telePS Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Εβαλα dsl 1024/284 και η ποιότητα στο VoIP buster είναι χειρότερη απο αυτή που είχα στην Αγγλία με 1024/128. Το κυρίως πρόβλημα παρουσιάζεται στον εισερχόμενο ήχο(!!!) ο οποίος έρχεται με διακοπές και αλλοιώσεις. Χρησιμοποιώ x-lite για buster. Τι να κάνω...;;; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Εβαλα dsl 1024/284 και η ποιότητα στο VoIP buster είναι χειρότερη απο αυτή που είχα στην Αγγλία με 1024/128. Το κυρίως πρόβλημα παρουσιάζεται στον εισερχόμενο ήχο(!!!) ο οποίος έρχεται με διακοπές και αλλοιώσεις. Χρησιμοποιώ x-lite για buster. Τι να κάνω...;;; Χρονια πολλα ! Να τα 1000σεις! Βλεπω γενεθλια. Στο θεμα μας τωρα! ποιον codec ειχες εκει και ποιον εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Χρονια πολλα ! Να τα 1000σεις! Βλεπω γενεθλια. Στο θεμα μας τωρα! ποιον codec ειχες εκει και ποιον εδω? Ευχαριστώ πολύ. Το x-lite χρησιμοποιώ. Απο codecs δεν ξερω τι γίνεται. Αλλα γενικότερα που ρώτησα μου είπαν οτι φταίνε τα πακέτα του ΟΤΕ....:cry: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Aυτο για τα πακετα του οτε το εχω ακουσει και εγω...Οχι ομως για την 1024...Μεχρι την 512 εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα.Εγω συγκεκριμενα εχω 384 και με voipbuster εχω αρκετη καθυστερηση στην ομιλια.Το skype ειναι καλυτερο.Παιζει ρολο δλδ το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Aυτο για τα πακετα του οτε το εχω ακουσει και εγω...Οχι ομως για την 1024...Μεχρι την 512 εχω ακουσει οτι υπαρχει προβλημα.Εγω συγκεκριμενα εχω 384 και με voipbuster εχω αρκετη καθυστερηση στην ομιλια.Το skype ειναι καλυτερο.Παιζει ρολο δλδ το προγραμμα? Eγώ παιδιά με 2Μβιτ από Τελλάς ιδιόκτητο llu μιλάω Α Ψ Ο Γ Α. Δεν κάνω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλήση μέσω ΟΤΕ. Μάλιστα ακόμα και να κατεβάζω/ανεβάζω αβέρτα ταυτόχρονα δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Αν είστε σε περιοχές που καλύπτεστε από άλλο δίκτυο πλην ΟΤΕ και θέλετε πραγματικά να μιλάτε με VOIP αξιοπρεπώς, δοκιμάστε το, δε θα απογοητευτείτε. Ο ΟΤΕ κόβει το ΒΟΙΠ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Eγώ παιδιά με 2Μβιτ από Τελλάς ιδιόκτητο llu μιλάω Α Ψ Ο Γ Α. Δεν κάνω ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλήση μέσω ΟΤΕ. Μάλιστα ακόμα και να κατεβάζω/ανεβάζω αβέρτα ταυτόχρονα δεν έχω ποτέ πρόβλημα. Αν είστε σε περιοχές που καλύπτεστε από άλλο δίκτυο πλην ΟΤΕ και θέλετε πραγματικά να μιλάτε με VOIP αξιοπρεπώς, δοκιμάστε το, δε θα απογοητευτείτε. Ο ΟΤΕ κόβει το ΒΟΙΠ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Εγω με 1024/284 ακουγομαι τελεια αλλα ακούω χάλια. Είμαι σίγουρος οτι φταίει ο ΟΤΕ. Τι να κάνω.... προτείνετε κάτι. Μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ θα βοηθούσε; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Εγω με 1024/284 ακουγομαι τελεια αλλα ακούω χάλια. Είμαι σίγουρος οτι φταίει ο ΟΤΕ. Τι να κάνω.... προτείνετε κάτι. Μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ θα βοηθούσε; Μπα όχι. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο ΟΤΕ δεν υποχρεούται να παρέχει Voip τεχνολογία. Ό,τι πιάνουμε έτσι. Κακό πράμα το μονοπώλιο... Τώρα όμως που σκάνε μύτη και άλλες εταιρείες με ιδιόκτητο δίκτυο να δούμε ποιοι τελικά θα μείνουνε στον ΟΤΕ... Όσο για την καταγγελία στην ΕΕΤΤ έχουν κάνει και άλλοι Γιώργο και πήραν αποστομωτική απάντηση αυτό που είπα: Ότι δεν υπάρχει πουθενά συμβατική υποχρέωση του ΟΤΕ να παρέχει αξιοπρεπείς Βοιπ τεχνολογίες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Σχετικα με το Voibuster που αναφερθηκε παραπανω να πω οτι μπορεις να αναενωσεις οπως εκανα κι εγω παο προπληρωμενες καρτες οπως αυτη πυο εχω της EUROBANK. Συμφερει και παραλληλα ισχυει για αγορες μεσω Ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μπα όχι. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο ΟΤΕ δεν υποχρεούται να παρέχει Voip τεχνολογία. Ό,τι πιάνουμε έτσι. Κακό πράμα το μονοπώλιο... Τώρα όμως που σκάνε μύτη και άλλες εταιρείες με ιδιόκτητο δίκτυο να δούμε ποιοι τελικά θα μείνουνε στον ΟΤΕ... Όσο για την καταγγελία στην ΕΕΤΤ έχουν κάνει και άλλοι Γιώργο και πήραν αποστομωτική απάντηση αυτό που είπα: Ότι δεν υπάρχει πουθενά συμβατική υποχρέωση του ΟΤΕ να παρέχει αξιοπρεπείς Βοιπ τεχνολογίες. :( Μα οταν εγω βαζω dsl θεωρείται οτι βάζω dsl για να χρησιμοποιήσω όλες τις υπηρεσίες της. Απο την στιγμή που κάποια υπηρεσία δεν μου δουλεύει καλα, τότε η dsl είναι ελαττωματική. Καλά κάνω που το φωνάζω! ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μπα όχι. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ο ΟΤΕ δεν υποχρεούται να παρέχει Voip τεχνολογία Οι χρηστες DSL υπηρεσιων που πληρωνουν στον ΟΤΕ ουσιαστικα αγοραζουν Χωρητικοτητα δικτυου(Bandwidth) που το χαρακτηριζει η ταχυτητα της γραμμης. Αυτο ειναι απολυτα γενικο. Μεσα απο αυτο το Bandwidth μπορουμε να περασουμε οποιαδηποτε πληροφορια απο μια σελιδα που αμεσα βλεπουμε μεχρι δικτυωση για επαγγελματικες εφαρμογες κλπ. Η voip τεχνολογια ειναι μεσα σε αυτα. Ο ΟΤΕ βαζει περιορισμο πακετων γενικως απλα σε αλλες εφαρμογες που κανουμε αυτο δεν ειναι φανερο. Για να εχουμε σταθερες επικοινωνιες voip η ροη των πακετων πρεπει να ειναι σταθερη. Αν χαθει εστω και μια λεπτομερεια της πληροφοριας που λαμβανουμε ή στελνουμε τοτε αυτη ξαναερχεται ή φευγει απ την αρχη!!! Εξου και οι καθυστερησεις ! Συνοπτικα οι ευρυζονικες υπηρεσιες που πληρωνουμε ειναι χαλια ποιοτικως διοτι περνουν μεσα απο το δικτυο του ΟΤΕ ΥΓ: Εγω εχω εξαλειψει τα προβληματα του VOIP εντελως μπορω να πω. Απο τοτε που πηρα το FRITZBOX απο την HOL ολα ειναι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αλλαξε χέρια το VoIPbuster. Τα τιμολόγια δεν γράφουν πλεόν Finarea - Switzerlan αλλα μια BETAMAX Γερμανικη. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αλλαξε χέρια το VoIPbuster. Τα τιμολόγια δεν γράφουν πλεόν Finarea - Switzerlan αλλα μια BETAMAX Γερμανικη. Α γιαυτό άλλαξε και η χρέωση στις web activated κλήσεις;;; :mad: Από 0,03€ πήγε 0,05€ πλέον. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Α γιαυτό άλλαξε και η χρέωση στις web activated κλήσεις;;; :mad: Από 0,03€ πήγε 0,05€ πλέον. :( Ποιες ειναι οι web activated? Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ποιες ειναι οι web activated? Aυτές που βάζεις τον αριθμό σου και τον αριθμό που θέλεις να συνδεθείς και σε συνδέει το σύστημα καλώντας σε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Αυτό σημαίνει ότι αλλάξαν χέρια και οι εταιρίες αδερφάκια ή μόνο το voipbuster ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Aυτές που βάζεις τον αριθμό σου και τον αριθμό που θέλεις να συνδεθείς και σε συνδέει το σύστημα καλώντας σε. Αυτό το σύστημα πάντως το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Κάναν χοντρή πλάκα σε ένα φίλο μου και δεν ήταν ότι καλύτερο.... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Αυτό το σύστημα πάντως το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Κάναν χοντρή πλάκα σε ένα φίλο μου και δεν ήταν ότι καλύτερο.... To είχα επισημάνει από την πρώτη στιγμή όσοι παρακολουθείτε τα βόιπ-τόπικ. Μπορεί κάλλιστα να σε βάλω πχ. να μιλήσεις εν αγνοία σου με μια πρώην γκόμενά σου σώνει και καλά. Άντε μετά να την πείσεις ότι δε την κάλεσες εσύ... :wacko: ALR βασικά εγώ μιλάω για την sipdiscount. Τα θεωρώ «όλα σε ένα» voipbuster-sipdiscount κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_w800 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εβαλα το voipcheap.Mου φαινεται πολυ περιεργο να ειναι δωρεαν οι κλησεις στα σταθερα.Αλλα απο την αλλη δεν δινεις καποια στοιχεια.Σιγουρα ειναι απολυτα δωρεαν η θα ερθει κανενας λογαριασμος του Ποτε και θα με κυνηγανε? Παράθεση IMPOSSIBLE IS NOTHING.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Παιδιά, μπορεί κανεις να με βοηθήσει στο να κάνω το fritz να συνεργαστεί με το voipbuster; Θέλει τα εξής στοιχεία: Use internet number: βαζω το τηλ μου username: Pass: (αυτονόητα) Registrar:sip1.voipbuster.com Proxy server:sip1.voipbuster.com Κάνω apply, δεχεται τα στοιχεία μου, κάνει login στο λογαρισμό μου (δεν μπορώ πια να μπώ απο τον κανονικό client) αλλα όταν παίρνω τηλέφωνο με *12# δεν γίνεται τίποτα. ΓΙα να πάρεις μέσω sip μήπως θέλει να του βάλεις 10€; Ακόμα είμαι τζαμπατζής. EDIT: Δοκιμάζοντας με τα settings του sipdiscount (username pass test) παίζει μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 ΚΑταρχήν δεν είναι *12# ή *121# πρέπει να είναι ή *122# αν είναι δεύτερος λογαριασμός Καλό θα ήταν να πληρώσεις για να μην σε κόβει στο 1 λεπτό.Επιπλέον στο internet number θα βάλεις το username σου . Επίσης στο δικό μου χρησιμοποιώ το sip.voipbuster.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Να και οι ρυθμίσεις όπως περιγράφονται στο site του Voipbuster Settings Username: Your VoipBuster username Password: Your VoipBuster password SIP/Proxy registrar: sip.voipbuster.com Domain/Realm (optional): voipbuster.com STUN server: stun.voipbuster.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Τις δοκίμασα και τις αυθεντικές ρυθμίσεις, πρώτα πρώτα, δυστυχώς δεν είδα φως. Επίσης έχω δοκιμάσει και με το *121#. Το 12 απλά παίρνει τον default. Ακόμη ο αρ. τηλεφώνου δεν πρέπει να έχει νόημα, ότι και να βάζω το δέχεται. Τέλος, θα πληρώσω, αλλά πρώτα θέλω να το δοκιμάσω... Ευχαριστώ για την βοήθεια σε κάθε περίπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 jerei kaneis giati den grafei poia pose meres soy apomenoyn Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 jerei kaneis giati den grafei poia pose meres soy apomenoyn[/quote Το είπαμε και παραπάνω εάν πας στο λογαριασμό σου στο http://www.voipbuster.com το γράφει μέσα σε παρένθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 OK EYXARISTO Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts