jim19 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Τ-μπαγκ respect!!! To παλικαρι τα σπαει.... παιζει να βαλει καποιος μοντ μια δημοσκοπιση "αγαπημενος χαρακτηρας (ή καλυτερος ηθοποιος) στο ΡΒ" ???? Ειχαν βαλει και μετα την κλειδωσανε....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Σιγα τον αταλαντο. Μονο ο Τ-μπαγκ αξιζει. No comments.......:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 No comments.......:X Εχεις αδικο εδω.... ο Τ-Μπαγκ δινει ρεσιταλ σε καθε του εμφανιση... Δεν συγκρινονται πιστευω οι δυο ηθοποιοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Εχεις αδικο εδω.... ο Τ-Μπαγκ δινει ρεσιταλ σε καθε του εμφανιση... Δεν συγκρινονται πιστευω οι δυο ηθοποιοι. Δεν πηγαινε για τον Τ-Μπαγκ ο οποιος ειναι οντως απιστευτος αλλα για το "αταλαντος".... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ενταξει αταλαντος δεν ειναι (οπως πχ ο Λινκ).... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ενταξει αταλαντος δεν ειναι (οπως πχ ο Λινκ).... Ε ναι...ισα ισα ειναι αρκετα εως πολυ καλος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 οι χαρακτηρες που θα ξαναγυρισουν στη σειρα ειναι ο Κελερμαν η Σαρα και υπαρχει μια φημη οτι θα γυρισει η μανα του Ελ Τζει!!!!:wacko: τα παραπανω ΔΕΝ ειναι 100% σιγουρα ειναι απλα φημες... για οποιον θελει να ξαναγυρισει η γιατρινα http://save-sara-tancredi.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 οι χαρακτηρες που θα ξαναγυρισουν στη σειρα ειναι η Σαρα !:wacko: τα παραπανω ΔΕΝ ειναι 100% σιγουρα ειναι απλα φημες... για οποιον θελει να ξαναγυρισει η γιατρινα http://save-sara-tancredi.org/ Αν ισχυει κατι τετοιο...απλα :yahoo: :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 ναι μακαρι να ισχυει παντως τωρα που το ξαναβλεπω , το κομμενο κεφαλι της εχει μια γκριματζα λες και τη σκότωσε η Samara απο το The Ring...:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 άσχετο με την κουβέντα μέχρι τώρα υπάρχει ένα quiz αναφορικά με το ποιος χαρακτήρας του prison break θα μπορούσαμε να είμαστε: εγώ είχα αυτά τα αποτελέσματα Prison Break- Which character are you? αν ενδιαφέρεστε http://quizfarm.com/test.php?q_id=260130 μολις το εκανα..:confused: λεει οτι ειμαι ο Tweener 100% :ninja::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μολις το εκανα..:confused: λεει οτι ειμαι ο Tweener 100% :ninja::confused: εγω ειμαι σουκρε κατα 78%!!!! το γλυκουλη μου!!!:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 εγω παλι ειμαι κατα 78% ο C-note.... κανα site που να το λενε http://dontsave-sara-tancredi.org/ υπαρχει???? :DD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 οι χαρακτηρες που θα ξαναγυρισουν στη σειρα ειναι ο Κελερμαν η Σαρα και υπαρχει μια φημη οτι θα γυρισει η μανα του Ελ Τζει!!!!:wacko: τα παραπανω ΔΕΝ ειναι 100% σιγουρα ειναι απλα φημες... για οποιον θελει να ξαναγυρισει η γιατρινα http://save-sara-tancredi.org/ Ηδη ψηφισα!!!!! εγω παλι ειμαι κατα 78% ο C-note.... κανα site που να το λενε http://dontsave-sara-tancredi.org/ υπαρχει???? :DD Τι τολμησες να πεις????:mad::mad::mad:Παρτο πισω...:rocket::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Prison Break- Which character are you? You scored as a Michael Scofield 78% .......:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 στα πρωτα επεισοδια του 3ου κυκλου ο Λινκολιν παει στο νεκροτομειο να αναγνωρισει μια γυναικα που εμοιαζε στη Σαρα.. μπορει να εκοψαν το κεφαλι αυτης... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 στα πρωτα επεισοδια του 3ου κυκλου ο Λινκολιν παει στο νεκροτομειο να αναγνωρισει μια γυναικα που εμοιαζε στη Σαρα.. μπορει να εκοψαν το κεφαλι αυτης... :ninja: Nαι αλλά τελικά λέει ότι δεν ήταν αυτή στο νεκροτομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Ρε παιδια εσεις που θελετε σωνει και καλα να ζει η Σαρα, γιατι βρισκετε τις πιο απιθανες δικαιολογιες??? Το πιο φυσιολογικο θα ηταν να φοραει καμια μασκα (τυπου mission impossible) και αυτη να ειδε ο πιθηκος. Το οτι μπορει να μην την ειδε καλα μεσα στο κουτι απο τη συγχυση του , ή να ηταν καποια που της εποιαζε, ή ακομα καλυτερα ο ελ-τζει δεν εβλεπε την ωρα που της κοβανε το κεφαλι αρα δεν ηταν αυτη, απλως δεν γινεται. Ασε που εχει περασει τοσος καιρος . που δεν δικαιολογειται η απουσια της. Τα γεγονοτα ειναι ως εξης... γκαστρωθηκε, απολυθηκε και επειδη δεν ειχαν γυρισει τα επεισοδια την διωξαν με εναν ηλιθιο τροπο, χωρις να την δειχνουν καλα. Ο μονος τροπος να ξανασυμμετασχει ειναι σαν αναμνηση;):shifty: Η Σαρα ειναι dead:knife: παει και τελειωσε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Η Σαρα ειναι dead:knife: παει και τελειωσε:lol: Ετσι...! Αμαν πια με τη γιατρινα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 100% ο C-note, 84% o Michael Scofield... :rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Η Σαρα ειναι dead:knife: παει και τελειωσε:lol: το κεφαλι δεν εμοιαζε να ηταν δικο της, εμοιαζε λιγο αλλα δεν ηταν δικο της... αν ηθελαν πραγματι να τη σκοτωσουν θα μπορουσαν να το κανουν πολυ καλυτερα...:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 το κεφαλι δεν εμοιαζε να ηταν δικο της, εμοιαζε λιγο αλλα δεν ηταν δικο της... αν ηθελαν πραγματι να τη σκοτωσουν θα μπορουσαν να το κανουν πολυ καλυτερα...:rolleyes::rolleyes: Απλα νομιζω οτι οταν συνεβει το συγκεκριμενο(το ειδα κι εγω το επεισοδιο)η Σαρα ηταν ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ σειρας κι επομενως μη σου προκαλει εντυπωση οτι χρησιμοπιησαν αλλη στη θεση της.Το λεω επειδη απο τοτε,η γιατρος ειχε δει ΗΔΗ τη πορτα της εξοδου απο τη σειρα.Επομενως επρεπε να δικιολογησουν το θανατο της και το εκαναν με το μονο τροπο που μπορουσαν και που ηταν κι ο μονος που θα μπορουσαν να το κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Θα δειξει στα επομενα επεισοδια..απλα για εμας που την θελουμε πισω απλα ισχυει το "η ελπιδα πεθαινει τελευταια" ή καλυτερα "δεν εχει πεθανει καθολου" :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Θα δειξει στα επομενα επεισοδια..απλα για εμας που την θελουμε πισω απλα ισχυει το "η ελπιδα πεθαινει τελευταια" ή καλυτερα "δεν εχει πεθανει καθολου" :lol::p διαβασα οτι στα τελευταία επεσοδια θα εμφανιστεί ενα χαρακτηρας που δεν περιμεναμε νε ξαναδουμε!!:!: μπορει καποιος mod να βαλει poll για το ποιος ειναι ο αγαπημενος μας χαρακτηρας στη σειρα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Αποψε/Αυριο εχει επεισοδιο κανονικα;; Να ετοιμαζομαστε για αποδραση δλδ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Αποψε/Αυριο εχει επεισοδιο κανονικα;; Να ετοιμαζομαστε για αποδραση δλδ; Oh yes. Αύριο το πρωί στις οθόνες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts