elteo Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Το αντίστοιχο virus.gr σε πρόσφατο τεστ έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα. Πολύ χαμηλά το Avast σε αντίθεση με το Antivir Personal Edition [το οποίο χρησιμοποιώ] το οποίο είναι υψηλότερα στα free avs. :worry: :confused: :p http://img105.imageshack.us/img105/14/avs6kk.png Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Το καθε site βγαζει και τα δικα του αποτελεσματα. Αντε βγαλε ακρη:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Στο SCM ψηφιζουν οι χρηστες δεν ειναι τεστ. Οσο για το virus.gr Και αυτα τα τεστ, διατηρω σοβαρες επιφυλλαξεις. Το virus bulletin ειναι καπως σοβαρο και το avast εχει 100%. Εγω που το δοκιμασα μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο. Επισης να πω στο φιλο προηγουμενως οτι ο FW των ΧΡ ειναι αρκετος και μαζι με το avast θα κανει μια χαρα δουλεια. Αυτο που χρειαζεται ειναι ενα antispyware, οπου δεν υπαρχει ακομα κανενα δωρεαν πολυ καλο. http://www.virusbtn.com/vb100/archive/results?display=vendors Εδω θα βρειετε πιο σοβαρα αποτελεσματα. Κανενα δεν εχει περασει ολες τις φορες τα 100% τεστ. Λογικο βεβαια, θεοι δεν υπαρχουν πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Στο SCM ψηφιζουν οι χρηστες δεν ειναι τεστ. Οσο για το virus.gr Και αυτα τα τεστ, διατηρω σοβαρες επιφυλλαξεις. Το virus bulletin ειναι καπως σοβαρο και το avast εχει 100%. Εγω που το δοκιμασα μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο. Tα ίδια θα πω για το Antivir... Επισης να πω στο φιλο προηγουμενως οτι ο FW των ΧΡ ειναι αρκετος και μαζι με το avast θα κανει μια χαρα δουλεια. Αυτο που χρειαζεται ειναι ενα antispyware, οπου δεν υπαρχει ακομα κανενα δωρεαν πολυ καλο. Απ' όσα διάβασα, κατάλαβα ότι το Windows Firewall εμποδίζει τους έξω να μπουν, όχι όμως τους μέσα να βγουν. Έτσι κάποιο εγκατεστημένο προγραμματάκι μπορεί να κάνει πάρτυ ενώ εσύ νομίζεις ότι όλα είναι ΟΚ. Όχι υποχρεωτικά κάποιο πονηρό πρόγραμμα, πχ κάποιο όχι τόσο αγορασμένο shareware ή εμπορικό πρόγραμμα μπορεί να στείλει μήνυμα στη μαμά του ότι του έχεις βάλει "γνωστό" serial. Ή κάποιο πρόγραμμα που έχει από κατασκευής του πρόβλημα ασφάλειας (πχ κάποιες παλιότερες εκδόσεις του Winamp), να επικοινωνούν με τους έξω στέλνοντας πληροφορίες που ίσως για εσένα είναι κρίσιμες και απόρρητες. http://www.flexbeta.net/main/articles.php?action=show&id=76 http://malektips.com/firewall_0004.html http://www.andyrathbone.com/tips/twoway.html :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Για δωρεαν antispyware εχω τον windows defender (διάδοχος του ms antispyware) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Δωρεάν υπάρχει το πολύ καλύτερο Spybot Search & Destroy. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Και τα 2 ειναι ετσι και ετσι. Το adaware ειναι καλυτερο αλλα δεν κανει block, μονο για scan στη δωρεαν εκδοση, της webroot ειναι το καλυτερο σαφως αλλα οχι δωρεαν. Βεβαια απο το ολοτελα, καλη και η Παναγιωτενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Καλημέρα...:) Ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να έχεις και το Nod32 αλλά και το AVG ταυτόχρονα σε ένα pc χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα το να τρέχουν δηλαδή και τα δύο μαζί...:O (sorry απο τους υπεύθυνους αν το θέμα μου δεν έχει κάποια θέση εδώ γι αυτό ας μεταφερθεί...) Ευχαριστώ:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Καλο ειναι να μην υπαρχουν δυο antivirus στο ιδιο συστημα. Αν επιμενεις ομως, απενεργοποιησε το ενα απο τα δυο realtime scan. Δηλαδη, να μην σκαναρουν και τα δυο σε πραγματικο χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο: 1)Avast Antivirus 4.6 2)Spysweeper 3)Sygate Personal Firewall Pro προσωπικα ο η/υ μου ειναι αρχαιος(pentium στα 500mhz)τα σηκωνει μια χαρα και ποτε δεν εχω παθει τιποτα.... Enjoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εγώ πάλι: i. Norton Corporate (στο φορητό NOD32) ii. Spyware Blaster iii. Spyware Search&Destroy Και είμαι φουλ protected ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο: 1)Avast Antivirus 4.6 [....] Το Antivir Personal Classic 7.0 είναι πολύ καλύτερο. Και αυτό free είναι και ελαφρύ. Δοκίμασέ το! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishbone Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Γεια σας, διαβασα το νημα χθες το απογευμα κ εχω καποια συμπερασματα βγαλει. Το θεμα που με απασχολει ειναι το εξης. Ειχα τον τελευταιο 1,5 χρόνο τα ΝΙS 2005 και MS Antispyware στο μηχανημα κ μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. Τα αρνητικα του Νορτον ηταν το αντιβιοτικο αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ περιεργος στο web δεν ειχα ποτε προβλημα. Το firewall του καθως κ τα υπολοιπα καλουδια του ομως ηταν κατα την συνεργασια μας αριστα. Το ιδιο κ το MSAntispyware. Χθες ομως τελειωσε το κλειδι του Νορτονα κ δεν προτιθεμαι να συνεχισω. Εβαλα το Kaspersky Security suite. Απο το αντιβιοτικο του ειμαι σιγουρος πως θα τα παει αριστα. Απο το Firewall τι να περιμένω? Μου βγάζει κατι περιεργα με το DC++ ενω του έχω δωσει allow all. Με ανησυχει... Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ομως τα worms κτλ. Έψαξα να βρω το site του MSAntispyware μα πουθενά. Μου έβγαζε το windowd defender h MS. To περασα αλλα μου φαινεται αδύναμο, και κυριως οι ρυθμισεις που σου δινει, ο ελεγχος των εργασιων κτλ. δεν με εμπνεει. Ηθελα να ρωτησω κανει δουλεια αυτο ή εχετε να προτεινετε κατι που θα αντικαταστησει επαξια το συνδυασμο Norton+MS antispyware, επαναλμβανω οχι στο θεμα του Antivirus, αλλα στα υπολοιπα... κυριως τα σκουληκοειδή. Ευχαριστω προκαταβολικα. Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τι γνώμη έχετε για το NOD32 2.5 σε συνδιασμό με το panda platinum 2006 internet security? Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τι γνώμη έχετε για το NOD32 2.5 σε συνδιασμό με το panda platinum 2006 internet security? NOD32: Ελαφρυ και αποτελεσματικο με συχνα updates. PANDA: Δεν γνωριζω.:p . Αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Η σουιτα (PANDA) δεν περιλαμβανει και antivirus? Γιατι να τα μπλεξεις? Αν χρειαζεσαι μονο το firewall απο την σουιτα, μπορεις να βαλεις καποιο ξεχωριστο firewall και το NOD. Εκτος και αν εχει επιλογη να μην εγκαταστησεις το antivirus. ΥΓ: Περιμενε να σου απαντησει και ο Globy που ειναι πιο σχετικος με το θεμα. ΥΓ2: Προς mods: Υπαρχει και το θεμα Προγραμμα Antivirus: Προτασεις. Μηπως ειναι καλο να φυγει καποιο, να ενωθουν ή να ειναι το ενα μονο για ιους και το αλλο μονο για antivirus? Μια σκεψη εκανα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ναι Viper, αν και δεν το εγκατέστησα ακόμα νομίζω πως έχεις δίκιο... το panda περιέχει και antivirus. Απλά, από αυτά που έχω ακούσει εμπιστεύμαι περισσότερο το nod32 ως αντιβάιρους από το πάντα, που δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι. Προσπαθώ λοιπόν να βρω κάτι σε φαιεργουαλ (!) που να κάτσει καλά με αυτό. Το νόρτον θέλω να το βγάλω επιγόντως (να βάλω κάτι πιο αποτελεσματικό και ελαφρύ) και το φαιεργουολ μου απλά δεν μου δίνει τις δυνατότητες ελέγχου που θέλω. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Κατ'αρχας, χρονια σου πολλα!!:) Μπορεις να βαλεις το Zone alarm για firewall. Μαζι με το nod32 θα εισαι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ευχαριστώ για τις ευχές σου viper! Στα υπόψην το zone alarm, είχα δοκιμάσει παλιότερα κάποιες εκδόσεις και σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος από το πώς δουλεύουν... Απλά δεν έχω διαθέσιμη κάποια σύγχρονη έκδοση και αν το προτιμήσω θα πρέπει να ψάξω λίγο. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 stelar,το panda internet security 2006 ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Εχω δοκιμασει,αυτο,το κασπερκυ και το νορτον και το παντα ειναι το καλυτερο. Εχει ομως 2 μειονεκτηματα 1.Ειναι ΠΟΛΥ βαρυ.Πραγματικα ομως,οχι υπερβολες,θα δεις σημαντικη μειωση στην ταχυτητα του υπολογιστη σου 2.Οι εκδοσεις που κυκλοφορουν στο νετ,μετα απο 15-20 μερες σταματουν να κανουν update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 To ZA να το αποφύγεις...είναι θεόβαρο. Για av εγώ χρησιμοποιώ το δωρεάν και πολύ καλό Antivir Personal Classic 7.0 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Στέλαρ, καλησπέρα και χρόνια σου πολλά. Ο συνδυασμός που πρότεινες, καλό θα ήταν να μην τον χρησιμοποιήσεις. Η γενική αρχή λέει πως δυο εφαρμογές με antivirus δυνατότητες δεν είναι εφικτό να τρέχουν ταυτόχρονα καθώς ενδέχεται (υψηλό ποσοστό) να προκαλέσουν δυσλειτουργιές ή ακόμη και ολική κατάρρευση του συστήματός σου. Ακόμη, έχω την εντύπωση πως -αν και σε ορισμένες περιπτώσεις με άλλους συνδυασμούς εφαρμογών είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός τέτοιου συνδυασμού- το Panda Internet Security δεν θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις την εγκατάσταση αν ανιχνευσει εγκατεστημένο το NOD32 (για το αντίστροφο, δεν ειμαι σίγουρος). Θα πρέπει επίσης να σκεφθείς τα εξής: Το NOD32 είναι μια antivirus εφαρμογή. H Ιnternet Security όμως εφαρμογή δεν περιορίζεται από τα στενά όρια του ορου antivirus, καθώς εμπεριέχει antivirus, firewall, προστασία ασύρματων δικτύων (Wi-Fi), anti-spyware δυνατότητες, προστασία απέναντι σε spam μηνύματα και άλλα. Τέλος, ως λύση firewall... τα firewall είναι μια περίεργη ιστορία. Θα σου έλεγα να προτιμήσεις κάτι που να μπορείς να διαχειριστείς. Δεν έχει νόημα π.χ να εγκαταστήσεις το τελειότερο firewall αν εκείνο απαιτεί ένα σωρό ρυθμίσεις απο μέρους σου ή ακόμη αν δεν ξέρεις τι κάνει τι. Wael, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το Panda υπερέχει στον τομέα Wi-Fi καθώς η αντίστοιχη λύση της Kaspersky Lab δεν διαθέτει ανάλογο component, όμως το δεύτερο ειναι σαφώς πιο ελαφρύ ως εφαρμογή, και με την αξιοπιστία των Ρώσων στην προστασία πρώτιστα, και την διαδικασία καθαρισμού ενός μολυσμένου υπολογιστή. Εχω ξαναπεί, η συγκεκριμένη εφαρμογεί ροκάρει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Wael, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το Panda υπερέχει στον τομέα Wi-Fi καθώς η αντίστοιχη λύση της Kaspersky Lab δεν διαθέτει ανάλογο component, όμως το δεύτερο ειναι σαφώς πιο ελαφρύ ως εφαρμογή, και με την αξιοπιστία των Ρώσων στην προστασία πρώτιστα, και την διαδικασία καθαρισμού ενός μολυσμένου υπολογιστή. Εχω ξαναπεί, η συγκεκριμένη εφαρμογεί ροκάρει. :) Κοιτα και εγω με το Κασπερσκυ ειμαι τωρα,αφου ο συνδυασμος προστασιας και ''ελαφροτητας'' σαν εφαρμογη με καλυπτει πληρως. Οταν ομως ειχα πρωτοβαλει dsl και δεν ηξερα ακομα ποια σαιτ να εμπιστευομαι κλπ,το κασπερσκυ δεν τα εβγαλε περα,σε αντιθεση με το παντα που εβαλα μετα.Ομως,επαναλαμβανω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ και δεν θα το προτεινα σε καποιον που ξερει καποια πραγματα σχετικα με το τι σαιτ πρεπει να αποφευγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelar Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 GloBy, την αρχή που αναφέρεις την γνωρίζω (άλλωστε έχει συζητηθεί ουκ ολίγες φορές στο φόρουμ!) και μάλλον συμφωνώ ότι δεν αξίζει να δοκιμάσω να έχω και το nod32 και το παντα μαζί. Απλά εκτιμώ το πόσο πιο ελαφρύ είναι το nod32 από άλλα antivirus και ήθελα να το ταιριάσω με ένα εξίσου καλό firewall. Μόνο που το μόνο αποκλειστικά firewall που έχω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για να το ταιριάσω είναι το black ice defender (iss) και ήθελα να δοκιμάσω κάτι πιο καινούριο... για αυτό και ανέφερα το panda με την προπτική, αν γίνεται, να το δουέψω μόνο ως firewall. Είχα υπόψη μου το kaspersky 2006 beta που είχες συστήσει στο παρελθόν (το οποίο και είχα κατεβάσει αλλά δεν είχα προλάβει να δοκιμάσω) όμως πλέον, αν δεν κάνω λάθος, μας "τελείωσε", έτσι δεν είναι? Οι επιλογές που βλέπω λοιπόν είναι να χρησιμοποιήσω: - το nod32 (το οποίο έχω full) σε συνδιασμό με το blackice defender, - ή το panda platinum 2006is (το οποίο βρήκα στο dvd γνωστού περιοδικού computing), - ή το κασπερσκυ 2006 beta, - ή τέλος το norton internet security 2004 ΥΓ1.: ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! ΥΓ2.: δεν αποκλείω να πάρω το kaspersky 2006 σε τελική ανάλυση, αν αυτό είναι το καλύτερο. Παράθεση Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω. Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε. Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cheetos109 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με το Panda Antivirus και έχει σταματήσει να κάνει ανανεώσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα;;; Αξίζει;;; είναι καλύτερο απο Norton;;; Γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts