Dimitris79 Δημοσιεύτηκε September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2005 Ας δουμε ποιος/α ειχε το...ρεκορ στα μπανια αυτο το καλοκαιρι(που βεβαια δεν τελειωσε,οποτε συνεχιζουμε να κανουμε ;) ). Εμενα ο μετρητης σταματησε στο 31 & ελπιζω να ξαναπαρει μπρος... :worry: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 30 με 40 μπανακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ας δουμε ποιος/α ειχε το...ρεκορ στα μπανια αυτο το καλοκαιρι(που βεβαια δεν τελειωσε,οποτε συνεχιζουμε να κανουμε ;) ). Εμενα ο μετρητης σταματησε στο 31 & ελπιζω να ξαναπαρει μπρος... :worry: :alien: Σήμερα ήταν το 85ο μπάνιο και συνεχίσουμε μέχρι τέλους του μήνα Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Λοιπον, πρεπει να ειναι περιπου 100 τα μπανια μου, αλλα συνεχιζω και λω να συνεχισω και τον χειμονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Molis 5 mpania sth thallassa ekana fetos.Mallon apotelei prosopiko arnhtiko recor h sygkekrimenh epidosh... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Molis 5 mpania sth thallassa ekana fetos.Mallon apotelei arnhtiko recor h sygkekrimenh epidosh... :p Νομίζεις... ;) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ontos ..nomizeis bayern pame mia kontra? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγώ 28 μπανάκια και δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω κανένα άλλο :( οπότε περιμένω το επόμενο καλοκαίρι. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 1 στο φώς της ημέρας + 1 βραδυνό. Αυτά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 1 και μοναδικο.................δυστηχως Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Κανενα :up: :up: :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Κανενα :up: :up: :up: Για τριτη συνεχη χρονια και εγω κανενα :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Καμια 15αρια περιπου. Του χρονου παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Tέσσερα :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 55 and counting...... (σωστά το μαντέψατε, ακόμα άνεργος είμαι).... Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ειναι τοσα πολλα που εχω χασει το μετρημα..Μιλαμε ζαλιζομαι μονο που το σκεφτομαι..Δεν ξερω αλλα τα σιγουρα ειναι 3..Τα αλλα παιζονται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 1 φετος,3 περσι,80+ προπερσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 20κατι φετος... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά; οι περισσότεροι εδώ μέσα μιλάνε για λιγότερα από 10. Είναι δυνατόν; στην Ελλάδα είμαστε ή στο Καζακστάν; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εγω εκανα μολις 6 αν και 25 μερες ημουν σε νησι ( :!: ) και 20 διπλα σε θαλασσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Φετος ξεπερασα τον εαυτο μου-10!!! :D Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Εμένα το κοντέρ φέτος σταμάτησε στα 15! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 35 μερες στο χωριο μου πηγαινα τουλαχιστον 3 φορες τη μερα θαλασσα. επιπλεον μεχρι να φυγω για Ζαχαρω ειχα κανει καμμια 20αρα εδω σε παραλιες της Αθηνας. ευελπιστω να ξανακατεβω χωριο να τα κανω ακομα πιο πολλα. οποτε μπορει να μιλαμε για 100+ μπανια...καλα ειναι ε? Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Καλα; Τέλεια. Lucky u. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 εφέτος από μπανάκια πήγα καλά άνω των 30 :D μετά τα 20 σταμάτησα να μετράω :D :w00t: :shifty: :cool: :grin: :up: :yahoo: :tease: :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts