Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Samsung Galaxy

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Παιδιά εγώ αγόρασα το καλώδιο σύνδεσης κινητού S-341i με τον υπολογιστή μου από τα service της Samsung!Και σε ιδιαίτερα καλή τιμή μέσα στα χριστούγενα!
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Suskeui:Samsung E710 (kai oxi tis Vodafone opos diavazo se kapoia threads)

(XP)

Kalispera sas.Mia erotisi parakalw!!!

Exo parei mia siskeui iperithron(simbati gia to 710 leei),bazo drivers siskeuis kanonika,sindeo

me IRDA kinitou kai o pc to anagnorizei kanonika kato deksia.Tote exw:

***ControlPanel>Modems>Standar Modem over IR link COM3

Upotheto oti auto exei ginei ortha(mipos eprepe na leei Samsung Modem...IR link?

Meta kano "add" sta modems kai vazo epipleon kai:

***ControlPanel>Modems>Samsung GPRS MODEM COM2

epeidi to diavasa sto manual tou EasyGPRS

Anoigo meta EasyGPRS,kai meta apo kana 5lepto pou perimeno(giati an pao na kano

kati allo,kolaei to programma telios)mou leei oti eimai etoimos gia opoiadipote

leitourgies,alla oi epiloges i' einai anenerges i' den mou exei kanena apotelesma.

Theoritika,sto setup exw:IRDA,COM3...

Ostoso,eno tha eprepe na mou leei kato sto programma to tupo tou kinitou,mou leei

"Offline"

Mipos kserei kaneis ti exw kanei lathos???!!!

To Samsung GPRS MODEM COM2 einai gia kalodio kai to Standar Modem over IR link

einai gia iperithres?

an kapoios exei vrei kapoia akri i' kserei, as me voithisei parakalo!

thanks! :rolleyes:

• 2 weeks later...
αλλά μην το πάρετε γιατί δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.το κινητό είναι χαζό ή μάλλον η Samsung!Όταν συνδέεις το κινητό με το pc το μενού με τις φωτογραφίες και το βίντεο κλειδώνει και δεν μπορείς να τις μεταφέρεις στο pc.Το αντίστροφο δηλαδή από pc προς mobile πυθανώς να γίνεται! :shifty:
http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

• 3 weeks later...

Opws leei kai o titlos thelo na metatrepso arxeia video apo mpeg se morfi mp4 h se opoia alli morfi mporei na ta paiksei to kinito d500. epsaksa meso tou google alla tzifos den mporesa na vro kati sxetiko

kserei kaneis kapoio programma pou na kanei aytin tin metatropi?????????

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

sas exei parousiasei pote provlima synergasias to bt me allo kinito? emena xtes metefera kati arxeia meso bt apo to se p900 sto d500 kai den mporousan na synergastoun.opote evala tis yperithres kai katharisa.!!!!

:lol:

Αν οι άνθρωποι άκουγαν τον εαυτό τους συχνότερα, θα μίλαγαν λιγότερο...:X

• 2 months later...

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 305) Opera 6.30 [en])

Αν ενοείς το Samsung δεν έχει!!

Ναι τo samsung. Απλα ειδα στο germano.gr οτι εχει. Κ κατεβασα το manual κ στο ευρητηριο εχει υπερηθρη συνδεση σελ.100 παω στην 100 κ εχει για το φοντο.

Βγαλε ακρη...

Μονο με καλοδιο δηλαδη. φανταζομε οτι θα περνει μελοδιες κ εικονες.Μην παρω αδικα καλοδιο.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε.

Κ δεν εχω συνχαρει τα παιδια που εχουν φτιαξει την σεληδα. πολυ καλη δουλεια παιδια. Μπραβο σας.

• 2 weeks later...

Χαιρετώ όλους και συγχαρητήρια για το φόρουμ.

Στό ερώτημα τώρα.

Μπορούμε αν έχουμε σβήσει μια εξερχόμενη κλήση απο το κινητό μας,να ξαναβρούμε αυτή την κλήση? Εχω ακούσει πώς αυτό μπορεί να γίνει από το μητρώο.Δέν ξέρω όμως τι είναι αυτό και πώς δουλεύει.Τό κινητό είναι

Samsung SGH-X450. Υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή την λειτουργία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φιλε μου δυστυχως δεν μπορεις να την ξαναβρεις την κληση που εχεις σβησει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φιλε μου δυστυχως δεν μπορεις να την ξαναβρεις την κληση που εχεις σβησει.

Είναι απολύτως σίγουρο αυτό? Δέν υπάρχει κάνεις τρόπος?

Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κανένας τρόπος να την ξαναβρείς. Όσο για αυτό που λες για το μητρώο, δεν έχει να κάνει με κλήσεις φωνής που πραγματοποιείς αλλά με κάτι που έχει σχέση με internet ή wap ή (αν θυμάμαι καλά) i-mode ή Mycosmos..
yakinthi :wink:

Εχω καλοδιο για το κηνιτο κ δεν μπορω να βρω ενα προγραμμα για να στειλω καποιες εικονες, ηχους κ παιχνηδια. εχετε κανενα προγραμμα υποψην σας?

Δεν εχω αυτη τη στιγμη το X450 για να καταλαβω αυτο που αναφερεις για το μητρωο αλλα..

επαναφορα deleted αρχειων/στοιχειων δεν εχω δει σε κανενα κινητο.

Ισως στο μελλον που οι σκληροι δισκοι εισχωρουν στην κινητη...να υπαρξουν προγραμματα για κατι αναλογο. ;)

Δες εδω . Ειναι site με επισημο λογισμικο απο τη Samsung.

Με μια γρηγορη ματια παρατηρησα οτι εχει γινει ανανεωση, και σε καποια μοντελα εχουν αφαιρεθει τα Easy GPRS και Εasy Studio (μεχρι τωρα αυτα τα 2 ηταν τα λογισμικα με τα οποια "συνεργαζοντουσαν" τα περισσοτερα κινητα της Samsung). Ομως και παλι παρεχεται software. Εαν δεν βρεις το X450 κατεβασε το software απο καποιο "παρομοιο" μοντελο οπως το X460.

Επισης παιχνιδια/προγραμματα αν δεν κανω λαθος στο X450 δεν γινεται να περασεις απο το PC. Μονο εικονες και ηχους.

Σ'ευχαριστω πολυ αλλα αυτα ειναι κ τα προγραμματα που δινει κ το καλοδιο μου. δεν ανεβαζουν εικονες ή ηχους. μονο ενα προγραμμα βρηκα που το κανει αυτο αλλα ειναι trial κ στην unregister εκδοση δεν μπορεις να διαχηριστεις ηχους κ εικονες. Το Cell Phone Manager 5.3

θελω να δοκιμασω το mobiledit 1.97 μηπως δουλεψει. το 1.96 δεν κανει τιποτα. μονο sms κ τηλεφωνικο καταλογο διαχηριζεσαι.

Easy GPRS 2.1.8

Easy Studio

Δεν γνωριζω για ποσο ακομα θα ειναι active τα links.. Λογικα με ενα απο τα δυο(αν οχι και με τα 2) θα πρεπει να υπαρχει επικοινωνια συσκευης με PC.

OK το κατεβασα. το 2 τελικα ανεβαζει κ κατεβαζει εικονες. Για ringtones δεν ανεβοκατεβαζει τιποτα. mid, amr, imy κ δεν ανεβαζει τιποτα. ενω εχω ενα mib που μου εστειλαν με mms. τι μπορω να κανω?

Χαιρετώ όλους και συγχαρητήρια για το φόρουμ.

Στό ερώτημα τώρα.

Μπορούμε αν έχουμε σβήσει μια εξερχόμενη κλήση απο το κινητό μας,να ξαναβρούμε αυτή την κλήση? Εχω ακούσει πώς αυτό μπορεί να γίνει από το μητρώο.Δέν ξέρω όμως τι είναι αυτό και πώς δουλεύει.Τό κινητό είναι

Samsung SGH-X450. Υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή την λειτουργία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φυσικά μπορείς να την βρείς από τον αναλυτικό λογαριασμό .

Ακόμα και αν έχεις καρτοκινητό cosmote μπορείς να πάρεις αναλυτικό λογαριασμό αν το ζητήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών .

Για άλλα καρτοκινητά δεν γνωρίζω .

Φυσικά μπορείς να την βρείς από τον αναλυτικό λογαριασμό .

Ακόμα και αν έχεις καρτοκινητό cosmote μπορείς να πάρεις αναλυτικό λογαριασμό αν το ζητήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών .

Για άλλα καρτοκινητά δεν γνωρίζω .

Αν είναι όμως αναπάντητη η κλήση... τότε σκούρα τα πράματα, δεν φαίνεται στον αναλυτικό. Και προφανώς για να το λέει ο φίλος μάλλον αναπάντητη θα ήταν.

συγνωμη αν καταλαβα καλα λες εξερχομενη κληση,δηλαδη κληση ποου εχεις καλεσει εσυ φιλε μου,οποτε ναι μπορεις να τον βρεις τον αριθμο πιστευω,καλεσε στο τμημα εξυπηρετησης πελατων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το τμ. εξυπηρέτησης δεν μπορεί να σου πει τον αριθμό. Δεν βλέπει τις κλήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο κάθε συνδρομητής.. Αν ήταν έτσι.. τσάμπα αγώνα έδωσε ο Δαφέρμος..!! Παρόλα αυτά, ο φίλτατος φίλος Vasileios έχει ένα δίκιο.. Μπορείς να τσεκάρεις τον λογαριασμό σου και να το βρεις.
yakinthi :wink:

Η κλήση ήταν εξερχόμενη.Λογαριασμό δεν παίρνω και απο την εταιρεία μου είπαν να κάνω ένα σωρό αιτήσεις και θα εξετάσουν το αίτημα.Ζήσε Μάη μου δηλαδή. Γιαυτό είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος.

• The title was changed to Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τα Samsung Galaxy Z flip Fold 3 5Γ
  • The title was changed to Samsung J1
  • The topic was pinned