taliban Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 6-4 και κανένα νέο για το update του μήνα.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 1 hour ago, taliban said: 6-4 και κανένα νέο για το update του μήνα.... easter monday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 14 ώρες πριν, bill33 said: easter monday Kαθολικού η Ορθόδοξου ? 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, taliban said: Kαθολικού η Ορθόδοξου ? Καθολικου,το Πάσχα τους ήταν την Κυριακή.Το ορθόδοξο ειναι την Κυριακή 12-4. Ως και οι τράπεζες ήταν κλειστές απο την Παρασκευή μέχρι χθες . Τεσπα,απλά δίνω μια δικαιολογία,δεν ξέρω αν όντως για αυτό δεν έδωσαν update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Just now, bill33 said: Καθολικου,το Πάσχα τους ήταν την Κυριακή.Το ορθόδοξο ειναι την Κυριακή 12-4. Ως και οι τράπεζες ήταν κλειστές απο την Παρασκευή μέχρι χθες . Τεσπα,απλά δίνω μια δικαιολογία,δεν ξέρω αν όντως για αυτό δεν έδωσαν update. η easter Monday πέρασε και περνάει και η easter Tuesday οσονούπω 🙂 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 4 minutes ago, taliban said: η easter Monday πέρασε και περνάει και η easter Tuesday οσονούπω 🙂 Καίγεσαι τόσο πολύ για update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 5 minutes ago, bill33 said: Καίγεσαι τόσο πολύ για update;; όχι, απλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχει βγει κάτι ως ενημέρωση ούτε στα τεχνολογικά sites όπως στις προηγούμενες εκδόσεις 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 10 ώρες πριν, taliban said: όχι, απλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχει βγει κάτι ως ενημέρωση ούτε στα τεχνολογικά sites όπως στις προηγούμενες εκδόσεις https://9to5google.com/2026/04/07/android-16-april-update-pixel/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου μέχρι χτες το parallel space μου δούλευε και σήμερα εντελώς ξαφνικά σταμάτησε, έχω προσπαθησει με διάφορες εκδόσεις αλλά καμιά δεν λειτουργεί, το έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) update Mαίου 63,46 mb https://support.google.com/pixelphone/thread/431077516/google-pixel-update-may-2026?hl=en Edited 6 Μαΐου by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Στο 6 Pro δεν εχει έρθει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 1 ώρα πριν, jimlost said: Στο 6 Pro δεν εχει έρθει ακομα Το 6 δεν είναι μέσα στη λίστα. Νομίζω ότι παίρνει μόνο ανά 6μηνο τώρα ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 9 ώρες πριν, Sotnem said: Το 6 δεν είναι μέσα στη λίστα. Νομίζω ότι παίρνει μόνο ανά 6μηνο τώρα ή κάνω λάθος; Μάλλον έχεις δίκιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts