ThanosM Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα προγραμματάκι που να κάνει remove τα μολυσμένα αρχεία με τον mydoom.Υπάρχει ένα σε dos του panta αλλά δεν κάνει καλή δουλεια Παράθεση my pin 220B8E22 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.novarg.a@mm.html και προγραμματάκι για removal έχει εδώ. Έχουμε επισημάνει 1000δες φορές να προσέχουμε τι ανοίγουμε, και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση κάτι από άγνωστο προορισμό! :!: Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Δείτε κι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Aπό το πρωί μου έχουν έρθει 5 mail με αυτό το WORM! Θραύση κάνει... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Από: postmaster@beta.topweb.gr Αποστολή: Wed, 28 Jan 2004 16:19 Προς: gkr41@ebox.gr Τύπος: Text Προτεραιότητα: Normal Θέμα: VIRUS IN YOUR MAIL Απάντηση | Απάντ. σε όλους | Προώθηση Επόμενο μήνυμα | Προηγούμενο μήνυμα V I R U S A L E R T Our viruschecker found the W32/Mydoom@MM virus(es) in your email to the following recipient(s): -> smith@diadiktyo.net Delivery of the email was stopped! Please check your system for viruses, or ask your system administrator to do so. For your reference, here are the headers from your email: ------------------------- BEGIN HEADERS ----------------------------- Return-Path: <gkr41@ebox.gr> Received: from ebox.gr (millennium-ppp108.ccf.auth.gr [155.207.209.235]) by beta.topweb.gr (8.11.6/8.11.6) with ESMTP id i0SEJUJ09479 for <smith@diadiktyo.net>; Wed, 28 Jan 2004 16:19:31 +0200 From: gkr41@ebox.gr Message-Id: <200401281419.i0SEJUJ09479@beta.topweb.gr> To: smith@diadiktyo.net Subject: Hello Date: Wed, 28 Jan 2004 16:42:00 +0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/mixed; boundary="----=_NextPart_000_0011_20765C1F.81C7376C" X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal -------------------------- END HEADERS ------------------------------ Τι έγινε ρε παιδία; Αφού δεν άνοιξα κανένα συννημένο! Ούτε έχω καμία σχέση με beta.topweb.gr και smith@diadiktyo.net. Θα τρελαθουμε τελείως; :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Θραύση κάνει ο MyDoom. Και από ότι φαίνεται εμφανίστηκε και νέα παραλλαγή η οποία προσπαθεί να κάνει DOS στη Microsoft. Επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά την επικοινωνία ενός μολυσμένου υπολογιστή με το windows update site. http://news.com.com/2100-7355-5149504.html?tag=cd_top Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Παιδια και μενα τωρα που ανοιξα τα mail μου εμφανιστηκε ενα με θεμα:Hello και ενα συννημενο txt 1.06kb.(αποστολεας ster@ster.nl)Ενω χτες ειχα παρει παλι ενα mail με αποστολεα τον ιδιο το λογαριασμο μου! το οποιο περιειχε ενα συννημενο το οποιο δυστυχως ανοιξα :cry: Βεβαια ετρεξε αμεσως το norton.Τι εγινε ρε παιδια μεσα σε ενα 24ωρο 2 φορες; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (29 Ιαν. 2004 , 13:00) Τι εγινε ρε παιδια μεσα σε ενα 24ωρο 2 φορες; Τις τελευταίες 24 ώρες περίπου 2500, καλά είναι; :cool: Ας είναι καλά το panda που χρησιμοποιούμε. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 έμενα μου ήρθαν 2-3 φορές e-mail με θέμα Hi και ένα συννημένο zip! Το ένα μάλιστα ήταν από @uoa.gr! Μου ήρθε επίσης ένα Undeliverable για ένα e-mail που δεν έστειλα πότε! χαμός γίνεται! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Τωρα βλεπω οτι χθες μου ειχε ερθει αλλο ενα με θεμα Test με ενα αρχειο txt σε zip. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Εμένα ευτυχώς στο Yahoo δεν μου έχει έρθει τίποτε (ακόμη). Ίσως να "κόβει" και το ίδιο το Yahoo τα "μολυσμένα" mails. :whistle: Επίσης έχω προσέξει ότι το Νόρτον πλέον κάνει update και κατεβάζει αρχεία σχεδόν κάθε μέρα, πράγμα που δεν το έκανε πριν μερικές μέρες. Μήπως είναι σχετικό με την έξαρση αυτού του Ιού; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Yahoo και hotmail έχουν antivirus, όπως και οι περισσότεροι ελληνικοί ISPs. Όσο παρουσιάζονται νέες μορφές του ιού, θα βγαίνουν καθημερινά updates. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih (29 Ιαν. 2004 , 15:51) Yahoo και hotmail έχουν antivirus, όπως και οι περισσότεροι ελληνικοί ISPs... Η Otenet γιατί δεν τα έκοβε χθες όμως? Αναρωτιέμαι... Σήμερα δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα... :confused: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Για το McAfee ποια είναι η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Ti ginete re gam###@$ moy erxontai synexos email me attached. Moy exoyn spasei ta neyra. Den exo anoiksei eytyxos kanena. Ta kano ola delete. Katebasa kai to programma tis Symantec poy ebgale (http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxNovarg.exe) alla den brike tipota se emena. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi (29 Ιαν. 2004 , 18:56) Για το McAfee ποια είναι η γνώμη σας; Εχω δοκιμασει αρκετα antivirus και πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο στην 8 professional εκδοση. Βεβαια μονο του δε κανει τιποτα! Πρεπει να αγορασεις την internet security εκδοση που εχει ακομα firewall,spamkiller αν θες extra προστασια. 2 μηνες που το δουλευω δεν εχω κανενα προβλημα...ακομα τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi (29 Ιαν. 2004 , 18:56) Για το McAfee ποια είναι η γνώμη σας; Για την personal έκδοση δεν ξέρω, αλλά οι υπόλοιπες είναι "για τα μπάζα". Όσες εταιρείες ξέρω που έχουν McAfee, πέρασαν όλες τις "ασθένειες". Προσωπικά στον δικό μου υπολογιστή χρησιμοποιώ χρόνια Norton και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης ιδιαίτερα συμπαθώ και το Panda που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μου. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (29 Ιαν. 2004 , 17:03) Η Otenet γιατί δεν τα έκοβε χθες όμως? Αναρωτιέμαι... Σήμερα δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα... :confused: Σε μένα πάντως δεν ήρθε τίποτα από otenet. Μπορεί να καθυστέρησαν να ενημερώσουν το antivirus στον mail server της Θεσ/κης. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih (30 Ιαν. 2004 , 10:04) Για την personal έκδοση δεν ξέρω, αλλά οι υπόλοιπες είναι "για τα μπάζα". Όσες εταιρείες ξέρω που έχουν McAfee, πέρασαν όλες τις "ασθένειες". Προσωπικά στον δικό μου υπολογιστή χρησιμοποιώ χρόνια Norton και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Επίσης ιδιαίτερα συμπαθώ και το Panda που χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μου. Κάνει καλή δουλειά το Norton αλλά το είχα (μόνο αυτό) και το μηχάνημα σερνόταν. Τώρα έχω AVG και Panda και δουλεύει σαφώς γρηγορότερα. Πολύ "βαρύ" το Norton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αν έχεις ενεργοποιημένο το on-line scanning πράγματι είναι αργό. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 efthimioskrikos@ yahoo.com (αποστολέας) Πεμ 01/29 hello (θέμα) 31k text.zip The message cannot be represented in 7-bit ASCII encoding and has been sent as a binary attachment. Αυτό ακριβώς μου ήρθε την Πέμπτη διατηρώ λογαριασμό στο yahoo.gr δεν το μπλόκαρε τελικά κατέβασα το αρχείο zip στο pc μου και άνοιξα το zip αρχείο με το WinZip χωρίς να το αποσυμπιέσω ή να τρέξω την εφαρμογή το αποτέλεσμα ήταν να μολυνθώ από τον W32.Novarg.A@mm το Norton 2002 το έβρισκε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα(τελευταίο update 29/01/04) το έβαλε σε καραντίνα και το έστειλα στην Symantec μετά κατέβασα το εργαλείο remove που έχει η Symantec στο site της και σκάναρε το pc μου χωρίς να βρει τίποτα άρα λογικά ο ιός πρέπει να εξουδετερώθηκε... Αυτό τελικά που δεν μπορώ να καταλάβω είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό νέον ιόν(virus, worm, trojan) το Norton 2002 ενώ στους εντοπίζει δεν μπορεί να τους εξουδετερώσει. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. January 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2004 Εγώ την γλίτωσα αυτήν τη φορά. Με Norton 2004 Pro, mail στο yahoo.gr και provider το Παν/μιο Πατρών, δεν έλαβα κανένα ύποπτο mail. Τελευταία φορά που την είχα πατήσει ήταν με τον ιό τον Ιούνιο νομίζω (δε θυμάμαι το όνομά του). Με είχε η forthnet στο address book της και με γέμισε μολυσμένα mails. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Έχω ακούσει οτι το f-secure είναι το καλύτερο antivirus που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Ξέρει κανείς όμως αν ψάχνει τα mail που κατεβάζει το Μicrosoft Outlook και τα attachments τους? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Σύμφωνα με διάφορα sites, η SCO τα "έπαιξε" προχθές λόγω του πρώτου κύματος επίθεσης του MyDoom. Αναμένεται η αντίδραση του site της Microsoft στο νέο γύρω DoS. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 εμενα με θυμήθηκαν σήμερα.. από το πρωί κατεβάζω αβέρτα.... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ppsih (30 Ιαν. 2004 , 10:06) Σε μένα πάντως δεν ήρθε τίποτα από otenet. Μπορεί να καθυστέρησαν να ενημερώσουν το antivirus στον mail server της Θεσ/κης. χαμπάρι αυτοί.. έχω αποστολείς και από otenet... :: otenet.gr germanos.gr siemens.de vodafone.gr oneway.gr alcatel.cz alcatel.de movietickets.com aol.com ote.gr :worry: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts