sv2evs Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το Microsoft Security Essentials δεν σου κάνει; Είναι και ΔΩΡΕΑΝ. θα συμφωνήσω με την ποιο πάνω πρόταση, ειδικά αν σερφάρεις προσεκτικά στο νετ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Οταν έχουμε οικονομική στενότητα δεν αλλάζουμε antivirus. Μιά χαρά δουλεύει και το παλιό. Οποια έκδοση και να έχεις πάντα αυτή ενημερώνεται αυτόματα με τις τελευταίες ενημερώσεις που βγάζει η εταιρεία.(Εφ΄όσον βέβαια δεν έχει λήξει η χρονική περίοδος λειτουργίας του antivirus). Είτε στην τελική βάζεις ένα free antivirus σε συνδυασμό με ένα spybot και ένα firewall και προσέχεις στο νετ....Ιδίως από τα norton δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος από άποψη και απόδοσης αλλά και του πως ήταν το σύστημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια με την αγορα ενος λαπτοπ υπηρχε το norton internet security 2011 δωρεαν για 2 μηνες αλλα σε περιπου 10 μερες τελειωνει.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο αλλα δεν εχω εμπειρια απο αλλα.Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε ποιο internet security προγραμμα να επιλεξω τωρα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια με την αγορα ενος λαπτοπ υπηρχε το norton internet security 2011 δωρεαν για 2 μηνες αλλα σε περιπου 10 μερες τελειωνει.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο αλλα δεν εχω εμπειρια απο αλλα.Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε ποιο internet security προγραμμα να επιλεξω τωρα. Nod32 φθηνό ελαφρύ κ αξιόπιστο Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Nod32 φθηνό ελαφρύ κ αξιόπιστο Οκ ευχαριστω!Εχω ακουσει και για το kaspersky καλα λογια ισχυουν; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια με την αγορα ενος λαπτοπ υπηρχε το norton internet security 2011 δωρεαν για 2 μηνες αλλα σε περιπου 10 μερες τελειωνει.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο αλλα δεν εχω εμπειρια απο αλλα.Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε ποιο internet security προγραμμα να επιλεξω τωρα. Στο ebay έχει και φθηνές άδειες πάντως, όποιο και να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Οκ ευχαριστω!Εχω ακουσει και για το kaspersky καλα λογια ισχυουν; Έχει πολλαχρονια απο τότε που το δοκίμασα , όποτε ότι κ να σου πω .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Οκ ευχαριστω!Εχω ακουσει και για το kaspersky καλα λογια ισχυουν; Nod32 και kaspersky είναι στην κορυφή των προτιμήσεων...όποιο και από τα 2 αν πάρεις (δες, γιατί έχει και προσφορές π.χ 3 άδειες μαζί για 3 ανανεώσεις ή διαφορετικά μηχανήματα)...θα είσαι ικανοποιημένος.;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Μια ερώτηση παιδιά... Αν πάρει κάποιος το norton antivirus 2010 και το βάλει τώρα που έχουμε 2011 σε έναν υπολογιστή θα δουλεύει κανονικά για ένα χρόνο και θα κάνει updates? Η επειδή έχουμε 2011 πρέπει αναγκαστικά να έχω και την έκδοση του 2011? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σ'ευχαριστώ. Έχω την εντύπωση ότι όταν λήξει μπορώ απλά να κατεβάζω τα definitions για τους νέους ιούς από εδώ http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=savce Δηλάδη ουσιαστικά δεν λήγει το antivirus, αλλά το αυτόματο download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1703 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Γεια σας παιδια , Τωρα θα ηθελα να σας ρωτησω τι antivarus να βαλω στο λαπτοπ.Να βαλω το panda antivarus pro για 6 μηνες ή να βαλω απο τωρα ενα φρεε ετσι ωσοστε να μην υπαρξη κανενα προβλημα κατα την εγκατασταση / καταργηση του antivarus .Eπισης θα ηθελα να μου πειται και τη γνωμη σας για το Agnitum Outpost Security Suite Free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Γεια σας παιδια , Τωρα θα ηθελα να σας ρωτησω τι antivarus να βαλω στο λαπτοπ.Να βαλω το panda antivarus pro για 6 μηνες ή να βαλω απο τωρα ενα φρεε ετσι ωσοστε να μην υπαρξη κανενα προβλημα κατα την εγκατασταση / καταργηση του antivarus .Eπισης θα ηθελα να μου πειται και τη γνωμη σας για το Agnitum Outpost Security Suite Free. Γεια χαρα,κατα τη γνωμη μου βαλε ενα Free,με συνδυασμο καποιο antispyware,εγω χρονια εχω το Avira free και στο σπιτι και στη δουλεια,δεν εχω αντομετωπισει κανενα προβλημα με σωστη χρηση του internet αλλα και σε υποπτα σαιτ δε μασαει...αυτα:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Γεια σας παιδια , Τωρα θα ηθελα να σας ρωτησω τι antivarus να βαλω στο λαπτοπ.Να βαλω το panda antivarus pro για 6 μηνες ή να βαλω απο τωρα ενα φρεε ετσι ωσοστε να μην υπαρξη κανενα προβλημα κατα την εγκατασταση / καταργηση του antivarus .Eπισης θα ηθελα να μου πειται και τη γνωμη σας για το Agnitum Outpost Security Suite Free. Avast γιατι το avira θα σου προκαλεσει πονοκεφαλο με τα αναδυομενα παραθυρα μιας και βλεπει πολλες φορες ενσφαλμενα απειλη ακομα και τελειως ασχετα και ακινδυνα αρχεια!:wacko: Σε πολλες συγκρισεις avast και avira πηγανε....διπλα-διπλα σε αποδοση.....:D Μαζι με το spyboot και το Malwarebytes εισαι οκ!;) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Πάντως, επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα, σου λέω με σιγουριά ότι το microsoft essentials είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Πάντως, επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα, σου λέω με σιγουριά ότι το microsoft essentials είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.... Για free version βεβαια μιλας! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά από τα free (εκτός του avira) και αυτό της microsoft το κατατάσω πιο κάτω και από το τελευταίο, αφού δεν κάνει τίποτα απολύτως !!! Θα γράψω την άποψη μου για όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Υπόψιν ότι γράφω μόνο την προσωπική μου άποψη, χωρίς να έχω σκοπό να δημιουργήσω αψιμαχίες η διαφωνίες με κανέναν. Θα ήταν παράλογο αν όλοι είχαμε την ίδια γνώμη. 1.Το καλύτερο free είναι μακράν το AVG, αλλά πρέπει να έχεις δυνατό μηχάνημα καθώς στις τελευταίες εκδόσεις του έχει γίνει πάρα πολύ βαρύ. Είναι το ιδανικό για τους "απρόσεχτους" χρήστες του ιντερνετ και για αυτούς που πατάνε επάνω σε όποιο λινκ βρίσκουν μπροστά τους. Βέβαια δεν θα τους σώσει, αλλά σαφώς θα ειδοποιήσει πολύ πιο έγκαιρα από τα άλλα. Το θεωρώ ότι καλύτερο free υπάρχει αυτή τη στιγμή. 2.Το avast το θεωρώ το ιδανικό από άποψη ισορροπίας. Είναι πολύ καλό, προειδοποιεί εγκαίρως και αναγνωρίζει πολλές απειλές. Ίσως να μην έχει ούτε την αίγλη, ούτε τις δυνατότητες του AVG (safe search, emali κ.α.), αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και ενδείκνυται και για πιο αδύναμους υπολογιστές. 3.Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν το mse, το οποίο πραγματικά μου φάνηκε ότι και ο υπολογιστής μου βάρυνε λίγο, αλλά και ότι δεν βλέπει τίποτα !!! -. Για το avira, όπως είπα παραπάνω, δε μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Προσωπικά, στο πολύ δυνατό σταθερό μου (i7) χρησιμοποιώ το AVG για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ενώ σε ένα άλλο νετμπουκ που έχει συγκεκριμένη εργασία και μπαίνει μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα site και πουθενά αλλού, χρησιμοποιώ το avast, κυρίως λόγω των μειωμένων δυνατοτήτων του. Από την άλλη, στο νετμπουκ που δουλεύω καθημερινά σχεδόν όλη μέρα, έχω βάλει xubuntu... χωρίς antivirus !!! ;) Edited November 4, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos45 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Γειά σας θα ηθέλα να σας ρωτήσω κάτι. Πριν απο μέρες είχα κολήσει έναν ψεύτικο ιό και μου έκαναν επαναφορά το σύστημα μου. όλα πήγαν μια χαρά. Μετά απο 2 μέρες μέχρι τώρα, έχω παρατηρήσει ότι βγαίνει ένας φάκελος ο οποίος κατεβαίνει μόνος του και είναι ίδιος με το φάκελο όταν είχα κολήσει τον ψέυτικο ιό. Μήπος ξέρεται πως θα τον κάνω να μην κατεβαίνει στον υπολογιστή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Γειά σας θα ηθέλα να σας ρωτήσω κάτι. Πριν απο μέρες είχα κολήσει έναν ψεύτικο ιό και μου έκαναν επαναφορά το σύστημα μου. όλα πήγαν μια χαρά. Μετά απο 2 μέρες μέχρι τώρα, έχω παρατηρήσει ότι βγαίνει ένας φάκελος ο οποίος κατεβαίνει μόνος του και είναι ίδιος με το φάκελο όταν είχα κολήσει τον ψέυτικο ιό. Μήπος ξέρεται πως θα τον κάνω να μην κατεβαίνει στον υπολογιστή μου. Fake alert ειχες μαλλον και στο αντιμετωπησαν με restore.... whatever. :rolleyes: Κανε ενα καλο scan τον υπολογιστη σου υπαρχουν αρκετα αξιοπιστα και καλα free antimalwate. Ξεκινα με malwarebytes ή το spybot. Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει καθαριστει η registry. Επισης σβησε και οτι βλακειες εχει ο Temp folder. Οταν λες ομως κατεβαινει ενας φακελος τι φακελος ειναι και απο που κατεβαινει? :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ανεβασα το βιντεο διοτι συμβαινει το εξης,ενω τα windows δεν βλεπουν antivirus(!!!!!)tην ιδια στιγμη το avast ....σκαναρει!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 μην αγχωνεσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 να ΜΗΝ αγχώνεται ? :blink: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 ε ναι, απλά τα windows ΔΕ θα βλέπουν το avast ως antivirus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Να σας ρωτήσω βρε παιδιά... Το Kaspersky Internet Security ανιχνεύει και spyware ή πρέπει να βάλω και ένα τέτοιο λογισμικό π.χ. Spybot, κτλ? Είμαι καλυμένος με το Kaspersky? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Να σας ρωτήσω βρε παιδιά... Το Kaspersky Internet Security ανιχνεύει και spyware ή πρέπει να βάλω και ένα τέτοιο λογισμικό π.χ. Spybot, κτλ? Είμαι καλυμένος με το Kaspersky? Είσαι καλυμένος με το Kaspersky υποστηρίζει και προστασία απο spyware. Αλλά η γνώμη μου είναι να βάλεις ενα πιο ελαφρύ antivirus. Εγω υποστηρίζω Nod32, είναι ελαφρύ, γρήγορο και αξιόπιστο. Αλλά η επιλογή είναι δικιά σου. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts