Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα τωρα τηλεφωνο στο 134 και μου ειπε μια κοπελα οτι δεν εχει παει ουτε η αιτηση????????????

αυριο στις 9 θα παρω τηλεφωνο να δω τι γινετε!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Σε αυτές τις περιπτώσεις ρωτάμε από πριν την εταιρεία "Σε πόσες μέρες θα έχω DSL;" και σου δίνουν μια απάντηση. Και εκεί διευκρινίζουμε ότι και καλά είναι άμεση ανάγκη (δουλειά-χρηματιστήρια, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα :p) και εφόσον δεν γίνει ενεργοποίηση στις υποσχόμενες μέρες θα ζήτήσεις είτε αποζημίωση είτε να διακοπεί η συμφωνία σας. Να δεις για πότε θα σε ενεργοποιήσουν μετά. Τα ζώα, πήραν όλοι άδειες και αφήσαν τον κοσμάκη στο περίμενε... Παιδιά μάλλον για μετά των Φώτων σας βλέπω να σας ενεργοποιήσουν... :cry:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε αυτές τις περιπτώσεις ρωτάμε από πριν την εταιρεία "Σε πόσες μέρες θα έχω DSL;" και σου δίνουν μια απάντηση. Και εκεί διευκρινίζουμε ότι και καλά είναι άμεση ανάγκη (δουλειά-χρηματιστήρια, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα :p) και εφόσον δεν γίνει ενεργοποίηση στις υποσχόμενες μέρες θα ζήτήσεις είτε αποζημίωση είτε να διακοπεί η συμφωνία σας. Να δεις για πότε θα σε ενεργοποιήσουν μετά. Τα ζώα, πήραν όλοι άδειες και αφήσαν τον κοσμάκη στο περίμενε... Παιδιά μάλλον για μετά των Φώτων σας βλέπω να σας ενεργοποιήσουν... :cry:

:lol: :lol: :lol:

για πες περισσοτερα..τι ακριβως να πω?ρωτησα προχθες στην ΧΟΛ(διαβασε λιγα ποστς πιο πισω)και μου ειπαν λογο εορτων ειναι σε εκρεμοτητα..αυτη τη στιγμη το τμημα μεταπωλησεων ειναι κλειστο.. 9πμ-5μμ ειναι ανοιχτο!

δηλαδη να τους απειλησω??αυτο μου λες??:confused:

για πες..ενα καλο επειχηρημα για να τους πιεσω και να μου γινει η συνδεση πιο γρηγορα..:cool:

:lol: :lol: :lol:

για πες περισσοτερα..τι ακριβως να πω?ρωτησα προχθες στην ΧΟΛ(διαβασε λιγα ποστς πιο πισω)και μου ειπαν λογο εορτων ειναι σε εκρεμοτητα..αυτη τη στιγμη το τμημα μεταπωλησεων ειναι κλειστο.. 9πμ-5μμ ειναι ανοιχτο!

δηλαδη να τους απειλησω??αυτο μου λες??:confused:

για πες..ενα καλο επειχηρημα για να τους πιεσω και να μου γινει η συνδεση πιο γρηγορα..:cool:

Καταρχάς με το συμπάθιο κιόλας αλλά μόλις ακούσουν ότι είσαι 15χρονος, δε νομίζω να σε προσέξουν και πολύ... :O Ίσα-ίσα θα βάλουν τον φάκελό σου από τους τελευταίους. :p Βάλε κανέναν μεγαλύτερο με πειστικό τόνο φωνής να μιλήσει.

Ε κοίτα όσο για επιχειρήματα αυτά βγαίνουν αυθόρμητα, κι ο άγιος φοβέρα θέλει. :D

πιστεψε με δεν εχω φωνη 15χρονου..αλλα και παλι..μπορω να το παιξω και μεγαλος και ετσι :p !

εβαλα τον μπαμπα μου να παρει αυριο το πρωι μολις ανοιγουν και του ειπα να τους πει και καμια βλακεια μπας και εχω συνδεση πιο γρηγορα..

νεοτερα αυριο..ΕΛΠΙΖΩ θετικα!

*update*

Παίρνω το πρωί τηλέφωνο στην HOL,ρωτάω τι γίνεται που βρισκόμαστε,μου απαντάει άλλος πωλητής απο αυτόν που έκανα το συμβόλαιο και μου λέει ότι βλέπει στο computer ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα στην αίτησή μου και την έστειλαν τελικά στον ΟΤΕ με 7 ημέρες καθυστέρηση (απο 20 Δεκ στις 27 Δεκ)...:blink:

Αφού συνέρχομαι μετά απο 2-3 λεπτά αμηχανίας ρωτάω τι προβλήματα μπορεί να υπήρξαν σε μια ανανέωση συνδρομής και μου απαντά ότι δεν είναι αρμόδιος να μου απάντησει αφού δεν ήταν αυτός που είχε αναλάβει το σύμβολαιό μου(σωστό)

Οπότε περιμένω αύριο να μάθω απο πρώτο χέρι τι πρόβλημα υπήρξε και βλέπω μετά απο αυτό να περνάνε και τα Φώτα και μετά να έρχεται η γραμμή.

Υ.Γ. Ο αδερφός μου με τον οποίο κάναμε το ίδιο συμβόλαιο την ίδια μέρα με τον ίδιο τρόπο,ειδοποιήθηκε σήμερα ότι η γραμμή του ενεργοποιήθηκε αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το Fritz καθώς υπάρχει έλλειψη και σε αυτό.Το μόνο παρήγορο είναι όπως του είπαν απο την HOL ότι το συμβόλαιο θα τρέχει μόλις παραλάβει το router.

Υ.Γ. Ο αδερφός μου με τον οποίο κάναμε το ίδιο συμβόλαιο την ίδια μέρα με τον ίδιο τρόπο,ειδοποιήθηκε σήμερα ότι η γραμμή του ενεργοποιήθηκε αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το Fritz καθώς υπάρχει έλλειψη και σε αυτό.Το μόνο παρήγορο είναι όπως του είπαν απο την HOL ότι το συμβόλαιο θα τρέχει μόλις παραλάβει το router.

Ε σιγά δώστου εσύ το Alcatel 530 που έχεις να κάνει τη δουλειά του ώσπου να έρθει (τ)ο Φριτζ. :D

Κωμικοτραγικά πάντως έτσι; :down:

Ε σιγά δώστου εσύ το Alcatel 530 που έχεις να κάνει τη δουλειά του ώσπου να έρθει (τ)ο Φριτζ. :D

Κωμικοτραγικά πάντως έτσι; :down:

Κωμικοτραγικά..βαριά λέξη.Απλά η HOL πιστεύω δέχτηκε πολλές περισσότερες αιτήσεις απο όσες θα μπορούσε να διαχειριστεί.Βάλε και τον ΟΤΕ που αντί να μικραίνει το χρονικό διάστημα για την ενεργοποίηση το μεγάλωνει και εξηγούνται πολλά έτσι.Όσο για το Fritz καλύτερα να περιμένω παρά να μου φέρουν το netroute ;)

Πάντως η Hol τελευταία κάνει πολύ καλές προσφορές και σε πολύ καλές τιμές ενώ οι άλλες εταιρείες μόνο στα πακέτα.

Πάντως η Hol τελευταία κάνει πολύ καλές προσφορές και σε πολύ καλές τιμές ενώ οι άλλες εταιρείες μόνο στα πακέτα.

Δηλαδή το 3+3 της Forthnet δεν σου άρεσε σαν προσφορά;:confused:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

παιδια παιρνω σημερα στη ΧΟΛ και τι μου λενε???ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!!!!πηρα και το παιδι(το οποιο τον ειχα πριξει) και μου λεει εγω την εστειλα κανονικα στη ΧΟΛ και στο τμημα του γερμανου(απο τους μεταπωλητες) μου λενε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα και τετοια..αυριο θα παω να δω τι παιζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!αμαν και αυτοι ρε γμτ..αχχ παλι θα ερχετε ο λογαριασμος οτε 150+ ευρω και...ας στο καλο του ολοι!!!

αντε αλλες 10-15 μερες τωρα..πφφφφ!!!

Δηλαδή το 3+3 της Forthnet δεν σου άρεσε σαν προσφορά;:confused:

3+3 forth = 180 euro

6+6 hol = 200 (συνδρομή σκέτη αλλά και πάλι λέει αν σκεφτείς ότι μετά το πέρας του dsl in a box σκας ξανά 180 για 3μηνη)

3+3 forth = 180 euro

6+6 hol = 200 (συνδρομή σκέτη αλλά και πάλι λέει αν σκεφτείς ότι μετά το πέρας του dsl in a box σκας ξανά 180 για 3μηνη)

Βασικά από οικονομικής απόψεως , η hol συμφέρει περισσότερο, αλλά εγώ αναφερόμουν στο 3+3 της adsl σύνδεσης σκέτο , που κοστίζει 90 περίπου ευρώ και όχι σε box :)

Γενικότερα εννοούσα ότι παίζει και αυτό σαν καλή προσφορά γιατί ειπώθηκε πριν κάτι για τις άλλες εταιρίες που βγάζουν μόνο προσφορές πακέτων;)

παιδια τελικα πηγα στο γερμανο,ξαναστειλαν την αιτηση με προτεραιοτητα και εβαλε και ενα εγγραφο οτι εγινε 17 του μηνος και ακομα δεν ενεργοποιηθηκε..τωρα ελπιζω να μου γινει πιο γρηγορα..

90 6μηνες, +90*2 = 270 δεν θεωρείται προσφορά απλά κράχτης http://img259.imageshack.us/img259/3042/skull0hf.gif

Συγνώμη, δικό μου λάθος, αναφερόμουν στην τιμή της 512.

Η 384 με την δική σου λογική 3+3*2 θα κόστιζε 124 ευρώ. Τώρα πως το βλέπεις;

Πάντως η προσφορά λήγει στις 31/1 κι έτσι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ το ξανατονίζω. Η προσφορά της Hol είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη της αγοράς με μοναδικό μειονέκτημα την 12μηνη δέσμευση.

Προσωπικά , όμως επειδή δοκιμάζω για 3 μήνες την ποιότητα των υπηρεσιών της με την 384 που χρησιμοποιώ από το περιοδικό RAM, βρίσκω την Forthnet λίγο καλύτερη στα pings στα online games και στο voip.

k egw thn prwth fora pou tous esteila aithsh thn xasane,eftixos pou eixa kai to report tou fax.pantos kales oi ipiresies ta thl pou kano mou pistonoun meta ta xrhmata,kai etsi mou erxontai tsampa.to kako einai pos argoun poli sto help desk na apanthsoun

ναι οντως..πολυ αργουν..εμενα ετυχε να περιμενω 20' και να κλεισει :w00t:

οταν λες σου ερχεται τσαμπα??:confused:

koita meta apo 3 mhnes iperbolikhs xrhshs eipa na tou balo lefta gia thlefonhmata kai mou eipan pos eixa 60 euro mesa,alla de mou eksigise aftos pos giati itan polles grammes se anamonh afta pou legame tha tous rwthsw pantos kapoia stigmh.

twra de ksero mipos gia kapoion simferei kalitera i altec twra

Σε λίγο κλείνω μήνα από την αίτηση (8/12/05). Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το μαχαίρι στο κόκκαλο και άλλα τέτοια!Και να σκεφτείτε ότι έχω κουμπάρο του πατέρα μου στον ΟΤΕ. Κάποιος παίζει πολύ άσχημο παιχνίδι (ή απλά τον παίζει πολύ άσχημα)! Φίλε kostakis στη θέση σου θα έκανα καθιστική διαμαρτυρία στα γραφεία τους!Χειρότερα και από τη Σουζιλάνδη είμαστε, στην πρωτεύουσά του το Μπουρούντι καλλίτερα είναι τα πράγματα!

ΑΥΤΟ ΤΟ MSG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜA ME Π.Ο.Τ.Ε. ΚΑΙ VOIP (OR ANYTHING LIKE THAT)

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ-ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΤΟ ΕΕΤΤ ( http://www.eett.gr/gr_pages/index2n.htm ) ????

In varietate concordia

~Ενότητα στην πολυµορφία~United in diversity

~Unis dans la diversité~In Vielfalt geeint

~Uniti nella diversità~Förenade i mångfalden

οχι..δεν χρειαζονται τετοια τελικα..απλα πανε απο εκει που το πηρες και ζητα τους να στο στειλουν με προτερεοτητα..εγινε χαμος με αυτην την προσφορα και πανω απο 400 αιτησεις(παρακαλω) ειναι σε αναμονη...

Ένας μήνας είναι υπερβολικά πολύς ειδικά για Αθήνα,κάπου έχει γίνει λάθος είτε στα στοιχεία σου στην αίτηση,είτε δεν έχει σταλεί ακόμα.Αποκλείεται ο ΟΤΕ να κάνει τόσες πολλές μέρες.Πάρε στην HOL και ζήτα λεπτομέρειες.Ότι υπάρχουν πολλές αιτήσεις υπάρχουν αλλά όχι και ένας μήνας ήμαρτον. :!:

Ελλειψη υπάρχει και στα Fritz..έχουμε γραμμή και δεν έχουμε router.Που σημαίνει για την περίπτωσή μου έχω σύνδεση τσάμπα μέχρι να έρθει το Fritz μιας και ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει απο την μέρα που θα το παραλάβω ;)