kostas02 Δημοσιεύτηκε August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 2, 2021 Καλησπέρα. Παλαιός κάτοχος motorola εώς και σήμερα επιθυμώ να αγοράσω συσκευή με stock android στη λογική της motorola. Υπάρχουν κινητά εκτός της Motorola που έχουν stock android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλησπέρα. Παλαιός κάτοχος motorola εώς και σήμερα επιθυμώ να αγοράσω συσκευή με stock android στη λογική της motorola. Υπάρχουν κινητά εκτός της Motorola που έχουν stock android?Χλωμό. Τα tcl έχουν σχετικά καθαρό λογισμικό. Δε θες πάλι Motorola? Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. August 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Φυσικά και θέλω αλλά δεν βλεπω να υπάρχει κάποια αξιόλογη συσκευή. Το Edge δεν μου αρέσει και μόνο το Moto G 5g Plus είναι κάπως αξιόλογο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 οπότε κοιτάζεις κάτι σε nokia. αλλιώς με τη μια google pixel, χωρίς εγγύηση εδώ. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. August 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, τα nokia δεν μου αρέσουν σαν αισθητική και τα google είναι απλησίαστα σε τιμή. Ψάχνω σε motorola διότι τα θεωρώ πολύ friendly to use και ότι έχω πάρει είναι VFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Σε σχετικά καθαρό android δες TCL. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Κάτι σε realme η ακονη oneplus θα κοιτούσα. Δεν είναι καθαρό android αλλά είναι πολύ ελαφριά λειτουργικά και πολύ friendly θα έλεγα. Τι μπάτζετ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Δείτε και τα tcl.πολυ ελαφρύ λειτουργικό. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Πάντως το moto g 5g 6/128 έχει 170 ευρώ στο best price. Πολύ καλή επιλογή. Εγώ αν έπαιρνα τώρα συσκευή, αυτό θα έπαιρνα Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. August 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Κάτι σε realme η ακονη oneplus θα κοιτούσα. Δεν είναι καθαρό android αλλά είναι πολύ ελαφριά λειτουργικά και πολύ friendly θα έλεγα. Τι μπάτζετ έχεις; Μεχρι 250, ίσως το realme 8 pro αλλά κολλάω στο ραδιόφωνο...:D:D:D που δεν έχει... ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως το moto g 5g 6/128 έχει 170 ευρώ στο best price. Πολύ καλή επιλογή. Εγώ αν έπαιρνα τώρα συσκευή, αυτό θα έπαιρνα Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλα έχει μόνο 1 έτος εγγύηση και μάλλον πρέπει να είναι αγγλική παρα-εισαγωγή (αντάπτορας, κλπ). Κατά τα άλλα αυτό που με προβληματίζει είναι το βάρος του. Ο επεξεργαστής του είναι εξαιρετικός πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Μόνο από Ελλάδα κοιτάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. August 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ναι δεν θέλω να μπλέξω με Κίνες, τελωνεία , κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παρε TCL καθαρό android με κάποιες εφαρμογές της εταιρείας μόνο που αν δεν τις θέλεις μπορείς να της βγάλεις. 20 L+ η το 20 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Συμφουρίτες επανέρχομαι, έχω lockaρει το Moto g71 5g, υπάρχει κάποιος που να το έχει; Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο από motorola.it και στην amazon.de δεν υπάρχει. Δεν σκέφτομαι για amazon.com/co.uk λόγω δασμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Σε άλλα ευρωπαϊκά αμαζον δεν υπάρχει? Στο αγγλικό πόσο βγαίνει τελική τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Δεν υπάρχει σε amazon παρά μόνο σε motorola.it. Η εδώ εταιρεία - επικοινώνησα μαζί τους - είναι λες και δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Όντως δεν υπάρχει κάπου.... Το g31 παίζει στα 200 πάνω κάτω στο Γερμανικό αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 (edited) Και γιατι δεν το αγοραζεις απο Μοτορολα Ιταλιας; ειναι νεο μοντελο και ακομα δεν ειναι διαθέσιμο ευρύτερα. Απο Αμαζον Αγγλιας στην τελικα τιμη σου δειχνει ποσο κοστιζει μαζι με οποιους δασμους αλλα να ξερεις οτι χρειαζεσαι και ανταπτορα για την πριζα του φορτιστη. Και γιατι δεν περνεις Edge 20 5G η G100 5G που ειναι και καλυτερα και ειναι στα ιδια χρηματα; Edited March 8, 2022 by CaptainChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 15 ώρες πριν, CaptainChris said: Και γιατι δεν το αγοραζεις απο Μοτορολα Ιταλιας; ειναι νεο μοντελο και ακομα δεν ειναι διαθέσιμο ευρύτερα. Απο Αμαζον Αγγλιας στην τελικα τιμη σου δειχνει ποσο κοστιζει μαζι με οποιους δασμους αλλα να ξερεις οτι χρειαζεσαι και ανταπτορα για την πριζα του φορτιστη. Και γιατι δεν περνεις Edge 20 5G η G100 5G που ειναι και καλυτερα και ειναι στα ιδια χρηματα; Καλημέρα καπετάνιε, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Συμφωνώ απολύτως για το G100 το οποίο θεωρώ ίσως το καλύτερο τηλέφωνο της Motorola. Όμως έχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 χρόνο, είναι παντόφλα και δεν έχει ραδιόφωνο. Και όσο για το 1ο ίσως να το παράβλεπα, αφού τα motorola είναι σκυλιά (το δικό μου είναι στον 5ο χρόνο πατημένα και δουλεύει ακόμα ικανοποιητικά αλλά όχι εξαιρετικά), η μη ύπαρξη ραδιοφώνου και το μέγεθος είναι ανασταλτικοί παράγοντες. Και άντε το πήρα από τη Motorola.it, δεν θα έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα και εάν συμβεί το οτιδήποτε το εδώ service δεν θα ανταποκριθεί. Αλλά το σκέφτομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts