lek88 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το θέμα είναι ότι μόνο αυτό μπορώ να πάρω με το δώρο (-40€) που κέρδισα από Γερμανό. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή! Και μάλλον δεν θα διαθέσουμε παραπάνω λεφτά. Και λεω "μαλλον" γιατί η συσκευή δεν προορίζεται για μένα. Και το j7 πάει 40-50€ παραπάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το θέμα είναι ότι μόνο αυτό μπορώ να πάρω με το δώρο (-40€) που κέρδισα από Γερμανό. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή! Και μάλλον δεν θα διαθέσουμε παραπάνω λεφτά. Και λεω "μαλλον" γιατί η συσκευή δεν προορίζεται για μένα. Και το j7 πάει 40-50€ παραπάνω.... Εφοσον μπορεις να παρεις μονο αυτο μια χαρα συσκευη ειναι ικανοποιητικη για ενα μεσο χρηστη.Δεν θα εχεις προβλημα.Εχει πολυ καλη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Εφοσον μπορεις να παρεις μονο αυτο μια χαρα συσκευη ειναι ικανοποιητικη για ενα μεσο χρηστη.Δεν θα εχεις προβλημα.Εχει πολυ καλη οθονη.Είναι μια διαφήμιση του Γερμανού στην τηλεόραση (και YouTube) που την κάνεις shazam και σου δίνει διαφορα δώρα και από κει κέρδισα μείον 40€ για το συγκεκριμένο συν ένα παουερ μπανκ. Οπότε λέω να το δώσω στους δικούς μου.... Έχουν ένα Smartphone παλιό lenovo των 50€ που δεν υποφέρεται. Από μπαταρία πως θα τα πάει λες;; Η χρήση που θα γίνεται θα είναι ελάχιστη ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα. Μόνο τα βασικα! Θα έχει μπλοκάρισμα κλήσεων χωρίς έξτρα εφαρμογή; Θα δέχεται WiFi calling? Edited December 5, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PENNY1 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7YuAMClu4PE4yMJ1NS-25DabwMnpgPs3TTyO3kaYN1TqzQg/viewform ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Ξέρετε αν υποστηρίζει fast charge το J3 2017 ? Στην συσκευασία έχει φορτιστή 5V/1A αλλά έχω φορτιστή απο Samsung A3 που είναι 5V/1,5A Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω η θα κάνει ζημιά ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfa Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά! έχω ένα μυστήριο προβλημα με το Google Play στο Samsung S7 μου... Υπήρχε μια ρυθμιση στο Google play που σε προειδοποιούσε οταν πας να κατεβάσεις μια μεγαλη εφαρμογη χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της κινητης σου... εγω θελησα να κατεβασω 1 μεγαλη εφαρμογη, μια φορα, με τα δεδομενα μου για αυτο και απενεργοποιησα αυτην την ρυθμιση οταν μου ανοιξε αυτοματα το προειδοποιητικό μήνυμα. Τώρα όμως που κατέβηκε η εφαρμογη που ήθελα, δεν μπορώ να βρω πουθενα την ρυθμιση αυτην για να την ξαναενεργοποιήσω (έτσι ώστε να κατεβάζω μεγάλες εφαρμογές μόνο χρησιμοποιώντας Wi-fi) Σε παλιότερες εκδόσεις του Google Play απλα έμπαινες στις ρυθμισεις του και ειχε CheckBox για αυτό που ζητάω αλλά τώρα πια δεν το βρίσκω πουθενά.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Γιατί χάθηκε η ενότητα με την σειρά Α; Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εδω ειναι ----->>> http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosgr Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Χαίρετε. Αυτές τις μέρες έβγαλε νέα ανβάθμιση η Sasmung για το εν λογο κινητό (υλικολογισμικό). Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να δώ τι αλλαγές έχει; Αν αξίζει γενικά , διότι απο παλαιότερες συσκευές μετα απο κάποιες αναβαθμίσεις η συσκευή πήγαινε πιο αργά. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Χαίρετε. Αυτές τις μέρες έβγαλε νέα ανβάθμιση η Sasmung για το εν λογο κινητό (υλικολογισμικό). Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να δώ τι αλλαγές έχει; Αν αξίζει γενικά , διότι απο παλαιότερες συσκευές μετα απο κάποιες αναβαθμίσεις η συσκευή πήγαινε πιο αργά. :XΌταν κάνει λήψη λογισμικού θα σου δείξει τις αλλαγές πρώτα και μετά αν θες πατάς εγκατάσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρετε αν υποστηρίζει fast charge το J3 2017 ? Στην συσκευασία έχει φορτιστή 5V/1A αλλά έχω φορτιστή απο Samsung A3 που είναι 5V/1,5A Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω η θα κάνει ζημιά ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥποστηρίζει θεωρητικά . Όταν του βάζω τον fast φορτιστή που έχω για το Α5 μου, βγάζει μήνυμα κάτω κάτω ότι συνδέθηκε στην γρήγορη φόρτιση ΑΛΛΑ ΦΟΡΤΊΖΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ κ από τον κανονικό του φορτιστή για κάποιο λόγο. Δοκίμασε τον. Ζημιά δεν του κάνεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Το ότι βγαίνουν κινητά, εν έτει 2017, με χαρακτηριστικά κινητών έτους 2015 ίδιας κατηγορίας τιμής (πχ Moto G3 το οποίο μάλιστα έχει και μεγαλύτερη μπαταρία) με ξεπερνάει! Και αγοράζουν ακόμα όλοι, τυφλά, samsung...! Sorry για το offtopic. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_Petrou8 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλημερα παιδια!Ειμαι νεος στο φορουμ!Εχω το Samsung Galaxy S7 εδω κ 3 μηνες και ξαφνικα,εδω και 6 μερες αρχισε να μου πεταει στην οθονη ενα μηνυμα που λεει vc: 14 μεσα σε ενα μικρο γκρι πλαισιο!Αυτο συμβαινει συχνα και διακοπτει την λειτουργια της εφαρμογης που τρεχει εκεινη την στιγμη!Αν και εγινε αναβαθμιση λογισμικου πριν απο 2 ημερες το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει!Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια-συμβουλη σας!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 το α3 2017 στα ιδια λεφτα σχεδον ειναι αδιαβροχο με καλυτερες καμερες και ανωτερη κατασκευη.Το εχω πανω απο ενα χρονο και ειναι χαλαρα το καλυτερο στο μεγεθος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπέρα, έχοντας δει την ίδια ερώτηση από 20+ χρήστες τα τελευταία χρόνια, μπορώ με σιγουριά δυστυχώς να σου πω να πας σε επίσημο service και να βεβαιωθείς πως θα σου περάσουν αυθεντική οθόνη (γιατί τα 100€ μου ακούγονται "λίγα"). Αν πάρεις το touch από eBay θέλει ιδιαίτερη δουλειά με πιστολάκι, συγκεκριμένες κόλλες, πολύ προσοχή και κατά 99% θα σου βγάλει θέμα στον μήνα επάνω (αν είναι και το original touch). Υπάρχουν αρκετά βίντεο οδηγοί στο YouTube. Αυτό είναι το feedback της πλειοψηφίας των χρηστών, μη σου πω και όλων των χρηστών που το δοκίμασαν. Παρ'όλα αυτά αν το δοκιμάσεις περιμένουμε νεότερα για να σε έχουμε κατά νου. :-) Καλησπέρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με ένα Α3 του 15 και η Samsung ζηταει 80, σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου. Είναι σίγουρο ότι όλες οι οθόνες απο ebay θα βγάλουν πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Γειά σας, Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγραμμα να κατεβάσω από το playstore, που να φέρνει στο bluetooth τη φωνή του google maps? Έχω το Α5 2016, αν και πιστεύω δεν παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Παιδιά καλημέρα Εσπασε η οθόνη του κινητού samsung galaxy A3 2015 (είναι όλη μάυρη και δεν μπορώ να πατήσω τπτ)και έχω και μοτίβο σαν μέθοδο ξεκλειδώματος. Πάω να το συνδέσω στον υπολογιστή για να τραβήξω τις φωτογραφίες αλλα μου ζητάει να το ξεκλειδώσω πραγμα που δεν γίνεται? Την οθόνη δεν την αλλάζω προτιμώ να αγοράσω καινούργιο (ήταν στα σχέδιά μου.) Υπάρχει κάποιος αλλος τροπος να γίνει αυτό? ΣΑς ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Γειά σας, Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγραμμα να κατεβάσω από το playstore, που να φέρνει στο bluetooth τη φωνή του google maps? Έχω το Α5 2016, αν και πιστεύω δεν παίζει ρόλο. Εινα θεμα των ακουστικών σου. Μαλλον δεν υποστηρίζουν "πολυμεσα" Στο Bluetooth του κράνους μου ακουω τα παντα. Σε ενα άλλο απλο, ακούω μονο τα τηλεφωνα. Τσεκαρε ομως κ την εφαρμογη "Bluetooth Mono Media". Ειναι επι πληρωμή 89σεντς κ δεν ξερω αν λειτουργεί, γιατι οπως ειπα πιο πανω, πιστεύω πως ειναι θεμα ακουστικών ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Σε Bluetooth κράνους προσπαθώ κι εγώ να το περάσω. Έχω το scala rider. H φωνή του googlemaps περνάει μόνο όταν έχω κλήση και μιλάω, τότε ακούω ταυτόχρονα και τις οδηγίες. Εσύ στο δικό σου ακούς τα πάντα με την εφαρμογή που προτείνεις, ή από μόνο του δέχεται τα πάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Σε Bluetooth κράνους προσπαθώ κι εγώ να το περάσω. Έχω το scala rider. H φωνή του googlemaps περνάει μόνο όταν έχω κλήση και μιλάω, τότε ακούω ταυτόχρονα και τις οδηγίες. Εσύ στο δικό σου ακούς τα πάντα με την εφαρμογή που προτείνεις, ή από μόνο του δέχεται τα πάντα? Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη, γιατι δεχεται τα πάντα. Τσεκαρε τα εξης: Συνεδεσε το κρανος με το κινητο. Ανοιξε το μενου του bluetooth στο κινητο, και δες το bluetooth του κρανους, τι σου γραφει "Σύνδεση για ηχο κλησεων" ή "συνδεση για ηχο κλησεων και πολυμεσων"? Εαν σου γραφει το πρωτο, ή το bluetooth του κρανους δεν υποστηριζει τα πολυμεσα ή από το μενου (πατα το γραναζακι των ρυθμίσεων) προσθετεις "ηχος πολυμεσων" γιατι μπορει να το ειχες απενεργοποιησει. Αυτο μπορεις να το κανεις σε οποιοδηποτε ακουστικο, για να δεις αν ειναι μονοφωνικο ή πολυφωνικό http://i68.tinypic.com/2zylkih.png http://i64.tinypic.com/2hzmyow.png Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πολλή καλή ανάλυση, Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Το ότι βγαίνουν κινητά, εν έτει 2017, με χαρακτηριστικά κινητών έτους 2015 ίδιας κατηγορίας τιμής (πχ Moto G3 το οποίο μάλιστα έχει και μεγαλύτερη μπαταρία) με ξεπερνάει! Και αγοράζουν ακόμα όλοι, τυφλά, samsung...! Sorry για το offtopic.Ξερεις ειναι κινητα πανω απο ολα και υπαρχουν και ανθρωποι και λογοι να εχει καποιος ενα απλο κινητο ποιοτικο και ανθεκτικο,απλα για κλησεις και μηνυματα και λιγο ιντερνετ , δεν ειναι αναγκη ολοι να εχουν στην κατοχη τους 8 πυρηνες και 3-6 g ram,εμενα με ξεπερναει αυτη η μανια για specs και χαρακτηριστικά,και ακομα περισσότερο η κατηγορια των ανθρωπων που κραζουν τα πιο απλα κινητα τηλεφωνα,εχει γινει βλεπεις status quo το κινητο τηλεφωνο..Ξερεις υπαρχουν και αυτοι που ακομα κυκλοφορουν με κινητα 5ετιας και ανω με κουμπάκια ισως χωρις καμερες και ειναι περισσοτερο ευτυχισμενοι απο αυτούς που τους κραζουν.. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pagolino Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ποιοι ιστότοποι καταπιάνονται με ανταλλακτικα κινητων? Που θα τα βρω οικονομικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Κοίτα στο EBAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1234 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη, γιατι δεχεται τα πάντα. Τσεκαρε τα εξης: Συνεδεσε το κρανος με το κινητο. Ανοιξε το μενου του bluetooth στο κινητο, και δες το bluetooth του κρανους, τι σου γραφει "Σύνδεση για ηχο κλησεων" ή "συνδεση για ηχο κλησεων και πολυμεσων"? Εαν σου γραφει το πρωτο, ή το bluetooth του κρανους δεν υποστηριζει τα πολυμεσα ή από το μενου (πατα το γραναζακι των ρυθμίσεων) προσθετεις "ηχος πολυμεσων" γιατι μπορει να το ειχες απενεργοποιησει. Αυτο μπορεις να το κανεις σε οποιοδηποτε ακουστικο, για να δεις αν ειναι μονοφωνικο ή πολυφωνικό http://i68.tinypic.com/2zylkih.png http://i64.tinypic.com/2hzmyow.png Tο δοκίμασα κι αυτό, τελικά δεν υποστηρίζει πολυμέσα το bluetooth. Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Tο δοκίμασα κι αυτό, τελικά δεν υποστηρίζει πολυμέσα το bluetooth. Ευχαριστώ πάντως! Οπότε, ήταν θέμα ακουστικών. Κρίμα Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts