Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια..παρατηρησατε χθες κανενα disconect with HOL??

νικο..σε βλεπω..παρα πολυ ψαγμενο!!χεχεχε..:)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια..παρατηρησατε χθες κανενα disconect with HOL??

νικο..σε βλεπω..παρα πολυ ψαγμενο!!χεχεχε..:)

Χτες απο 14.00-24.00 δεν παρατηρησα κατι τετοιο (περιοχη Χαλανδριου)

[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

Ρε παιδια ειναι λογικο το να μου λεει η HOL οτι το αιτημα για αλλαγη της γραμμης σε DSL εχει παει στον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ να μου λεει οτι δεν εχει λαβει τετοια αιτηση??? Οταν λεω οτο εννοω στο 134...

χμμ..λογικα δεν θα το βλεπουν αυτοι στον οτε..εμενα μια φορα που πηρα στον οτε πριν μου γινει η συνδεση..την ειχαν δει την αιτηση και μετα που ξαναπηρα(μετα απομερες) μου ειπαν οτι δεν μπορουν να την δουν και οτι δεν τους εχει στιλει η ΧΟλ τπτ..:)

Μαλιστα... Απο την εξυπηρτηση πελατων της HOL ειναι απολυτα σιγουροι οτι η αιτηση εχει παει στον ΟΤΕ στις 15 Μαρτιου οπως με ενημερωσαν!! Θα περιμενω μεχρι την Δευτερα που μας ερχεται και μετα θα πιασω τα πιο "βαρια" οπλα (βλεπε ΙΝΚΑ κλπ κλπ)...

Απο τις 27 Φεβρουαριου αγορασα το πακετο και ακομα με 56Κ ειμαι!

Εγώ που το αγόρασα 11/12/05 και ακόμη περιμένω τι να πω........................

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Μαλιστα... Απο την εξυπηρτηση πελατων της HOL ειναι απολυτα σιγουροι οτι η αιτηση εχει παει στον ΟΤΕ στις 15 Μαρτιου οπως με ενημερωσαν!! Θα περιμενω μεχρι την Δευτερα που μας ερχεται και μετα θα πιασω τα πιο "βαρια" οπλα (βλεπε ΙΝΚΑ κλπ κλπ)...

To 1242 του ΟΤΕ τι λέει;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ίδια και χειρότερα.Αιτηση 30-1 και μέχρι στιγμής τίποτα.Απλά ο τοπικός οτε θεώρησε να εμπλουτίσει με πόρτες το dslam για isdn και για pstn το αναβαθμίζουν εδώ και 1,5 μήνα.Αρε ξύλο που τους πρέπει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Το 1242 με ενημερωσε οτι η γραμμη μου πλεον ειναι ετοιμη για DSL! Εγινε τελικα η αιτηση κανονικα, και ενεργοποιηθηκε σημερα!

Εβαλα λοιπον τον εξοπλισμο, ολα καλα μεχρις στιγμης, το λαμπακι "Power" απο το Fritz παραμενει αναμενο και δεν αναβοσβηνει (που σημαινει οτι τα συνεδεσα σωστα!) αλλα παρ'ολα αυτα δεν εχω ακομα DLS! Δεν μπορεσα να συνδεθω...

Αναμονη μεχρι αυριο ωστε να ενημερωθει και η HOL οτι ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου και ελπιζω να πανε ολα καλα... (εχω ηδη σταυρωσει τα δαχτυλα μου!) ;)

αφου σου ειπαν οτι συνδεθηκες απο τον οτε..τι περιμενεις???

εγω ποτε δεν πηρα τηλεφωνο απο τη ΧΟΛ οτι ενεργοποιηθηκε..απο τον οτε το μαθα και μαλιστα επειδη ειχα παρει εγω..

amelidis έβαλες τα στοιχεία της σύνδεσής σου στο fritz;Αλλιώς μην περιμένεις να ανάψει το λαμπάκι της dsl..

Ναι.. Τα εκανα ολα μια χαρα! Κατι εχει η γραμμη απ'οτι μου ειπαν και δηλωθηκε ως βλαβη στον ΟΤΕ!

Το θεμα ειναι οτι το Fritz συγχρονιζεται αλλα δεν μπορει να στελει και να λαβει δεδομενα (δεν παιρνει IP -κατι τετοιο μου ειπαν!)! Δοκιμασα και με συνδεση της Οτενετ αλλα τιποτα!

ξαναακουσα για τετοιο προβλημα του φριτζ..δεν εισαι ο μονος οποτε..(δεν θυμαμαι ομως σε αυτη τη περιπτωση τι κανουν)..μπορεις να πας και στο forum του asdlgr.com..δεν κανω διαφημιση απλα πιστευω οτι το παλικαρι θα βοηθηθει απο εκει..:)

Τελος καλο, ολα καλα....

Μια μικρη βλαβη στην γραμμη απο τον Οτε ηταν το προβλημα το οποιο τακτοποιηθηκε σε λιγες ωρες!!! Δεν ειχε να κανει με το Fritz...

Amelidis is at last broadband!!! :D :D :D

Τελος καλο, ολα καλα....

Μια μικρη βλαβη στην γραμμη απο τον Οτε ηταν το προβλημα το οποιο τακτοποιηθηκε σε λιγες ωρες!!! Δεν ειχε να κανει με το Fritz...

Amelidis is at last broadband!!! :D :D :D

Ο ΟΤΕ εκανε παλι το θαυμα του:mad: :mad: :mad:,

και σε μενα τα ιδια εκανε:cry: :cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

• 2 weeks later...

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 21835 Kbps about 21.84 Mbps (tested with 12160 kB)

Download Speed is:: 2665 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (Server 1)

Test Time:: 2006/04/06 - 2:45pm

Bottom Line:: 381X faster than 56K 1MB Download in 0.38 sec

Tested from a 12160 kB file and took 4.562 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; CivilTech; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Diagnosis: May need help : running at only 73.59 % of your hosts average (93.123)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-LVDXEHW3N

Ρε παιδιά, μας δουλεύει αυτό το τεστ ή ιδέα μου είναι? Αυτά τα στατιστικά μου τα έβγαλε πριν από λίγο για την σύνδεση μου! Έχω 384/128 hol στο Ηράκλειο! Βέβαια πάω να κατεβάσω ένα αρχείο μετά και σέρνεται ως συνήθως. Το πολύ με 20 Kb/sec και αν.... Κανείς έχει υπόψη τίποτα για το χαμηλό αυτό download? Μήπως φταίει κανάς ιός ή τίποτα από τα WinXP? Κανείς καμιά ιδέα? Γιατί από τον πΟΤΕ και από τον provider είναι όλα καλά! Να βάλω τις φωνές μήπως?

οι αλήτες του οτε δεν λένε να βάλουν το βρωμοdslam στην περιοχή μου.Εχω κάνει αίτηση από 30-1 ,έχω πληρώσει την συνδρομή για 1 χρόνο και πόρτες πουθενά.Και στο ενδιάμεσο τι έκαναν τα παληκάρια;Εμπλουτισμό σε πορτες over isdn.Πουλήστε το το ρημάδι ίσως δουμε και εμείς οι ιθαγενείς τηλεπικοινωνίες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Αν εισαι διατεθημενος να πληρωσεις καποια εξτρα χρηματα παραπανω γιατι δεν μετατρεπεις την γραμμη σου σε ISDN για να γλιτωσεις απο δαυτους...??

Θα σου κοστισει λιγο παραπανω αλλα τουλαχιστον θα εχεις την ψυχικη σου υγεια εκτος απο την DSL! ;ο

Αν εισαι διατεθημενος να πληρωσεις καποια εξτρα χρηματα παραπανω γιατι δεν μετατρεπεις την γραμμη σου σε ISDN για να γλιτωσεις απο δαυτους...??

Θα σου κοστισει λιγο παραπανω αλλα τουλαχιστον θα εχεις την ψυχικη σου υγεια εκτος απο την DSL! ;ο

Εχείς δίκαιο αλλά δεν σκοπεύω να τους κάνω την χάρη.Αυτό μου είπαν και αυτοι αλλά:

α)Δεν σκοπεύω να δώσω στους αλήτες ούτε ένα ευρώ παραπάνω

β)έχω τον εξοπλισμό για pstn και δεν σκοπεύω να κάνω τον ηλίθιο για χάρη τους (επιστροφή εξοπλισμού,αγορά άλλου αλλά και να παίξω με το τηλεφωνικό δίκτυο του σπιτιού).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

• 2 weeks later...
:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 21835 Kbps about 21.84 Mbps (tested with 12160 kB)

Download Speed is:: 2665 kB/sTested From:: http://testmy.net (Server 1)

Test Time:: 2006/04/06 - 2:45pm

Bottom Line:: 381X faster than 56K 1MB Download in 0.38 sec

Tested from a 12160 kB file and took 4.562 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; CivilTech; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Diagnosis: May need help : running at only 73.59 % of your hosts average (93.123)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-LVDXEHW3N

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sto validation link sou vgazei tellas isp! :ninja:

Εγώ αφού περίμενα στην Λάρισα 4 μήνες για ADSL (αίτηση ΗοL 512) λόγω έλλειψης απο πόρτες πήρα τελικά την απόφαση μετέτρεψα την γραμμή μου σε ISDN(5 εργάσιμες) και νέα αίτηση στην ΗοL για σύνδεση 1024 αυτή την φορά και σε 4 εργάσιμες ήταν όλα Ο.κ

NO ONE LIVES FOREVER

Ταχύτητες κατεβάσματος τελευταίες μέρες μεταξύ 90-108 ΚΒ/sec,αρκετά ικανοποιητικά πιστεύω!!!!!

NO ONE LIVES FOREVER

• 2 weeks later...