tzivanas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Γεια σας.. Δεν ξερω αν ειναι καταλληλο το thread για αυτην την ερωτηση, αλλα ενδιαφερομαι συγκεκριμενα για HOL οποτε νομιζω πως εδω κολλαει.. :) Θελω λοιπον αρχικα να ρωτησω, πως μπορουμε να μαθουμε ποσο κοντα ή μακρια βρισκεται "κομβος" - "καφαο" (καπως ετσι το εχω ακουσει/διαβασει) και πως καταλαβαινουμε αν ειναι καλη ή οχι η αποσταση μας απο εκει, οσον αφορα το internet? Ελπιζω να καταλαβει κανεις τι εννοω και τι ρωταω :rolleyes: :p Για δοκίμασε αυτό το εργαλειο από τον ΕΕΤΤ. Πάτα στο "χαρτες" και επέλεξε αν θες να δεις για adsl ή iptv και στην συνεχεια πατα στο "στοιχεια διέυθυνσης" για να βαλεις της διεύθυνσή σου. Σου εμφανίζει αποσταση απο το τηλ. κέτρο (οχι ΚΑΦΑΟ) αλλά και την θεωρητική ταχύτητα Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πάντως σήμερα το Ίντερνετ "επανηλθε" και τα τορρεντς πανε μια χαρά… Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forall Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Για δοκίμασε αυτό το εργαλειο από τον ΕΕΤΤ. Πάτα στο "χαρτες" και επέλεξε αν θες να δεις για adsl ή iptv και στην συνεχεια πατα στο "στοιχεια διέυθυνσης" για να βαλεις της διεύθυνσή σου. Σου εμφανίζει αποσταση απο το τηλ. κέτρο (οχι ΚΑΦΑΟ) αλλά και την θεωρητική ταχύτητα Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου... Η ενδειξη που εμφανιστηκε συμφωνα με την διευθυνση μου, γραφει το εξης: Αποσταση απο τηλεπικοινωνιακο κεντρο: έως 2400m Τι σημαινει αυτο οσον αφορα το internet? Καλο, κακο, μετριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Δεν είναι και πολύ καλό. Δε σε βλέπω να ξεπερνάς τα 10 MB σε ταχύτητα, αλλά με το traffic shaping δε θα σε νοιάζει και πολύ η ταχύτητα :Ρ Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forall Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Δεν είναι και πολύ καλό. Δε σε βλέπω να ξεπερνάς τα 10 MB σε ταχύτητα, αλλά με το traffic shaping δε θα σε νοιάζει και πολύ η ταχύτητα :Ρ χαχαχα.... το traffic shaping τι ακριβως ειναι? απ'οτι πηρε το ματι μου πιο πισω, ειναι καποιου ειδους δυσλειτουργεια ή κατι τετοιο, που προκαλειται απο τον παροχεα σου? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 με το traffic shaping η hol σου περιορίζει επίτηδες τη ταχύτητα που κατεβάζεις. λίγο άδικο γιατί έχεις τη δυνατότηα να πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forall Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) με το traffic shaping η hol σου περιορίζει επίτηδες τη ταχύτητα που κατεβάζεις. λίγο άδικο γιατί έχεις τη δυνατότηα να πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες. ααα, μαλιστα... καταλαβα... :confused: το κανουν και αλλες εταιριες αυτο? Edited May 15, 2012 by forall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 μόνο για hol έχει ακουστεί το traffic shaping. να δω πότε θα καταλάβουν πως με αυτή τη στρατηγική χάνουν πελάτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Και ο οτε τοχε κανει για λιγο πριν χρονια εχω την εντυπωση.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voukman Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Για δοκίμασε αυτό το εργαλειο από τον ΕΕΤΤ. Πάτα στο "χαρτες" και επέλεξε αν θες να δεις για adsl ή iptv και στην συνεχεια πατα στο "στοιχεια διέυθυνσης" για να βαλεις της διεύθυνσή σου. Σου εμφανίζει αποσταση απο το τηλ. κέτρο (οχι ΚΑΦΑΟ) αλλά και την θεωρητική ταχύτητα Εμένα με βγάζει στα 1400 μετρά από τον κόμβο οπότε θα πρέπει να πιάνω 16-24Mbps (λογικά). Από όσο μπορώ να γνωρίζω όμως για να πιάσω 16 και επάνω πρέπει να είμαι σε λιγότερο από 1000 μέτρα απόσταση από τον κόμβο. Το κακό είναι ότι στον χάρτη δεν φέρνετε που βρίσκετε ο κόμβος η το τηλ. κέντρο στην Θεσσαλονίκη περιοχή Τούμπας. Επίσης μια απορία που έχω είναι αν οι κόμβοι ανά περιοχές της Ελλάδος χρησιμοποιούνται από όλες τις εταιρίες η κάθε εταιρία έχει δικό της δικτυακό κόμβο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 sorry ρε παιδιά αν μπερδέυω το τόπικ αλλά το κακό με τους πλανώδιους πωλητές της hol έχει παραγίνει. Eχθές ήταν η δευτερη φορά που μου χτυπήσανε το κουδούνι για να μου κάνουν "αναβάθμιση στο δίκτυο του ΟΤΕ". ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) αναβάθμιση με οπτικές ίνες? :lol: βλέπουν πως υπάρχουν ακόμα θύματα που την πατάνε και δεν σταματάνε να τους εκμεταλεύουν. ντροπή Edited May 23, 2012 by deadly01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 αναβάθμιση με ποτικές ίνες? :lol: βλέπουν πως υπάρχουν ακόμα θύματα που την πατάνε και δεν σταματάνε να τους εκμεταλεύουν. ντροπή Μαλλον αυτά τα δυο θέλουν αντιστροφή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 η hol είναι κλασσική σε αυτό το τομέα. προσπαθεί να πιάσει τον παππού και τη γιαγιά με βλακείες/παραπληροφορήσεις των πωλητών της. σπουδαία τακτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μαλλον αυτά τα δυο θέλουν αντιστροφή :p updated :O η hol είναι κλασσική σε αυτό το τομέα. προσπαθεί να πιάσει τον παππού και τη γιαγιά με βλακείες/παραπληροφορήσεις των πωλητών της. σπουδαία τακτική το κάνουν πολλές εταιρίες απλά η hol πρέπει να έχει δώσει πολύ budget σε αυτό γιατί έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τους πωλητές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αν σας χτυπήσουν το κουδούνι και ισχυριστούν ότι είναι από τον ΟΤΕ ή από κάποια άλλη εταιρεία παροχής τηλεφωνίας και internet και σας ζητήσει να μπει είτε στο σπίτι σας είτε στον κοινόχρηστο χώρο για να ελέγξει τις γραμμές του τηλεφώνου ή τις γραμμές του internet σε καμία περίπτωση μην ανοίξετε (εκτός αν έχετε κανονίσει εσείς κάποιο ραντεβού με κάποιον τεχνικό). http://troktiko-blog.blogspot.com/2012/05/blog-post_6294.html? αυτοί λένε κυρίως ότι είναι της HOL! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Φαντάσου πόσο πολύ έχουν ακουστεί οι πωλητές της Hol που μέχρι και διαρρήκτες το ξεπατίκωσαν :) Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Φαντάσου πόσο πολύ έχουν ακουστεί οι πωλητές της Hol που μέχρι και διαρρήκτες το ξεπατίκωσαν :) διπλό το κακό με τη τακτική αυτή της hol :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 σημερα μου χτυπησε καποιος κυριος απο την hol. δεν ηθελε να μπει στην πολυκατοικια,ηθελε να κατεβω εγω στην εισοδο γιατι κανει ερευνα για τις γραμμες στην οδο γιατι η hol Περναει οπτικες ινες,λεει. με κυριλε ντυσιμο, και καρτελακι με το logo της hol Και ονοματεπωνυμο . αυτα στη δυτικη θεσσαλονικη. μηπως να παρω ενα τηλ στην hol να δω αν ισχυει? αλλα δεν ζητησε να μπει στην πολυκατοικια... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Η χολ εχει βαλει οπτικές ινες ακόμα και στην κορυφή του Ολυμπου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) με ρωτησε αν ειμαι το ατομο στο οποιο ερχεται ο λογαριασμος στο ονομα του. οταν του ειπα οχι με ευχαριστησε και εφυγε. αλλα και να παρω στη Hol να ρωτησω τι;; edit πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι ναι υπαρχουν πωλητες που πηγαινουν απο πορτα σε πορτα αλλα αν δεν της δωσω ονομα δεν μπορει να μου πει σιγουρα. εγω το ονομα αυτου δεν το ειδα.... ουφ,περιεργα πραγματα.. Edited June 12, 2012 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 με ρωτησε αν ειμαι το ατομο στο οποιο ερχεται ο λογαριασμος στο ονομα του. οταν του ειπα οχι με ευχαριστησε και εφυγε. αλλα και να παρω στη Hol να ρωτησω τι;; edit πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι ναι υπαρχουν πωλητες που πηγαινουν απο πορτα σε πορτα αλλα αν δεν της δωσω ονομα δεν μπορει να μου πει σιγουρα. εγω το ονομα αυτου δεν το ειδα.... ουφ,περιεργα πραγματα.. η Hol πληρωνει διαφημιστικες εταιριες για να κανουν συμβολαια. Ντυσιμο, και τακτικες τυπου δωστε μου ενα λογαριασμο να δω αν δικαιουστε εκτπωση/αναβαθμιση κλπ. ειναι τακτικες αυτων για να σου κανουν συμβολαιο (αν εισαι σε αλλο παροχο). αν δωσεις το ονομα του πωλητη στο τμημα εξυπηρετησης θα σου τον βρουνε, ειναι νομιμος. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 το καρτελακι που ειχε πανω του το ειδα,αλλα ονομα δεν προσεξα,οποτε δεν μπορεσε να με βοηθησει η κοπελα της εξυπηρετησης.. διαβαζουμε τοσα που γινομαστε καχυποπτοι πια.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 οι τύποι αυτοί πληρώνονται για κάθε σύνδεση που θα υπογράψουν και τους έχουν εκπαιδεύσει να λένε τα καλύτερα ψέμματα. κακό στη hol κάνουν αλλά η ίδια η εταιρία δεν το καταλαβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 οι τύποι αυτοί πληρώνονται για κάθε σύνδεση που θα υπογράψουν και τους έχουν εκπαιδεύσει να λένε τα καλύτερα ψέμματα. κακό στη hol κάνουν αλλά η ίδια η εταιρία δεν το καταλαβαίνει Δεν νομιζω να κανει κακο, εκτος απο 5-10 ψαγμένους (σαν εμας:p) οι υπόλοιποι εκει εξω "τρωνε" οτι τους πασάρει ο καθε ενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts