Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραπάνω αναφέρεται ότι δεν είναι σωστό να εγκαθίστανται 2 antivirus στον ίδιο υπολογιστή,ισχύει το ίδιο και για τα firewall, δηλαδή εγώ που έχω το firewall των Windows και θέλω να βάλω της sygate θα έχω προβλημα???
Ναι, θα έχεις πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές.
Οχι,γιατι μολις εγκαταστησεις το καινουργιο,το firewall των windows θα σταματησει αυτοματα να λειτουργει
Είσαι σίγουρος γι' αυτό? Σε αρκετά pc και firewall εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλύτερα να το κλείνετε μόνοι σας το firewall των windows, όταν βάζετε άλλο.

Οχι,γιατι μολις εγκαταστησεις το καινουργιο,το firewall των windows θα σταματησει αυτοματα να λειτουργει

Το ενσωματωμένο Firewall των Windows δεν απενεργοποιείται αυτόματα, απο μόνο του. Αυτό που γίνεται, είναι πως ορισμένες εφαρμογές firewall (ή και Security Suites) ρωτούν προτού την ενεργοποίησή τους αν θα θέλατε για λόγους καλής λειτουργίας και αποφυγής τυχόν conflict να απενεργοποιήσετε (ουσιαστικά το software προς εγκατάσταση κάνει την απενεργοποίηση, γι'αυτο ο mcde συνιστά manuall απενεργοποίηση) το Firewall των XP. Τονίζουν δε πως μπορείτε να το επαναφέρετε σε λειτουργία οποτε το θελήσετε, πολύ εύκολα.

:)

δηλαδη τηλεφωνικος πρεπει να τους δωσω 30 ευρω ?:confused: :blink:

Στις μέρες μας ξέρεις, η επικοινωνία δεν είναι μόνο τηλέφωνο....

• 2 weeks later...

Απορία (είναι ιος) ; : Δημιουργώ μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας π.χ ενός καινούργιου εγγράφου word/excel κτλ,κτλ (καινούργιου, δεν υπάρχει αρχείο στο δίσκο). Πηγαίνοντας να του δώσω ένα τυχαίο όνομα, μου λέει οτι το αρχείο αυτό θα μετονομαστεί γράφωντας το εξής: "Εάν αλλάξετε την επέκταση ενός αρχείου, το αρχείο ίσως να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Είστε βέβαιοι οτι θέλετε να την αλλάξετε ;"

Γνωρίζει κανείς αν πρόκεται για ιο ; Επίσης εδώ και καιρό δεν μπορώ να ανοίξω την βοήθεια των windows xp pro greek που έχω. Μήπως πρόκειται για ιο ; Ευχαριστώ.

Υ.Γ Έχω avg free και έχω σκανάρει τον δίσκο και σε safe mode αλλά και κανονικά. Πριν λίγο καιρό είχε βρει κάτι trojan σε αρχεία javascript και τα έσβυσα.

Guest valeria
Απορία (είναι ιος) ; : Δημιουργώ μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας π.χ ενός καινούργιου εγγράφου word/excel κτλ,κτλ (καινούργιου, δεν υπάρχει αρχείο στο δίσκο). Πηγαίνοντας να του δώσω ένα τυχαίο όνομα, μου λέει οτι το αρχείο αυτό θα μετονομαστεί γράφωντας το εξής: "Εάν αλλάξετε την επέκταση ενός αρχείου, το αρχείο ίσως να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Είστε βέβαιοι οτι θέλετε να την αλλάξετε ;"

Γνωρίζει κανείς αν πρόκεται για ιο ; Επίσης εδώ και καιρό δεν μπορώ να ανοίξω την βοήθεια των windows xp pro greek που έχω. Μήπως πρόκειται για ιο ; Ευχαριστώ.

Υ.Γ Έχω avg free και έχω σκανάρει τον δίσκο και σε safe mode αλλά και κανονικά. Πριν λίγο καιρό είχε βρει κάτι trojan σε αρχεία javascript και τα έσβυσα.

Εαν έχεις ενεργοποιημένες τις καταλήξεις των αρχείων τότε τα αρχεία σου πρέπει να είναι της μορφής για το excel πχ κάτι.xls.Όταν λοιπόν πας να το μετονομάσεις μετά την ονομασία πρέπει να βάλεις και την αντίστοιχη κατάληξη.Για παράδειγμα,δεν πρέπει να γράψεις σκέτο αναλύσεις αλλά αναλύσεις.xls.Αν το γράφεις σκέτο τότε σου πετάει το μήνυμα που λες.:)Εαν δεν τις έχεις ενεργοποιημένες,δεν ξέρω τι είναι...

Παιδια θελω την γνωμη σας. Θεωρειτε το Zone Alarm Security Suite μια καλη εφαρμογη για πληρη προστασια του υπολογιστη?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Εαν έχεις ενεργοποιημένες τις καταλήξεις των αρχείων τότε τα αρχεία σου πρέπει να είναι της μορφής για το excel πχ κάτι.xls.Όταν λοιπόν πας να το μετονομάσεις μετά την ονομασία πρέπει να βάλεις και την αντίστοιχη κατάληξη.Για παράδειγμα,δεν πρέπει να γράψεις σκέτο αναλύσεις αλλά αναλύσεις.xls.Αν το γράφεις σκέτο τότε σου πετάει το μήνυμα που λες.:)Εαν δεν τις έχεις ενεργοποιημένες,δεν ξέρω τι είναι...

Καλημέρα,

Απο που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένες ;:X :rolleyes:

Παιδια θελω την γνωμη σας. Θεωρειτε το Zone Alarm Security Suite μια καλη εφαρμογη για πληρη προστασια του υπολογιστη?

Το antivirus του είναι μετριότατο εώς κακό ενώ το firewall του υπέρ του δέοντος

βαρύ. Προτίμησε κάτι άλλο.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Τι θα μου προτεινες elteo? Και οι υπολοιποι φυσικα.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Σε σουίτα μάλλον της Kaspersky...ακούγονται καλά λόγια.

Σε ξεχωριστά εγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky AntiHacker ώς firewall και το

Antivir Personal Edition 7.0 το οποίο είναι δωρεάν ως antivirus.

Ελαφρια και αποδοτικά από την προσωπική χρήση που έχω.

Σε σουίτα μάλλον της Kaspersky...ακούγονται καλά λόγια.

Σε ξεχωριστά εγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky AntiHacker ώς firewall και το

Antivir Personal Edition 7.0 το οποίο είναι δωρεάν ως antivirus.

Ελαφρια και αποδοτικά από την προσωπική χρήση που έχω.

Συμφωνω:!: :!: :!:

Πολυ ελαφρυ και απο τα ποιο αξιοπιστα...:)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Οσιρίς:

:: Αν ψάχνεις δωρεάν antivirus, ένα εκ των Avast / AVG / Antivir θα κάνει τη δουλειά του (προσωπικά κλείνω προς το Avast). Υπάρχει πάντοτε και το ClamAV, μία open source εφαρμογή.

:: Αν αναζητάς μία σουΐτα ασφαλείας, η πρότασή μου ειναι με μακράν διαφορά απο τα υπολοιπα, το Kaspersky Internet Security (οι beta εκδόσεις είναι παρελθόν, περασε στις RC που σημαίνει πως αν δεν ανακαλυφθεί κάποιο σημαντικό bug για ένα διάστημα, σύντομα βγαίνει η gold εκδοση.

:: Τέλος, συνδυασμός του Kaspersky Anti-Hacker με ένα antivirus, είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός.

Οσιρίς:

:: Αν ψάχνεις δωρεάν antivirus, ένα εκ των Avast / AVG / Antivir θα κάνει τη δουλειά του (προσωπικά κλείνω προς το Avast). Υπάρχει πάντοτε και το ClamAV, μία open source εφαρμογή.

Μου το δικαιολογείς το παραπάνω...; Επειδή χρησιμοποιώ το Αntivir και το βλέπω

σταθερά ψηλά σε σχέση με τα άλλα στα tests που γίνονται.

Να δω μήπως αξίζει αυτό το Αvast...να το βάλω...:rolleyes:

Καλημέρα,

Απο που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένες ;:X :rolleyes:

Έναρξη-Ρυθμίσεις-Πίνακας Ελέγχου-Επιλογές Φακέλων/Προβολή

Αποεπιλέγεις την ρυθμιση απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έναρξη-Ρυθμίσεις-Πίνακας Ελέγχου-Επιλογές Φακέλων/Προβολή

Αποεπιλέγεις την ρυθμιση απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων:)

Δεν είναι επιλεγμένη...:confused:

Εχω το Symantec Corporate 10 στη δουλεία με SBS 2003 και το Corporate Server πάνω του.

Θελω όμως κι ένα 'αυτόνομο' antirivurs για το λαπτοπ μου?

Να δοκιμάσω να βάλω το corporate στον φορητό? Server ή client edition?

Ή μήπως να βάλω Norton AV 2005 ή 06?

Μια χαρά μπορείς να βάλεις το symantec corporate 10 στο φορητό σου. Απλά θα επιλέξεις client και unmanaged. Μην βάλεις Norton Antivirus, είναι υπερβολικά βαρύ.

Καλύτερο απο NOD32?

Το NOD32 το είχα δοκιμάσει αλλά καθόλου αξιόπιστο συγκριτικά με το AntiVir XP :O

Όσο για το Norton τα λόγια του mcde είναι αλήθεια...;)

Μια χαρά μπορείς να βάλεις το symantec corporate 10 στο φορητό σου. Απλά θα επιλέξεις client και unmanaged. Μην βάλεις Norton Antivirus, είναι υπερβολικά βαρύ.

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο, δεν είχα προβλήματα με κανένα. Απλά το Symantec Corporate 10 είναι λίγο πιο βαρύ από το 9.

Το γνωστο και αξιοπιστο περιοδικο ασφαλειας SC Magazine για το 2006 Award:

• Best Anti-virus

Winner: ALWIL Software for avast! Antivirus

Το γνωστο και αξιοπιστο περιοδικο ασφαλειας SC Magazine για το 2006 Award:

• Best Anti-virus

Winner: ALWIL Software for avast! Antivirus

Τωρα που εληξε ο kaspersky, λεω να το τιμήσω, μολις τωρα το κατεβασα :p

Αναρρωτιεμαι με ποιο (δωρεαν κατα προτιμηση) firewall να το συνδυασω :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg