minovg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 300 λεπτά την εβδομάδα δεν είναι και λίγα :p Αν ξεπεράσεις αυτά τα λεπτά και δεν έχεις credits δεν σου επιτρέπει να κάνεις κλήση ή σου παίρνει αυτόματα από την καταχωρημένη πιστωτική κάρτα ; Το όριο ισχύει για τις web activated κλήσεις μόνο έτσι ; Από το πρόγραμμα στο pc μας μπορούμε ακόμη να καλούμε κανονικά; Καταρχάς αν δεν έχεις credits δεν μπορείς καν να τηλεφωνήσεις ακόμα και σε free χώρες. No money no honey δε λένε οι Άγγλοι; :p Το όριο ισχύει για όλες τις κλήσεις... Όχι μόνο για τις Web activated... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Καταρχάς αν δεν έχεις credits δεν μπορείς καν να τηλεφωνήσεις ακόμα και σε free χώρες. No money no honey δε λένε οι Άγγλοι; :p Το όριο ισχύει για όλες τις κλήσεις... Όχι μόνο για τις Web activated... Σχετικά με τα credits, αναφέρεσαι στις web activated κλήσεις έτσι; Γιατί εγώ εδώ και καιρό με €0 καλώ κανονικά σε σταθερά χωρίς χρέωση από το pc. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ναι αλλα με οριο το 1 λεπτο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ναι αλλα με οριο το 1 λεπτο ετσι? Μπα, όχι ρε παιδιά, κανονικά μιλάω. Ποτέ δεν ξεπερνώ το 10λεπτο, αλλά η κλήση μου δεν τερματίζεται στο λεπτό. Μήπως έχω τίποτα υπόλοιπο 0.01 και το voipbuster δείχνει ότι έχω €0 ; Πώς μπορώ να το τσεκάρω αυτό ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μπα, όχι ρε παιδιά, κανονικά μιλάω. Ποτέ δεν ξεπερνώ το 10λεπτο, αλλά η κλήση μου δεν τερματίζεται στο λεπτό. Μήπως έχω τίποτα υπόλοιπο 0.01 και το voipbuster δείχνει ότι έχω €0 ; Πώς μπορώ να το τσεκάρω αυτό ; Tίποτα, απλά αυτοί ενημερώνουν το σύστημα σπάνια. Από μέρα σε μέρα να ξέρεις να κοπεί το τζάμπα. Κι εγώ για λίγες μέρες έπαιρνα με 0. Αλλά για λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Tίποτα, απλά αυτοί ενημερώνουν το σύστημα σπάνια. Από μέρα σε μέρα να ξέρεις να κοπεί το τζάμπα. Κι εγώ για λίγες μέρες έπαιρνα με 0. Αλλά για λίγες μέρες. Τι εννοείς; Θα κοπεί το τσάμπα γενικώς ή λόγω έλλειψης μονάδων του ALR? Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λογω ελειψης μοναδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λογω ελειψης μοναδων. Ηδη πάντως το περιορίζουν αισθητά. Η φράση που έχουν στο site ειναι: Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days Αυτό σημαίνει ότι αν εγώ κάνω την έβδομη μέρα του μήνα τα 300 λεπτά μαζεμένα (ας πούμε) για τις επόμενες 6 μέρες δε θα είναι δωρεάν σύνολο δηλαδή 300 λεπτά για 13 μέρες. Αυτό σημαίνει δηλαδή πολύ λιγότερα δωρεάν λεπτά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Θελω να πιστευω οτι δεν το εχουν εκφρασει σωστα και πως δεν ισχυει ο (σωστος) συλογισμος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex23 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Θελω να πιστευω οτι δεν το εχουν εκφρασει σωστα και πως δεν ισχυει ο (σωστος) συλογισμος σου. Aς βαλουν πιο πολλα λεπτα Παράθεση http://www.edotv.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Aς βαλουν πιο πολλα λεπτα E χαίρω πολύ, αλλά το λες λες και είμαστε εμείς υπεύθυνοι για το πόσα λεπτά θα είναι φρι. :lol: Αυτοί αποφασίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Tίποτα, απλά αυτοί ενημερώνουν το σύστημα σπάνια. Από μέρα σε μέρα να ξέρεις να κοπεί το τζάμπα. Κι εγώ για λίγες μέρες έπαιρνα με 0. Αλλά για λίγες μέρες. Μου έκανες την καρδιά περιβόλι:p Αναζητείται hacker για να εισβάλλει στις βάσεις δεδομένων του voipbuster και να κάνει τα κόλπα του ώστε να μην ενημερωθεί το σύστημα και κοπεί το τσαμπέ ολέ:lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Επειδή πρόσφατα έβαλα ADSL στο σπίτι μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την καινούργια μου σύνδεση για τηλεφωνία? Έβαλα το skype αλλά είδα ότι δεν έχει κλήσεις σε σταθερά/κινητά. Το VoIPBuster τι λέει? Θέλει κ εξωτερική συσκευή για να δουλέψει ή είναι οκ με μικρόφωνο/ακουστικά? Το iCall που δίνει η Vivodi είναι για πλήρη αντικατάσταση του σταθερού τηλεφώνου με άλλη τελείως συσκευή, σωστά? Τέλος έχω ακούσει ότι η vivodi δεν 'ενδείκνειται' σαν δίκτυο για τηλεφωνία μέσω IP λόγω κάποιων τεχνικών προδιαγραφών του δικτύου τους. Αληθεύει αυτο? Όσον αφορά το ping που διάβασα παραπάνω, όσες φορές έκανα Speed Test στη γραμμή μου ποτέ δεν ήταν pingable... Λέει κάτι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Επειδή