sgatzo Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Σε μένα πάντως κολλάει τρελά μετά την αναβάθμιση. Υπάρχει καμιά λύση;Πατάς να σου δείξει πχ πόσα βήματα έχεις και περιμένεις πάνω από 30 δευτερόλεπτα... Είναι τραγικό πλέον αυτό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Εγώ μετά το update έκανα reset.Δουλεύει αψογα και είναι πιο smooth από πριν.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 Όσο και αν λένε ότι πλέον δεν χρειάζεται reset καμία συσκευή Android μετά από αναβάθμιση, καλό είναι να κάνουμε που και που. Κουραστικό μεν, αλλά είναι τόσα που μπορεί να πάνε στραβά μετά από update. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Εγώ έχω αλλη απορία.Backup τώρα πως κάνουμε αν δεν έχουμε samsung συσκευή;Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Καλημέρα Πέρασα για πρώτη φορά κάρτα στο πορτοφόλι της Google στο κινητό, φαίνεται οκ.Στο ρολόι τι πρέπει να κάνω? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Καλημέρα Πέρασα για πρώτη φορά κάρτα στο πορτοφόλι της Google στο κινητό, φαίνεται οκ.Στο ρολόι τι πρέπει να κάνω? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌτι ακριβώς έκανες με το κινητό. Η ίδια διαδικασία είναι. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Μπορώ να έχω την ίδια κάρτα και στο κινητό και στο ρολόι? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Πέρασα για πρώτη φορά κάρτα στο πορτοφόλι της Google στο κινητό, φαίνεται οκ.Στο ρολόι τι πρέπει να κάνω? Ότι ακριβώς έκανες με το κινητό. Η ίδια διαδικασία είναι. Όπως είπε κ ο "costsa41", κανεις ακριβώς το ίδιο. Δουλεύουν ανεξάρτητα.Είχα πάει σε κατάστημα διπλα στο σπίτι και εν γνώση μου είχα αφησει σπίτι το κινητό. Έλα όμως που ειχα ξεχάσει και το πορτοφόλι στο σπίτι.Έπαθα ενα σοκ δίνοντας μου ο υπάλληλος την απόδειξη, αλλά ευτυχώς φόραγα το ρολόι κ έτσι έγινε η πληρωμή. TapaΜπορώ να έχω την ίδια κάρτα και στο κινητό και στο ρολόι? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥεςTapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inquiring Δημ. December 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2023 Καλησπέρα έχει κάνει κανείς πρόσφατα επείγουσα κλήση στο 112 με lte μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Update..Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 2 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Έχω το Galaxy watch 4 classic σε συνδιασμό με το s21 fe. Όταν έχει φορτίσει πλήρως μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να γίνεται και το αντίθετο; δηλαδή όταν το κινητό έχει φορτίσει να μου έρχεται ειδοποίηση στο ρολόι; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 6 minutes ago, vastegial_74 said: Έχω το Galaxy watch 4 classic σε συνδιασμό με το s21 fe. Όταν έχει φορτίσει πλήρως μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να γίνεται και το αντίθετο; δηλαδή όταν το κινητό έχει φορτίσει να μου έρχεται ειδοποίηση στο ρολόι; Ποια ρύθμιση χρησιμοποιείς για να γινει αυτό; εχω το s21 ultra και ειναι ωραιο αυτο να σε ενημερλωνει ποτε εχει φορτίσει το ρολόι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 2 ώρες πριν, LELELO said: Ποια ρύθμιση χρησιμοποιείς για να γινει αυτό; εχω το s21 ultra και ειναι ωραιο αυτο να σε ενημερλωνει ποτε εχει φορτίσει το ρολόι.. Δεν θυμάμαι να έχω έχω κάνει κάτι απλά μου εμφανίζεται ειδοποίηση στο κινητό όταν το ρολόι φτάσει 100%. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Ποια ρύθμιση χρησιμοποιείς για να γινει αυτό; εχω το s21 ultra και ειναι ωραιο αυτο να σε ενημερλωνει ποτε εχει φορτίσει το ρολόι..Από το τηλέφωνο, ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - εμφάνιση όλων κ βρίσκεις την εφαρμογή "Galaxy watch 4 manager". Κατω κάτω λεει "ρολόι πλήρως φορτισμένο" κ διαλέγεις ήχο. (εχω όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές) Να φανταστώ πως εχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο την εφαρμογή του ρολογιου Galaxy Wearable. Ειναι βασική προϋπόθεση. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 3 minutes ago, coulis said: Από το τηλέφωνο, ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - εμφάνιση όλων κ βρίσκεις την εφαρμογή "Galaxy watch 4 manager". Κατω κάτω λεει "ρολόι πλήρως φορτισμένο" κ διαλέγεις ήχο. (εχω όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές) Να φανταστώ πως εχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο την εφαρμογή του ρολογιου Galaxy Wearable. Ειναι βασική προϋπόθεση. Tapa Thank you very much.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2023 Thank you very much.. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2023 (edited) 19 ώρες πριν, LELELO said: Thank you very much.. Ξέχασα!!! Βασική προϋπόθεση για να σε ενημερώνει το τηλέφωνο για την φόρτιση του ρολογιού είναι το ρολόι να είναι ανοιχτό όταν το φορτίζεις, ώστε να υπάρχει επικοινωνία μέσω bluetooth με το τηλέφωνο. Edited December 31, 2023 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Παρατηρησε καποιος προβληματα με την συνδεση του ρολογιου? Εγω απο σημερα προσπαθω να κανω αρχικη επανασυνδεση και δεν τα καταφερνω, η εφαρμογη wearable δειχνει να μην ανταποκρίνεται Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) 4 minutes ago, Jojonakis said: Παρατηρησε καποιος προβληματα με την συνδεση του ρολογιου? Εγω απο σημερα προσπαθω να κανω αρχικη επανασυνδεση και δεν τα καταφερνω, η εφαρμογη wearable δειχνει να μην ανταποκρίνεται Μπυ το εκανε κι εμενα αλλα συνδέθηκε.. θα το παρακολουθήσω και αν δω θεμα θα καθαρίσω την εφαρμογή.. Edit: Μόλις μου έβγαλε η εφαρμογή αναβάθμιση.. το εψαξα ,χειροκίνητα απο τις ρυθμίσεις.. Edited 5 Ιανουαρίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου εγω εχω την 2.2.57.23102461 Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Αυτήν εβαλα μόλις.. θα την είχε βγάλει και δεν θα το είχα παρει χαμπάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jojonakis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου το προβλημα μαλλον αφορα πολλους, ιδιαιτερα οσοι ειναι κατοχοι pixel οπως εγω εδω 1 Παράθεση Όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ τρέχουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου εγω εχω την 2.2.57.23102461 Αυτήν εβαλα μόλις.. θα την είχε βγάλει και δεν θα το είχα παρει χαμπάριΝαι αυτή ειναι η τελευταία με ημερομηνία 1 Δεκ 23Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Καλημέρα, από τότε που άλλαξα κινητό τηλεφώνο πλέον το ρολόι δεν μου δείχνει το όνομα του καλούντα παρα μόνο το νούμερο. Εννοειται ότι έχω ενεργοποιησει όλες τις άδειες. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, smyrali said: Καλημέρα, από τότε που άλλαξα κινητό τηλεφώνο πλέον το ρολόι δεν μου δείχνει το όνομα του καλούντα παρα μόνο το νούμερο. Εννοειται ότι έχω ενεργοποιησει όλες τις άδειες. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Ναι και σε μενα το ίδιο οταν πήγα απο note 10+ σε s23ultra. Ταυτόχρονα βεβαια πήρε και ενα update το ρολόι που νομίζω δημιούργησε το πρόβλημα... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts