chryant Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδιά στο εξωτερικό ακούγονται πολλά παράπονα για το sms spam, και μου δημιουργήθηκε η περιέργεια πόσο μεγάλο είναι άραγε το πρόβλημα στη Κύπρο. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ταιράστιο πρόβλημα στη Κύπρο, αν κρίνω τουλάχιστον πόσες φορές έχω πάρει εγώ sms spam, που δεν νομίζω στα τόσα χρόνια που έχω κινητό τηλέφωνο να υπερβαίνουν τις 10 φορές. Περιμένω τις δικές σας εμπειρίες όσο αφορά το sms spam στη Κύπρο! Ναι για να το δου οι διαφορες εταιριες και να αποθαρρεψουν. Ειναι μεγαλο το προβλημα. Λαμβανω τετοια μηνυματα σχεδον καθημερινα Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eathena Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ναι για να το δου οι διαφορες εταιριες και να αποθαρρεψουν. Ειναι μεγαλο το προβλημα. Λαμβανω τετοια μηνυματα σχεδον καθημερινα Σοβαρά? Είσαι κάτοικος Κύπρου και λαμβάνεις σχεδόν καθημερινά τέτοια μηνύματα? Παράξενο μου ακουγεται:) Ίσως επειδή μου έχει δημουργηθεί εξ αρχής η εντύπωση ότι στην Κύπρο αυτό το πρόβλημα είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Εγώ προσωπικά δεν έχω λάβει πολλά Spam SMS. chryant, έχεις προβεί σε καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Και γω... Ειδικά εκείνο με το ΜΙΝΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Στις υπηρεσίες στις οποιες έχετε "γραφτεί" με το να στείλετε έστω και μία φορά sms, sms θα παίρνετε για πάντα.. είχα στείλει μία φορά στον MIXFM ένα sms πριν χρόνια που είμουν ακόμα στρατό αν θυμάμαι σωστά και απο εκείνο με έχουν στο database τους και μου στέλνουν 1 φορά το 3μηνο-4μηνο sms για κανα event που διοργανώνουν. Δεν βρίσκουν τα τηλέφωνα σας τυχαία ούτε στέλνουν στο κουτουρού και όποιος το πάρει.. ρε συ chryant να δούμε σε τί στέλνεις εσύ sms και σε έχει στο database της και η κουτσή Μαρία για να παίρνεις καθημερινά μυνήματα.. το οποίο (γεγονός) πιστεύω ότι το "ξεχύλωσες" λιγουλάκι για να κάνεις το point σου πιο κατανοητό. και αν πράγματι έπαιρνες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ sms ρε σύ αφού σε ξέρω θα έπερνες 10.000 τηλέφωνα να μάθεις γιατί στα στέλνουν και απο πού σε βρήκαν (ξέρω απο το γεγονός ότι είσαι τελειομανής απο τότε που έπερνες τηλέφωνα στην Areeba για κάτι διορθώσεις στο website τους) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Στις υπηρεσίες στις οποιες έχετε "γραφτεί" με το να στείλετε έστω και μία φορά sms, sms θα παίρνετε για πάντα.. είχα στείλει μία φορά στον MIXFM ένα sms πριν χρόνια που είμουν ακόμα στρατό αν θυμάμαι σωστά και απο εκείνο με έχουν στο database τους και μου στέλνουν 1 φορά το 3μηνο-4μηνο sms για κανα event που διοργανώνουν. Δεν βρίσκουν τα τηλέφωνα σας τυχαία ούτε στέλνουν στο κουτουρού και όποιος το πάρει.. ρε συ chryant να δούμε σε τί στέλνεις εσύ sms και σε έχει στο database της και η κουτσή Μαρία για να παίρνεις καθημερινά μυνήματα.. το οποίο (γεγονός) πιστεύω ότι το "ξεχύλωσες" λιγουλάκι για να κάνεις το point σου πιο κατανοητό. και αν πράγματι έπαιρνες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ sms ρε σύ αφού σε ξέρω θα έπερνες 10.000 τηλέφωνα να μάθεις γιατί στα στέλνουν και απο πού σε βρήκαν (ξέρω απο το γεγονός ότι είσαι τελειομανής απο τότε που έπερνες τηλέφωνα στην Areeba για κάτι διορθώσεις στο website τους) Βασικα δεν λαμβανω καθολου σπαμ απλα ειπα αυτο που ειπα για να μην το παρει καμια εταιρια αυτου του ειδους πανω της και να αρχισει να στελνει οπου βρει. (Εγω ηθελα να γινουν διορθωσεις στη ιστοσελιδα ? ποτε?) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Α τώρα δεν λαμβάνεις.. ε καλα.. κουβέντα να γίνεται τότε. (στις αρχές που είχε ανοίξει η Areeba, παλιά) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ...τα ελλαδικα και τα κυπριακα δικτυα υποστηριζονται με περιαγωγη απο τα δικτυα των τουρκων στα κατεχομενα;;; ...απο οτι βλεπω τα τουρκια δικτυα στα κατεχομενα ειναι τα KKTCell και KKTC TelSim...σωστα;;;..... ...μπορει καποιος να αγορασει (σχετικα ευκολα) καρτοκινητο στα κατεχομενα;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Α τώρα δεν λαμβάνεις.. ε καλα.. κουβέντα να γίνεται τότε. (στις αρχές που είχε ανοίξει η Areeba, παλιά) Ενοειτε κουβεντα να γινετε. (Ναι ε ? και να ισχει, που δεν νομιζω, καλα προ προ περσινα ξινα σταφυλια) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Σχετικά με το http://www.yourcallworld.com που συζητούσαμε στις προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από 1η Ιουνίου η T-Mobile βγάζει τους αριθμούς 07755ΧΧΧΧΧ και 07744ΧΧΧΧΧ από τους αριθμούς που περιλαμβάνονται στα δωρεάν λεπτά και πλέον θα χρεώνει την κλήση προς τέτοια νούμερα με 12p/min. Αντίστοιχα η yourcallworld ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συζτητήσεις έτσι ώστε συγκεκριμένοι προορισμένοι να χρεώνονται με λιγότερο από 12p/min, αλλά φυσικά όχι εντελώς δωρεάν. Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Τα ελλαδικά ναι, τα κυπριακά όχι. Για καρτοκινητό, υποθέτω πως μπορείς να βρείς όσο εύκολα όσο και στις ελεύθερες περιοχές. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ρε παιδιά είναι απλό. Πήρες σπάμ; Αν δεν έχεις στείλει SMS στην εταιρεία τότε θα λαμβάνεις (όπως στους διαγωνισμούς της Coca Cola, που παίρνεις από τη NetSmart. Και αυτό εάν έχουν πάρει τη συγκατάθεσή σου με κάποιο τρόπο. Αν όχι, κάνε καταγγελία... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Να σημειώσω ότι η παρούσα κουβέντα είχε ξαναγίνει και για τα ελλαδίτικα δίκτυα. Το συμπέρασμα είναι ότι ναι μεν σου στέλνουν μηνύματα μόνο όσοι έχουν το νούμερό σου στη βάση τους από κάποια παλιά σου συμμετοχή σε κάποια υπηρεσία, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο, π.χ. όπως στις ΗΠΑ όπου είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν σε κάθε αριθμό τη δυνατότητα να απαντήσεις με τις λέξεις STOP, NO, OFF, FTANEI PIA και να σταματάνε άμεσα την αποστολή μηνυμάτων! Εγώ πριν από χρόνια όταν έλαβα το πρώτο spam, το πήρα στα σοβαρά, βρήκα σε ποια εταιρεία ανήκει ο τετραψήφιος κωδικός, μετά βρήκα το σταθερό τους, τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μην μου ξαναστείλουν και έτσι έγινε. Αλλά μετά που τα σπαμ αυξήθηκαν σιγά σιγά (καλώς τα δεχτήκαμε και στην Κύπρο) πού να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία! Πρέπει να υποχρεωθούν να καταλαβαίνουν κάποιες στάνταρ εντολές απάντησης, π.χ. stop, off, no κτλ. ώστε να μπορείς τουλάχιστον να τους ζητάς να σταματήσουν να σε ζαλίζουν! Π.χ. η vodafone στην Ελλάδα απ'ό,τι θυμάμαι, όσον αφορά τα δικά της διαφημιστικά μηνύματα που στέλνει στους συνδρομητές, δίνει ένα δωρεάν αριθμό που καλείς και μπορείς να κάνεις opt-out από τα διαφημιστικά SMS της εταιρείας, το ίδιο πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν και οι πάροχοι τετραψήφιων αριθμών. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν ρυθμιστικό πλαίσιο για τις υπηρεσίες SMS μέσω συντόμων κωδικών, στην Κύπρο υπάρχει απλά μία ρύθμιση για την χρέωση των αριθμών ανάλογα με την σειρά στην οποία ανήκουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Επειδή τα εν λόγω δίκτυα είναι μέρος των τουρκικών turkcell και telsim με τα οποία έχουν roaming τα ελλαδίτικα δίκτυα, έχεις roaming και εκεί. Τα κυπριακά δίκτυα δεν έχουν roaming με την Τουρκία (γιατί η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία), οπότε δεν έχουν και roaming. Αν και νομίζω ότι κάποτε είχε αποφασιστεί να γίνουν κάποια βήματα για περιαγωγή στα κατεχόμενα, αλλά μάλλον δεν προχώρησε γιατί προφανώς οι τούρκοι κατακτητές που λειτουργούν τα δίκτυα δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Και όχι μόνο... Σκέψου η Cytamobile-Vodafone, της ΑΤΗΚ, που ανήκει στο κράτος ή η Areeba να κάνουν συμφωνία με τα παράνομα δίκτυα που λειτουργούν στα κατεχόμενα. Κεφαλή επί πίνακι τουλάχιστον... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Με αυτές τις ρυθμίσεις έχουμε και GPRS (με κανονικές χρεώσεις της ΑΤΗΚ και όχι αυτές του CYTANETFORALL). Απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν αυτές οι ρυθμίσεις να κατεβάσουν τα email μας.Θα επιλυθεί σύντομα όπως μου είπαν.Σερφάρισμα όμως είναι ΟΚ. Και να σας δώσω τις ρυθμίσεις για κάποιον που έχει κωδικούς CYTANET (μόνο για GPRS). 1. Επιλέξτε διαδοχικά Start, Settings και έπειτα το tab Connections 2. Επιλέξτε το εικονίδιο Connections 3. Από την ενότητα «My ISP» επιλέξτε Manage Existing Connections. (Εάν δεν υπάρχει αυτή η πρόταση, τότε επιλέγουμε το Add a new modem connection). 4. Επιλέξτε NEW, βάζετε ένα όνομα π.χ. CYTAGPRS και επιλέγετε «Cellular Line (GPRS)» 5. Επιλέξτε Next, εισάγετε cytanet.net (ή cytanetforall.net) και έπειτα επιλέξτε Next. 6. Στο User Name εισάγετε τo username σας (για Cytanetforall εισάγετε cytanetforall) .Στο Password εισάγετε τo password σας (στο cytanetforall αφήστε κενό) και πατήστε Finish. Πατήστε ΟΚ.Βγείτε έξω από το Menu. 7. Βάλτε τη συσκευή σε Flight Mode για μερικά δευτερολεπτα και μετά επανεργοποιήστε τη συσκευή. 8. Ετοιμο!!!. Εάν κάποιος θέλει και για wap απλά πέστε μου το. Εάν κάποιος έχει απορίες ας ερωτήσει κάτι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Ξέρει κανείς αν αυτές οι ρυθμίσεις ισχύουν ακόμη ή αν μόνο το Wap over Gprs της Cytamobile δουλεύει; Ούτε το τηλεφωνικό κέντρο της Cytanet ούτε της Cytamobile έχουν ιδέα. Καμία ιδέα πως να τις περάσω σε SE K750i; Προσπαθώ να δουλέψω το QuickIM το οποίο θέλει Gprs connection και όχι Wap over Gprs (που είναι όταν στέλνεις On wap στο 8000). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Στον Τσουτσουρο - ανατολική κρήτη - στην παραλία (0μ υψόμετρο) 2G Δίκτυα παο την Λιβύη - τοι ενα απο τα 3 με -70 σημα! χθες 14 μαιου 2007.. το ενα απο τα τρια ηταν το Libyana η αναζήτηση σε παλαιολιθικό κινητό εδειξε μονο κωδικους δικτυου 232-κατι (γμτ δεν θυμαμαι...) Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Κάποιο αφρικανικό δίκτυο (Λιβυκό ή Τυνισιακό) έχω πιάσει και στις Γούβες στο ενυδρείο:O (Βόρεια Κρήτη) Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Φίλε WassUP, οι ρυθμίσεις αυτές είναι για Windows Mobile συσκευές. Εσύ απλά στείλε απλά από τη συσκευή σου ΟΝ ΜΜS στο 8000. Θα λάβεις ρυθμίσεις και για GPRS. Εάν θες στέλνεις και ΟΝ LIVE sto 8000. Θα γίνει η συσκευή σου Vodafone Live! Για ότι άλλο εδώ είμαστε Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί να τις βάλω δημόσια...... Ευχαριστώ πάντως για την άποψη. Οι ρυθμίσεις ισχύουν για όλα τα τηλέφωνα παρόμοιου τύπου (2020,9090,ΗΡ κλπ.) 1. Επιλέξτε διαδοχικά Start, Settings και έπειτα το tab Connections 2. Επιλέξτε το εικονίδιο Connections 3. Από την ενότητα «My Work Network» επιλέξτε Manage Existing Connections. (Εάν δεν υπάρχει αυτή η πρόταση, τότε επιλέγουμε το Add a new modem connection). 4. Επιλέξτε NEW, βάζετε ένα όνομα π.χ. CYTAMMS και επιλέγετε «Cellular Line (GPRS)» 5. Επιλέξτε Next, εισάγετε cytamobile και έπειτα επιλέξτε Next. 6. Στο User Name εισάγετε τη λέξη user.Στο Password εισάγετε τη λέξη pass και πατήστε Finish. 7. Επιλέγουμε το tab Proxy Settings. 8. Βάζουμε V στα δύο μικρά τετραγωνάκια που έχει. 9. Proxy Server= 212.31.96.161 και μετά επιλέξτε Advanced. 10. Στο HTTP καθώς και στο WAP βάζουμε ξανά το 212.31.96.161 κάτω από τη στήλη server. Port για το ΗΤΤΡ 8080, port για το WAP 9201 και μετά ΟΚ, ξανά ΟΚ. 11. Επιλέξτε tab Advanced, επιλέξτε Select Networks. 12. Το πρώτο ορθογώνιο πρέπει να έχει την επιλογή My ISP. To δεύτερο ορθογώνιο να έχει την επιλογή (My Work Network). Πατήστε ΟΚ, ξανά ΟΚ και βγείτε από τα Settings. 13. Επιλέξτε διαδοχικά Start, Programs, MMS Composer, Tools, Options (ή MMS options). 14. Στο tab Servers πατήστε για λίγο σε ένα κενό σημείο μέχρι να βγει η επιλογή New, όπου εισάγετε τα παρακάτω: • Επιλέξτε Server Name και εισάγετε Cyta MMS Server • Επιλέξτε Gateway και εισάγετε 212.31.96.161 (port 9201) • Επιλέξτε Server Address, εισάγετε http://mmsc.cyta.com.cy και πατήστε Ok 15. Στο tab Preferences εισάγετε τα παρακάτω: • Επιλέξτε Connect via και εισάγετε My Work Network. Οι άλλες ρυθμίσεις ελέγχονται από τον ίδιο τον χρήστη. Πατήστε ΟΚ. Βγείτε έξω από το Menu. 16. Βάλτε τη συσκευή σε Flight Mode για μερικά δευτερολεπτα και μετά επανεργοποιήστε τη συσκευή. 17. Ετοιμο!!!. Με αυτές τις ρυθμίσεις έχουμε και GPRS (με κανονικές χρεώσεις της ΑΤΗΚ και όχι αυτές του CYTANETFORALL). Απλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν αυτές οι ρυθμίσεις να κατεβάσουν τα email μας.Θα επιλυθεί σύντομα όπως μου είπαν.Σερφάρισμα όμως είναι ΟΚ. Και να σας δώσω τις ρυθμίσεις για κάποιον που έχει κωδικούς CYTANET (μόνο για GPRS). 1. Επιλέξτε διαδοχικά Start, Settings και έπειτα το tab Connections 2. Επιλέξτε το εικονίδιο Connections 3. Από την ενότητα «My ISP» επιλέξτε Manage Existing Connections. (Εάν δεν υπάρχει αυτή η πρόταση, τότε επιλέγουμε το Add a new modem connection). 4. Επιλέξτε NEW, βάζετε ένα όνομα π.χ. CYTAGPRS και επιλέγετε «Cellular Line (GPRS)» 5. Επιλέξτε Next, εισάγετε cytanet.net (ή cytanetforall.net) και έπειτα επιλέξτε Next. 6. Στο User Name εισάγετε τo username σας (για Cytanetforall εισάγετε cytanetforall) .Στο Password εισάγετε τo password σας (στο cytanetforall αφήστε κενό) και πατήστε Finish. Πατήστε ΟΚ.Βγείτε έξω από το Menu. 7. Βάλτε τη συσκευή σε Flight Mode για μερικά δευτερολεπτα και μετά επανεργοποιήστε τη συσκευή. 8. Ετοιμο!!!. Εάν κάποιος θέλει και για wap απλά πέστε μου το. Εάν κάποιος έχει απορίες ας ερωτήσει κάτι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Παίδες πήρα το παρακάτω μύνημα από το κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας Ζητώ συγγνώμη για το θάρρος, αλλά αναρωτιόμουν αν μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω τις ρυθμίσεις MMS για το Treo 750. H κυρία είναι στην Κύπρο και έχει επικοινωνήσει με το παροχέα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να την εξυπηρετήσουν. Μήπως έχετε κάτι υπόψη σας; Ή μήπως μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος άλλος; Ήδη έχω ζητήσει από την κυρία να επιβεβαιώσει με ποια εταιρία κινητής συνεργάζονται. Έχω επιβεβαιώσει τι η κυρία που αναφέρεται στο μύνημα είναι πελάτης της CytaVoda. Ευχαριστώ, Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 τα ετοιμάζω διότι σύμπτωση εργάζομαι για ρυθμίσεις GPRS και email στη συσκευή αυτή... λίγη υπομονή ακόμα; Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ. Έχεις ΠΜ. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 paidia exw to sharp v903 cyta kai den mporw na vrw tis ri8miseis tou kinitou wap-mms estw mms. piga se katastima tis cyta kai den mou kataferan na to energopoisw. mpika k sto site tis vodafone ellados k oute ekei vrika tpt gia sharp.. help pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Στείλε On MMS (για MMS) και On WAP (για WAP) στο 8000 και θα σου αποσταλούν οι ρυθμίσεις. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
med_gr Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς τίποτα για Σουηδία, εταιρίες, κτλ.; Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts