Gv2008 Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 18 ώρες πριν, HEO said: To roaming free καρτών από την Αγγλία δουλεύει στην ΕΕ όπως πριν την εξοδο Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να την έχεις χρησιμοποιήσει στην.αγγλια και να πας στην Ιταλία Αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στην Αγγλία θα φας πόρτα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δηλαδή αν την πάρω από εκεί ebay εδώ δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Δηλαδή αν την πάρω από εκεί ebay εδώ δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί;Τα 60 GB ,ξέχνα τα εκτός ΑγγλίαςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 1 ώρα πριν, HEO said: Τα 60 GB ,ξέχνα τα εκτός Αγγλίας Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Αν πάρω WINDTRE από ebay και μόλις πάω Ιταλία την ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 Αν πάρω WINDTRE από ebay και μόλις πάω Ιταλία την ενεργοποιήσω;Αυτό θα δουλέψει αφού είναι ιταλική εταιρεία, αν και καλύτερα κάνε ότι κάνω εγώΌταν φτάσεις αγοράζεις μια τοπική αφού δεις τυχόν προσφορές που θα έχουν εκεί π.χ. στο αεροδρόμιοΑν και για Ιταλία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ελληνική που την έχεις δουλέψει λίγο στην ΕλλάδαSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 18 ώρες πριν, HEO said: Αυτό θα δουλέψει αφού είναι ιταλική εταιρεία, αν και καλύτερα κάνε ότι κάνω εγώ Όταν φτάσεις αγοράζεις μια τοπική αφού δεις τυχόν προσφορές που θα έχουν εκεί π.χ. στο αεροδρόμιο Αν και για Ιταλία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ελληνική που την έχεις δουλέψει λίγο στην Ελλάδα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δεν θέλω να πάρω από εκεί γιατί πάω με τους μαθητές μου στο σχολείο τριήμερη οπότε δεν θα μπορώ να αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 ΚαταλαβαίνωΤότε θαρρώ ότι καλύτερη λύση είναι μία κάρτα ελληνική της nova wind με ενεργοποιημένο το απεριόριστο πακέτο που δίνει 12 GB σε roamingSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Του χρόνου θα πάω για έναν μήνα στην Ιταλία. Μήπως έχει κανένας εμπειρία για να με συμβουλέψει για το ποια είναι η πιο φθηνή λύση για να έχω πάνω από 30-40Gb? Έχω what's up. Θα είναι μήπως καλύτερα να πάρω ιταλική κάρτα?Έχει μαγαζιά των εταιρειών και στο Termini, στο σταθμό των τρένων στη Ρώμη αλλά και στα Mall τους. Μπες και ζητά μια κάρτα, έχει και για τουρίστες κάρτες αλλά δε ξέρω παροχές. Εγώ είχα το unlimited της Cosmote και είχα 60GB οπότε ήμουν οκ. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Την φάγατε την Ιταλία... Έπεσαν όλαSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenzz Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Οκ παιδιά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Χθες βρέθηκα στο Χατάι και το Γκαζίαντεπ ως εκπρόσωπος αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας μετά τον σεισμό. Στην Τουρκία είναι γνωστό ότι η <<κυβέρνηση>> έδωσε εντολή εκτός από το Twitter να απενεργοποιηθεί και το δίκτυο κινητής Vodafone TR. Μπορεί μια κυβέρνηση να δίνει εντολές σε παρόχους να κλείνουν τα δίκτυα; Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί ώστε και οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στο internet? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Ήταν που ήταν υποβαθμισμένες όλες αυτές οι περιοχές, ήρθε ο σεισμός και....Δικοί μου έχουν κανονικά Vodafone στα νότια, δεν μου ανέφεραν τίποτα, γιατί μίλησα νωρίτερα με αλανυαSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Φίλος ταξιδεύει Ηγουμενίτσα-Βενετία με καράβι. Υπάρχουν δίκτυα στη διαδρομή; Ιταλικά, Ελληνικά, δορυφορικά ή και τα 3; 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Φίλος ταξιδεύει Ηγουμενίτσα-Βενετία με καράβι. Υπάρχουν δίκτυα στη διαδρομή; Ιταλικά, Ελληνικά, δορυφορικά ή και τα 3;Πές τον φίλο σου αν αγαπάει την τσέπη του να μπεί σε flight mode στα ανοιχτά.Στα ανοιχτά της Κέρκυρας θα πιάνει αλβανικό δίκτυο… μόλις βγει στα ανοιχτά θα χάσει όλα τα δίκτυα και στα κινητό του θα έρθει ενα μήνυμα αν θέλει να χρησιμοποιείσαι το κινητό μεσω δικτύου δορυφορικής κάλυψης με χρεωση 7+ ευρώ το λεπτό. Wifi υπάρχει ας βολευτεί με αυτό!!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2023 On 11/2/2023 at 6:53 ΜΜ, Gv2008 said: Χθες βρέθηκα στο Χατάι και το Γκαζίαντεπ ως εκπρόσωπος αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας μετά τον σεισμό. Στην Τουρκία είναι γνωστό ότι η <<κυβέρνηση>> έδωσε εντολή εκτός από το Twitter να απενεργοποιηθεί και το δίκτυο κινητής Vodafone TR. Μπορεί μια κυβέρνηση να δίνει εντολές σε παρόχους να κλείνουν τα δίκτυα; Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί ώστε και οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στο internet? VPN ή αλλαγή DNS 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 On 11/2/2023 at 7:53 ΜΜ, Gv2008 said: Χθες βρέθηκα στο Χατάι και το Γκαζίαντεπ ως εκπρόσωπος αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας μετά τον σεισμό. Στην Τουρκία είναι γνωστό ότι η <<κυβέρνηση>> έδωσε εντολή εκτός από το Twitter να απενεργοποιηθεί και το δίκτυο κινητής Vodafone TR. Μπορεί μια κυβέρνηση να δίνει εντολές σε παρόχους να κλείνουν τα δίκτυα; Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί ώστε και οι κάτοικοι να έχουν πρόσβαση στο internet? Καλά για την Τουρκία μιλάς. Όλα γίνονται... 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Καλά για την Τουρκία μιλάς. Όλα γίνονται...Στα Εμιράτα δεν δουλεύουν "νόμιμα" τα VPN....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 11 minutes ago, rebel1 said: Στα Εμιράτα δεν δουλεύουν "νόμιμα" τα VPN.... Sent from my iPhone using Tapatalk Απαντησα στο " Μπορεί μια κυβέρνηση να δίνει εντολές σε παρόχους να κλείνουν τα δίκτυα;" 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2023 Απαντησα στο " Μπορεί μια κυβέρνηση να δίνει εντολές σε παρόχους να κλείνουν τα δίκτυα;" Υπάρχουν βέβαια και οι ευρωπαϊκού τύπου δειμοκρατικες κυβερνήσεις..... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Καλημέρα σε όλους! Στην Ινδία πάντως η Jio, ένα από τα δίκτυα εδώ έχει σε όλη την περιοχή του Νέου Δελχί (είναι περίπου 60 χιλιόμετρα σε κυκλο) Έχει stand alone 5G, με πολύ καλές ταχύτητες. 3 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 16 ώρες πριν, steliosk said: Καλημέρα σε όλους! Στην Ινδία πάντως η Jio, ένα από τα δίκτυα εδώ έχει σε όλη την περιοχή του Νέου Δελχί (είναι περίπου 60 χιλιόμετρα σε κυκλο) Έχει stand alone 5G, με πολύ καλές ταχύτητες. Θα μπορούσες να βάλεις netmonster? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Θα μπορούσες να βάλεις netmonster? Αυτό μου έβγαλε... πως δουλεύει η εφαρμογή? 3 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 5 ώρες πριν, steliosk said: Αυτό μου έβγαλε... πως δουλεύει η εφαρμογή? Τρομερό το δίκτυο στο σημείο που βρίσκεσαι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Τρομερό το δίκτυο στο σημείο που βρίσκεσαι Που στην Ινδία ρε φίλε ..Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 18 minutes ago, zerokill said: Που στην Ινδία ρε φίλε .. Sent from my iPhone using Tapatalk 35 χιλιόμετρα από το Δελχί (την πρωτεύουσα). Αλλά έτσι είναι σε όλη την περιοχή η οποία έχει διάμετρο περίπου 60 χιλιόμετρα 1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Καλησπέρα σε λίγο καιρό θα πάω Τουρκία.Για τα data θα εξυπηρετηθώ με esim της airalo.Για κλήσεις προς Ελλάδα θα χρησιμοποιήσω το Viber out.Έχω wind f2go και δεν θέλω να δίνω 10€ την ημέρα για 30 λεπτά ομιλία και 100mb.Η απορία μου είναι αν θα μπορώ να βλέπω τος εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να ενεργοποιήσω το πακέτο περιαγωγής;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts