johnCS Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Παιδιά καλώς σας βρήκα, ελπίζω να διάλεξα το σωστό topic να ποστάρω το πρώτο μου post! Σας διαβάζω καιρό άλλα τώρα αποφάσισα να γραφτώ ώστε να παραθέω και εγώ κάποιες απόψεις σας! Συγχαρητήρια και για τη δομή του forum, είναι πραγματικά πολύ καλή και σε τάξη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Πρώτη φορά μπαίνω στο "Σχολιασμό" και ας είμαι καιρό εδώ...λοιπόν. ΠΑΡΩΝ """""" [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Και εγώ είμαι παρών και άς έχω εγγραφεί πρόσφατα!:):)! MyPhone.gr:Unwired Revolution Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Είμαι νέο μέλος από Κρήτη!!Καλώς σας βρήκα!!!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 kalos mas irthes kai kalo ipolipo kalokeriou sou efxome... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το thread κι αυτο απο αλλο θεμα που μεταφερθηκε εδω. Τελως παντων,ΠΑΡΩΝ απο τον Σεπτεμβριο του 2005.(ποτε περασαν 3 χρονια:worry: ) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 paron kai efxome ta kalitera... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Είμαι πολύ συγκινημένος που έγινα μέλος στο myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
world_observer Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Γεια χαρά και από μένα, χάρηκα που σας γνωρίζω! Καλή μας πορεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλώς τονα! :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 εδώ είμαι και εγώ :D καλώς όρισα και καλώς σας βρήκα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 εδώ είμαι και εγώ :D καλώς όρισα και καλώς σας βρήκα :D Γεια σου Gatoula!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Μετα από 2 χρόνια δηλώνω και εγώ ΠΑΡΩΝ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indian_ Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 εγω παρων:) καλως σας βρηκα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 καλως ηρθες indian_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_xanthi Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Καλώς σας βρήκα και εγώ παιδιά! Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Καλως ηρθες bill!:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atropos Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Καλώς σας Βρήκα στο Forum MOIRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lnbpower Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 το καλητερο ελληνικο φορουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 καλως ηρθατε Atropos και lnbpower! καλα να περασετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 σχεδον 1 χρονο επισκεπτομαι το myphone.gr, και σημερα -μετα απο τοσο καιρο- νιωθω οτι καλως σας βρηκα παιδια... αα και για να μην ξεχνιομαστε-----> ΠΑΡΩΝ!!! The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramtuning Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 καλως σας βρηκα και εγω παιδια. opel astra f gsi power. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 καλως μας ηρθες gramtuning! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevedeos Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Καλή Χρονιά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leko Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 παρών!!! καλή μου χρήση!!! Leko Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts