Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επισης στο 9 επεισοδιο της 3ης σεζον,ο Ελ Τζεη που ηταν ομηρος μαζι με τη Σαρα. λεει στον Λινκολν οτι δεν ειδε τη σκηνη που τη σκότωσαν απλα το ακουγε... :ninja::ninja::ninja::ninja::O

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επισης στο 9 επεισοδιο της 3ης σεζον,ο Ελ Τζεη που ηταν ομηρος μαζι με τη Σαρα. λεει στον Λινκολν οτι δεν ειδε τη σκηνη που τη σκότωσαν απλα το ακουγε... :ninja::ninja::ninja::ninja::O

Αχ......Μ εκαψες!!:(:(:( Δεν εβαλες σποιλερ,κι δεν το εχω δει αυτο το επεισοδιο.Στο τεταρτο της 3 σεζον ειμαι...

Και στο IMDB παντως στη βιογραφια της Σαρα λεει οτι μετα την γεννηση του παιδιου της μαλλον θα γυρισει...τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει(που το ευχομαι:mad:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

To imdb πολλές φορές δεν είναι αξιόπιστη πηγή.

Η Σάρα έχει γεννήσει εδώ και κάποιους μήνες (νομίζω Ιούλιο ή Αύγουστο, άντε Σεπτέμβρη).

Δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της, έγινε μεγάλο πανηγύρι για να την πείσουν να γυρίσει τις ελάχιστες σκηνές του θανάτου της (και δεν την έπεισαν), και είναι επίσημο ότι την αποδέσμευσαν από το cast.

Βέβαια το μελλον μπορεί να επιφυλάσει πολλά, αλλά imho η Sarah δεν θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή την κατάντια.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Βέβαια το μελλον μπορεί να επιφυλάσει πολλά, αλλά imho η Sarah δεν θα ήθελε να επιστρέψει σε αυτή την κατάντια.

Τι εννοεις με το καταντια?:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεχρι που εχεις δει και διαφωνεις;;

Μεχρι το 10,το τελευταιο επεισοδιο δλδ...

διαφωνω με την λεξη καταντια για την ακριβεια...σιγουρα δεν ειναι οπως στη 1η σεζον αλλα δεν νομιζω οτι το λεμε και καταντια...απεχει πολυ απο αυτη την λεξη το συγκεκριμενο σιριαλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταντια ειναι...

οταν εχεις ενα τρομερο πρωτο κυκλο και απο κει και μετα ξεκινας το τραβηγμα,καταληγωντας στο ξεχειλωμα του 3ου κυκλου,ο οποιος για μενα πλεον δεν βλεπεται,ειναι καταντια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ο 1ος κυκλος ηταν φοβερος!!

μου αρεσε εξισου και ο 2ος!!

επισης ο 3ος μετα το 6ο επεισοδιο αρχιζει και γινεται πολυ καλος....:cool:

Καταντια ειναι...

οταν εχεις ενα τρομερο πρωτο κυκλο και απο κει και μετα ξεκινας το τραβηγμα,καταληγωντας στο ξεχειλωμα του 3ου κυκλου,ο οποιος για μενα πλεον δεν βλεπεται,ειναι καταντια!!

Οκ οπως ειπα αυτα ειναι αποψεις...εμενα απο τη στιγμη που καταφερνει ακομα να με κραταει καθηλωμενη μετραει κ καθε αλλο παρα καταντια ειναι..αν ειναι δυνατον:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκ οπως ειπα αυτα ειναι αποψεις...εμενα απο τη στιγμη που καταφερνει ακομα να με κραταει καθηλωμενη μετραει κ καθε αλλο παρα καταντια ειναι..αν ειναι δυνατον:)

o Wentworth Miller σε κραταει εσενα καθηλομενη αλλα τελος παντων...;):):p

o Wentworth Miller σε κραταει εσενα καθηλομενη αλλα τελος παντων...;):):p

χαχα:p ναι ειναι μεγαλος "ερωτας" αλλα οχι πιστευω οτι βοηθαει και η σειρα :D;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταντια ειναι...

Βλέποντας όμως τον 3ο κύκλο ως αυτόνομη και ξεχωριστή σειρά δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε ποιότητα και σασπενς από άλλες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές. Ας μην είμαστε τόσο καταδικαστικοί...

Απλά είναι βαριά η κληρονομιά της 1ης σαιζόν...

Η σειρά στον 3ο κύκλο, ΙΜΟ, είναι πολύ καλή (πολύ καλύτερη από τον 2ο κύκλο) ως αυτόνομη παρουσία.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Βλέποντας όμως τον 3ο κύκλο ως αυτόνομη και ξεχωριστή σειρά δεν νομίζω ότι υπολείπεται σε ποιότητα και σασπενς από άλλες αστυνομικές τηλεοπτικές σειρές. Ας μην είμαστε τόσο καταδικαστικοί...

Απλά είναι βαριά η κληρονομιά της 1ης σαιζόν...

Η σειρά στον 3ο κύκλο, ΙΜΟ, είναι πολύ καλή (πολύ καλύτερη από τον 2ο κύκλο) ως αυτόνομη παρουσία.

+1 Αυτο ακριβως εννοω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε και το καινούργιο επεισόδιο χθες, το είδατε? Σε πολύ κρίσιμο σημείο σταματάει γμτ. Την επόμενη Δευτέρα έχει επεισόδιο ή θα έχει καμμια διακοπή πάλι?
Phantom Of The Opera

Πολυ καλο το 11 επεισοδιο!

Αλλα... γιατι σταματα εκει?!2-3 λεπτακια ακομα δεν μπορουσαν να βαλουν :p

Ελπιζω να μην κανουμε 2 εβδομαδες για το επομενο επεισοδιο...

Πολυ καλο το 11 επεισοδιο!

Αλλα... γιατι σταματα εκει?!2-3 λεπτακια ακομα δεν μπορουσαν να βαλουν :p

Ελπιζω να μην κανουμε 2 εβδομαδες για το επομενο επεισοδιο...

Στο official site λεει 6 days. :)

BTW, οντως καλο το 3.11. :cool:

Παρα πολυ καλο το 11!Και γενικα η σειρα εχει παρει κ παλι τα πανω της...:happy:

Μακαρι να ισχυει οτι θα εχουμε το επομενο σε 6 μερες γιατι το σταματησαν σε πολυ κρισιμο σημειο και τα νευρα μου δεν ειναι για πολλα πολλα:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά και το σημερινό επεισόδιο, πιστεύω ότι δεν έχει καμία αμφιβολία

o Μιχαλάκης για το πόσο μεγάλο λαμ*γιο είναι ο Γουίστλερ

:)

Δεν ήταν τυχαίο ότι

με το που μαθεύτηκε ότι έχει αμφιβολίες για το αν θα τον πάρει μαζί του στην απόδραση (άραγε, τυχαία το 'διέδωσε' αυτό o Michael?) σκηνοθετήθηκε όλο αυτό με το πούρο και το μισό χαρτάκι για να αποδείξουν ότι είναι 'καλός' ο Γουίστλερ... Το βλέμμα του Μιχαλάκη, όταν γίνεται η σκηνή στο συρματόπλεγμα, υποδεικνύει ότι σιγουρεύτηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Γουίστλερ.

Δεν έβγαλαν και τρέιλερ για την άλλη βδομάδα να πάρει... :P άντε να δούμε τι θα γίνει!

sakis for the masses, θου for the few

Tελιωσει....??:(

απο οτι ξερω μενουν αλλα 2 επεισοδια για να ολοκληρωθει η 3η σεζων..

Θελω να πιστευω οτι θα παει και 4η...

μολις ειδα το 3Χ11:D

ΦΟΒΕΡΟ επεισοδιο!!!εχει αρχισει και γινεται ολο και πιο καλο!!!εχω μεγααααααααλη αγωνια να δω το επομενο....:cool:

απο οτι ξερω μενουν αλλα 2 επεισοδια για να ολοκληρωθει η 3η σεζων..

Θελω να πιστευω οτι θα παει και 4η...

μολις ειδα το 3Χ11:D

ΦΟΒΕΡΟ επεισοδιο!!!εχει αρχισει και γινεται ολο και πιο καλο!!!εχω μεγααααααααλη αγωνια να δω το επομενο....:cool:

Μόλις το τελείωσα και εγώ πω πω επεισοδιάρα άντε τώρα να περιμένεις μέχρι την άλλη εβδομάδα πω πω χαμός τα σπάει το 11

χαλαρά εντάξει έκανε μια κοιλιά η σειρά αλλά τώρα επανέρχεται :D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος