Jump to content

Age Of Empires III

mikel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mousi για δοκίμασε να ανοίξεις τις 2297 και 2299 UDP, αυτές βλέπω χρησιμοποιεί, δεν έχω router βέβαια.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Απαντήσεις 171
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

mousi για δοκίμασε να ανοίξεις τις 2297 και 2299 UDP, αυτές βλέπω χρησιμοποιεί, δεν έχω router βέβαια.

Θα το δοκιμάσω αν είναι όταν βρω κανέναν για Direct IP. Thanx!!!

εχω celleron 2.4, 512 ram, ΝVidia Fx 6600, τι λετε; θα τρεχει καλα ή θα κολλαει; το παιχνιδι βγανει σε cd ή dvd και ποσα δισκακια ειναι; και κατι σημαντικο για μενα, επαιξα πολυ λιγο το empire earth 2 αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το AL , το age 3 εχει καμια διαφορα σε αυτο; υπαρχει δηλ 'λογικη' στον τροπο αναπτυξης της αποικιας και των μαχων ή ειναι σαν καποια οπως american conquest ή cossacks που προσωπικα μου σπανε τα νευρα; :) και κατι ακομα...ειναι 3d?

κανεις δεν μπορει να απαντησει; :confused:

pisteuw pws tha trexei kala. to paixnidi einai 3cd.

gia to AL den kserw, den to epaiksa kai polu, den mou arese to game, oute to ee2 mou arese.

ti ennoeis an einai 3d? ola ta telftaia games 3d einai.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Καμία σχέση με το EEII. Πολύ καλύτερο ;)

Τώρα για το αν θα κολλάει δεν είμαι σίγουρος, αλλά δε νομίζω... Ειδικά αν μειώσεις και τα γραφικά πιστεύω θα πάει πολύ καλά!

Εγώ θα πάρω μεθαύριο την κολέκτορζ απο το πλαίσιο (θα έχει προσφορά για την πρώτη μέρα...)

Προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

pisteuw pws tha trexei kala. to paixnidi einai 3cd.

gia to AL den kserw, den to epaiksa kai polu, den mou arese to game, oute to ee2 mou arese.

ti ennoeis an einai 3d? ola ta telftaia games 3d einai.

λεγοντας 3d, εννοω κανει τα κλασικα zoom η καμερα? εχει καλη τοποθετηση ή οταν π.χ. ετοιμαζεσαι για μια μαχη δεν βλεπεις καλα? εχει καλη αναλυση οταν τα φερνει κοντα; το ee2 το χω παιξει πολυ λιγο αλλα και αυτο ειναι μια απο τα ιδια...δηλ. εκει ας πουμε που φτιαχνεις την αποικια σου, ερχονται 4-5 και σου σπανε τα νευρα, ανεξαρτητα απο το αν εχεις βαλει guard ή οχι, ή ξερω γω αρχιζει ο εχθρος και χτιζει καστρο διπλα απο την αποικια σου...και κανει επιθεσεις χωρις καμια λογικη, που αν τις αποκρουσεις μετα απλα ειναι θεμα χρονου να φτιαξεις μπολικο στρατο και να τον ΄τελειωσεις΄...και το middle earth καπως ετσι ητανε, αλλα δεν ξερω αυτο τουλαχιστον με ειχε πορωσει, γιατι το AL ηταν καπως πιο ωριμο και βεβαια ειχε εκπληκτικα γραφικα και animation...

Δε νομίζω να είναι τόσο ξενέρωτη η AI στο Age III όπως λες, αν και δεν έχω παίξει ακόμα στα δύσκολα επίπεδα για να δω τι ακριβώς κάνει ο εχθρός όταν βρεθεί σε απόγνωση... :)

Σε κανονικές συνθήκες, το κάθε στρατόπεδο χτίζει την αποικία του πολύ πιο μακριά από το άλλο στο χάρτη και κάποιες φορές ο εχθρός αυτό που κάνει είναι ότι κτίζει κοντά στην αποικία σου παρατηρητήρια για να βλέπει τι γίνεται στο δικό σου μέρος του χάρτη...

Κάτι κουφό δεν έχω παρατηρήσει ακόμα και φυσικά από γραφικά και animation το Age III μου αφήνει αρκετά καλές εντυπώσεις, ενώ πολύ καλή είναι και η μουσική ;)

Αντίθετα, εγώ είμαι αυτός καμιά φορά που πάω και κτίζω κτίρια πολύ κοντά στην αποικία του εχθρού, για να μην χρειάζεται κάθε φορά να μεταφέρω το στρατό μου από μακριά.... και κάποιες φορές βάζω τους αγρότες και χτίζουν τείχος πίσω από την πόρτα του τοίχους του εχθρού, εγλωβίζοντάς τον μέσα στο τείχος, και έτσι τον καθυστερώ κάπως, αφού μαζεύει δυνάμεις για να διαλύσει το τείχος μου και να μπορέσει να βγει......έχει πολλή πλάκα :p :p

:) TECHNOMANIAC :)

meta apo 3ores anamoni mou to efere o gnostos theios..prin kamia vdomada kai idi exei termatistei to campaign (me diskolepse arketa i pista me to fountain of youth kai alli mia alla tis perissoteres tis perasa me tin 1i sto moderate)

tora proponoume gia kanena lanaki me filous me skirmishes!

Πήρε κανείς την Collector's Edition; Εγώ έπαθα πλάκα! Τεράστιο κουτί και πολύ αξιόλογο περιεχόμενο. Άξιζε και με το παραπάνω τα 50 ευρώ της. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τέτοια πακέτα όταν η αγορά κατακλύζεται από άθλια DVD cases που περιέχουν μόνο ένα DVD κι ένα manual...

Σίγουρα από τις καλύτερες Collector's που έχουν κυκλοφορήσει. :)

Και γω είμαι κάτοχος της CE του παιχνιδιού (στα 50 ευρώ παρακαλώ, από Παπασωτηρίου).

Εξαιρετικό περιεχόμενο (ΠΟΛΥ πράμα, όπως και η CE του World of Warcraft), και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της.

Εντυπώσεις από το game, όταν το παίξω :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Πήρε κανείς την Collector's Edition; Εγώ έπαθα πλάκα! Τεράστιο κουτί και πολύ αξιόλογο περιεχόμενο. Άξιζε και με το παραπάνω τα 50 ευρώ της. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τέτοια πακέτα όταν η αγορά κατακλύζεται από άθλια DVD cases που περιέχουν μόνο ένα DVD κι ένα manual...

Σίγουρα από τις καλύτερες Collector's που έχουν κυκλοφορήσει. :)

Ti έχει μέσα?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ti έχει μέσα?

- Το παιχνίδι σε 3 CD's

- Βιβλίο με Artworks (210 σελίδες)

- DVD "The Making of Age of Empires"

- Age of Empires III Soundtrack

- 43' X 27' Poster of Craig Mullin's Painting

- Age of Empires III Οδηγός για τον Παίκτη

- Thick Stock Quick Reference Guide

- Age of Empires III Demo CD

- Collector's Edition Game Manual

Μακράν καλύτερο όλων το βιβλίο και μετά η αφίσα. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν τα εξώφυλλα στις DVD θήκες (δείχουν κάπως low quality σε λεπτομέρεια και χρώμα).

Το collectors το ειχα προπαραγγειλει ...δεν το πηρα βεβαια 50 ευρω αλλα πηρα ενα microsoft laser mouse (αξια περιπου 35 ευρω)

Και για οσους ρωτανε παρτε και μια φωτο που εβγαλα

http://img327.imageshack.us/img327/2466/dsc000896dw.th.jpg

ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και δεν ξερω τι αλλο να γραψω η CE του Age of Empires αν λεω ΑΝ ετσι ηταν ολα τα παιχνιδια

1ον χαλαλι τα 70ευρω και

2ον Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ

εαν το παρουν χαμπαρι οι εταιρειες και αρχιζουν να μας προσφερουν τετοια πακετα.......ΚΑΙ οχι 2~3 cdakia ή ενα dvd μεσα σε ενα αχρωμο DVD Case με το Manual σε ηλεκτρονικη μορφη μεσα στο cd-dvd ε τοτε ολοι μας πιστευω οτι θα παψουμε να αγοραζουμε πειρατικα

Και το παιχνιδι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Δίκιο έχεις (αν και το πρόβλημα με την Collectors Edition του AoE3 είναι ότι δεν χωράει στα ράφια της βιβλιοθήκης μου :Ρ).

Πάντως η κίνηση του Παπασωτηρίου χτες ήταν εξαιρετική. Ένας τυπάς πήγε και αγοράσε 3 (τρία) collectors edition!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Δίκιο έχεις (αν και το πρόβλημα με την Collectors Edition του AoE3 είναι ότι δεν χωράει στα ράφια της βιβλιοθήκης μου :Ρ).

Πάντως η κίνηση του Παπασωτηρίου χτες ήταν εξαιρετική. Ένας τυπάς πήγε και αγοράσε 3 (τρία) collectors edition!

Τι έκανε ο Παπασωτηρίου; Γιατί το Πλαίσιο ειδικά για χθες έδινε την Collector's με 50 ευρώ, ενώ αν είχες κάνει προπαραγγελία μπορούσες είτε να την πάρεις σκέτη στα 50 ευρώ, είτε μαζί με το Laser Mouse 6000 της MS (νέο προϊόν, κοστίζει 35-45 ευρώ, αλλά σε σχέση με τα gaming mice της Logitech sux) στα 69 ευρώ. :)

Το ίδιο έκανε και ο Παπασωτ. Ειδικά για χθες, στα 50 ευρώ η CE.

Και το 'χα διαβασει οτι θα εχει 50 η CE αλλα βαρεθηκα και δεν πηγα την Παρασκευη, ετσι το πηρα Σαββατο στα 69 (οχι βεβαια οτι δεν θα τα εδινα αφου ετσι και αλλιως τα αξιζει τα λεφτα του. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ομως ειναι γιατι ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ενω γραφει αυτο στο site του Ταυτόχρονα κυκλοφορεί (σε περιορισμένο αριθμό) και : Age of Empire III Collectors Edition χτες που πηγα, και τα 2 καταστηματα στη Στουρναρη ηταν FULL απο CE και σε περιορισμενο αριθμο ηταν τα απλα. :D :wacko: :wacko:

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

<Ναι και σε μενα το ιδιο κανει. Δεν υπαρχει ομως καποιο πληκτρο για το βγαλεις. Ευτυχως αν πατησεις στα Objectives βγαινει.>

epeidi den katalava pou einai ta objectives kai otan les vgainei ennoeis to pause? dil. synehizeis to saved game?