mirrorofsorrow Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Παιδιά, μην ανησυχείτε, ο Μάικλ πεθαίνει στον 7o κύκλο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ολόκληρη σποϊλεριά ήταν αυτό..έλεος... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Ολόκληρη σποϊλεριά ήταν αυτό..έλεος... :down: Σποϊλεριά το ότι θα φάει πυροβολισμούς ο Μάικλ; Σε ποιο επεισόδιο ΔΕΝ έχει φάει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 για νεα εδω http://theprisonbreak.pblogs.gr/ ..αμφιβαλλω οτι αυτη ειναι η τελ στιγμη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 pedia pote 8a ksekinisoun pali ta episodia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Στις 17 Απριλιου με το "The Mother Lode" Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 αλλα ποσα εχει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 αλλα ποσα εχει?? νομιζω 6-7 εχει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Παντως αν και ο τεταρτος κύκλος ήταν πολύ καλύτερος απο τους προηγουμενους κύκλους νομίζω ότι ώρες ώρες το παρατράβηξαν λίγο γενικότερα!!Παρολαυτα σκάω γαι το πότε θα αρχίσουν τα καινούρια επισόδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πιστευω οτι επρεπε να συνεχιστει κιαλλη σεζον.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πιστευω οτι επρεπε να συνεχιστει κιαλλη σεζον.... Ξέχασες να βάλεις τις φατσούλες, γιατί αποκλείεται να μιλάς σοβαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Ξέχασες να βάλεις τις φατσούλες, γιατί αποκλείεται να μιλάς σοβαρά. :) γιατι?????τοσο χαλια ειναι???νταξει το παρατραβιξανε λιγο αλλα νταξει...( ή οχι??) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Χάλια σίγουρα δεν είναι (τουλάχιστον μέχρι στιγμής η 4η) αλλά το θέμα το έχουν τραβήξει και ξεχειλώσει. Όλοι ελπίζουμε σε ένα αξιοπρεπές κλείσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Παιδιά ξέρει κανείς τι νούμερα έκανε και αποφάσισε η FOX να ρίξει αυλαία φέτος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 τι εγεινε ρε παιδια(που ελεγε και ο Παπαδοπουλος απο τους Απαραδεκτους) 2 μερες που εχει βγει νεο επεισοδιο και κανεις δεν βρεθηκε να σχολιασει κατι? Που ειστε αδερφια?:p(καντε ενα διαλειμμα,φτανει τοσο αρνακι...LOL) Τες.πα. Καλο επεισοδιο πραγμα το οποιο δεν περιμενα για να πω και την μαυρη αληθεια και ακομη πιο ωραιο το τελος και ετσι οπως το αφηνει! Αντε δειτε το να εχουμε να λεμε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Έγινε. Καλά που μας το θύμισες γιατί, πραγματικά, ξέχασα οτι υπάρχει αυτή η σειρά. :lol: :lol: Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη, με υγεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 Χρονια πολλα.......Οντως εχουμε φαει μεγαλο ξενερωμα με την απουσια 4-5 μηνων των επεισοδιων....... προσωπικα εχω ξεχασει τι επαιζε και πρεπει να κανω μια μινι ανασκοπηση....ωστε να δω το νεο-νεα επεισοδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 χρόνια πολλα και χριστός ανεστη!!! δεν το ειχα ξεχασει εγω, αλλα απο οτι βλεπω θα περιμενω να τελειωσει γενικα η σεζον και μετα θα τα δω ολα μαζι, γιατι αν τα βλεπω ενα ενα και περιμενω το καθε επεισοδιο να βγει, θα παθω εμφραγμα με την αναμονη!!:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Το καλύτερο είναι να τα δεις όλα μαζί, είδα πρώτο και δεύτερο κύκλο με αυτόν τον τρόπο και μάλλον τα απόλαυσα περισσότερο τα επεισόδια παρά ένα ένα κάθε εβδομάδα... Δεν αντέχω όμως, μόλις βγει το καινούριο το βλέπω το πολύ σε μισή μέρα αφού 'κυκλοφορήσει':p Το 17ο επεισόδιο ήταν μια καλή και αναμενόμενη για εμένα συνέχεια των όσων προδίκαζε το τέλος του 16ου. 5 more I think, και τέλος. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, πάντως σαν πολύ πρόχειρα γυρισμένα μου φαίνονται τα τελευταία επεισόδια... αρκούμαι στο να παρακολουθώ την εξέλιξη του story και περιμένω ένα καλό τέλος, αφου η σειρά έχει ήδη αρχίσει να γίνεται κουραστική. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Δεν ξέρω αν φταίει το μεγάλο χρονικό κενό απο το 16 ή το ότι η σειρά έχει τραβήξει πολύ περισσότερο απ' όσο θα θέλαν και οι ίδιοι οι λάτρεις της σειράς, αλλά με έχει κουράσει. Το 17ο ήταν καλό. Σου κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον, είδαμε μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις και ένα cliffhanger απο τα καλύτερα. Όμως, πραγματικά, έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον. Μακάρι να είναι και τα υπόλοιπα τόσο καλά ή και ακόμα καλύτερα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Δεν ξέρω αν φταίει το μεγάλο χρονικό κενό απο το 16 ή το ότι η σειρά έχει τραβήξει πολύ περισσότερο απ' όσο θα θέλαν και οι ίδιοι οι λάτρεις της σειράς, αλλά με έχει κουράσει. Το 17ο ήταν καλό. Σου κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον, είδαμε μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις και ένα cliffhanger απο τα καλύτερα. Όμως, πραγματικά, έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον. Μακάρι να είναι και τα υπόλοιπα τόσο καλά ή και ακόμα καλύτερα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. ειδα τους τιτλους των επομενων επεισοδιων στο imdb και προβλεπω πολυ καλη συνεχεια. Να κλεισει δυνατα οπως της αξιζει της σειρας!! Αντε και μετα να το κατεβασουμε σε 1080ρ να το απολαυσουμε απο την αρχη! Τουλαχιστον τον πρωτο απιστευτο και φοβερο κυκλο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Αντε και μετα να το κατεβασουμε σε 1080ρ να το απολαυσουμε απο την αρχη! Καλή ιδέα;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Θυμιστε μου καθε ποτε βγαινει;ποτε περιμενουμε το 19; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 1η Μαίου θα προβληθεί το 19 και θα έχει τίτλο S.O.B. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το δείχνουν κάθε Παρασκευή τώρα, ενώ προηγουμένως ήταν Δευτέρα... Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts