID, σε ποιο χρονικό διάστημα και για που αναφέρεσαι! Εγώ μιλάω για το χρονικό διάστημα στην Ελλάδα μετά τα εμβόλια που σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει και ένας αιφνίδιος θάνατο κάθε λίγο σε νέους. Πότε γινόταν αυτό πριν; 6.500.000 νεκροί από την έναρξη του covid. πριν τα εμβόλια του covid οι περισσότεροι. απλά ελληνικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 9 minutes ago, ilka71 said: 6 ώρες πριν, evris2013 said: Να απαντήσω σε τι; Οι 6.500.000 θάνατοι πριν τον COVID, σε ποιο χρονικό διάστημα και για που αναφέρεσαι! Εγώ μιλάω για το χρονικό διάστημα στην Ελλάδα μετά τα εμβόλια που σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει και ένας αιφνίδιος θάνατο κάθε λίγο σε νέους. Πότε γινόταν αυτό πριν; 6.500.000 νεκροί από την έναρξη του covid. πριν τα εμβόλια του covid οι περισσότεροι. απλά ελληνικά Σε όλο τον κόσμο αναφέρεσαι; Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Όχι σε όλο τον γαλαξία..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Σε όλο τον κόσμο αναφέρεσαι;χαζός είσαι; ναι 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 (edited) Γιατί χαζός; Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δηλαδή; Μπορεί να εννοείς την Ευρώπη! 6.500.000 στον κόσμο αντιστοιχεί σε μόλις 0,083%. Όπως επίσης μη περιμένεις να σε πούνε πόσοι θάνατοι αντιστοιχούν μετά το εμβόλιο ως σήμερα από τα ΜΜΕ. Διότι ο σκοπός τους είναι να εμβολιαστείς. Όπως δεν σου λένε και τις παρενέργειες αυτού. Ποιός είναι ο σκοπός τους, ε μάντεψε! Κι αν νομίζεις ότι βλέπω πολλές ταινίες, κι όμως οι ταινίες σε προετοιμάζουν απλά για το τι μέλει γενέσθαι! 21 minutes ago, chocbhed_6630 said: Όχι σε όλο τον γαλαξία..... Α ναι... κι εγώ νόμιζα στην Ελλάδα!...😉😜 Edited January 31, 2023 by evris2013 1 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 10 ώρες πριν, evris2013 said: Πότε είχαμε ξαφνικούς θανάτους πριν τον κορωναϊό; Όλοι μετά τα εμβόλια εμφανίστηκαν και συνεχίζουν... Πετάς τις κοτσάνες σε ρυθμό πολυβόλου. Σεβάσου τον εαυτό σου πρώτα και σταμάτα να γράφεις.Εχεις καταντήσει εκτός απο γραφικός και επικίνδυνος. 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 (edited) 25 minutes ago, bill33 said: Πετάς τις κοτσάνες σε ρυθμό πολυβόλου. Σεβάσου τον εαυτό σου πρώτα και σταμάτα να γράφεις.Εχεις καταντήσει εκτός απο γραφικός και επικίνδυνος. Ενώ οι κοτσάνες που πετάνε τα ΜΜΕ τους σέβονται όλους ε; Α ναι... αυτοί δεν πετάνε ποτέ κοτσάνες, πάντα την αλήθεια μας λένε! Γι αυτό πάμε κάθε χρόνο και καλύτερα... Έχουμε και ανάπτυξη με τα μισά μαγαζιά της χώρας να είναι κλειστά! Σε βάζουν να μαλώνεις για τα κόμματα και τις ομάδες, τώρα σε βάζουν να μαλώνεις με ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, με μασκαρεμένους και αμασκάριστους! Καλά πάμε έτσι;;;... Το συμπέρασμα βγήκε, εγώ είμαι επικίνδυνος... Γι αυτό πάμε μπροστά!!! Edited January 31, 2023 by evris2013 2 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 5 ώρες πριν, evris2013 said: Ενώ οι κοτσάνες που πετάνε τα ΜΜΕ τους σέβονται όλους ε; Α ναι... αυτοί δεν πετάνε ποτέ κοτσάνες, πάντα την αλήθεια μας λένε! Γι αυτό πάμε κάθε χρόνο και καλύτερα... Έχουμε και ανάπτυξη με τα μισά μαγαζιά της χώρας να είναι κλειστά! Σε βάζουν να μαλώνεις για τα κόμματα και τις ομάδες, τώρα σε βάζουν να μαλώνεις με ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, με μασκαρεμένους και αμασκάριστους! Καλά πάμε έτσι;;;... Το συμπέρασμα βγήκε, εγώ είμαι επικίνδυνος... Γι αυτό πάμε μπροστά!!! Παραλήρημα για άλλη μια φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 7 minutes ago, bill33 said: Παραλήρημα για άλλη μια φορά. Αφού είναι παραλήρημα για πες μας εσύ τι δεν είναι έτσι; Εκτός αν για σένα πάνε όλα καλά! 1 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 4 ώρες πριν, bill33 said: Παραλήρημα για άλλη μια φορά. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί ανατροφοδοτείς αυτή την αδιέξοδη συζήτηση και δίνεις ευκαιρία για το παραλήρημά τους 2 :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts