Jump to content

Νέο update για το Redmi Note 10Pro 5G αυξάνει τη... RAM του κατά 2GB!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρκετοί είναι πλέον οι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να εισάγουν τη δική τους τεχνολογία επέκτασης μνήμης, όπως Vivo, OPPO, Xiaomi, Huawei, Honor και ούτω καθεξής και οφείλεται στην επιθυμία τους να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήσης. Άλλωστε, ξέρουμε εδώ και χρόνια πως τουλάχιστον οι Android συσκευές όσο μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο διαθέτουν τόσες περισσότερες εφαρμογές μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα.

 

Το Redmi Note 10 Pro 5G έλαβε μια νέα ενημέρωση λογισμικού στην Κίνα και αυτό το νέο firmware παρέχει υποστήριξη για επέκταση RAM κατά 2GB. Το σύστημα θα προσφέρει επιπλέον 2GB μνήμης λειτουργίας μετά την ενεργοποίησή του. Αυτή η τεχνολογία θα καταλάβει μέρος του αποθηκευτικού χώρου και πρέπει να χρησιμοποιηθεί όταν ο αποθηκευτικός χώρος είναι άφθονος.

Όταν η μνήμη λειτουργίας του τηλεφώνου δεν είναι αρκετή, ένα μέρος του χώρου αποθήκευσης μπορεί να κληθεί και να χρησιμοποιηθεί προσωρινά ως μνήμη λειτουργίας για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία. Αυτή η τεχνολογία είναι γνωστή ως Virtual RAM. Φυσικά, η πραγματικά RAM είναι πολύ ταχύτερη από τον NAND αποθηκευτικό χώρο των smartphones, αλλά κανείς μας δεν θα παραπονεθεί για μια τέτοια δυνατότητα επέκτασης!

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Redmi Note 10 pro 5G δεν υπάρχει (ακόμα). Ποιό είναι από τα δύο. Το Note 10 pro ή το Note 10 5G;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Είχα δει χρήση flash ως swap σε προηγούμενο κινητό και το 'έκοψα' από τα πρώτα πρώτα μετά το rootάρισμα. Με την εξής απορία: Τόσο ανθεκτική έχει γίνει η flash στις μέρες μας; Είχα μείνει σε κάτι 1000 με 10000 εγγραφές ανά κελί αντοχή. Βέβαια θα τρέχουν μέσα στην mmc κώδικες ισοδιανομής των εγγραφών αλλά και πάλι.. Την ίδια απορία εκφράζω και δω. Edited by pcm
Link to comment
Share on other sites

Είχα δει χρήση flash ως swap σε προηγούμενο κινητό και το 'έκοψα' από τα πρώτα πρώτα μετά το rootάρισμα. Με την εξής απορία: Τόσο ανθεκτική έχει γίνει η flash στις μέρες μας; Είχα μείνει σε κάτι 1000 με 10000 εγγραφές ανά κελί αντοχή. Βέβαια θα τρέχουν μέσα στην mmc κώδικες ισοδιανομής των εγγραφών αλλά και πάλι.. Την ίδια απορία εκφράζω και δω.

 

και εγω προσπαθω να καταλαβωαν θα εχει τη λειτουργια ως swap που υπαρχει στο linux

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...