πρόσφατα έβαλα ADSL στο σπίτι μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την καινούργια μου σύνδεση για τηλεφωνία? Έβαλα το skype αλλά είδα ότι δεν έχει κλήσεις σε σταθερά/κινητά. Το VoIPBuster τι λέει? Θέλει κ εξωτερική συσκευή για να δουλέψει ή είναι οκ με μικρόφωνο/ακουστικά? Το iCall που δίνει η Vivodi είναι για πλήρη αντικατάσταση του σταθερού τηλεφώνου με άλλη τελείως συσκευή, σωστά? Τέλος έχω ακούσει ότι η vivodi δεν 'ενδείκνειται' σαν δίκτυο για τηλεφωνία μέσω IP λόγω κάποιων τεχνικών προδιαγραφών του δικτύου τους. Αληθεύει αυτο? Όσον αφορά το ping που διάβασα παραπάνω, όσες φορές έκανα Speed Test στη γραμμή μου ποτέ δεν ήταν pingable... Λέει κάτι αυτο? Αρχίζω από την Πατρίδα. Το icall είναι της Altecnet και ναι, με χρήση ενός μαραφετιού που συνδέεται στο router σε ethernet port , αντικαθιστά τελείως το τηλέφωνο. Μάλιστα με ένα κόλπο που κάνανε , ξεπερνάνε το πρόβλημα περιορισμού πακέτων που προέρχεται από τον ΟΤΕ, και μπορείς να ακούς καθαρά τον συνομιλητή σου χωρίς καθυστέρηση, με πολύ χαμηλή χρέωση ( http://www.icall.gr για περισσότερες info). Μετά έχουμε το voipbuster, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και με headset συνδεδεμένο στο pc και με εξωτερική συσκευή.Ίσως με 384 σύνδεση αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα λόγω του περιορισμού πακέτων που αναφέρω πιο πάνω, ωστόσο με τον νέο τρόπο τηλεφωνημάτων ( web activated calls) μπορείς να μπαίνεις στην σελίδα του προσωπικού σου λογαριασμού στο voipbuster, να επιλέγεις το νούμερο που θέλεις να καλέσεις και το τηλέφωνο σου και να μιλάς από το τηλέφωνο του σπιτιού σου, χωρίς να χρησιμοποιείς τα ακουστικά και μικρόφωνο στον υπολογιστή σου. Αυτό είναι η καλύτερη λύση για σταθερά Ελλάδος ,τοπικά και υπεραστικά αλλά και για όλους τους δωρεάν προορισμούς που αναφέρονται στο site του voipbuster , για όσους έχουν πρόβλημα με καθυστερήσεις και τα λοιπά. Για κλήσεις σε κινητά, η καλύτερη λύση είναι το icall μιας και έχει χαμηλότερη χρέωση από το voipbuster. Αυτά:) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Έβαλα το skype αλλά είδα ότι δεν έχει κλήσεις σε σταθερά/κινητά. Ε, δεν έψαξες και πολύ. Στο site π.χ. το έχει στην πρώτη σελίδα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex23 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Ναι αλλα πιο συμφερει πιο πολυ για κινητα? Το voipbuster ή το skype? Παράθεση http://www.edotv.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Μηπως να κοιτουσες στους τιμοκαταλογους της καθε υπηρεσιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Κανένα από τα 2 δε συμφέρει για κινητά. Το icall έχω την εντύπωση πως είναι φτηνότερο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex23 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Eγω εφαγα τα 300 λεπτα και αρχισα να χρεωνομαι 1cent/minute Παράθεση http://www.edotv.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Eγω εφαγα τα 300 λεπτα και αρχισα να χρεωνομαι 1cent/minute Οι καταχρησεις θα σε φανε..:rolleyes: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Eγω εφαγα τα 300 λεπτα και αρχισα να χρεωνομαι 1cent/minute Ήταν ακριβώς 300λεπτά; Ή στο περίπου; Πότε ξεκινάει ο μήνας και πότε η εβδομάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Ήταν ακριβώς 300λεπτά; Ή στο περίπου; Πότε ξεκινάει ο μήνας και πότε η εβδομάδα; Αυτό δεν θα έχει να κάνει λογικά με την ημερομηνία εγγραφής του χρήστη; Θα είναι το ίδιο για όλους; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Αυτό δεν θα έχει να κάνει λογικά με την ημερομηνία εγγραφής του χρήστη; Θα είναι το ίδιο για όλους; Δεν γνωρίζω αλλά πιο λογικό βρίσκω το ημερολογιακό (δηλαδή ο μήνας ξεκινά την 1η του μηνός και η εβδομάδα κάθε Δευτέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν θέλω να κακομελετάω αλλά το έχω μεγάλη απορία. Γιατι το VoIP buster τα χρεώνει τα σταθερά δωρεάν αντί να βάλει μια ελάχιστη χρέωση τύπου 0,01 / λεπτό; Πάλι πιο φθηνά απο το skype θα ήταν. Δεν μπαίνουν μέσα απο τους τόσους τερματισμούς που πληρώνουν; Και κατι αλλο! Οποιος έχει σταθερό algonet κερδίζει νομιζω 0,003/λεπτο εισερχόμενης!! Με buster μπορείς να το ταράξεις.... :p Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 SKEFTOMAI NA AGVRASO VODAFONE CONECT CRD JERETAI AN THA DOYLEVEI TO VOIP Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts