kostassl45i Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το θέμα είναι ότι είναι καλό και πανάλαφρο. Ενώ τα internet security γονατίζουν παλιά συστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjonny Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Αναλογως τι εννοουμε οταν λεμε παλαιο συστημα. Ακομα κι ενας υπολογιστης 10ετιας χαρακτηριζεται πλεον απο επεξεργαστη μονοπυρηνο, περιπου ή μεγαλυτερο απο 2Ghz και μνημη 1 ή 2 Gb. Ηδη οι απαιτησεις ακομα και των απλων antivirus σημερα, κυμαινονται στα 128 Mb Ram. Τωρα αν μιλαμε για πιο παλια συστηματα περα της 10ετιας με 256mb συνολικη Ram κτλ, και ενα antivirus να εγκατασταθει σε αυτα, ειναι προβλημα για τους πορους του συστηματος, οποτε το firewall των windows για αυτα, μια χαρα ειναι Edited January 14, 2014 by jjonny Παράθεση LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια σας Ψάχνω να βρω το όσο γίνεται καλύτερο antivirus για windows server 2008 r2.τα τερματικά δεν έχουν σύνδεση στο internet αλλα κάπως έχει μπεί μέσα ο kido και πρέπει να τον βγάλω.Αν μπορεί κάποιος να μου πεί ένα καλό antivirus (με 3-5 άδειες) και εναν τρόπο να βγάλω τον ιο απο κάποια τερματικά θα ήμουν πολύ χαρούμενος!! Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια σας Ψάχνω να βρω το όσο γίνεται καλύτερο antivirus για windows server 2008 r2.τα τερματικά δεν έχουν σύνδεση στο internet αλλα κάπως έχει μπεί μέσα ο kido και πρέπει να τον βγάλω.Αν μπορεί κάποιος να μου πεί ένα καλό antivirus (με 3-5 άδειες) και εναν τρόπο να βγάλω τον ιο απο κάποια τερματικά θα ήμουν πολύ χαρούμενος!! Ωραια, περασε στον server και στους clients προς ωρας τι εχει κανει? Εχεις τρεξει καποιο antivirus/antimalware ή το εχεις αφησει στην τυχη του? Ξεκινας με τα βασικοτερα πλεον Malwarebytes, SuperAntispyware, Sophos Virus Removal Tool Αntivirus για Server και clients ενα πολυ καλο ειναι το το SEP Small Business Edition 2013 Οι clients δεν βγαινουν στο internet οκ, ο server βγαινει? Και αν ναι τον εβγαλες ετσι χυμα? Προσεξε μη στον κανουν "ζομπι", τσεκαρε τι πορτες εχεις ανοιχτες και οποιες δεν χρειαζεσαι κλειστες. Kαι να ξερεις συνηθως χτυπανε το service του messenger που η πλειοψηφια των administrators δυστυχως αφηνουν ανοιχτο, λες και ειμαστε στο 1998! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Kαι να ξερεις συνηθως χτυπανε το service του messenger που η πλειοψηφια των administrators δυστυχως αφηνουν ανοιχτο, λες και ειμαστε στο 1998! Τι εννοείς με αυτό; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τι εννοείς με αυτό; Οτι ειναι ενα service που πρεπει να ειναι disable σε ενα domain και στους servers και στους clients. Το συγκεκριμενο οταν ειναι ανοιχτο ειναι απο τις πρωτες πορτες που ψαχνουν για να σε χτυπησουν. Επισης ποιος στελνει instant messages μεσω cmd το 2014 για να μενει ανοιχτο? :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οτι ειναι ενα service που πρεπει να ειναι disable σε ενα domain και στους servers και στους clients. Το συγκεκριμενο οταν ειναι ανοιχτο ειναι απο τις πρωτες πορτες που ψαχνουν για να σε χτυπησουν. Επισης ποιος στελνει instant messages μεσω cmd το 2014 για να μενει ανοιχτο? :!: Α, οκ κατάλαβα. εγώ στέλνω:p:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Ωραια, περασε στον server και στους clients προς ωρας τι εχει κανει? Εχεις τρεξει καποιο antivirus/antimalware ή το εχεις αφησει στην τυχη του? Ξεκινας με τα βασικοτερα πλεον Malwarebytes, SuperAntispyware, Sophos Virus Removal Tool Αntivirus για Server και clients ενα πολυ καλο ειναι το το SEP Small Business Edition 2013 Οι clients δεν βγαινουν στο internet οκ, ο server βγαινει? Και αν ναι τον εβγαλες ετσι χυμα? Προσεξε μη στον κανουν "ζομπι", τσεκαρε τι πορτες εχεις ανοιχτες και οποιες δεν χρειαζεσαι κλειστες. Kαι να ξερεις συνηθως χτυπανε το service του messenger που η πλειοψηφια των administrators δυστυχως αφηνουν ανοιχτο, λες και ειμαστε στο 1998! Ευχαριστώ για την απάντηση!! Ουτε ο server μπορεί να συνδεθεί με το internet. Έχω τρέξει και το malwarebytes και το sophos. To θέμα είναι οτι μια παλιά έκδοση του symantec μου βρήκε το το πρόβλημα!! Μετά απο αρκετά scans ο ιος στον server δεν υπάρχει πλέον (probably...) αλλα είμαι σίγουρος οτι είναι ακόμα σε κάποια τερματικά. Σε ένα που είμαι σίγουρος οτι υπάρχει το sophos μου είπε "όλα κομπλέ μεγάλε, κοιμήσου άνετος" ενω το symantec δεν σταμάτησε να πετάει μνμ με τον w32.downdup. Η λύση που μου έδωσες για antivirus ήταν και αυτο που είχα και εγώ κατα νου άρα έκλεισα σε αυτο. Edited January 23, 2014 by billraven Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χθες έκανα απεγκατάσταση το a vast και έβαλα το avg και από τότε Όταν κάνει boot ο υπολογιστής δε κάνει με τον κλασσικό τρόπο(δλδ να δείχνει το σήμα των Windows) αλλά δείχνει αυτό στη φωτογραφία. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;[ATTACH]40704[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χθες έκανα απεγκατάσταση το a vast και έβαλα το avg και από τότε Όταν κάνει boot ο υπολογιστής δε κάνει με τον κλασσικό τρόπο(δλδ να δείχνει το σήμα των Windows) αλλά δείχνει αυτό στη φωτογραφία. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;[ATTACH]40704[/ATTACH] Κάθε φορά στο κάνει αυτό; Μπορείς να μπεις στα windows; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Κάθε φορά στο κάνει αυτό; Μπορείς να μπεις στα windows; Ναι ανοίγει κανονικά! Απλώς αντί για τι σήμα των Windows φορτώνει αυτά..Κατά τα άλλα ανοίγει κανονικά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ναι ανοίγει κανονικά! Απλώς αντί για τι σήμα των Windows φορτώνει αυτά..Κατά τα άλλα ανοίγει κανονικά .. Σε κανονική εκκίνηση και όχι safe mode, σωστά? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σε κανονική εκκίνηση και όχι safe mode, σωστά? Σωστά...Το έβαλα και σε safe boot με τον ίδιο τρόπο ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Σωστά...Το έβαλα και σε safe boot με τον ίδιο τρόπο ανοίγει... Σε safe mode έτσι ανοίγει , φυσιολογικό ειναι, σε κανονική εκκίνηση ειναι το θέμα.Κανε ένα full scan να καθαρίσει από τυχόν ιούς , αλλιώς κανε μια επιδιωρθωση με το cd των windows. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σε safe mode έτσι ανοίγει , φυσιολογικό ειναι, σε κανονική εκκίνηση ειναι το θέμα.Κανε ένα full scan να καθαρίσει από τυχόν ιούς , αλλιώς κανε μια επιδιωρθωση με το cd των windows. Τελικά βρήκα τι φταίει!Από το system configuration είχε ενεργοποιηθεί στην καρτέλα boot το OS boot information...Τώρα πως ενεργοποιήθηκε δε ξέρω, μπορεί με την εγκατάσταση του avg να ενεργοποιήθηκε γιατί δεν έχω αλλάξει ή εγκαταστήσει κάτι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τελικά βρήκα τι φταίει!Από το system configuration είχε ενεργοποιηθεί στην καρτέλα boot το OS boot information...Τώρα πως ενεργοποιήθηκε δε ξέρω, μπορεί με την εγκατάσταση του avg να ενεργοποιήθηκε γιατί δεν έχω αλλάξει ή εγκαταστήσει κάτι αλλο... Xαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εκανα full scan με το avg και εβγαλε αυτα ως αποτελεσμα..Να φανταστω πρεπει να ανησυχησω; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 http://www.computerhope.com/cgi-bin/process.pl?p=aswsnx.sys Δεν είναι σοβαρό, μην ανησυχείς.. είναι αρχείο του avast και το avg το βλέπει ως μολυσμένο αρχείο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrod Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 μετα απο καμποσο καιρο μπορω να πω πως το comodo ειναι αρκετα καλο αν και δεν το περιμενα Πολύ ωραίο αλλά το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο σαν firewall όχι σαν antivirus. Για αυτό βάζω το avast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αγόρασα πρόσφατα από το e-shop το kaspersky antivirus 2014. Κάνω εγκατάσταση κανονικά και όταν βάζω το κλειδί που έχει μέσα το κουτί μου λέει "invalid" και this is not for your region. Στέλνω μήνυμα στην kaspersky και μου απαντούν ότι το κλειδί πρέπει να χρησιμοποιηθει στην περιοχή που αγοράστηκε και ότι το κουτί γράφει επάνω για ποια περιοχή είναι. Εγώ δε βλέπω τίποτα τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω τα λεφτά μου? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αγόρασα πρόσφατα από το e-shop το kaspersky antivirus 2014. Κάνω εγκατάσταση κανονικά και όταν βάζω το κλειδί που έχει μέσα το κουτί μου λέει "invalid" και this is not for your region. Στέλνω μήνυμα στην kaspersky και μου απαντούν ότι το κλειδί πρέπει να χρησιμοποιηθει στην περιοχή που αγοράστηκε και ότι το κουτί γράφει επάνω για ποια περιοχή είναι. Εγώ δε βλέπω τίποτα τέτοιο. Τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω τα λεφτά μου? Γιατί δεν ρωτάς και στο eshop? Τα χρήματά σου σίγουρα δεν τα χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ναι σιγουρα θα το κάνω και αυτο αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα γνωρίζουν Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν δεν γνωρίζουν πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρτο από αλλού (το internet security καλύτερα όχι το antivirus). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) οκ επικοινώνησα μαζι τους και το πήραν πίσω για να το ελέγξουν. Τωρα περιμένω... Eυχαριστώ! Θα ενημερώσω για την εξέλιξη Edited August 16, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τίποτα να 'σαι καλά. Πρόσεξε μόνο μην ενεργοποιήσουν την άδεια και μετά σου λένε βλακείες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts