Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή έχω λίγο μπερδευτεί..

την τρίτη που μας πέρασε 23.9 βγήκε νέο επεισόδιο ή όχι;

γιατί κατέβασα ένα σήμερα με αριθμό 5 και είναι εκείνο το επεισόδιο που τελειώνει όταν ο μαύρος κυνηγάει τη Σάρα..

Ακυρο.. τελικά κάποιο πρόβλημα υπήρχε από εκεί που έψαξα.. βρήκα το σωστό κ το κατέβασα.. :)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά συγγνώμη αλλά επειδή έχω λίγο μπερδευτεί..

την τρίτη που μας πέρασε 23.9 βγήκε νέο επεισόδιο ή όχι;

γιατί κατέβασα ένα σήμερα με αριθμό 5 και είναι εκείνο το επεισόδιο που τελειώνει όταν ο μαύρος κυνηγάει τη Σάρα..

έχει βγει και νέο επεισόδιο. προφανώς κατέβασες το ίδιο.

καλουτσικο το 5ο!

αλλα ρε παιδια ειλικρινα μου εχει φυγει εκεινη η πορωση που ειχα ειδικα για τον1ο κυκλο της σειρας!

το βλεπω πλεον απλα για να το βλεπω...και να δω που θα καταληξει οοοολο αυτο!

κριμα παντως,κατα την γνωμη μου τελικα θα επρεπε να μην υπαρξει αλλος κυκλος!

μακαρι βεβαια να γινει η πληρης ανατροπη στα επομενα επεισοδια....

μακαρι βεβαια να γινει η πληρης ανατροπη στα επομενα επεισοδια....

οπως ειπε και καποιος παραπανω προφανως θα αντιγραψουν και τις αλλες καρτες και μετα θα ασχοληθουν 5-6 επεισοδια με του μπαρμπα και μετα να βρουν το σχεδιο του Γουισλερ για το κτηριο κλπ

η μονη ανατροπη που περιμενω ειναι να παρουν τον Τ-Μπακ με το μερος τους.

Εγώ προβλέπω να συμμαχήσουν με την Γκρέτσεν. Το να πάρουν τον Τ-Μπαγκ με το μέρος τους, είναι επίσης πολύ πιθανό. Ο τύπος συνεργάζεται με τους πάντες όταν βλέπει οτι έχει προσωπικό όφελος.

Η Γκρέτσεν άραγε θα ψάξει να βρει το Μιχαλάκη και τους άλλους;; ή θα πάει προς τη Gate?

ο αστυνομικός πάντως που τους βοηθάει.. δεν νομίζω ότι έχει πολλά ψωμιά ακόμα.. εκτός κι αν θέλανε να μαθευτεί από τον Στρατηγό ότι κάποιος τον ψάχνει...για να μπορέσουν να τον εντοπίσουν ευκολότερα μιας που αναφέρθηκε ότι ο Στρατηγός είναι "φάντασμα"..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ προβλέπω να συμμαχήσουν με την Γκρέτσεν. Το να πάρουν τον Τ-Μπαγκ με το μέρος τους, είναι επίσης πολύ πιθανό. Ο τύπος συνεργάζεται με τους πάντες όταν βλέπει οτι έχει προσωπικό όφελος.

αυτο με την Γκρετσεν το θεωρω και εγω πολυ πιθανο!!(να συμμαχησει δηλαδη με μιχαλη κλπ.)

αλλιως γιατι να μην την εχουν ξεκανει ακομη ΚΑΙ αυτην?:)

ο αστυνομικός πάντως που τους βοηθάει.. δεν νομίζω ότι έχει πολλά ψωμιά ακόμα..

Εγω αποκλειω να τον σκοτωσουν για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι μελος του επισημου καστ της σειρας για τον 4ο κυκλο,εχει δηλαδη επισημη συνεργασια με την σειρα.Οποτε,κατ'εμε δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωθει!

καλουτσικο το 5ο!

αλλα ρε παιδια ειλικρινα μου εχει φυγει εκεινη η πορωση που ειχα ειδικα για τον1ο κυκλο της σειρας!

Ειναι απολυτως λογικο γιατι ο χρονος φθειρει.Και μονο το γεγονος οτι η σειρα μας κραταει σε ενδιαφερον εστω και σχετικα μειωμενο,ειναι σημαντικο,αν αναλογιστεις οτι η σειρα αυτη παιζει 4 χρονια.

Ολα τα πραγματα στην αρχη ειναι πιο ωραια και οσο περναει ο χρονος το ενδιαφερον τους μειωνεται.Απο τις ερωτικες σχεσεις,μεχρι τα σηριαλ.

Αν και στο pb,το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο.

Εγω αποκλειω να τον σκοτωσουν για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι μελος του επισημου καστ της σειρας για τον 4ο κυκλο,εχει δηλαδη επισημη συνεργασια με την σειρα.Οποτε,κατ'εμε δεν υπαρχει περιπτωση να σκοτωθει!

Ειναι απολυτως λογικο γιατι ο χρονος φθειρει.Και μονο το γεγονος οτι η σειρα μας κραταει σε ενδιαφερον εστω και σχετικα μειωμενο,ειναι σημαντικο,αν αναλογιστεις οτι η σειρα αυτη παιζει 4 χρονια.

Ολα τα πραγματα στην αρχη ειναι πιο ωραια και οσο περναει ο χρονος το ενδιαφερον τους μειωνεται.Απο τις ερωτικες σχεσεις,μεχρι τα σηριαλ.

Αν και στο pb,το ενδιαφερον παραμενει αμειωτο.

δεν διαφωνω οτι κραταει ακομη και τωρα αμειωτο το ενδιαφερον,απλα το story αυτου του κυκλου ειναι καπως κουραστικο να το πω...?πως να το πω...?

δηλαδη σε καθε επεισοδιο και μια καρτα?ε με κουραζει και εχει γινει τοοοοοσο προβλεψιμο!

τες.πα.αποψεις ειναι αυτες!

μαλλον μας ειχαν καλομαθει οι σεναριογραφοι και.....

lawfighter δεν είναι σε όλες τις σειρές ετσι,απλα το prison-break κατά την γνώμη μου ήταν μια καλή σειρά που ξεφούσκωσε μετά τον 2ο κύκλο. Από εκεί και πέρα δεν μου πρόσφερε κάτι το ενδιαφέρον, την έβλεπα και την βλέπω μονό και μονό για να δω που θα καταλήξει.

Θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες που το είχε (1ος-2ος κύκλος) καθόμουν με αγωνιά να δω το επόμενο επεισοδιο, τα έβλεπα και χωρίς υποτίτλους τις περισσότερες φορές ενώ τώρα περνάνε μέρες από όταν τα έχω κατεβάσει μέχρι να τα δω.

Συνοψίζοντας κατά την γνώμη μου το prison-break είναι κλασικό παράδειγμα σειράς που ήταν για 1 το πολύ 2 σαιζόν και την τραβάν όσο πάει...

lawfighter δεν είναι σε όλες τις σειρές ετσι,απλα το prison-break κατά την γνώμη μου ήταν μια καλή σειρά που ξεφούσκωσε μετά τον 2ο κύκλο. Από εκεί και πέρα δεν μου πρόσφερε κάτι το ενδιαφέρον, την έβλεπα και την βλέπω μονό και μονό για να δω που θα καταλήξει.

Θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες που το είχε (1ος-2ος κύκλος) καθόμουν με αγωνιά να δω το επόμενο επεισοδιο, τα έβλεπα και χωρίς υποτίτλους τις περισσότερες φορές ενώ τώρα περνάνε μέρες από όταν τα έχω κατεβάσει μέχρι να τα δω.

Συνοψίζοντας κατά την γνώμη μου το prison-break είναι κλασικό παράδειγμα σειράς που ήταν για 1 το πολύ 2 σαιζόν και την τραβάν όσο πάει...

Παντως το στορι της σειρας εξελισσεται κανονικα.Η σειρα αρχικα προοριζοταν για 7 κυκλους.

Ηδη απο τον 1ο κυκλο γινοταν αναφορα στην περιφημη εταιρια.Η φυλακιση του Λινκολν στηθηκε απο την εταιρια.

Οποτε η σειρα δεν ηταν για μια σεζον οπως λες.Το θεμα δεν ηταν να δραπετευσουν ολοι απο την φυλακη και να πανε να ζησουν σε μια εξοχη,ο Μαικλ με τη Σαρα,ο Λινκολν με τον γιο του και ο Σουκρε με την Μαρικρουζ και το παιδι τους και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..

Το θεμα ηταν να δουμε τι κρυβεται πισω απο την περιφημη εταιρια και να δουμε πως το μυαλο του Μαικλ θα μπορουσε να συμβαλει στην ανατροπη της εταιριας και οχι μονο στη δραπετευση απο το fox river.

Eγω γιατι ειχα ακουσει οτι η σειρα ηταν αρχικα για 13 επεισοδια... Για 1 σεζον ηταν.

Ετσι δεν θα ξεχειλωνε

Τωρα απλα...βλεπεις PrisonBreak.:(

ε αυτο ακριβως!!!!:)

ειδικα αυτο που περιγραφεις για την αγωνια που ειχες στον πρωτο κυκλο σε αντιθεση με τωρα,το ιδιο ακριβως συμβαινει και με εμενα,μπορει να περασει και μια εβδομαδα και βαλε....για να δω το νεο επεισοδιο!Σε αντιθεση με τον 1ο κυκλο που εκανα σαν τρελος στην κυριολεξια,ειχα παθει ψυχωση με τη σειρα μεχρι και στον υπνο μου PRISON BREAK εβλεπα!:lol:

Σε καμία περίπτωση δεν προοριζόταν η σειρά για 7 κύκλους. Στην αρχή μιλάγαν για 1 μοναδικό κύκλο αλά μόλις έιδαν οτι η δημοτικότητά της ανέβαινε και τα λεφτά ρέαν αποφασίσαν να το ξεχυλώσουν όσο δεν πάει. Ήδη απο το τέλος του 2ου κύκλου, όλοι περιμέναν να τελειώσει. Και έπεσε κράξιμο με το που ανακοινώθηκε και 3η σαιζόν.

Ο 2ος κύκλος με τον 1ο έχουν μια συνοχή. Όμως για τον 3ο έπρεπε να επινοήσουν κάποια τρικ ωστε να δηκαιολογηθεί μια ακόμα σαιζόν.

Και θα συμφωνήσω απόλυτα με τα παιδιά όσον αφορά την έλλειψη της μαγείας που είχε ο 1ος κύκλος. Μπορεί να λατρεύω και να βλέπω κάθε Τρίτη Prison Break, όμως αυτή η αίσθηση που μου δημιουργείται, οτι η σειρά πλέον είναι τραβηγμένη όσο δεν πάει και έπρεπε να τελειώσει στον 2ο κύκλο, δεν φεύγει ποτέ.

Χμ. Αρκετά καλό και το σημερινό επεισόδιο. Είχε ένταση και αγωνία.

- Αν θέλει η Σάρα γίνεται πολύ ωραία. :D

- Αυτό με το ρεύμα στο δικαστήριο προκαλεί τουλάχιστον γέλια βέβαια... :down: Εντάξει να ξέρουμε δηλαδή ότι για να αποδράσει ένας υπόδικος, αρκεί να πέσουν τα φώτα μέρα μεσημέρι στην αίθουσα του δικαστηρίου... :down: Επίσης όποιος θέλει ντύνεται ωραία και παριστάνει έτσι απλά τον συνήγορο υπεράσπισης παίρνοντας ΟΛΗ τη δικογραφία του κατηγορούμενου 2 λεπτά πριν αρχίσει η δίκη. Να υποθέσω ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν θα χρησιμοποιηθούν πλέον και δεν αρχειοθετήθηκαν; Είπαμε να απλοποιήσουμε την απελευθέρωση Μαχόουν, αλλά όχι κι έτσι...

- Γκρέτσεν is back. Και με κόρη παρακαλώ. Άραγε ποιος είναι... ο φταίχτης; :p :ninja:

Χμ. Αρκετά καλό και το σημερινό επεισόδιο. Είχε ένταση και αγωνία.

- Αυτό με το ρεύμα στο δικαστήριο προκαλεί τουλάχιστον γέλια βέβαια... :down: Εντάξει να ξέρουμε δηλαδή ότι για να αποδράσει ένας υπόδικος, αρκεί να πέσουν τα φώτα μέρα μεσημέρι στην αίθουσα του δικαστηρίου... :down: Επίσης όποιος θέλει ντύνεται ωραία και παριστάνει έτσι απλά τον συνήγορο υπεράσπισης παίρνοντας ΟΛΗ τη δικογραφία του κατηγορούμενου 2 λεπτά πριν αρχίσει η δίκη. -

Κι όμως, αυτά στην Ελλάδα δεν είναι κι...απίθανο να συμβούν.:lol:

@minovg

ολα αυτα που αναφερεις τα βλεπουμε συνεχεια σ αυτον τον κυκλο. Κατι αντιστοιχο στον πρωτο κυκλο θα ηθελε 3-4 επεισοδια να γινει και φυσικα θα μας εδειχναν κατι πολυ καλυτερο απο αυτο.

Παρ ολα αυτα πολυ καλο επεισοδια. Ισως το καλυτερο μεχρι τωρα..

Πολύ καλό το επεισόδιο. Με διαφορά το καλύτερο του κύκλου.

Μας κράτησαν αρκτή ώρα σε αγωνία όσον αφορά την κατάληξη της υπόθεσης Μαχόουν.

Η Γκρέτσεν θεά. Περιμένω να δω πως θα κινηθεί.

Βest so far !!!! :up:

Με αυτό το - πολύ καλό ομολογουμένως - επεισόδιο η σειρά πήρε πόντους και απέφυγε (προς το παρόν) τον πήδο του καρχαρία.... :rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Λοιπον ξαναειδα το επεισοδιο σημερα και παρατηρησα 2 σημεια μουφες.

1)

Βλεπουμε τον Μαχοουν να μην μπορει να βγει απο το γραφειο του διευθυντή του ιπποδρομου και να συλαμβανεται. Ενω πριν λιγο ειχε μπει παρεα με το Μιχαλακη και ειχαν βγει κυριοι...ο μπατσος στην πορτα που ηταν τοτε οεο;;

2)

Βλεπουμε τον Μαχοουν να μπαινει στο τζιπ μετα την αποδραση με χειροπεδες και να βγαινει σαν κυριος χωρις αυτες στην αποθηκη.

Παντως το στορι της σειρας εξελισσεται κανονικα.Η σειρα αρχικα προοριζοταν για 7 κυκλους.
Σε καμία περίπτωση δεν προοριζόταν η σειρά για 7 κύκλους.

http://www.orange.co.uk/entertainment/dvd/19550.htm?linkfrom=entertainment_dvd_19544&link=link_2&article=dvdinterviewprisonbreakwentworthmiller

Δες την 3η ερωτηση και απαντηση της συνεντευξης..

Δεν έχει και πολύ σχέση αυτό, σε όλες σχεδόν τις σειρές, οι βασικοί ηθοποιοί υπογράφουν για πολύ περισσότερα χρόνια, άσχετα με το πλάνο του δημιουργού (αν υπάρχει τέτοιο).

Μετά το τέλος του πρώτου κύκλου (όπου και αρχικά φημολογούνταν ότι τόσο θα κρατούσε), στις συνεντεύξεις του επίσημου DVD ο δημιουργός είχε μιλήσει για 5 (ή 6, δεν θυμάμαι καλά) σεζόν.

Το PB είναι από τις σειρές που από τον δεύτερο κύκλο και μετά, μπορεί να υπήρχε ένα γενικό πλάνο για τα διάφορα story arcs (ας πούμε), αλλά συνέχιζαν βλέποντας και κάνοντας (με τρανταχτό παράδειγμα την επιστροφή της Sara).

Καλησπερα!

Πειτε μας κι εμας τους φανταρους απο που μπορουμε να τα κατεβασουμε το 4ο κυκλο; Κι ας ειναι και νομιμα ;) :D

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Λοιπον ξαναειδα το επεισοδιο σημερα και παρατηρησα 2 σημεια μουφες.

1)

Βλεπουμε τον Μαχοουν να μην μπορει να βγει απο το γραφειο του διευθυντή του ιπποδρομου και να συλαμβανεται. Ενω πριν λιγο ειχε μπει παρεα με το Μιχαλακη και ειχαν βγει κυριοι...ο μπατσος στην πορτα που ηταν τοτε οεο;;

2)

Βλεπουμε τον Μαχοουν να μπαινει στο τζιπ μετα την αποδραση με χειροπεδες και να βγαινει σαν κυριος χωρις αυτες στην αποθηκη.

Που κολλας ρε φιλε...

Εδω ο Μαιλκ ο

"γ@μαω" ανοιξε με επαναφορτιομενο ποτηροτρυπανο χρηματοκυβωτιο τελευταιας τεχνολογιας και μετα μπαλωσε τον τρυπιο τοιχο απο πισω ετσι ωστε κανεις να μη το παρει χαμπαρι.:lost::X:X:X:rotfl::rotfl:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███