Jump to content

Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μηπως μπορείς να μου πεις που βρήκες τις χρεώσεις απο Ελλάδα για κινητά thuraya?

Ευχαριστώ

Προφανώς. Αλλιώς δε θα είχε λογική. Θα έπαιρναν όλοι δορυφορικό κινητό και η εταιρια θα παρείχε κάλυψη χωρίς να βγάζει κανένα κέρδος.

Οι κλήσεις προς κινητά thuraya έχουν πάντως το χαμηλότερο κόστος σε συγκριση με άλλες εταιρίες (π.χ. iridium, globalstar)

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kserei kaneis an symferei (tarifes)na agorasei ena tsechiko vodafone kartokinito gia na kanei kliseis pros Ellada,se sxesei panta me tis eyrwtarifes?

και εμένα θα με ενδιέφερε, αλλιώς πώς μπορεί να γίνει?? Τι κάρτες υπάρχουν? πόσο κάνουν??

Καλησπέρα,

Μηπως μπορείς να μου πεις που βρήκες τις χρεώσεις απο Ελλάδα για κινητά thuraya?

Ευχαριστώ

δες ενδεικτικά netone

http://www.netone.gr/Docs/Analitikos_Timokatalogos.pdf

cosmoline (σελ 21)

http://www.cosmoline.gr/images/pdf/cosmoline_oikiakos_timokatalogos.pdf

Καρτοκινητό στη Βουλγαρία: τι να διαλέξω;

αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

θα ανακοινώσω και ότι βρώ..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καρτοκινητό στη Βουλγαρία: τι να διαλέξω;

αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

θα ανακοινώσω και ότι βρώ..

MTEL(vodafone) & GLOBUL(cosmote) ειναι οι πιο διαδεδομενες ,απο οτι ειχα δει εγω τουλαχιστον.Αναλογα ποια εχει καλυτερη κάλυψη εκει που θα εισαι.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

εντάξει στη Σόφια, θα είμαι..

οπότε πώς επιλέγω;

με βάση τα Ελληνικά, θα διάλεγα GLOBUL..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Σαν υπηρεσιες,καλυψη και χρεωσεις θα σου ελεγα να προτιμησεις MTEL.

Εγω αυτην χρησομοποιουσα οταν ημουν Βουλγαρια και εμεινα ευχαριστημενος.

Πληρες πακετο υπηρεσιων,καλυψη,εξυπηρετηση.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

στην Τουρκια...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

στην Τουρκια...

..ρουμανια οπως λεει ο φιλος....ρουμανικα ειναι....αλλωστε Cosmote δεν υπαρχει στην τουρκια ακομα :lol::lol::lol:....

οσο για το KANAL D υπαρχει και στην ρουμανια ;)..οχι μονο Τουρκια...

οπως υπαρχει και στην Σερβια :p...και ισως και αλλου :)....

..παντως φιλαρακι να προσθεσω κατι που ισως σου φανει χρησιμο...εχω ενα καρτοκινητο νουμερο T-mobile ολλανδιας...το καλο ειναι οτι δεν λιγει ποτε... ;)...(θελει μια χρεωσιμη κληση καθε 6 μηνες)...ετσι μπορω να το χρησιμοποιω καθε φορα που παω ολλανδια....:lol::lol:

Οκ, το ζήτημα έχει ως εξής:

-Σε ένα μήνα φεύγω μόνιμα για την Ιταλία (Μιλάνο, πιο συγκεκριμένα) και επιθυμώ να αγοράσω από εδώ, αν γίνεται ένα ιταλικό νούμερο (κατά προτίμιση ΤΙΜ), για να μπορέσω να δω ποιό νούμερο θα έχω εκεί πέρα, ώστε να μπορέσω να στείλω τα CV από εδώ με τα ανανεωμένα στοιχεία μου καθώς και τις Visiting cards μου!

Γνωρίζει κανείς που μπορεί να βρει κανείς εδώ στην Αθήνα ιταλική καρτοκινητή; (έστω κι αν δεν μπορέσω να την ενεργοποιήσω ακόμη, μέχρι να πάω εκεί)

Εγώ θα σου συνιστούσα την καρτοκινητή Ciao Mobile που έχει και φθηνές χρεώσεις προς Ιταλία και φυσικά με την ποιότητα της COSMOTE.Τώρα εάν εσύ θέλεις μόνο ιταλική καρτοκινητή και μάλιστα TIM δές σε ιταλικές ιστοσελίδες!!:)

Φυσικά και η Ciao Mobile έχει Roaming!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Τέλος του μήνα ετοιμάζομαι για ταξιδάκι σε Σλοβακία και Κροατία. Επειδή μάλλον θα μαστε πολύ χύμα, και χρόνος να ψάχνουμε Net Cafe για να παίζουμε κανένα στοιχηματάκι δεν θα υπάρχει, ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος για σύνδεση μέσω GPRS ή 3G;

Η United Mobile χρεώνει 1,39€ / MB. Κάτι πιο οικονομικό έχετε να προτίνετε;

Ισως να συμφέρει να πάρεις τοπική κάρτα αν μείνεις εκεί κάμποσο διάστημα ή αν σκοπεύεις να μπαίνεις αρκετά στο νετ.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο δες:

http://www.prepaidgsm.net/en/slovakia.html (Σλοβακία)

http://www.prepaidgsm.net/en/croatia.html (Κροατία)

Μία εβδομάδα θα μείνω. Βλέπω οι χρεώσεις είναι εξωφρενικές...

Φίλε ειδικά Σλοβακία θα περάσεις τέλεια!!:lol::lol:

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για PR.Όπου βρεις μπες!:D

Τώρα στο θέμα μας.Όντως είναι ακριβά και δεν αξίζει για 1 βδομάδα να πάρεις κάρτα κλπ.

Υπάρχει 1 λύση για κινητά ΝΟΚΙΑ με Wi-Fi με το πρόγραμμα truphone, που με πολύ χαμηλές χρεώσεις μπορείς να καλείς σταθερά όπου θες.

Ψάχτο

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν το θέλω για να καλώ, αλλά για να παίζω στοίχημα, και άντε κανένα MSN ή κανένα forum. Από τη μία μπορεί να πάρω το laptop και να βρω κανένα hotspot και όλα μέλι γάλα, αλλά αν δεν βρω; Βασικά παίζει να αγοράσω αυτή την περίοδο ενα 13", και το βάζεις στην πλάτη και το παίρνεις, αλλά δεν ξέρω...

Τι είναι το PR junglist;

Δεν το θέλω για να καλώ, αλλά για να παίζω στοίχημα, και άντε κανένα MSN ή κανένα forum. Από τη μία μπορεί να πάρω το laptop και να βρω κανένα hotspot και όλα μέλι γάλα, αλλά αν δεν βρω; Βασικά παίζει να αγοράσω αυτή την περίοδο ενα 13", και το βάζεις στην πλάτη και το παίρνεις, αλλά δεν ξέρω...

Τι είναι το PR junglist;

Ένα "καλό" μαγαζί..

Μπες και δε θα χάσεις..:lol::lol:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Περί... δικτύων εξωτερικού γενικά
  • This topic was pinned and unpinned