Johny-B Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Άλλοι 94.709!:p Καλώς ήλθατε christos_lag, Genius_13 και zygos83!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpandros Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Να 'μαι κι εγω, καλως σας βρηκα. Καλοφτιαγμενο site, μπραβο ! Δεν ανοιγουν τα αβαταρ της νοκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Να 'μαι κι εγω, καλως σας βρηκα. Καλοφτιαγμενο site, μπραβο ! Δεν ανοιγουν τα αβαταρ της νοκια. Καλώς ήλθες!:) Ξαναδοκίμασε, ανοίγουν κανονικά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpandros Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Μαλλον δεν κανω κατι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 καλησπέρα απο εμένα. το site μου το πρότεινε ενας φίλος και απο οτι βλέπω εχει πολύ διάβασμα και πολλά ενδιαφέροντα θέματα. ελπίζω οι γνώστες των διάφορων θεμάτων να έχουν την διάθεση να περάσουν την γνώση αυτή και σε τρίτους. ευχαριστώ για την φιλοξενία Στέλιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Γεία σας. Θα ήθελα να σας χαιρετήσω με τη σειρά μου, μιας και τόσο καιρο δεν είχα δει το θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yamakorg Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ...ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΛΑ ΤΆΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ...ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!!!!!ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΛΑ ΤΆΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Καλώς ήλθες στο myphone!:) Μόνο, θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις, αλλά δεν επιτρέπονται και από τους Όρους Πρόσβασης & Χρήσης του myphone.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Καλησπέρα κι απο μένα, αν και άργησα αρκετά να δηλώσω το παρών μου!! :D Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό "GSM Phase 1 Member" το οποίο εμφανίζεται στο προφίλ μου και κάθε πότε αλλάζει? Υπάρχει κάποιο link που να τα λέει αναλυτικά? Επίσης παίζει ρόλο το πότε έκανα την εγγραφή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Καλησπέρα κι απο μένα, αν και άργησα αρκετά να δηλώσω το παρών μου!! :D Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό "GSM Phase 1 Member" το οποίο εμφανίζεται στο προφίλ μου και κάθε πότε αλλάζει? Υπάρχει κάποιο link που να τα λέει αναλυτικά? Επίσης παίζει ρόλο το πότε έκανα την εγγραφή? Καλως ηρθες ,εστω και καθυστερημενα :O myPhone Forum > FAQ http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb_user_maintain#faq_vb_custom_status [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ευχαριστώ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ego irtha poly kathisterimena alla kai pali dilono paron kai fanatikos!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fon_21 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 dilono kai ego me ti seira mou PARON an kai kathisterimena! nomizo oti to myPhone exei pollous fanatikous xristes kai mesa apo ta meli mporeis na enimerotheis gia ta panta (sxedon)!!!!!!!:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Αν και είναι λίγος καιρός που βρίσκομαι εδώ έχω αγαπήσει πολύ το Site γιατί έχω μάθει αρκετά πράγματα για την μικρή συσκευούλα που κουβαλάω πάντα μαζί μου! Οπότε ΠΑΡΩΝ και απο μένα iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter100 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Δηλωνω παρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Αν και άργησα λιγάκι... Παρούσα..:) Καλως σας βρήκα! http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 mετα απο χρονια..... δηλωνω κι εγω το Παρων!!!! :yahoo: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 mετα απο χρονια..... δηλωνω κι εγω το Παρων!!!! :yahoo: Welcome βρε νέος!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Ωπ!!! παιδες και γω ειμαι εδω! παρων.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 δινω και εγω το παρων και πατηστε εδω και πειτε μου αν ειναι αληθεια.. My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 δινω και εγω το παρων και πατηστε εδω και πειτε μου αν ειναι αληθεια.. Ναι αλήθεια είναι. Σου φαίνεται περίεργο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 οχι απλως ειναι απο τα λιγοστα ελληνικα site που το εχουν.. My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 οχι απλως ειναι απο τα λιγοστα ελληνικα site που το εχουν.. τι ακριβος ειναι αυτο γιατι το βλεπω και με αλλα site ΕΔΩ ? Ευχαριστω καλως ηρθες billakosss !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τι ακριβος ειναι αυτο γιατι το βλεπω και με αλλα site ΕΔΩ ? Ευχαριστω καλως ηρθες billakosss !! apla hostaretai sto ekswteriko to site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Κι όμως είμαι ακόμα εδώ! παρών και απο μενα μετα απο 4 χρόνια. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts