aggelos321 Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Μα δε μου φάνηκε. Το βλέπεις και είναι ορατό.Εγώ αναφέρθηκα που γράφεις ότι νομίζεις ότι είναι εύθραυστη Στάλθηκε από το SM-F711B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Νέα ενημέρωση σε One UI 4.1.1 (patch ασφαλείας, Αυγούστου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 1.5gb update...... Πηραμε τα χαρακτηριστικα του Flip 4..... 😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 καλησπέρα παιδιά. αξίζει στα 750 στις αλυσίδες η να περιμένω black Friday? θα πέσει περισσότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmar Δημ. October 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2022 Τοσο περιπου εχει το 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Καλές γιορτές από τη Samsung. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Καλησπερα , κατοχος εδω και λιγο καιρο του συγκεκριμένου , κινητου (το ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο αλλά χιλιαρικο δεν εδινα)! Ολα καλα και αγια , αλλα βρε παιδια , ζεματαει με ελαχιστη χρηση, πριν λιγο ηρθε ενημέρωση λογισμικού (Παλι διοτι ξαναήρθε με το που το πρώτο ανοιξα) και με το ζορι το κρατησα, καηκε το χερρακι μου..., ετσι κανουν και τα δικα σας??Ζοριστικα πολυ να βρω πως κλεινει η να κανω ρισταρτ, δεν εκανε με τον παραδοσιακο τροπο (1 πληκτρο το power ) ηθελε συνδυασμο και των 2 πλαϊνων (εντασης + power) με εσκασε λεμε. τωρα κανει κανονικα με το 1 , συνεβει και σε εσας?Λιγο με χαλασε η αναλογία οθονης 22 x 16 πολυ στενόμακρο αδελφε, αλλα οκ το οτι κλεινει και χωραει παντου ειναι το μεγαλο του ατου οποτε μεχρι τωρα αρκετα ευχαριστημενη, μονο η υπερθέρμανση με προβληματίζει, το ιδιο προβλημα ειχα με το K Zoom της Samsung το οποιο ακομη εχω σε clone sim ενεκα φωτογραφικης! Αυτα προς το παρον, ΑΑΑ δεν διαβασα πουθενα στο ποστ οτι με διπλο κλικ του power γυρνα σε φωτογραφικη το μικρο μπροστινο Οθονακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Χρόνια πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Ήρθε και το OneUI 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 (edited) Έχει αρχίσει να ξεκολλάει η μαμίσια ζελατίνα ακριβώς από κάτω από εκεί που διπλώνει η οθόνη και σε όλο το πλάτος για ένα δάχτυλο πάχος. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο να δω τι να κάνω; Ευχαριστώ. --Μίλησα με τη Smartek και μου είπαν ό,τι αλλάζουν συνέχεια και δωρεάν.-- Edited March 27, 2023 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 https://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-z-flip-3-128gb-8gb-5g-cream-p-TEL.093535 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 Τη διαφορά στο χρώμα μεταξύ των δύο εικονιδίων στο 5G την ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 Το πρώτο ότι υπάρχει 5g διαθέσιμο αλλά χρησιμοποιεί 4g. Το δεύτερο ότι υπάρχει 5g διαθέσιμο και χρησιμοποιεί 5g. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2023 Έφτασε και η τελευταία μας αναβάθμιση σε android14/One UI 6.0 Καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts